Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Wissenschaften & Weltansichten (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=399)
-   -   Zitat des Tages (http://localhost/forum/showthread.php?t=8428)

28.07.2014 15:11

Caka_Bey, cevap vermemekle cok büyük bir yanlis yasiyorsun. Ben senin yerinde olsam biraz ayrintili cevap verirdim hem dost hem düsman bilgilensin diye.. Sertse sert olsun, ama cevapsiz birakma!

Zitat:

Zitat von Caka_Bey (Beitrag 2089442)
evet, evet verecegim cevabim yok..

manbee 28.07.2014 15:47

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2089444)
Caka_Bey, cevap vermemekle cok büyük bir yanlis yasiyorsun. Ben senin yerinde olsam biraz ayrintili cevap verirdim hem dost hem düsman bilgilensin diye.. Sertse sert olsun, ama cevapsiz birakma!

okuma özürlümüsün adam cevabim yok diyor.

niye üstüne gidiyorsun?

varsa sen cemaat avukatligina soyun ve kivirmadan cevap ver.

fetullah niye israile beddua etmiyor? niye kinamiyor? niye lanet etmiyor?

basbakana ölsün diye seyanslari yapan biri niye israil icin seyans yapmiyor?

28.07.2014 17:31

Mevlana

Suskunluğum asaletimdendir her lafa verecek cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !

Manbee, Caka_Bey'in sana ve fitratina, zihniyetine söylecek cok sözleri bile var.. Girtlagina kadar geliyor ama kendini henüz frenliyor.. Onun bildiklerini ben bilmemem.
Ondan bende bilgilenemek istiyorum. Hem bu arada sana agzinin payini vermis 148'ci kisi olmus olur burda bu arada :D

manbee 28.07.2014 18:31

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2089493)
Manbee, Caka_Bey'in sana ve fitratina, zihniyetine söylecek cok sözleri bile var.. Girtlagina kadar geliyor ama kendini henüz frenliyor.. Onun bildiklerini ben bilmemem.
Ondan bende bilgilenemek istiyorum. Hem bu arada sana agzinin payini vermis 148'ci kisi olmus olur burda bu arada :D

bak bunu aklindan cikarma. millet safta olsa senin bu ucuz gaz vermelerine gelmez.

cakanin söyleyecegi birsey varsa kendisi karar verir ve söyler senin gibi sahte zihniyetlilere itibar etmez.

dün saidi nursinin gelmisine gecmisine küfür eden biriyle ittifak etmesi ben düsündürüyor ama o kendisine ceki düzen verip dogru yolu görebilecek kapasitede.

umarim cok yakin zamanda dogruyu ve yanlisi görür. ama emin ol senin gibi küfürbazlarin oyununa gelmez.

28.07.2014 20:17

28.07.2014 20:21

Senin var ya senin, dinini de imanini da......Sevsinler!

28.07.2014 20:38

manbee 28.07.2014 21:05

ask_sehidi rezil oldugunu kimse görmesin diye yine resimlerle doldurmussun.

buradaki üyeler senin gibi cahil degil. yazdiklarini yinede okuyacaklar :)

29.07.2014 22:15

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2089444)

Benim ne söyleyecegimin bir önemi yok.

isteyen istedigi iddiayi veya belgeyi ortaya atsin, isteyende o iddiaya, belgeye inansin..:)

31.07.2014 21:01

Sana söyle cevap vermeyi uygun görüyorum

Zitat:

Zitat von Caka_Bey (Beitrag 2089653)
Benim ne söyleyecegimin bir önemi yok.

isteyen istedigi iddiayi veya belgeyi ortaya atsin, isteyende o iddiaya, belgeye inansin..:)

31.07.2014 21:16

01.08.2014 15:05

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2089873)
Sana söyle cevap vermeyi uygun görüyorum

Ak parti Cemaat Veya Tayyip Erdogan Fethullah Gülen kavgasinda bir cok kisi bu konuyu tartisacak bilgide ve arastirma icerisinde degil. o yazip ciziyor diye bende ayni sekilde cevaplayacak degilim.

birakalim hizmet edenler konussunlar, kavga ve hakaret ederlerse de kendi suclari. o kadar okumus köse yazarligi yapan adamlar kavga ediyorsa bu ülkenin cahili ne yapsin?

