Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Liebe & Flirt (http://localhost/forum/showthread.php?t=4264)

14.04.2005 19:58

Ne sirinsiniz abilerer bilioyor musunuz

:))

akshalil 14.04.2005 20:02

ich denke auch so

Das ist der Grund,warum aus fast jeden türkischen Schüler-sobald er Schmetterlinge im Bauch hat- ein Dichter wird :-)
-Auf der anderen Seite; mit seiner starke gramatikalischen Struktur und logik ist die deutsche Sprache ist dazu weniger geeignet, die Grenzen der vernunft zu verlassen und zu labern :-)

14.04.2005 22:17

kim kim ABI :-) ben daha 17 yasindayim o

ohne Text

15.04.2005 00:23

schön wäre es auch wenn ...........

tarkan es mir übersetzt......;o))

akshalil 15.04.2005 02:45

Bir Kiz bana amca dedi neyleyim! :-)

Karacaoglan 35-40 inda iken 17 yasinda bir kiza asik olur ve kiz da ona emmi deyince dertli dertli bu böyle baslayan bir siir yazmis!
gönlü gencmis canimm :-)

cimbomyilmaz 15.04.2005 03:20

Ihr kotzt mich alle an

Hey kann mir mal einer sagen warum ihr Türken ständig von jungfräulichkeit und so redet aber jedes girl und jeder junge von euch vögelt wie die wilden..diese ganze lügengesellschaft unter den türken kotzt mich an.

die türken sind nicht weniger oder mehr moralisch als die deutschen. ihr seid alle gleich...wenn ihr es zugeben würdet hätte ich nichts dagegen aber ihr vertuscht es ja alle.

ja, ich habe sex vor der ehe.
ja, ben capkinim
nein, ich will keine jungfrau als ehefrau
nein, ich heirate nicht
sonst noch fragen? ich steh wenigstens zu dem was ich bin..

15.04.2005 10:31

cimibummbumm

hee mom war da nicht mal von deiner Seite dir Rede davon das du auf jedenfall ne türkin Heiraten willst die auch noch ne unberührte sein sollte ??
Irre ich mich nu ??

naja

und zu dem Rest.. Woher kommt diese rumkotzerei nu ?? Hast du ne gewaltige enttäuschung hinter dir oder ähnliches ?? Komm erzähl würde es gerne erfahren wollen :-)

15.04.2005 12:40

ich möchte ein eine JUNGE FRAU :-) o.T.

ohne Text

15.04.2005 19:56

Ehrlich währt immer noch am längsten! o.

ohne Text

karmancorman 16.04.2005 00:06

Tarkan - Simarik

Ja da fällt ir ein als vor ein Paar Jahren Tarkan mit Simarik nen "Hit" hatte wollten meine Freunde das ich doch mal den Text ins deutsche übersetzte!

Seni gidi Findik kiran,
yillani deliginden cikaran...

Wer eine Nuss wie dich knackt,
und die Schlange aus ihrem Loch holt

einfach wunderbar...

tclady18 16.04.2005 17:02

also bitte.....

schere nicht alle türkinnen über einen kamm du vorurteilhafter türkischer mann.

llmert19 18.04.2005 22:37

super lied o.T.

ohne Text

llmert19 18.04.2005 22:37

o.T.

icim gitdi yaaaa

llmert19 18.04.2005 22:45

hast recht

unsere gesellschaft macht es schon immer so. biz türklerin anlina leke gelmesin falan diye.
aber wie du sagts dostum. alle versuchen es zu vertuschen. und es wird solange so weiter gehn bis unsere gesellschaft aufhört zu sagen "duydunmu....." oder "....kizi napdi biliyonmu?..."
hep böyle sürecek galiba

teddybaer00 19.04.2005 10:07

Gesucht ein Mädchen aus F-Sossenheim

Ich suche nach einem türkischen Mädchen was ich am 08.04.05 und 09.04.05 in Frankfurt auf einer türkischen Hochzeit gesehen habe. Sie hatte einen Anhänger mit dem Buchstaben L. Sie hat noch eine Schwester und glaube ich noch einen kleinen Bruder. Soviel ich weiss kommt sie aus Frankfurt Sossenheim. Ich würde mich auf jede Antwort freuen was mich zu Ihr näher bringt. Wenn Ihr mir weiterhelfen könnt mailt mir unter Ayisigim@web.de

kskbuket 19.04.2005 11:04

genau !! o.T.

