Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Liebe & Flirt (http://localhost/forum/showthread.php?t=4264)

boer 13.06.2005 16:21

Liebe bringt Leidenschaft und mehr

Die Entscheidung für eine Ehe sollte nicht so leicht gefällt werden, und wenn doch dann sollte die Liebe, das ausschlaggebende sein.

Weder die "Entscheidung aus Liebe" noch die "Vernunftehe" geben eine Garantie für eine Beziehung und Parnerschaft; Menschen ändern sich, manche entwickeln sich weiter, entdecken neue Interessen ect, andere nicht ...

Aber die Liebe gibt Leidenschaft und ein Funken Hoffnung für alles weitere, was die Zukunft bringt, während die Vernunftehe, nur eine schlechte Alternative darstellt (da doch das Herz für jemand anderen schlägt),
dann empfehle ich lieber auf solch eine "Alternative" zu verzichten und auf die Liebe zu hoffen oder auf eine neue Liebe...!!!

garakedi 13.06.2005 17:52

Ist Liebe ansteckend?

.-

hacikischkisch 13.06.2005 17:58

konusmayi yeni mi ögreniyon karakedi

cocuk parki mi bura leng zurna herif
adam gibi yaz biraz da düspüncelerini ögrenek
2 ay ugramadik buraya icinge etmissin leeng forumun

ya sabir kali vewllah elhamdülillah beraketüallah ya bissimilah

originalgueler 13.06.2005 18:39

bei dem kleinsten Zweifel ...

gleich abhauen :)

sakín evlenme kíz, napcan daha cok gencsin, önünde bir sürü ömür var... evlenmeye kadar daha cooooooook var

sen hayatini yasa, kafani yorma evlenecem diye felan

seninle evlenmeye laik olan kisi karsina ciktiginda o an aninda anlar ve bilirsin, evet dersin, bununla evlenecem dersin, kuskusuz sartsiz :)

sakin evlenme en ufak kuskun oldugunda

hacikischkisch 13.06.2005 18:45

aman askim ne yapiyorsun!!!!

sen evde kaldin kartlastin
birak bari genc kizin hayatini kaydirma
evlensin bebisi olsun. pembe pancurlu kirmizi kiremitli, bahcesinde boy boy oynayan cocuklari olan bir evi olsun..
regelmäßig sex yapsin
biz seninle evlenmedik de ne bok yedik hahahhahahaha

originalgueler 13.06.2005 18:53

benim askim var - AMA O SEN DEGILSIN

napalim sen aklini kullanmadiysan benim sucum ne :)

ben öyle önüme cikan her horozun etini yememmmmmmmmm hehehehe

originalgueler 13.06.2005 18:59

o.T.

Gürültü patirtinin ortasinla sükünetle dolas sessizligin icinde huzur bulundugunu unutma.Baska türlü davranmak gerekmedikce herkezle dost olmaya calis. Bagisla ve unut.Ama kimseye teslim olma icten ol; telassiz acik secik konus. Baskalarinada kulak ver; Cünkü Dünyada herkezin bir öyküsü vardir

Yanliz planlarini degil, basarilarinin da tadini cikarmaya calis. Isinle ne kadar kücük olursa olsun ilgilen; hayata dayanagin odur. Sevecegin bir isi secersen yasaminda bir an bile calismis ve yorulmus olmazsin. Isinli öyle bir seveceksinki basarilarinin, bedenini ve yüregini güclendirirken verdiklerinle de yep yeni hayatlar baslatimis olacaksin. Oldugun gibi görün ve Göründügün gibi ol. sevmedigin zaman sever gibi yapma Cevrene önerilerde bulun ama hükmetme. Insanlari yargilarsan onlari sevmeye zamanin kalmaz. Ve unutmaki Insanlarin Yüzyillardir ögrendikleri, sonsuz uzunluktaki bir kumsaldaki tek bir Kum tanecinden daha fazla degildir.