03.08.2014 13:52

05.08.2014 19:03

Hiç kimse, gülümsemenin sağlayacağı kazancı hiçe sayacak kadar zengin değildir.

( Basariya götüren yol Kitabindan alinti )

manbee 05.08.2014 19:13

Fetullah Gülen yine beddua seansi gerceklestirdi.

arkadaslar bir bana bu cakma hocanin niye israile beddua edemedigini.

niye gazzelileri ve filistinlileri bir kelimeyle düsünmez???

bu fetullah kime hizmet ediyor?

manbee 06.08.2014 20:43

There are things in American culture that want to wipe the class distinction. Blue jeans, Ready-made clothes and Coca-Cola.

Leslie Fiedler

06.08.2014 23:04

Alaattin Çakıcı'dan çok konuşulacak mektup, (okumak icin tiklayin)

Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, sert ifadelerin yer aldığı bir mektup yazdı.

Kırıkkale F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde olan Çakıcı'nın yazdığı mektupta kullandığı sözler "Acaba Başbakan Erdoğan'a mı yazıldı?" yorumlarına neden oldu.

İŞTE O MEKTUP:

"Kamuoyuna saygılarımla

Onur ve şereften nasibini almamış Rizeli rezil yezit kişilikli onursuz. Milletin manevi duygularını istismar eden, dinimizi kullanan, hırsızlığı meşru zeminlere oturtturmuş, güzel ülkemizin bölgelerine göre arap atasözü söyleyerek doğu ve güneydoğu da yörenin kullandığı günlük hayatındaki sözleri zaman zaman kullanıp ümit tacirliği yaparak, bölgelere göre kişilik değiştiren, hırsı için ülkemizin fidanlarını telef ettiren, ruhunu şeytana teslim etmiş, dedeleri Kafkas Musevisi olan vampirin torunu.

Batıda İç Anadolu'da, tüm Karadeniz ve Çukurova bölgesinde, Erzurum yöresinde tek devlet tek bayrak tek millet diyorsun. Bir millet varsa mutlaka adı da vardır. Adını söyleyemediğin milletin devleti de olmaz. Adını söyleyemediğin asil Türk milleti tarihin her devresinde devlet olmuştur. Beynini, duygularını, dini inançlarını sürekli kullandığın bu milletin çöpçüsünden, çobanından ne asil insanlar çıktığını biliyor musun? Senin hafife aldığın, ismini koyamadığın bu milletin hiçbir evladı bu yezitliği unutmaz.

Adamsan beni öldürttür ama sen de adamlık ne gezer, ruhunu şeytana teslim etmiş iblis. Kalp gözü de mühürlenmiş çakma Rizeli yezit. Peygamberimizin evlatlarını iktidar hırsı için katleden yezit mantıklı adam. Adını koyamadığın asil Türk milletini hafife alan insan şeklindeki şeytan. Her yerde dinimizi kullanıyorsun, şeytana değil de Allah'a iman ettiysen vicdanınla hesaplaş.

Bu milleti telef edip yezitlik yapma.

Kamuoyuna saygılarımla

Alaattin Çakıcı"

06.08.2014 23:10

06.08.2014 23:23

"Ey Gönül! şimdi sorarım sana; hangi aşk daha büyüktür? Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi?"

nypd 07.08.2014 19:09

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2089517)

Einfach herrlich diese Ironie !!!

nypd 07.08.2014 19:10

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2090333)

Zutreffend !!! Danke !!!

08.08.2014 00:36

Immer gerne, nicht dafür.

Zitat:

Zitat von nypd (Beitrag 2090381)
Zutreffend !!! Danke !!!

08.08.2014 11:35

"Cani yanan sabretsin. Cani yakan, caninin yanacagi günü beklesin."

Hz. Muhammed

09.08.2014 18:56

09.08.2014 19:05

Niccolò Machiavelli

"Jeder sieht, was du scheinst. Nur wenige fühlen, wie du bist."

10.08.2014 14:41

10.08.2014 14:49

Zaman, onu seninle birlikte gecirmeye hazir olmiyan biriyle gecirme...

Gabriel Garcia

Calikusu81 11.08.2014 01:31

beklenen

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?