ohne Text

19.04.2005 11:22

jaa und ??? o.T.

ohne Text

19.04.2005 11:23

schön Tarkan aber du bist nicht der

TARKAN :-))

19.04.2005 11:59

"unutlumuşmuydum" von metin özülkü!!!

gittin sen bana gitmek için gelmiştin
geride yavaş yavaş eriyen
bir kurşun bıraktın
bıraktığın şekilden
çok daha başkasına bürünen
ve bir daha asla
eskisi gbi olamayacak bir kurşun
gerçekten
birdaha hiçbirşey eskisi gibi olmadı

kısa bir hüzünden sonra
geldim geri döndüm sana
seviştin mi, değiştin mi

kimbilir kimler aklını çeldi
gördüğüne sevinmedin mi beni
kimbilir kimler aklını çeldi
görüdüğüne sevinmedin sen beni
üç günlük ayrılıkta neler neden değişti

unutulmuş muydum
alışıyor muydun
yavaş yavaş yokluğuma
beklenmiyor muydum
kalbini mi yordum
bunca iş güç arasında

bir gün beni nasıl paslı bir makasla
nasıl derinden
budayıp gittiğini farkettim
yeni bir filiz veremeyecek kadar derindi
kesip attıkların
sensizlikle oluşmuş hastalığıma
senin bile çare olamayacağını
benim için
artık çok gecikildiğini anladım ...

kskbuket 19.04.2005 12:05

Liebe stirbt nie einen natürlichen Tod

Die Liebe stirbt nie einen natürlichen Tod. Sie stirbt, weil wir das Versiegen ihrer Quelle nicht aufhalten, sie stirbt an Blindheit und Mißverständnissen und Verrat. Sie stirbt an Krankheiten und Wunden, sie stirbt an Müdigkeit. Sie siecht dahin, sie wird gebrechlich, aber sie stirbt nie einen natürlichen Tod. Jeder Liebende könnte des Mordes an seiner eigenen Liebe bezichtigt werden.

19.04.2005 12:10

wahre liebe?

die liebe zu der richtigen person stirbt nieeeee!!! es ist die kunst des lebens die
--&gtwahre liebe&lt-- zu finden. diese wird unseren körper nur mit dem letzten atemzug verlassen, trotzdem wird sie nicht sterben.

yirtikdonxxl 19.04.2005 14:05

Kizlar sakin yine agalmaya baslamayin :-

Bir kiz ve bir delikanli, bir motosikletin üzerinde 180 Km hizla gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geçiyor;
Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum
Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli
Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum
Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle
Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla
Delikanli: Simdi de bana sikica saril
Kiz delikanliya sikica sarilir
Delikanli: Sapkami alip, kendine takar misin? Basimi çok sikti..
Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti: Motorsiklet Kazasi; Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya çarpti.Üzerindeki 2 kisiden sadece biri kurtuldu.
Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti.Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve kendisine son defa sarilmasini istemisti. Sonra da kendi ölümü pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti.
Iste gerçek askin anlami da buydu.....

kskbuket 19.04.2005 15:02

*Gänsehaut* o.T.

ohne Text

19.04.2005 15:45

kontaktanzeige stelle heheheheh o.T.

ohne Text

19.04.2005 15:50

ürpetici bir Hikaye ... o.T.

ohne Text

19.04.2005 19:50

wie wahr....... o.T.

ohne Text

llmert19 19.04.2005 20:50

vallah ürpetici amaaaa....

kizlar görsün biz onlarin icin neler yapariz. biz sevdikmi böyle severiz iste

icbenifanta 19.04.2005 23:10

TRÄUME MUSS MAN HABEN!!!

AB EINEM BESTIMMTEN ALTER SOLLTE MAN ABER ZWISCHEN TRÄUME & MACHBARE REALITÄT DRINGEND UNTERSCHEIDEN KÖNNEN...ODER???
*SMILE*

icbenifanta 19.04.2005 23:19

WILLKOMMEN IM CLUB!!!

BEI TÜRKEN IST DIE SCHEINHEILIGKEIT SOGAR UM EINIGES MEHR ALS BEI DEN DEUTSCHEN, LEIDER!

20.04.2005 00:06

man(n) muss müssen,aber man(n)

muss nicht immer großschreiben.......!