Aska burun kivirma sakin; o Cöl ortasinda yemyesil bir bahcedir. O bahceye layik bir bahcivan olmak icin her bitkinin sürekli bakima ihtiyaci oldugunu unutma. Kaybetmeyi ahlaksiz bir Kazanca tercih et Ilkinin azabini bir an, ötekinin vicdan azabi bir ömür boyu sürer.
bazi idealer okadar degerliki, o yolda maglup olman bile Zafer sayilir. bu dünyada birakacagin en büyük miras dürüstüktür.

Yilarin gecmesine öfkelenme; gencligine yakisan seyleri gülümseyerek Teslim et gecmise.
Yapamayacagin seyleri yapabileceklerini engelemezsine izin verme.

Rüzgarin yönünü degistiremedin zaman, yelkenleri rüzgara göre Ayarla. Cünkü dünya, karsilastigin firtinalarla degil gemiyi limana getirip getirmediginle ilgilenir. Ara sira isyana yönelecek olsanda Hatirlaki evreni yargilamak imkansizdir. onun icin kavgalarini sürdürürken bile kendinle baris icinde ol.

Hatirlar misin dogdugun zamani; Sen aglarken herkez sevincle Gülüyordu. Öyle bir ömür gecirki herkez aglasin öldügünde.Sen mutlulukla gülümse. Sabirli, sevecen, erdemli ol. Eininde sonunda bütün servetin sensin. Görmeye caliski, bütün pisligine ve kallesligine ragmen DÜNYA YINEDE INSAN OGLUNUN BIRICIK GÜZEL MEKAMIDIR!!!!!!!!

13.06.2005 19:16

ja lustig enesK..dafür hast du ja auch

das Sex"n erotik forum liebschen......also: nutz es dann dafür auch.......dankeeeee!

13.06.2005 19:19

eine muss doch hier vernünftig sein.;o))

ohne Text

originalgueler 13.06.2005 19:21

das würde ich dem Support melden

belki yanlisliklan silindi?

13.06.2005 19:27

haklisin da ama...

bir yandan tabii ki haklisin da ama insan her zaman biraz süpeli davranmazmi? hic kimse dört dörtlük degildir yani her zaman insanin icinde bir korku olabilir, bu durumda o zaman kimseyle evlenmemek daha mantikli olmazmi???ama genel olarak tabii ki cok dogru söylüyorsun, aynisini bende tavsiye ederdim ama insanin basina gelince biraz zor oluyor iste :-(

13.06.2005 19:49

...

tabi cok dogru vor allem wenn ich mir deine nachricht im gb anschaue "das leben ist für alles viel zu kurz"... ne olacagimiz belli degil desene hic degilse aski bulmusken onun degerini bilelim, zaten bu fani dünyada pek birseyin önemi yok...

boer 13.06.2005 19:58

..aynen

..ve insan yapmadigindan bazen cok pisman olabilir (ve tabii yaptigindanda), yani illa her verdigin karar elbette dogru olamaz, ama insan verdigi kararlardan ve yürüdügü yoldan ancak hayat süresi icin ögrenir ...

..ve asklar bir baskadir, insan sevdigse sucu nedir..? Tedbir bir yana, asklar yasanmali, veya ömür boyu arkasindan kosarsin ..

icbenifanta 13.06.2005 20:57

NUTZE BEIDES GLEICHERMAßEN, NUR SO...

KANNST DU ETWAS AUF DAUER ERREICHEN & NICHTS BLEIBT AUF DER STRECKE..;-)

13.06.2005 21:32

Mein Gott ben saki Sex praktiken üzerine

konustum... ????

Yani agzimiza lamada ne zarar var... hatta Kutsal kitaplarda daha beterleri var.. hele hele Incilde....

Simdi Sexi hic agzimiza almayalimda, köy insanlari gibi gerdekten yarim saat önce birileri ders versin ve bizlerde mutlu olalim....

13.06.2005 21:39

Mutluluk braucht eine vielzahl von

Maßnahmen...... und Leibe ist eine dieser Maßnahmen.... nicht ein und alles...

Eger bu gibi zweifellerin varsa.... LASS ES SEIN... heirate so einen Menschen neimals.....

Bir ATASÖZÜ vardir... agiza alinmaz ama... ben yinede söyliyeyim....

