Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Foren Archiv (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=402)
-   -   Mischpartnerschaften (http://localhost/forum/showthread.php?t=4451)

55delikadir 13.04.2005 16:58

Insallah öyledir ve böyle kalir o.T.

ohne Text

tanercan28 13.04.2005 17:25

und kadir, hattest du schon mal eine

freundin oder gar sex??? doch wohl nicht mit einer deutschen oder? :))

tclady18 13.04.2005 17:57

canin manin degilim. o.T.

ohne Text

tclady18 13.04.2005 18:06

bizim erkekler azmis. o.T.

ohne Text

tclady18 13.04.2005 18:07

dein wort in gottes ohr. o.T.

ohne Text

hacikischkisch 13.04.2005 20:07

"Cok Uyruklu eslikler"

abi tercümeye bak yaa
muahahahaha
Mischehenin türkcesina bak yaw..
Otobüsün türkcesi nedir bilirmisiniz :
Cok oturgacli götürgec

muahahah

originalgueler 13.04.2005 21:10

muahahahaa sen gercekten deliymissin o.T

ohne Text

henrymiller 13.04.2005 22:42

Vay kibar cocuk konustu sen kendini bak!

Allahin ayisi, terbiyesiz serifsiz namusuz herif...hier hast Du deinen Müll zurück, den Du in meinem GB hinterlassen hast!

So
10
Apr
--------------------------------------------------------------------------------
13:57 55DeliKadir

Sen kimsin lan bana küfür ediyorsun O.rospucocugu! Senin ananin a.mini s.ikerim lan. Erkeksen cik karsimada vurusalim. Seni yakaladigim yerde delik desik etmezsem banada deli cem demesinler. O.rospunun p.ici Ruhrgebietein her yerinde ve her zaman seninle vurusmaya hazirim. Ananin a.mcigini s.iktiyim cocugu

henrymiller 13.04.2005 22:45

Allahin ayisi, terbiyesiz...

...serifsiz namusuz herif...hier hast Du deinen Müll zurück, den Du in meinem GB hinterlassen hast! Allah senin belani bir gün vericek! Senin bacin annan kizkardesin yokmu hayvan herif?!

So
10
Apr
--------------------------------------------------------------------------------

Sen kimsin lan bana küfür ediyorsun O.rospucocugu! Senin ananin a.mini s.ikerim lan. Erkeksen cik karsimada vurusalim. Seni yakaladigim yerde delik desik etmezsem banada deli cem demesinler. O.rospunun p.ici Ruhrgebietein her yerinde ve her zaman seninle vurusmaya hazirim. Ananin a.mcigini s.iktiyim cocugu

henrymiller 13.04.2005 22:47

Iki yüzlü Allahin ayisi...serifsiz

...namusuz herif...hier hast Du deinen Müll zurück, den Du in meinem GB zurück gelassen hast! Allah senin belani bir gün vericek! Senin bacin annan kizkardesin yokmu hayvan herif?!

So
10
Apr

henrymiller 13.04.2005 22:50

Canak agazli, iki yüzlü...

...Allahin ayisi, serefsiz namusuz herif... hier hast Du deinen Müll zurück, den Du letztenz in meinem GB zurück gelassen hast! Allah senin belani bir gün vericek!

Senin bacin annan kizkardesin yokmu hayvan herif?!

So
10
Apr

henrymiller 13.04.2005 22:51

Utanmaz herif senin annan bacin yokmu?!

Allahin ayisi, serefsiz namusuz herif... hier hast Du deinen Müll zurück, den Du letztenz in meinem GB zurück gelassen hast! Allah senin belani bir gün vericek!

So
10
Apr

henrymiller 13.04.2005 22:58

Der ist so gefährlich verklemmt, ...

...ein Doppelmoralist, Sex-Opportunist, der kann wahrscheinlich überhaupt mit keiner Frau was anfangen...ich vermute der ist von der anderen Fraktion!? Sonst würde er nicht Mütter beleidigen!

henrymiller 13.04.2005 23:02

Sen ne türksin ne de osmanlisin!

