![]() |
Zitat:
Bacim sagol, sende olmasan yanip, yanip, kül olup bitecegimmm, gurban olam ben sana. :):):) |
Zitat:
|
Zitat:
Daha Bir helke var, sen iste yeter. Bu abe yi gözim tutmamistir, nedir bu Keller ler, yakmalar; tövbe tövbe |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
baglariz gurben oldigim, ISS bile (Internationale Raumstation) kiskanir wallah |
Zitat:
:D:D:D |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Onun caresine bakariz artik. Buluruz üc delikanli herif. Onlar herseyi halederler, biter. :cool::cool::cool: |
Zitat:
|
Zitat:
ben arkadasa schöyle demistim: Lo sen kenardan yaklas, kacanlari kolla ! aahahahaa |
Zitat:
@ abe Zibar (geber? ) Gibi biseymi; bedduami ettin bana : ( |
Zitat:
|
Zitat:
Geber küfür degil, beddua oluyor; |
Zitat:
|
Neysem, gevezeligim tutmustur, kafami yilin ilk karinda kayarak betona vurmusem. Acab birseylermi olduda gevezeligim tuttu. Ben kacmisem kacakci abe, hadi eyvallah.
Gülo sana emanet |
Zitat:
hahaha, das stimmt auch wieder. Onun su biyiklarindan bir tutunca, nasil bir kacar o, tutmayin beni lo ... Of aney of, tutmayin beni of, kurtulamaz benden bir daha ... Yandin gurban sen yandin !!! :D:D:D |
Zitat:
O infolarin sana kalsin gurban. Ben döverim seni, hic süphen olmasin. Sonucta kadina el kalkmaz, looo !!! :cool::cool::cool: |
Zitat:
Onu bilmem bak, bizim oralarda köpeklere zibar derler, onu bilirem ben gurban. |
Zitat:
Yani iyi anlamda denmez bu kelime, onu bilirem ben. |
Zitat:
bu hatun acaba kafasini hangi kaya ya vurmu$tur ? Dialekt olarak hangisi kulanmi$tir ? 1 Azeri 2 Kürt 3 Laz 4 Roman 5 Egeli 6 cok sarho$um bilmiyorum |
Zitat:
egeliyim ezelden, Beceremem evelden ehmmmm öyle birsey Kemal sunala baka baka ögrendik 1.; azeri arkadaslarla gir girina böyle konusurken onlar ciddi konusurken anladim :)) |
Zitat:
sanki kendimi görüyorum ... ich habe alle Kemal Sunal Filme auf DVD oder VCD bzw avi |
Zitat:
ich habe alle filme von ihm im Kopf gespeichert :)) zamansiz, hala bikmadan bakilabiliyor. |
Zitat:
$u manyak George Clooney in hanimin resmini cekiyorsun .. (son > hangi Verleihung da di kadin ...baya cikrindi yeminle ) wie hat der Kerl die Frau geheiratet ...??? |
Zitat:
sebebi baska ben kendimi burada paylasamayacak kadar begeniyorum:D |
Zitat:
endlich ma ne Frau die Greece geil findet und auf Ägäis steht ... und meint sie würde "geil" ausgucken ... Erkan ...geht 12 km Laufen ....hehheheh |
En kötüsü de kendine küsmek..
Araya girip sizi barıştıracak kimse olmuyor |
Zitat:
ich finde "Ege" und Akdeniz "geil" und eher greenpeace akdeniz, da sie, was akdeniz betrifft, meine Interessen vertreten. "3 Kinder zum Schlafen geschickt",? insallah yakinda: 2x3 :D :D |
Zitat:
Wie, sie ist nicht hübsch ??? ImoCan, nimm mal deine Brille ab und guck dir die Frau von George noch einmal an. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Zitat:
Echt?? Habe es in Facebook gelesen und´s hat mir gut gefallen :))) Jaa aber is immer leichter gesagt als getan... |
Zitat:
![]() |
Zitat:
ja, ähnlich :):):) |
Zitat:
Aber manchmal muss man sich dieser Tatsache bewusst sein, um es vielleicht beim nächsten Mal richtig zu machen. Zumindest denke ich so. |
meno
whats App Web funktioniert bei mir nicht...
|
Zitat:
dann löschen und erneut auf dein handy laden. :):):) |
dann kann ich whatapp auch am PC nutzen?
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:49 Uhr. |