"Cicim aylarindan sonra ..... aylari baslar"

Eger evlilikte sadece askin pesinde kosulmaz..... cünkü askin ve mutlulugun devam edebilmesi icin bazi sartlarda vardir...

1.) Seviyelerinizin, egitim ve düsünce yapinizin birbiriyl uyusmasi

2.) Onunda sana karsi ayni hisleri beslemesi

3.) Gelecek icin planlarinizin ayni olmasi veya en azindan ortada bulusabilmeniz

4 ) Maddisal durum... bu belkide en önemlisidir...

5.) Ailelerin birbirine bakis acisi ve evleneceginin kisinin ailesinin seni benimsemesi...
Eger ailesi seni benimsemezse... HAST DU NICHT DIE HAUCH EINE CHANCE......

13.06.2005 21:40

Sen yildirim askina inanirmisin

yazinda öyle bir sey sezdim

13.06.2005 21:43

Mit Sicherheit

Nasil nefretli bir ortamda yasayan insan kötü bir insan olursa.... Sevgi ve ask dolu ortamda yasayanda asik olur ve ruhu sevgiyle beslenir....

Veya söyle diyeyim.. senin begendigin kadinlarin yani asik olabilecegin adaylarda bir tanesi, söye etrafinda pervane olsun.. bak sende ona asik olursun

13.06.2005 21:43

Keske hic ugramasaydin o.T.

ohne Text

13.06.2005 21:45

ufff cok zor bunlarin hepsini

yapabilemk Gülli....

Ben kesin yarisi yapamisorumdur.... leider

Aber vielleicht ist der Trick, das man es Ernsthaft versucht... teselli görüsde olsa :)))

garakedi 13.06.2005 21:53

Abi seng yine döktürdüng yani ;-) o.T.

ohne Text

13.06.2005 22:09

...

leider treffen punkt 1,2,3 und 5 zu. das ist ja das schlimme... ach ich weiß auch nicht, nasip kismet neyse desene.. zorla güzellik olmaz, zaman herseyi gösterir...
manche entscheidungen im leben sind halt schwer und haben einen großen einfluss auf die zukunft... einerseits möchte man rat von anderen, andererseits entscheidet man doch selber...

originalm 13.06.2005 22:12

AŞKIN BÜYÜKLÜĞ!!

bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış:Mutluluk,Üzüntü,Bilgi ve tüm diğerleri,AŞK dahil.bir gün adanın batmakta olduğu duygulara haber verilmiş.bunun üzrine hepsi adayı terketmek için sandallarının hazırlamılar.Aşk,adada en sona kalan duygu olmuş çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş.Ada neredeyse battığı zaman,Aşk yardım istemeye karar vermiş.Zenginlik,çok büyük bir teknenin içinde geçmekteymiş.Aşk
""Zenginlik benide yanına alırmısın?diye sormuş..

Zenginlik,""Hayır alamam.teknemde çok fazla altın ve gümüş var senin için yer yok demiş.

Aşk çok güzel bir yelkenlinin içinde içindeki Kibirden yardım istemiş.
""Kibir lütfen bana yardım et!,Kibir sana yardım edemem Aşk sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahfedebilirsin diye cevap vermiş. Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk yardım istemiş:""Üzüntü seninle geleyim:""Üzüntü"" OF Aşk okadar üzgünümki,yalnız kalmaya ihtiyacım var.""Mutlulukta Aşkın yanından geçmiş ama okadar mutluymuşki Aşkın çağrısını duymamış.Aşk birden ses duymuş.""GEL AŞK!seni yanıma alacağım..""Bu aşktan daha yaşlıca birisiymiş.Aşk okadar şanslı ve mutlu hissetmişki,onu yanına alanın kim oldugunu ögrenmeyi bile akıl edememiş.yeni bir kara parçasına vardıklarında,Aşk bilgiye sormuş:
Bana yardım eden kimdi?""Bilgi O zamandı diye cevap vermiş.""Zamanmı""?
Neden bana yardım ettiki ? diye sormuş Aşk.
Bilgi gülümsemiş.""Çünkü sadece Zaman Aşkın ne kadar büyük oldugunu anlayabilir!!

