Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

zampara5 23.03.2004 18:19

bana o dedigin gerekmiyor....

ama senin agladina göre medile sana gerekiyor ... ondan sordum yani :o))))

23.03.2004 18:20

:-p

wein ich? also meine hunde lieben den korb...dann bin auch ganz nett...und ne belohnung ist auch dabei...lecker lecker so ein keks...ne dersin askimaskim

zampara5 23.03.2004 18:22

chat kizlarin kadagorisene en sonunda...

girdin ... ödülünü aksama cat veririm...
sind deine hunde männlich ??? hic sormamisdim bi sorayim dedim :pp

23.03.2004 18:25

o.T.

ok du verstehst kein spass...hadi neyse wir sind im fussball forum..erinnerst dich noch an deine info...
bye

zampara5 23.03.2004 18:27

adamina göre muamele KUZUM ....

wieso hast diesmal kein smile gemacht ... üzüldünmü yoksa .... sorry seni kirmak istemedim :o((

muahahahahahahahhahahahahaahaha

23.03.2004 18:34

was für einen scheiss verzapfst du

eigentlich hier ? ich erzähl es dir noch einmal aber dein 6asary hirn wird das wohl nie ganz begreifen ich vermute das liegt an den 6 toren von fener und den 5 toren durch bursa den bekannten erdstoss der richterskala 6.5 :-) neyse 6sarayin hali ortada sprechen wir über die mannschaft der stunde und der nächsten jahre. ich habe durch freunde die ich im internet cafe kenne immer über deren nick verfolgt was hier im fussball forum verzapft wurde. es hat mich besonders geärgert, als fener die letzte saison eine miserable leistung bot. daraufhin hat es hier im kanal von 6sarayli und bejeke li gewimmelt die das ins lächerliche gezogen haben. ich hätte erwartet das jemand sagt ok fener ist schlecht aber fener ist einer der drei grossen ("meiner meinung kann man eigentlich nur von 2 grossen sprechen :-)"). aber jeder hat enormen spass daran über den verein fenerbahce und seine fans herzuziehen. nun sind diese leute nicht hier? ich frage mich warum? weil sie diese saison 10 werden und nicht einmal am intertoto pokal teilnehmen ? weil sie seit 1996 schon ein neues stadion bauen wollen, was fener innerhalb von 2 jahren sagte und auch tat? das sie mit dem imparator fatos terim versagt haben und ihn dann rausgeschmissen haben? weil sie mit terim die schlimmsten niederlagen gegen fener erlebt haben. weil das geld fehlt. weil keine fans mehr ins stadion kommen? würde mir es hier einer verübeln, dass ich mir wünsche das sie noch schlimmere tage erleben sollen? nur eines darf man nicht vergessen, jeder erntet das was er gesäht hat. und ich sag noch was im gegensatz zu den 6saray und bejeke fans die sich über fener lustig machten in der letzten saison verhalten wir fener fans uns noch sehr bescheiden bescheiden (leider). habt ihr fener fans eigentlich so schnell vergessen was letzte saison noch hier abging? oder geht ihr bewusst nicht auf 6saray und bejeke drauf. vielleicht wollt ihr fener fans auch ein zeichen setzen aber meint ihr die gegenseite wird das anerkennen? ich glaube nicht, sie warten wie hungrige wölfe auf einen schwachen moment von fener ich hoffe fener wird denen nicht die gelegenheit bieten. aber vielleicht werden sie demnächst auch fenerbahce als top verein der türkei tolerieren. ne yapacagimi bende dogrusu sasirdim !

23.03.2004 18:37

biz cok hagiler gördük cok emreler

ve okanlar gördük. hatta hepsi bir arada bir takimda bize karsi oynadilar. sonuc mu ? yaw 4 ledik yaw 3 ledik. baskalari ile etikleri dansi bir türlü fener ile yapamiyorlardi :-) gel hagi seni futbolcuyken severdim ayni fatos hoca iken gibi simdi seni de sevecem hagi bu sefer hoca olarak. hele bi gel rumenim benim :-)

23.03.2004 18:38

jahrelang ? wir sind 25 facher meister !

in welchem film bist du eigentlich arabaci ?

