![]() |
Zitat:
|
Zitat:
Die Hoffnung stirbt zuletzt :) Mal schauen, auch ein blindes Huhn findet mal ein Korn ... |
Cumaniz mubarek olsun.
|
.....
17-26 Aralik,Türkiyede lanetli hafta ilan edilsin!Cünkü katliamlar,Hirsizliklar hep bu tarihe denk gelmis.....
|
Hatırlatmaktır selâm O'nu her fırsatta ve selâm duadır kuldan kula.
|
Zitat:
|
...
“Yaşamı anlamaya başladığın andır,
durabilmek ayak üstünde.. Sorun bu zaten; başkasıyla olmak, başkasının olmak değil.. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak..” ~Friedrich Nietzsche |
Zitat:
......Sagol.... |
Was denkt ihr gerade?
Güzel,
çirkin, şişman, zengin, fakir.. Dünyadaki tüm kadınların tek bir ortak derdi vardır, ''Giyecek hiçbir şeyimiz yok'' |
Gittikçe yalnızlaşıyorsunuz insan kardeşlerim.
Ne bir ortak sevinciniz kaldı sizi çoğaltacak, ne bir içten dostunuz var acınızı alacak... Kurulmuş saatler gibi gün boyu çalışıp tekdüze, uzayan gölgelerle koşaradım dönüyorsunuz evinize... Ne kadar uzaksa bir felaket sizden o kadar mutlusunuz.. Unuttunuz başkalarının acısını duymayı, küçük çıkarların büyük kurnazları, alışverişe döndü tüm ilişkileriniz, hesaplı, planlı.. Sevgileriniz ayaküstü, ilgileriniz koşaradım.. Unuttunuz konuşmayı kendinizi vererek, düşünmeden bir başka şeyi, içten yalın dürüst, dışa vurmayı duygularınızı unuttunuz, neydi bir ince söze yakışan en güzel davranış... Ömrünüzü güzelleştirecek bir şey almadan hayattan, bir şeyler bırakmadan ardınızda gelecek adına, koşaradım tükeniyorsunuz..... Şükrü Erbaş |
Bu Forumun 3 demirbas elemani bir hasta falan olsa,yazik bu forum a,kimse yazmaz:))))
|
desinler degi$emem.....evet rahatsizim,rahatsiz olmayan insanlardan nasil rahatsiz oluyorum..
|
Doğrularımı Götürecek Kadar Yanlış Yapmadım Hayatta . Çok Zorlandığım Yerde Boş Bıraktım Hep , Şimdi Bıraktığım Boşlukların Birindeyim Belkide , Kimsenin Doğrusunu Götürmedim .
Hiç Kimseninde Yanlışı Olmadım . |
....
O Beni Herhalde Sevmiş..!
Oysa Ben Onu Her Halde Sevmiştim.. Cemal Süreya . |
Zitat:
|
Yesss, hayat varmis bea, ich könnte gerade Bäume ausreißen........ :p:p:p |
Suskunluğum Asaletimdendir !!! Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adam mı Diye ! :cool::cool::cool: |
Zitat:
|
Zitat:
Nein, ich hatte gerade eine lange Rücken-Massage.... |
Zitat:
|
Was denkt ihr gerade ?
Ben seni hep severim,
yeterki güven koksun omuzun , şarkı söyle ve çiçekleri sula... Ben seni hep severim yeterki futbol izle, çayı demli iç ve beni şımart.. Bedray Keten Kıvılcım |
Zitat:
Beide Themen sind unabhängig von einander. :):):) Ich habe ein Massageliege zu hause..... |
Was dent ihr gerade?
Das Wort zum Sonntag:
Wenn du Alles von dir gibst und das ist nicht gut genug - dann ist es die falsche Person ! |
Hey Pleasure,
nasilsin? |
Mükemmel kişileri aramaktan vazgeçin. Tek ihtiyacınız olan size sahip olduğu için şanslı olduğunu düşünen biridir. |
Zitat:
Sen nasilsin ? |
Zitat:
Sagol canim, seni okudum daha iyi oldum :) |
?
Görüşürüz dedi giderken!
Gelmeyecekti madem neden görüşürüz demişti ki? Açtığı yaralar hiç kapanmasın diye mi ? /Attila Volkan Baykara/ |
Ich brauche dringend Brot, Schokolade ............ Wer kann für mich Einkaufen gehen, bei dem Wind gehe ich nicht raus. Da fliege ich doch sonstwohin. Aufruf an alle Berliner !!! :D :(:(:( |
....
Bazen Kartallar Tavuklardan Alcakta Ucabılır,fakat Tavuklar Asla Kartalların Yükseklıgıne Erısemez!
|
https://www.facebook.com/video.php?v...717307&fref=nf Jilet Ayse du bist hammer, hammer und hammer !!! Weihnachtsgrüße an Pegida ............ :D:D:D |
Zitat:
Jingili jingili jingili ...... |
Zitat:
Ich finde diese agro comedians ja richtig geil. Da gibts ja inzwischen einige mehr. Cindy brauch ich ja nicht zu erwaehnen. Ach und lisa feller die is auch zum krummlachen. Da waeren carolin kebekus - enissa amani - mirja boes kann auch zum teil derbe und asi sein :-) |
Karaktersizin birine!
Alismis kudurmustan beterdir derler,senin ki o hesap:)Belki kek arkadaslarini kandirabilirsin,ama ben yemem;)Sen bana birkac beden kisa gelirsin demistim hatirlarsan:)))Yemezler,tevekkeli degil benimle ilgili seyler ögrenmeye calisman,sen daha oyunu kurmadan ben o oyunu biliyorumdur zaten demistim defalarca,ama aptal oldugun icin,anlamak istemedin......"Ben ne gemiler batirmisim,kücük bir kayik mi yikacak sandin"
|
Karaktersizin birine2!
Hayatin kacmak ve saklanmakla geciyor,burdan kacinca,nasil olsa eski yerinde eski nickle cikacaksin piyasaya...Sana iliskin söylenenlerin dogru oldugunu onayliyorsun böyle,korkak ve kacak kavganla,zamaninda adam olarak güvendiklerin,sana bayagi bir adamlik yaptilar:)Hicbir insan normalde kötü davranisi haketmez,fakat sen hep kötüyü secmek zorundasin,cünkü kaninda var,artik kabul et!Yazdigin edebi aska iliskin seyler sirf trübün oyunlari,bunu bilmedigi mi sanma,kimlerle ne paylastigini bilmedigimi düsünüyorsun ya,hani cok samimi oldugum biri var ya,iste o bile benim icin seni satti bunu unutma.........
|
ilk hislerim hic yaniltmadi. belkide öyle görmek istedigim icin öyle oldu.kimbilir
|
Zitat:
Meistens ist der erste Gedanke immer der richtige Gedanke. |
Zitat:
|
Vaybee'ye 2012'nin sonlarinda gelmistim. ilk zamanlar güzeldi, sonrasi zorla durmak gibi oldu...her seyi tadinda birakmak gerek, 2012'de ve 2013'ün baslarinda benimle beraber konulara yorumlar yapan tüm arkadaslarin iyi oldugunu umuyor, yolunuz hep acik olsun diyorum...
Bende, o zaman burada bulunupta simdi burada bulunmayanlar gibi forumdan insallah ayriliyorum... herkese iyi forumlar dilerim.... |
Zitat:
Kib, bye. :):):) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:39 Uhr. |