![]() |
hm
tabiiki gerceksizde olabilir!! Hayali Dünyasindan uydurmada ama
Gercek olabilme Durumu daha yüksek bence... Belkide bu yol ile dile getirebiliyor sadece yasadiklarini.. 10 Günlük üyeligi bunun yalan oldugunu isbat etmez!! |
ne dersne de..inanmiyorum
bu kadar eziyet ceken biri..bu kadar cesur bi ryazi yazamaz. medeni cesareti daha cok olmali bence..bir vaybee forumuna mi kaldin yani. profesyonel yardim alabilirsin.
|
o.T.
Inanma ya sana bana illaki inan demiyorumki! Sonucta sen bana inansan nolacak inanmasan nolacak?!
|
EVET, O BENIM IKINCI ADIM..;-))) o.T.
ohne Text
|
:-) o.T.
ohne Text
|
;-)) BENCE DEGIL CÜNKÜ...?!!? ;-))) o.T.
ohne Text
|
Sizin kendi kisiliginizle bir proplemini
Sizin kendi kisiliginizle bir propleminiz var hemen önyargi hemen ardniyet.... Siz güvenilmez birisiniz ki herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz. Bunu kendinizde aramalisiniz; dürüst olmamayi. Kaldi ki Türkçesi o kadar da iyi degil -"yalniz"i "yanliz" diye yazmis. Insanlar hakkinda önyargili olmamalisiniz ... kalbini yarip da içine mi baktiniz ya da reelden taniyor musunuz ? Lütfen önyargilari bir kenara birakalim ve insanlara ilk etapta güvenelim ta ki bir yanlisini görene kadar. Onun durumunda olan bir sürü insan var ben reelden buna sahit oldum zaman zaman. Daha fazlasini gördüm. eski Türk filimlerinde kaldigimiz seyler TR"de de Avrupa"da da hala olabiliyor.
Allah yardimciniz olsun LadyDior. Saygilar |
Beni anlamak istemiyorsunuz!
Bir insanin hayati karanliksa ve yazisinin sonunda allahtan ana ve babasi icin kan aglamalarini diliyorsa, bunun yeri bence vaybeede bir sümsük platform olmamali. Biz ne yazilar okuduk, hepsi dandirik kisiligini bulamamis ve en basta korkak insanlarin yazisi. Burada adamakilli bir tavsiye verdigin zaman, hemen dandiriklerden biri cikip senin tezinin icine ediyor. Bu yüzden herseye inanmayin.Ve derdi olan, adli mercilere, frauenhauslara, ailede sözü gecen baska birisine danissin.( PS: ben türkce hocasi degilim, yinede cogumuzdan iyi yazmisti...)
|
o.T.
Also du brauchst wirklich dringend eine beschäftigung! Ganz ehrlich! Habe ich dich gefragt wo ich mich wenden soll oder sonst irgendwas? Burada sergiledigin kendi kisiligin wenns dir nicht passt brauchst du mir nicht zu antworten glaub mir ich verzichte gerne auf solche menschen (!) wie du.
|
Daha kötüleri de var
Daha kötüleri de var. Benim tanidigim birisi var waybeenin de üyesi eski Türk filmlerinde kaldigimiz seyleri yasadi o çocuk. Anne-babasi kazandigini elinden almis dövmüs, sövmüs, kendi kazandigi para ile bir ehliyet kursuna bile gidememis.... Ve artik daha yeni son verdi bu istismarlara. Dedigim olay Avrupa"nin göbeginde oluyor. Yani görmedigimiz bilmedigimiz neler oluyor.
Saygilar |
Zaten kimse
kimseyi bir seye inandirmak zorunda degil ki.
|
Arsena hakli
Evlilik asla bir kaçis yolu olmamali. Kaçis yolu olarak kullanildigi zaman çogu zaman hep pismanliga sebeb oluyor. Yasiniz kaç bilmiyorum ama benim arkadasim 21 yasinda ayrildi baskilar yüzünden kendi ayaklari üzerinde duruyor. Ve su an ailesi de bayagi yola geldi. 1-2 olali küçük evler var ya da kiralik odalar. isiniz de varsa öyle bir yerde kalabilirsiniz. Size yardim edebilecek tek kisi yine sizsiniz. Böylece belki aileniz de sapkasini masanin üzerine koyup bir düsünür.
Bu arada su var; Allah"a itaatin olmadigi bir yerde kullara itaat edilmez. Allah yardimciniz olsun. Saygilar. |
Pes ediyorum!Dilerim ki bundan sonraki
hayatin daha neseli ve huzurlu gecer.Saygilar!
|
yanlizlik allaha mahsustur! Neden
bizim insanimiz hakkini aramaz?hele hele avrupanin göbeginde agzindaki lokmayi aldirtiyorsa..verende mi alanda mi kabahat acaba?! (elbette türk örf ve adetleri da zaten yukaridan asagiya isler..bilhassa kizlarin lehine! bence)Ben buna sinirliyim. Herkese huzur dilerim.Saygilar benden.
|
güzell yazi...
tbr ederim..
|
Son söz
Olaylara farkli bir yönden bak. Her sey ziddi ile biliniyor. Büyük bir alime sormuslar: Sen bu güzel ahlaki nerden ögrendin diye?" O da demis ki:"kötü insanlardan."