23.03.2004 18:40

ich sage dir das ergebnis 5-2 für fener

ich war da und kann es durch fotos belegen. bak 6sarayli fenerle ugrasmasan iyi edersin bak fatos terim ugrasti und er hat seine passende strafe bekommen. erst 6 dann 2 und dann wurde er rausgeworfen wie ein hund :-)

23.03.2004 18:42

der kokser hat den imparator

gezeigt werder boss ist :-) der imparator wurde zum schluss wie ein hund vor die tür geworfen :-)

23.03.2004 18:44

das problem ist nur wir siegen fast

ständig :-) habt ihr eigentlich angst vor uns ? oder warum versagen eure mannschaften immer gegen fener ? :-)

zampara5 23.03.2004 18:46

lol o.T.

ohne Text

23.03.2004 18:47

o.T.

hat jmd ahnung wo ich eine fenerbahce trainingsjacke herbekomme..
sie sollte ne kapuze oder einen stehkragen haben...und gute qualität halt... am besten so größen wie smal...und nur das orginail-logo haben..bitte bitte gibt mir adressen
hab online alles abgesucht...wenn ihr was da habt..aber ungetragen noch nagelneu mit verpackung kaufe ich euch das ab...der preis ist 2rangig für mich...haputsache small und gute qualität und ungetragen und ne orginal jacke....
schreibt mir ne email seid so nett...danke
mervi

zampara5 23.03.2004 18:54

CL -oynayin ve kazanin ...

AC Milan (Ita) - Deportivo (Spa) 1

FC Porto (Por) - Lyon (Fra) 1

Chelsea (Eng) - Arsenal (Eng&gt&gt&gt&gt&gt0

Real Madrid (Spa) - Monaco&gt&gt&gt&gt&gtHDC 1

Schotland

Rangers - Dunfermline 1

23.03.2004 19:01

mahmut hanefi -> seni seviyoruz+

inaniyoruz.

Mahmut hanefi fenerbahcenin ümit milli futbolcusu icin bunlari yazma geregini duyuyorum bak Mahmut kardesim, 28 yasina girecegim, ve en son macimizda seni isliklayan, yuhalayanlari duymussundur

INANKI

Hani bir laf vardir. nerde cokluk orda .........

Malum biz Turkiye nin en buyuk taraftar kitlesiyiz ve maalesef hepimiz ayni olamayiz, unutmaki ISLIK ALKISTAN daha fazla ses verir, ama sen lutfen seni alkislayanlari gor, sana inananlari gor. her zaman hatta AILENDE bile sana inanmayanlar olacaktir.

Bu kadar cok taraftari olan 55000 kisilik stadi (her hafta disarda kalan ve bilet bulamayan binlerce taraftari daha burda saymiyom .ne yapalim stadin su anki kapasitesi bu yakinda insallah 75000 olacak)olan ve gecen sezon o kadar basarisiz olmamiza ragmen ortalama 30000 kisi ile oynayan baska takim YOK türkiyede zaten ondan cumhuriyet denilir bize, sunu anlaki agzinla kus tutsan bile seni sevmeyenler olacaktir BUNU cogunlugun yaptigini zannetme.. belkide seni isliklayanlar yada yuhalayanlar BIZLERDEN degil (yani 6sarayli yaw da bejekeli olabilir?)bunuda unutma sevgili futbolcu kardesim.

Sahaya yabanci madde atanlarin sayisi ne kadar azsa seni desteklemeyenlerde o kadar AZ BUNUDA UNUTMA...

Hata KULA mahsustur hata yapani desteklemek GERCEK FENERBAHCELILERE AITTIR, yani belli olgunlukta olanlara.....

