![]() |
Türkiye arap dincisi ve bozkurt türkcüsü
olan fasist-dinci bir devlettir..
senin gibi gerizekalilari su avrupa neden sinir disi etmiyor bilmiyom..kendi kökünü kaziyor avrupa.. islamin avrupada yasaklanmasi taraftariyim senin gibi gerizekalilar baska ortadan kaybolmayacak khalif von Berlin mauhahaha |
ben sana farkli bir sey söylemezdim
ama sen kelimeyi anlamadan halen devam ediyorsun yanlis yoluna. bir okusana yazilani! sana yardim ele uzatilmasini nasip eylemis allah, sende tut ve kurtul.
Allahu Teâla af edecek.. Sefaatin anlamini bilemiyorsun galiba. Ölüm anlaminida bilmedigin anlasiliyor. Allahin sevdigi kullarina onlarin ruhuna okunmus fatihalar ulasiyor, peygamberimize edilen salavatlarda aynen peygamberimize (s.a.v) ulasiyor. onun "bedenine/ vücuduna" demiyorum. FLageLLumDei"a yazili cevabi okursun insallah ve anlarsin. |
Din
Allah ile kul ve kullar arasindaki münasebetleri tanzim eden nizâm.
Imân ve amel mevzuu olarak insanlara Cenâb-i Hak tarafindan teklif olunan Hak ve Hakîkat kanunlarinin hey"et-i mecmûasidir. Cenâb-i Hakkin Dergâh-i Ulûhiyyetine kulluk edasina vesile ve medar olan ibâdet. |
o 30 kitabin yazari senmisin? zavalli:O)
ohne Text
|
Kurani inkar eden sensin baskasi degil
das kommt daher, da du es nicht verstehst....
|
Ne ne... so ist da nicht
"Din" (Allah"ın yarattığı "Sistem ve Düzen")
|
din
bir baska anlamda da ahlaktir.. din kavrami cok genistir.. bir cok seyi kapseder.. din Allahin varligina inanmak demektir.. Allaha inanan insan da tum buyruklari uygulamaya calisir.
|
bu arada yorum war an Student o.T.
ohne Text
|
kime göre din?
1-Tek tanrili dinlerin mensuplari ayri tanimlar
2- Budist gibi dinler ayri tanimlar 3- Ateistler ayri tanimlar |
kime göre din?
1-Tek tanrili dinlerin mensuplari ayri tanimlar
2- Budist gibi dinler ayri tanimlar 3- Ateistler ayri tanimlar |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:58 Uhr. |