13.06.2005 22:14

off off

cok güzel söyledin vallah...
diyecek birsey bulamiyorum... kafam daha cok karisti

originalm 13.06.2005 22:18

çokkk hoşşşş:))

ama insan oğlunun en güzelve biricik mekanı bence cenettir!! daha doğrusu müslümanların dünya sadece geçici bir güzelliktir insan oğlu için.bilmem yanlışmı düşünüyorum ?:))

originalgueler 13.06.2005 22:24

evet inanirim :) o.T.

ohne Text

originalgueler 13.06.2005 22:26

evet, hele ücüncü nokta cok önemli! o.T.

ohne Text

originalgueler 13.06.2005 22:28

hmm ja ich verstehe Dich :)

er ist wie ein Magnet dimi :))

obwohl Du weißt, dass er Dir nicht gut tut, trotzdem läßt Du ihn nicht los?

Dann muß er wohl seeeeeeehr gut aussehen hihihi

Mein Ratschlag: Genieße die Zeit wo er noch gut aussieht, aber heirate ihn ja nicht hahahaha

13.06.2005 22:32

huyum kurusun acayiiibimdir hehehe o.T.

ohne Text

13.06.2005 22:35

:))) ama farkindaysan 4 üncü nokta

cogu zaman ön plan cikiyor..... ich weiss auch nicht warum... aber leider ist das so...

Kabullenememkten yada insanlarin tatminkar bir tarzi olmadigindan... das muss man lernen

originalgueler 13.06.2005 22:35

seninle her yer cennettir canikom :) o.T

ohne Text

13.06.2005 22:38

ciddi.... hmmmm

wie ist das... ??

Kannst du es beschreiben... mesela ben birisini gördümmü, bu kiza asik olma ihtimali olan listeye yada olma ihtimali sifir olan listeye alirim...

Yani ilk görüste hemen onu sezerim....

Was ist bei dir anders ???

originalgueler 13.06.2005 22:38

Enis :) sei zufrieden mit Dir

glaub mir, Du kannst seeeehr stolz auf Dich sein!

Du bist ein höchst intelligenter und kultivierter Mann.

Evlenecegin kiz ohoooooooo yasadi :)

pssssssst kizlar, er ist noch zu haben *zwinker*

13.06.2005 22:41

Sei vorsichtig

Ben böyle etrafimdaki insanlari görünce.... dann rate ich dir, werde erstmal 25 und dann rede übers Heiraten.... lass es vorher sein...

Ben su an 30 yasina geldim ve belki ancak evliligi kavrayacak veaya tasiyacak yasa geldim.... ist 19 ist man noch ein Kind...

Glaub mir, wir wissen wovon wir reden

13.06.2005 22:42

Vielleicht hat bei Support Freunde

und lässt es extra löschen...
das kam bei mir öfters vor..... yani yapiyorlar

13.06.2005 22:44

Ein Mitglied kann das nicht

er/sie kann deine Beiträge nicht manupulieren... nur die Programmierer von Vaybee......

Es ist auch denkbar, das die auch hier mitmischen und dafür verantwortlich sind

originalgueler 13.06.2005 22:46

Zerrin"in sarkisi aklima geldi bu

makalende :)

*senede bir gün*

cok güzel söylüyor.

Bu sarkiyi sana armagan ediyorum :))

13.06.2005 22:46

Hehehe... sen benim GB ye bak bi

orada yakindan tanidigin birisi nasil sikayetini dile getiriyor.... hehehe

originalgueler 13.06.2005 22:47

man liest es in den Augen ab

dort wo die Seele ruht

originalgueler 13.06.2005 22:49

muahaahhaahaahaaa

aynur76

aha bringt dass du beleidigt auf mich bist dich zum bluterguss oder was?

*lach mich kapputtttttttttttttt* :))))

wie kommt sie nur auf solche Sprüche? :)

meine kleine Süße ist schon eine Zuckermaus dimi :)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:19 Uhr.