Hayvan herif sen türk olsan benim annama küfür etmezdin! Senin gibi türklünü agzini icine dibene kadar sicayim!
Utanmaz herif senin annan bacin yokmu?!
Allahin ayisi, serefsiz namusuz herif... hier hast Du deinen Müll zurück, den Du letztenz in meinem GB zurück gelassen hast! Allah senin belani bir gün vericek!

So
10
Apr

1insanol 13.04.2005 23:13

Üc $ahsiyet-

Asagida üc saihisin Dünya görüslerini kisaca aktariyorum.Sizce, bunlarin hangisi islam`a daha yakin??

Otto von Bismarck:
Sehen wir einmal,was der berühmte deutsche Staatsmann diesbezüglich sagt:
;Ich habe alle Bücher über die Religionen auf der Welt studiert.Ich habe festgestellt,dass keines von ihnen
jemals imstande ist, das Wohlergehen auch nur einer einzigen
Familie zu sichern,geschweige denn eine gesamte Menschheit
oder gar eine Nation zu befriedigen.Jedoch bildet das Buch
der Mohammedaner eine Ausnahme!Denn ich habe den erhabenen
Koran eingehend studiert und entdeckte dabei Tatsachen in jedem seiner Worte.Ich bin sehr traurig,O Mohammed, nicht in deiner Zeit gelebt zu haben!Aber ich beuge mich vor dir mit großer Hochachtung!´ (B.DkAWD.S 13)

"Maddeciler hayati, canli olmayan maddelerden cikarmak istediler.Yani ruhu atomdan cikarmak istediler.Fakat asla isbat edemediler.Her ne olursa olsun gerek atomdaki cari kuvvet ve gerek ilk hareket ve nihayet can ve ruh,bütün bunlarin Allah`in kudretiyle meydana geldigini kabul etmek lazim gerekir.Esasen yaratan varligi muhal olandir.Bundan dolayi varligini isbata bir lüzüm yoktur"Einstein.. John Clover Monsma, The Evidence Of God In Expanding Universe (G. E. Allah´ın V. D),

M. Kemal ve avanesi, belli zaman Müslüman görünmüşler ve Müslümanları avutmuşlardırsa da, zaman zaman dinsiz ilkelerini göstermişlerdir. İslam"a karşı savas açmada gecikmemişlerdir.
Bu hususta Cafer Tayyar Paşa şunları söyler:
"Bu adamlar, iktidarı ellerine geçirmisler ve diledikleri gibi herseyi yapma sevdasına düşmüşlerdi. Ne yapacaklarını da doğru dürüst bilmiyorlardı. Kimisi komünist olma, kimisi dindar olma peşinde, kimisi de bilmem ne. Sonunda tabii bu güçlü grup laiklik namı altında din
düşmanlığına ve diktatörlüğe yürüdü." (1)
Durum böyleydi. Ama asıl amaç dinsizlikti! Çünkü M. Kemal tam anlamıyla dinsiz, Kur"an"a ve Hz. Peygamber (s.a.v.)"e Mekke müşriklerinin yaptıkları iftiraları atmaktan çekinmeyen bir kafirdi. Aşağıda bunların örneklerini göreceksiniz.
1- M. Kemal Allah"a inanmaz:
M.Kemal, dünyayı ve insanları yaratanın Allah değil, tabiat olduğunu iddia eder ve der ki, Natür ( Tabiat ) insanları türetti, onları kendisine taptırdı da.. (2)
M. Kemal yine bu fikrini pekiştirir ve materyalist batı felsefecileri gibi, "İnsanlar bu manada hürriyete hiç bir zaman sahip olmamışlardır ve olamazlar. Çünkü, malumdur ki, insan tabiatın mahlukudur." (3)
"Tabiatın ve tarihin mahsulü olan bir milletin fertleri daima bu hakikatle karşı karşıya bulunur ve ona hürmet eder." (4)
Allah korkusunu hiçe sayar ve bu konuda şöyle der:
"Ibtidaî insan kümelerinde ata korkusu ve nihayet büyük kabile ve kavimlerde ata korkusu yerine kâim olan Allah korkusu insanların kafalarında ve hareketlerinde hesapsız memnular yaratmıştır!"
Allah"ı değil de tabiatı büyük görür:
"Tabiatın herşeyden büyük ve herşey olduğu anlaşıldıkça tabiatın çocuğu olan insan kendinin de büyüklüğünü ve haysiyetini anlamaya başladı." (5)
Böylelikle M. Kemal Allah"ın yaratıcılığını inkâr etmekte ve ateistler gibi düşünmekte. İnsanı tabiatın yarattığını tereddüt etmeden söylemektedir.
2- Hz. Muhammed (s.a.v.) Hakkındaki Görüşleri:
M. Kemal, Allah"ın yaratıcılığını kabul etmedikten sonra tabii ki, Hz. Peygamber"in peygamberliğini hiç kabul etmez.
Hatta Mustafa Kemal Hz. Muhammed (s.a.v.)"ı yalancılıkla itham eder:

"Muhammed, Mekke"de müşriklik muhitinde ve tesirinde büyümüş olmasına rağmen, dinî meseleler ve dinî düşünceler, pek derin bir surette, zihnini işgal ediyordu. Muhammed, 40 yaşına geldiği zaman, vatandaşlarını kendinin bulduğu ve doğru olduğuna inandığı yeni bir dine davete başladı. Muhammed"in davet ettiği bu dine, o zamanın Hanif"lerine imtisalen İbrahim Dini, yahud inkiyad manasina ifade eden "İslam" denilmiştir!"
Mustafa Kemal aynı Mekke müşriklerinin dediğini diyerek Kur"an Muhammed"in sözüdür demiştir.
Aynı müşrikler gibi Hz. Muhammed (s.a.v.)"ı cinli olarak gösteriyordu:
"Tarihi nokta-ı nazardan da müteala edildiği zaman görülüyor ki, Muhammed, birden bire Allah"ın Resulü"yüm diyerek ortaya çıkmamıştır. O, Arap"larin ahlak ve adetlerinin pek fena ve pek ibtidaî ve islaha muhtaç olduğunu anlamış, bunların islahı için tenha yerlere çekilerek senelerce düşünmüş ve yıllarca tefekkürden sonra kendisine vahiy ve ilham fikri doğmuştur."
Devamla Hz. Peygamber (s.a.v)"ı cinli olarak görür ve cinlerden ilham aldığını söyler:

"Vahiy, ilham fikri Muhammed"den evvel de Arap"lar, şairlerin akıl erdiremedikleri kuvvetlerden ilham aldıklarına inanırlardı. Bu kuvvetler Arap"lar için cinlerdi. Cinlerin güya kahinlere gaibten
haber vermek kudretini ilham etmek kudretini ilham ederlerdi. Bu nev"i itikadlar Arabistan"da her zaman o kadar canlı ve derin olmuştur ki, Muhammed dahil cinlerin vücuduna samimi olarak
inanmışlardı. O hakikaten cinlerin şairlere şiir ilham ettiğine kâni idi. Arap"lar şairleri bir kahin gibi telakki ederlerdi. Muhammed"in Musa, İsa dinlerine dair öğrendikleri de kendisinde bu itikadi kuvvetlendirmiştir. Bu peygamberlerde melek telakkisi vardı. Dinler nazarında cinler kötü olduğundan peygamberler onlardan mülhem olamazlardı. Muhammed de diğer peygamberler gibi kendisine ilham eden kuvvetin insanları iğfal eden bir kuvvet olmayıp onları hayır ve saadete irşad eden ilahî bir kuvvet olduğuna samimi olarak inandı." (6)

(1) Teklif Dergisi, Sayı 6
(2) Atatürk"ten Düşünceler, Derleyen: Prof. Enver Ziya Karal
(3) Prof. Afet Inan, Medenî Bilgiler ve M. Kemal Atatürk"ün Elyazıları.
(4) A.g.e.
(5) A.g.e.
(6) Tarih, c. 2, Orta Zamanlar, Devlet Matbaası, Ist., 1931

henrymiller 13.04.2005 23:17

Saygisiz serefsiz hayvan!