UMARIM ve EMINIM sen o kendini bilmezleri AFFEDERSIN, hata yapsandaki yine yapacaksin normaldir cünkü gencsin ama ümit milli futbolcusun ayni tuncay, serhat, selcuk, kemal, recep, volkan , semih, servet, ..., ama hatalarindan ve tepkilerden SINIRLENECEGINE veya UZULECEGINE, kendini dahada gelistirir O KENDINI BILMEZLERI alkislattirlayi GERCEKLESTIRIRSIN.

HEPINIZI (fenerin tüm furbolcularini mesela selcuku da recepi de yaptiklari hatalarina ragmen yapacaklar cünkü gencler ama sonunda hem siz hem biz taraftarlar ve tüm fenerbahce ailesi kazanacak bunlari unutmayin :-))COK SEVIYORUZ ve akittiginiz her ter damlasi icin TESEKKUR EDIYORUZ

Sevgiler

Pierre van Hooijdonk /Striker Netherlands

23.03.2004 19:04

Daum"a Biraz Ayıp Etmiyor Muyuz?

Fenerbahçe ile çok büyük benzerlikler taşıyordu bize imza attığında Daum"un içinde bulunduğu durum ; Geçmişte yaptıkları ve yaşadıkları onca şey unutulmuş, insanlar kendisine karşı yıllardır biriktirdikleri kinlerini ve komplekslerini kusma peşindeydi adeta.

Her insan, ekip ya da kurumun profosyenel yaşantısı boyunca yaşayabileceği iniş-çıkışlardan birisini yaşayan iki büyük isim yine büyük umutlarla bir araya gelmişti. Başta Sayın Başkan olmak üzere yönetimin ve de camianın tam desteğini alan Daum adeta kendisini yeniden ispat etme savaşına girdi ve şu andaki görüntüye bakılırsa da büyük cephelerde sancağı ele geçirmek üzere.

Bu noktada benim kafama takılan bir soru var; Her geçen gün daha da "Sanıyorum sonunda aradığımızı bulduk!" diye düşünmemize sebep olan ve yıllarca burada kalıp bizi yurtiçi ve yurtdışı her alanda başarıdan başarıya koşturmasını beklediğimiz Daum"a biz taraftarların, daha doğru bir deyişle tribünlerin, desteği ve yaklaşımı ne durumda?

Hemen yanlış anlaşılmasın, tabii ki de Daum"a destek verilmiyor filan demiycem, beni üzen ve de düşündüren konu Daum"un ne maçlardan önce ne de sonrasında tribünler tarafından tezahürat yapılmaması ya da tribüne çağırılmaması. Örnek vermek gerekirse Mustafa Denizli zamanında yaşanan elektriği henüz görebilmiş değilim Daum ile tribünler arasında. Bunda da hatalı olanın biz, yani tribünler olduğu kanaatindeyim. İster ihmalkarlık diyelim, ister gözümüzden kaçan bir nokta ama ne olursa olsun en kısa zamanda bu konuda tribünlerin önde gelen isimlerinin bir araya gelip bişeyler yapmaları gerektiğini düşünüyorum.

Nasıl ki Ümit Özat ile başlayıp Ali Güneş ile devam ediyor, Nobre ve Pierre ile coşkumuzu doruklara çıkarıyor ve her oyuncuyu maç öncesinde ısınırlarken tek tek tribüne çağırıyorsak bunu Daum için de uygulamalıyız.

Umarım bu konuda harekete geçilir ve Sebat maçından başlayarak Kadıköy"de bundan sonra her maç öncesinde bütün takımı tribünlere çağırdıktan sonra sıra Christoph Daum"a gelir ve O da bu çağrımıza kulak verip tribünleri selamladığında Mabed şu seslerle inler;

"Şampiyon yap bizi, Christoph Daum!"