EN azindan bazi seylerin farkina vardiniz ve bizim de farketmemizi sagladiniz. (gerçi ben geçenlerde yazmistim "evlilige hazir olmayanlarla evlenmeyin sakin" diye) Burdan sonuç çijartin ve anne-babanizda (bu arada biz de kendi anne-babamizda) begenmedigimiz eksik gördügümüz seyleri düzeltelim ve daha iyisini dogrusunu yapalim. Bazi yanlis seylerin farkina varmaniza sevindim çünkü bu sizi ayni hataya düsmenize engel olur insallah. Evleneceginiz kiside 1. olarak güzel ahlak arayin size tavsiyem. Saygilar |
hm bana mi bu yazi ??
Rainbow bana mi yoksa Lady ye mi yönelik di ?
|
was mache ich falsch?
wie kann mann, in deutschland bekantschaften mit den richtigen frauen machen, die nicht nur auf oberflächliche Sachen stehen und vieleicht interesse an einer ernst gemeinten Beziehung interesse haben????
|
GUTE FRAGE...KANN DIR LEIDER...
KEINE ALLGEMEINGÜLTIGE NATWORT GEBEN. SOLCHE FRAUEN SIND ÜBERALL UND NIRGENDWO. EGAL WO DU BIST WIRST WEIZEN VOM STREU TRENNEN MÜSSEN...
LEBE EINFACH, ES KLAPPT SCHON - GANZ SICHER! *SMILE* |
....dein Optimismus in allen Ehren
ich gebe Dir dabei Recht !
yaw sen baya akilliymisin :)) |
Love"s beyond the everythings...
Benim aska -sevgiye saygim vardir. Benim küçügüm çok küçük yasta evlendi. Ailem çocuk garson diye izin vermedigi halde yine de evlendiler ve onlari destekleyen tek kisi ben oldum ve çok da dogru yaptip. Allah"a sükür su an mutlu bir aile oldular bu yil ilkokula baslayan bir de kizlari var. Ve birazdan onlara gidecegim. Önemli olan sevgidir karsilikli duygulardir gerisi hikaye ve masal. Ben kendi adima konusuyorum ben sevdikten sonra ne yasina ne de milliyetine bakaraim. Önemli olan sevgidir; sevginin olmadigi yerde kusurlar çok olur.
sevgi sevgi sevgi. Sizi gerçekten seven biri varsa eger hiç düsünmeyin. Sevilmeye layik biri varsa çevrenizde sevilmeyi beklemeden sevin. Yarin çok geç olabilir... Bugün yasiyorsak, hayattaysa ne mutlu bize ki sevmek- sevilmek için bir güne daha sahibizç Allah yüzünüzü güldürür insallah. Saygilar |
o.T.
Yasin kac bilmiyorum ama annenin davranislari seni sIkmak,mutsuz etmek icin degil,seni, yani kücük kizini korumak icin olabilir. Aileler cocklarini korumak isterler fakat bunu cocugu sikmadan nasil yapacaklarini bilemezler bazen. Bizde onlarin bu tutumlarini anlayamayiz. Genc yasta evlilikte cözüm degil. Evliligi bir kurtulus olarak görüp kücük denecek yasta evlenen kizlarimizin hayatida eski ninelerimizden farksiz. Evlilik iki olgun ve kendilerini gelistirmis saglikli bireylerin yapmasi gereken bir kurulus diye düsünüyorum.
Ailenle konusmaya calis. Olmuyorsa baska aile büyüklerinden yardim iste..dayindan,halandan vs.. bunlari önerebilirim sana. Allah sabir versin- |
o.T.
ne demis sertap erener "ask ölmez,biz ölürüz"
Gercek ask bimez. Bence insan gercek aski buldugunda ve bununda mantigiyla uyustuguna inanirsa evlenmeli. ben ne asktan gözü kör olabilecek kadar hafif bi kizim, ne de sirf mantik evliligi yapacak kadar duygusuz. Duygu insaniyim ve ask evliligi yapacagim insallah.Aksi takdirde cok mutsuz olurum sevmedigim ama mantigima uygun buldugum birisiyle. |
o.T.
hersey zamanla olur. Du hast die richtige noch net getroffen ;)
|
Vieleicht indem....
man nicht selber oberflächlich ist.