Utanmaz herif senin annan yokmu?! Allahin ayisi, serefsiz namusuz herif... hier hast Du deinen Müll zurück, den Du letztenz in meinem GB zurück gelassen hast! Allah senin belani bir gün vericek!

So
10
Apr

henrymiller 13.04.2005 23:20

Hayvan herif sen almanyanin sayesinde...

...ac kalmiyorsun! Du bist ein Deutsch- und generell ein Menschenhasser!

Utanmaz herif senin annan bacin yokmu?! Allahin ayisi, Allahsiz, dinsiz, terbiyesiz, serefsiz, namusuz herif... hier hast Du deinen Müll zurück, den Du letztenz in meinem GB zurück gelassen hast! Allah senin belani bir gün vericek!

So
10
Apr

henrymiller 13.04.2005 23:22

Allahsiz, dinsiz, vatan ve anna haini!

Du bist ein Deutsch- und generell ein Menschenhasser!

Utanmaz herif senin annan bacin yokmu?! Allahin ayisi, Allahsiz, dinsiz, terbiyesiz, serefsiz, namusuz herif... hier hast Du deinen Müll zurück, den Du letztenz in meinem GB zurück gelassen hast! Allah senin belani bir gün vericek!

So
10
Apr

henrymiller 13.04.2005 23:23

Sen evvela agizini yika Allahsiz!

Utanmaz herif senin annan bacin yokmu?! Allahin ayisi, Allahsiz, dinsiz, terbiyesiz, serefsiz, namusuz herif, vatan ve anna haini... hier hast Du deinen Müll zurück, den Du letztenz in meinem GB zurück gelassen hast! Allah senin belani bir gün vericek!

So
10
Apr

henrymiller 13.04.2005 23:30

Vatan ve Anna haini dir sollte man die..

...die deutsche Staatsangehörigheit und deinen in der Schublade versteckten türkischen Pass entziehen! Du undankbares xxx so vergeltst Du es dem Staat der die Möglichkeit gegeben hat diich hier Auszubilden! Geh" in den Iran und lass dich erschiessen!

So
10
Apr

6666mahfuz 13.04.2005 23:35

masch`Allah-)) o.T.

ohne Text

14.04.2005 00:01

Mustafa Kemal"nin dinsiz oldugunu

inamiyorum. Ancak farzedelim ki öyle. Bu O"nun sahsi secenegi. O"nun gibi bir sözde dinsizi sizler gibilerinin topuna degismem. adami ancak elestirmesini bilirsiniz. Die Oppositionsrolle liegt euch wahrlich sehr gut. Statt Menschen, die so ziemlich einiges auf die Beine gestellt haben zu kritisieren, erschafft Ihr auch mal annäherend Dinge, die mit den Seinen mithalten könnten. Der Weg zurück zum Osmanischen Reich ist nicht mehr möglich. Geographisch nicht, da Türkei einen Bruchteil des Osmanischen Reichs , und die zurückgebliebenste Region, darstellte. Aber auch politisch und wirtschaftlich nicht. Seht Ihr denn nicht warum das Osmanische Reich zerbrach? Könnt Ihr keine Verbindung zwischen dem Zusammenbruch des Reiches und des Verpassens der Industrialsierung nicht herstellen? 1876 hat Thomas Edison die mechanische Uhr erfunden. Dies ist die Erfindung schlechthin, die den Verlauf der menscheit maßgeblich verändern sollte. Und 1878 haben die Osmanen nach dem Beschluss des Wiener Kongresses aus Serbien, Bosnien, Rumänien zurückziehen müssen. Die ersten Sympthome der Erkrankung des späteren Kranken Mannes vom Bosporus. Ein junger Arzt versuchte die schmerzen zu lindern, aber die Krankheit ist nicht ganz geheilt und sie droht immer wieder auszubrechen.