23.03.2004 19:20

almanyada kahvede fener konya macinda

benim bir anim oldu onu burda anlatmak istiyom:

Bir kac arkadas ile ("hepsi fenerli benim 6sarayli ve bejeke li dostum olmaz zaten onlardaan uzak durarim cünkü alerjim var :-)")telefonlasip karar verdik kahvede maca bakmaya herkesin üstünde tabi ki fener formasi sapka atki falan yeter ki sari lacivert olsun. kahveye girdik bazi kisiler gicik gicik bakmaya basladilar . acaba neden ? :-) acilari mi vardi ? :-) neyse oturduk caylari ismarladik caylar geldi ve mac basladi. bildiginiz gibi konya da 4-2 kazanmistik. 6saray maci gibi kolay olmayacagi kesindi bir kere konya gercekten öbnemli bir rakip. hafife alinmaz. neyse fener 1,0 one gecmisti
birtane ezik arka tarafta bu FB durdurulmalı diyordu.
mac 2,0 sifir olmustu ki gene ayni ses bu FB durdurulmali
Mac 3,0 olmustu ki artik avazi ciktigi kadar bagiriyordi bu FB bu sene durdurulmali .arkasina bakmadan cikip gitti
mac 4,2 olmustu tekrar iceri girdi . ts ve bejekelilerle berabar oturdu gene ayni sozler sarf edildi bu FB durdurulmali diger eziklerde katildi ama nasil adamlarin herseyi var mukemmel bir hoca iyi bir kadro ve ininilmaz bir yonetim ve muhtesem taraftari :-) anladilar umarim artik neden fener cumhuriyeti anlamadilarsa allah yartdimcilari olsun. neyse muhabbet devam etti yok mu AZİZ YİLDİRİM gibi biri bizim takimlarida yonetecek dedi bir digeri ,nerde bizde oyle biri boynunu bukerek.
5,2 olmustu sevinmemistim :-(bile gole gozlerimi eziklerin oturdugu masaya cevirdim yuzlerinden dusun bin parcaydi :-) acincak haldeydiler :-). Biri kufur ediyor biri onu destekliyordu digeri bejekeye kiziyordu.Yok yok olmaz boyle dedi 6s olan ben takimi birakiyorum yoksa cok uzulecegiz ilerde dedi kendimi kanser yapamam, digeri birlisiriz dedi, 6sli olan busene destek verdikte ne oldu .
Yuzlerindeki ifade korkunctu federosyandan yardim aldilar zaten bu maci kaybetseler mac iptal olurdu dedi tsli olan.
Soze girmeliydim kendimi tutamiyordum : peki dedim neden ertelendi mac bilmiyorum dedi okey dedim sana bir soru Rize Ts maci neden rize maci almisken TS ye verildi cevap kural hatasi eee bu degilmi .
uzun lafin kisasi demek istedigim bunlarin taraftarlari birlesme karari almissa yoneticileri de sikelere basliyacaktir.
genclerin maci ertelenecegini daha bilmiyordum yani kupa maci öncesi son maciydi bu fenerin. sonra olanlar malüm. herkes gördü neler döndügünü.

23.03.2004 20:09

arsenal gewinnt! :) o.T.

ohne Text

xxsinan07xx 23.03.2004 20:15

bizim kahvede

fenerli yok
und alle haben die selbe meinung
über diese mannschaft.

23.03.2004 20:18

yani sizin kahvede herkes mi ezik :-) o.

ohne Text

23.03.2004 22:18

yalan

-unmöglich- :)

nur propaganda...

es gibt nur einen ort wo es keine fenerli gibt...

die Hölle :o)

xxsinan07xx 23.03.2004 22:33

ezikbahce li yok demedim mi;-) o.T.

ohne Text

blackflame 23.03.2004 22:35

yeaaah o.T.

ohne Text

blackflame 23.03.2004 22:36

..

und das ist auch gut so! =))

ps: bei mir kommt eh so en dreckspack net rein! :p

23.03.2004 22:48

OLM

hau ab von hier :)

caktigin yok zaten muahahahahhahaaa

23.03.2004 22:56

oyüzden 6 tane yediniz :-)

ach so du bist ja konyali o yüzden 5 yediniz :-)

23.03.2004 23:46

Meine Herren Mein Schwan Meine Güte Ey !