Denn ich kenne viele die so etwas sagen wie du, und dann nur nach den Topmodels ausschau halten. Du kannsz natürlich das Pech haben und immer nur die falschen Frauen kennenlernen, aber dann musst du etwas an dir ändern. Jammern hilft nicht. Frag doch einfach mal eine Frau (Schwester ; Schwägerin) an was es leigen könnte. |
die pest bricht aus...
ich bedaure den hinterbliebenen sagen zu müssen, dass in krefeld die pest ausgebrochen ist..
schon drei im bekanntenkreis sind betroffen und es scheint, als werden es jeden tag mehr.. ach jaa, bevor ich es vergesse.. pest= der hochzeitsboom hinterbliebenen= wir anderen ;-) -------------------------------------- liebe grüsse an die opfer: jasmin und mustafa.. ja ja, bin eure trauzeugin, in der hoffnung, dass nichts abfärbt :-P arzu und zafer.. ooo ich freu mich eure gesichter zu sehen, wenn ihr dem millionsten gast "danke sehr, schön dass ihr da seid" sagt.. hahaha nicht vergessen, immer schön lachen! ines und michael: eure kleine kann sagen "ich war bei der hochzeit meiner eltern dabei" hahahahha.. und viele grüße an die hinterbliebenen.. selin.. hatce.. steffi.. deniz.. fato.. sema.. berat.. gülhan.. derya.. maria.. -kein kommentar- |
nein nein!
die pest bricht auch hier im norden aus!!
furchtbar! |
ist er ein parazit
vor einem jahr habe ich von jemandem den ich sehr lange platonisch geliebt habe erfahren das er mich liebt. Ich habe ihn darauf angesprochen warum er dann geheiratet und kinder gemacht hat, als antwort erhielt ich das er nicht gewusst hat das ich ihn liebe und er hatte angst das ich oder meine eltern einen falschen eindruck hätten und sie mich fern halten würden, das ich noch minderjährig währ und darauf hin die hoffnung verloren hat und mich vergessen wollte. Doch jetzt meint er das ich zu ihm gehöre und er immer bei mir bleiben wird so hatte er das gesagt aber nicht gemeint, ich habe ihm vertraut und habe alles getan dennoch musste ich erfahren das er wahrscheinlich so gehandelt hat um seine familie wegen, denn vor einem halben jahr habe ich von seiner Frau erfahren das Sie ihm gesagt haben soll er soll sich eine reiche finden das sie ihr geld verprasseln können.
Dennoch streitet er alles ab wie soll ich handeln. |
Haklisin ama
Aski sevgiyi kullanan dile sakiz yaparak kandiranlarda var dikkatli olmazsan inandigin güvendigin insanda Serefsizlik yapar
|
bi mok anladiysam arap olam o.T.
ohne Text
|
anlayana sivri sinek saz
Anlamayana davul zurna az
|
pest-test
sehr geehrte fr ayla,
wir sind ein führendes unternehmen in der pharmaindustrie. unsere produkte rühmen sich großer beliebheit. es hat schon vielen aus der misere geholfen die am scheitelpunkt einer fehlentscheidung standen. mit einem schnellen und unkomplizierten test können sie ihre pestresistenz überprüfen. für nähere informationen stehe ich ihnen gern zur verfügung. mfg AbuzerDozer pest-test pharmaindustrie |
gott hat kein Finger...
um den menschen ins auge zu stechen...darum gibt es die PEST... ergo: findet euch damit ab denn es ist allahin emri...
|
kizim sen iyimisin
evli bi erkekle ne isin olur?
Yuva bozanin yuvasi olmaz!!!!!! |
verstrickt und zugenäht....
sehr KOmplex zu KOMPLEX würd ich Glatt behaupten...
Da du dich auch mit seiner Frau unterhälst würd ich meinen das Ihr engeren Kontakt hab oder ? Du liest dich auch noch sehr Jung wie alt bist du ? Nach deiner Story würd ich dir nur Raten abstand zu gewinnen... Ich denke nicht das es etwas für die Ewigkeit wäre mit euch beiden!!! |
Finger weg !!!
Warum so kompliziert wenns auch einfacher geht !?
Ein Gefühl ist nur das wonach Du es interpretierst. Die Sache ist einfach, ER ist besetzt also lass die Finger von ihm ! Er wird Dich auch in Ruhe lassen, wenn Du es ihm auch ganz klar sagst. Wenn er es nicht tut, dann lässt Du es zu, dass er Dich weiterhin so belästigt. Verflossene Liebschaften mit den Allüren *ich liebte Dich, aber die Zeit war nicht die richtige* ist doch so ein Schwachsinn ! Jemand anders ist für Euch bestimmt, er hat seine Wahl vor Jahren getroffen nun bist Du dran. Glücklich wirst Du nicht mit so einem, der auch noch verheiratet ist - ausser Du reitest auf einem EGOtrip und willst ihn nur auf biegen und brechen besitzen, aber ich denke nicht, dass Du glücklich wirst. |
o.T.
der lässt mich nicht in ruhe mit seinen selbstmord drohungen. ich hatte den schlussstrich gezogen er meinte nur ich werd dich keinem überlassen eher bring ich uns beide um Cattim vallahi.
|
dann lässt du es zu, dass er Dich so
terrorisiert -
burasi dag basi degil ! |
pest-test-interessentin
sehr geehrter herr abuzerdozer,
ich intersseiere mich für den von ihnen angepriesenen test und würde mich freuen, wenn sie mir ein exemplar zukommenlassen würden. bedanke mich voraus.. fr. ayla |
Kizim ya sen
acayip safsin yada acayip bir sekilde deli.
Evli bi adam bekar bi kizdan ne ister? Git esine söyle, yada babasina. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:30 Uhr. |