20.04.2005 00:12

ja.....hab den song direkt wieder

angehört......starker song .....starke sezen....*dahinschmelz

baygizem 20.04.2005 09:50

bakmasını bilmek

GÖRMESİNİ BİLEN GÖZLER

Küçük kız, kendini bildiği günden beri annesinden büyük bir şefkat görmüş ve ondan duyduğu sözlerle, pamuk prensesten daha güzel olduğuna inanmıştı.
Ona göre; nur yüzlü ve badem gözlüydü. Bir tanecik yavrusuydu her zaman. Ama ilk okula başlayınca işler değişti. Arkadaşları onun hiç de güzel olmadığını, hatta çirkin bile sayıldığını söylemekteydi. Küçük kız, ilk önceleri onlara inanmadı çünkü herkes birbirini kıskanıyordu. Ama bir kaç yılda gerçeklerle yüzleşti.Annesinin bir pamuğa benzettiği yüzü, çiçek bozuğu bir cilde sahipti. "Badem" dediği gözleri ise şaşıydı. Vücudu da bir serviyi andırmıyordu. Demek ki, annesi onu aldatmış ve yıllar yılı çekinmeden yalan söylemişti.

Genç kızın anne sevgisi, kısa bir süre sonra nefrete dönüştü. Evlenme çağına gelmiş olmasına rağmen yüzüne bakan yoktu. Üstelik de gözleri, bütün tedavilere rağmendüzelmiyordu.Genç kız, doktorların gizlice yaptığı konuşmalardan kör olacağını anladığında çılgına döndü ve kendisini hâlâ çocukluk yıllarındaki ifadelerle seven annesinin bu yalanlarına dayanamayıp evi terk etmeye karar verdi. Fakat annesi, uzak bir yerde iş bulduğunu
söyleyerek ondan önce davrandı ve kazandığı paraları bir akrabasına gönderip, kızına bakmasını rica etti.Genç kız bir süre sonra görmez oldu. Karanlık dünyasıyla baş başaydı. Bu arada annesini hiç merak etmiyordu.Yalancıydı annesi, ölse bile bir kayıp sayılmazdı.Bir gün doktorlar, uygun bir çift göz bulduklarınısöyleyerek kızı ameliyat ettiler.

Ancak o, gözünü açtığında yine aynı yüzü görmekten korkuyordu. Fakat kör olmak zordu. En azından kimseye yük olmazdı. Genç kız, ameliyat sonunda aynaya baktığında,müthiş bir çığlık attı.Karşısında bir dünya güzeli vardı.

Gerçekten de harika bir kızdı gördüğü. Yüzündekibozukluklar tamamen kaybolmuştu. Çok kemerli olan burnu düzelmis, kepçe kulakları normale dönmüş ve yaban otlarını andıran saçları, dalga dalga olmuştu.Genç kız, yanındaki yaşlı doktora sevinçle sarılarak:"Sanki yeniden dünyaya geldim!" dedi. "Yüzümde hiçbir çirkinlik kalmamış, estetik ameliyatı siz mi yaptınız?"
Yaşlı doktor: "Böyle bir ameliyat yapmadık kızım!."diye gülümsedi. Annenin bağışladığı gözleri taktık. Sen, onun gözünden gördün kendini!."

kskbuket 20.04.2005 09:58

:)) o.T.

ohne Text

kskbuket 20.04.2005 10:14

Nilüfer singt auch "Mektup" sehr schön

ohne Text

tclady18 20.04.2005 10:49

ihr könnt aber auch ganz anders! o.T.

ohne Text

sheirmaine 20.04.2005 12:51

hat mich

sehr beeindruckt ;)))

llmert19 20.04.2005 13:00

das könnt ihr ladys aber auch ;-)) o.T.

ohne Text

tclady18 20.04.2005 13:34

klar!

ama wir lieben stärker!

llmert19 20.04.2005 13:44

bak öyle deme....

...bizde sevdikmi sonuna kadar severiz. natürlich gibt es bei uns paar arschl..
aber ihr mädels könnt auch sehr gemein sein :-(
am besten wir einigen uns das beide geschlechter richtig lieben können aber auch weh tun ok?? ;-)
saygilarimla

tclady18 20.04.2005 20:44

einigen wir uns lieber darauf,daß

beide geschlechter was richtig lieben angeht sehr dünn gesät ist!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:52 Uhr.