WAS FÜR EIN SPIEL VOM AC MAILAND.
HAMMER HAMMER HAMMER !!!

Kämpfen tun sie wie Fenerbahce aber spielen wie Perfektion im Fussball....

Ehrlich ey Milan ist einfach geil derzeit...

Das spiel war hammer......:)

zampara5 24.03.2004 01:18

3 sind schon richtig ....

AC Milan (Ita) - Deportivo (Spa) 1

FC Porto (Por) - Lyon (Fra) 1

Chelsea (Eng) - Arsenal (Eng&gt&gt&gt&gt&gt0

Real Madrid (Spa) - Monaco&gt&gt&gt&gt&gtHDC 1

Schotland

Rangers - Dunfermline 1

oynayan varmi aranizda ..dinleseydiniz simdi yenmis olacakdiniz :p

24.03.2004 10:58

Şampiyonlar Ligi müjdesi

Türkiye"de sezonu zirvede bitirmenin önemi bir kat daha arttı. Şampiyonlar Ligi"nde bu sezon kupayı kazanacak takım, gelecek sezon ligindeki performansıyla da gruplara doğrudan katılma hakkını elde ederse, Türkiye şampiyonu ön eleme oynamaktan kurtulacak. Örneğin geçen sezon kupayı kazanan ve şu anda İtalya Ligi"nde lider durumda bulunan Milan, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olup, ligi de ilk ikide bitirirse, Türkiye şampiyonu kupaya doğrudan girecek.

Şampiyonlar Ligi"nde çeyrek finale 5 ligden 8 takım kaldı. İspanya"dan Real Madrid ve Deportivo, Fransa"dan Lyon ve Monaco, İtalya"dan Milan, İngiltere"den Arsenal ve Chelsea, Portekiz"den Porto kupa için mücadele veriyorlar. Devler Ligi"ne gelecek sezon İspanya"dan, İngiltere"den, İtalya"dan ve Fransa"dan ilk iki, Portekiz"den ise şampiyon direk katılacak.

Bu 8 takımın şu anda liglerindeki durumları Türkiye Şampiyonu"nun gelecek sezon Şampiyonlar Ligi"ne doğrudan katılmasına, ikincinin de sadece bir eleme turu oynamasına olanak sağlıyor. Fransa"da Lyon ve Monaco ilk iki sırayı paylaşırken, İngiltere"de Arsenal Chelsea"nin 9 puan önünde lider. İspanya"da R.Madrid zirvede. İtalya"da da Milan en yakın rakibi Roma"ya 10 puan fark attı. Portekiz"de ise Porto, Sporting Lizbon"un 7 puan önünde. Sadece Deportivo, İspanya Ligi"nde dördüncü sırada yer alarak durumumuzu zora sokuyor.

---&gt fenerbahce.com

not.
das heißt als türkischer meister ist man direkt qualifiziert...als gruppenzweiter steigt man ab der 3.Qualifikationsphase ein statt der 2.
wenn der CL-Sieger in der eigenen Liga eins der ersten beiden Plätze einnimmt und der FC Porto Meister wird.

hemide uefa kupa"da iki yer daha kazanmis olcagiz...

24.03.2004 11:04

Was meinst du damit, dass sie bei dir

nicht reinkommen?

;))

24.03.2004 11:12

İlhan sakatlandı..

Beşiktaş"tan Japonya"nın Vissel Kobe takımına transfer olan İlhan Mansız, büyük bir şanssızlık yaşadı.. Sezon başında ameliyat olduğu dizinde ağrı hisseden milli futbolcunun diz kıkırdağında zedelenme olduğu açıklandı...

Geçen ay Beşiktaş"tan 4.5 milyon dolara Vissel Kobe"ye transfer olan 28 yaşındaki yıldız futbolcu, Japon kulübünün de onayıyla tedavi için İtalya"ya geçti.