Necip Fazıl Kısakürek

manbee 11.08.2014 08:43

Şu küçücük araçtan 1 cumhurbaşkanı, 2 başbakan, 1 bakan, 4 milletvekili, 3 belediye başkanı çıktı ya, helal olsun...

11.08.2014 09:54

Ve bir de hain cikti iclerinden, Necmettin Erbakan'i satan kisi de yanindaydi.
Aklima Mevlana'nin sözü geldi.
Cok dostun var, düsmanin da olacak. Ama imtihan ya bu, onca düsmanin varken seni dostun vuracak..
Erbakan'da Mevlana'nin sözlerinden nasipini aldi!

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090468)
Şu küçücük araçtan 1 cumhurbaşkanı, 2 başbakan, 1 bakan, 4 milletvekili, 3 belediye başkanı çıktı ya, helal olsun...

manbee 11.08.2014 10:16

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2090474)
Ve bir de hain cikti iclerinden, Necmettin Erbakan'i satan kisi de yanindaydi.
Aklima Mevlana'nin sözü geldi.
Coktun dostun var, düsmanin da olacak. Ama imtihan ya bu, onca düsmanin varken seni dostun vuracak..

bir kücücük araba dolusu adam türkiyenin yönünü degistirdi.

vatan hainleri, ahlaksizlar, irkcilar titriyor artik :)

11.08.2014 11:26

Bravo! Tam yerinde bir tespit!

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090487)
Günde 3 posta dayak yiyip,

yinede Kocam diyen kari

gibisin Türkiye'm !!!

11.08.2014 12:59

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090468)

Hahaha, muhtesem :)

manbee 11.08.2014 13:08

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2090509)
Hahaha, muhtesem :)

neydim degil, ne oldum degil, ne olacagim diyeceksin.

bu dava icin yola ciktigimizda cogu arkadas bunlari basaracagimiza inanmiyordu ama azimli ve israrli calismalarimizin meyvesi ortada.

bu milleti vesayetten, statükodan ve dis güclerden kurtardik.

12.08.2014 20:21

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090513)
neydim degil, ne oldum degil, ne olacagim diyeceksin.

bu dava icin yola ciktigimizda cogu arkadas bunlari basaracagimiza inanmiyordu ama azimli ve israrli calismalarimizin meyvesi ortada.

bu milleti vesayetten, statükodan ve dis güclerden kurtardik.

Bir sohbetimizde sana demistim, damliya damliya göl olur diye.
Ilk basda damlalardan su birikintisi oldu, su birikintisi havuz, havuz göl, göl nehir. Bir gün nehir deniz olacak.

Sende bir damlasin, ama duru suyu hareketlendirdin.

13.08.2014 22:23

@Psycho-Lara

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2090728)
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın..
Öldüm der durur, yine de yaşarsın...

Supi

Bitte geh endlich mal in die Therapie. Du bist so unglaublich depressiv, das ist nicht mehr zu ertragen.

antidote 14.08.2014 10:55

Denk falsch, wenn du magst, aber Denk um Gottes Willen für dich selber.
D.Lessing

15.08.2014 07:53

Senin sözlerini okuyupta gülerek güna baslamamak mümkün mü?
Günaydin manbee!! Gene nerelerde bulundun? Yani seni nereler de buldular? :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090792)
ya tüm psikopatlar beni buluyor yada ben onlari psikopat yapiyorum.

bir yerde hata yapiyorum.

15.08.2014 10:57

Wenn man mit einer Methode 10 mal gescheitert ist, sollte man seine Methode verändern manbee.
Man sieht in seinem gegenüber immer den, der man selbst ist, oder manbee sieht in seinem gegenüber immer den der man selbst ist ne manbee? :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090868)
yapacak bisey yok. chplileri test ediyorum ve tespitim su ki hangisini denesem psikopat cikiyor.

15.08.2014 13:12

Die gibt es haufenweise, nur du wirst keine von ihnen antreffen, weil sie dich meiden wie der Teufel das Weihwasser oder Dracula den Knoblauch :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2090894)
es wird sicherlich irgendwann eine chplerin geben die normal ist.

auf vaybee wird es bestimmt schwierig aber die hoffnung stirbt zuletzt :)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:18 Uhr.