buja 14.04.2005 01:16

oglum kafanda baya eksiklik var! :)

acikca diye bilirim, ben bir lez bayanim ama sen intoleransli ve bir fasiste benziyen kurtsun...! du bist so ein mensch, von mann rede ich erst gar nicht, den man in märchen, in der mythologie, in der soziologie und psychologie, die personifizierung des wolfes im schafspelz nennt. kusura bakma, hem senin erkekligin baya sogan erkekligiye benziyor.

ruyadakiprens 14.04.2005 02:21

Türk oglu Türk

Yazdiklarina tamamen katiliyorum eline saglik cok güzel yazmissin birsey haric neden alman vatandasisin yarin birgün cocuklarin oldugunda onlara ne cavap vereceksin. Almanliga gecmenin ilk adimi onlarin Vatandasligini alip kendi güzel Bayrakli Pasaportunu ve vatanini unutmaktir. Sen unutmassan bile belki senin cocuklarin veya Torunlarin Alman Vatandasi olup büyüyecek ve Türklük len uzaktan ve yakindan bir alakalari olmayacak. Yalnis anlama bu aynen bütün Türk olup alman Vatandasligini alanlar icin gecerli

ruyadakiprens 14.04.2005 02:43

Warum nicht von vorne?

hast du überhaupt noch selbstachtung. Wenn schon von hinten dann lass diejenigen doch auch von vorne ran. Warum tust du dass nicht hast du Angst von deinem zukünftigen Ehemann oder von deiner Familie.

55delikadir 14.04.2005 07:10

Wat is dat denn?

Das stammt bestimmt nicht von mir. Böyle laflar benim terbiyem kabul etmez!

55delikadir 14.04.2005 07:10

Kafayimi yedin dostum bu neee? o.T.

ohne Text

55delikadir 14.04.2005 07:11

Bunadin galiba. Ben bunlari yazmadim o.T

ohne Text

55delikadir 14.04.2005 07:11

Yeter ya yeter. Inan bak ben yazmadim o.

ohne Text

55delikadir 14.04.2005 07:14

O benim sirim kalsin dostum!:-)) o.T.

ohne Text

55delikadir 14.04.2005 07:15

barime her yola yazsaydin

bana sormadan bu benden mi geliyor diye niye böyle küfürleri yazdin buraya? ben yazmadim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

55delikadir 14.04.2005 07:16

Ismim delikadir, ama küfür genelde etmem

Iftiraaaaaaaaaaa

55delikadir 14.04.2005 07:19

Ne dedin ne dedin?

Nerden bildin? Tanimadigin insanlar hakkinda ne olur yorum yapma. Sag ol

55delikadir 14.04.2005 07:20

gazeteyede verdinmi? Ben YAZMADIM o.T.

ohne Text

55delikadir 14.04.2005 07:22

Bir daha söylüyorum

Inan bak özür dilerim. Annendende bacindanda sendende. Inan ben yazmadim. Kardesim yazmisdir. Ich bin automatisch bei vaybee angemeldet wenn ich die seite betrete.
Kusura bakma. Cok ama cok özür dilerim.

55delikadir 14.04.2005 07:23

das habe ich nicht bezweifelt

kac kere yazdim almanya benim ekmegimi veriyor diye. Ama alman kültürüne göre yasiyamam. Kafam ile uyusmuyor.

55delikadir 14.04.2005 07:25

Henry Miller yazdiklari

herkesden özür diliyorum su Henrynin yazdiklari icin. Bu küfürler benden degil. Kardesim yazmisdir. Der wollte mir eine auswischen und da ich bei vaybee automatisch eingeloggt bin kann das gut möglich sein.
Es tut mir echt leid Henry. Tüm ailenden özür dilerim.

14.04.2005 09:25

afferim be ...

es ist nie zu Spät ..

14.04.2005 10:15

Adam yerine sayarlar...

da

sanki oturdugun yeri, kimligini ögrenmek bu zamanda cok zormus gibi yazdin be arkadas ;-)
sen takma hehe
zarar gelirse o zaman zararin alasini yapariz ama o son care meselesi ;-)

55delikadir 14.04.2005 10:24

vayyyy demek senden bir afferimde

alacakmisim. Simdi ölsem gözüm acik gitmez

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:12 Uhr.