(Hürriyet)

24.03.2004 11:15

Terimin dünürleri :)

Galatasaray"dan ayrıldıktan sonra birçok Avrupa külübünden teklif alan Fatih Terim"e İngiltere"den de talip çıktı.. Glenn Hoddle"ın görevine son verdikten sonra sezon sonuna kadar David Pleat"ı takımın başına getiren Tottenham"ın yeni teknik direktör arayışı çerçevesinde Terim"e yöneldiği öğrenildi...

Türk nüfusu etkili

Chievo, Inter, Hertha Berlin, Dortmund ve Spartak Moskova’dan sonra bir İngiliz takımı Tottenham Hotspurs için de Fatih Terim’in ismi geçmeye başladı. Geçtiğimiz Eylül ayında Glenn Hoddle’ın görevine son verdikten sonra sezon sonuna kadar David Pleat’ı takımın başına getiren Mavi-Beyazlılar’ın, yeni teknik direktör arayışı çerçevesinde tecrübeli çalıştırıcıya yöneldikleri öğrenildi. Türk nüfusunun etkili olduğu Tottenham’da Terim isminin ön plana çıktığı bildirildi.

Kopenhag faktörü

Tottenham’ın Fatih Terim’i istemesinin bir diğer nedeni ise 2000 UEFA Finali’nde Mavi - Beyazlılar’ın adeta nefret ettikleri Arsenal’in elinden kupayı almış olması... Londra ekibinin yönetimi, Terim’i takımın başına getirerek, İmparator’un hem tecrübesinden faydalanmayı hem de ezeli rakiplerine psikolojik olarak üstünlük kurmayı hedefliyor. İngiltere Premier Ligi’nde 11. sırada bulunan Tottenham’ın listesindeki diğer kuvvetli aday ise Giovanni Trapattoni...

Kaynak: ajansspor.com

ryanphillippe 24.03.2004 12:21

die werden ja auch meister...

...hab ja nicht das gegenteil behauptet...bjk kackt doch total ab...ich bin ein ehrlicher und wahrer fan...ihr habt dieses jahr die meisterschaft verdient, aber nächstes jahr kommt cim bom wieder, mit 100%iger sicherheit ;o)

ryanphillippe 24.03.2004 12:22

du trottel...

...du hast eh absolut keine ahnung von fußball...alles was du weißt über fb kopierst du nur von irgendwelchen internet seiten also gib ruhe du vogel...und nenn mich nie wieder kleiner du schmock...

ryanphillippe 24.03.2004 12:24

ja ja wie lang noch ist die frage... o.T

ohne Text

ryanphillippe 24.03.2004 12:25

vor allem mannschaften...

...wie viele cim bom teams gibt es denn in der ersten liga du vogel?

anlamadigin seylerden konusma oglum...kopier weiter deine einträge...

ryanphillippe 24.03.2004 12:29

milan fb vergleich?

hahaha der war gut ich lach mich weg ehy...

aber du hast recht, vor allem kaka ist ein bombenspieler...ich denke das finale wird lauten milan vs arsenal...

wünschen würde ich es mir auf jeden fall...

ultra ryan

24.03.2004 12:29

hehe

zazarmi oldu vissel icin simdi `? :))

ryanphillippe 24.03.2004 12:30

KAKA und milan

meint ihr nicht das der junge in paar jahren die granate wird? ich mein er ist jetzt schon unglaublich stark aber wenn er noch etwas erfahrung sammelt wird er mal einer der besten spieler werden, da bin ich mir sicher...

milan hat mit ihm ein goldenne treffer gelandet...

ryanphillippe 24.03.2004 12:32

CL Finale Wunschbegegnung!?!

Also meine ist definitiv Milan vs. Arsenal...

Das würde ein Hammer Spiel werden. Offensiv Starke Londoner gegen Defensiv Spezialisten von Milan...

Welche Begegnung würdet ihr euch wünschen?

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:17 Uhr.