Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

dorie 13.07.2004 14:58

Bu isin amasi mamasi yok!

*keine Beschuldigungen hören will*

*aus*

13.07.2004 15:02

hmm

also zunächst einmal stimmt das so nicht das nur schwarzafrikaner zum Islam konvertierten, das ist eben bei den konvertiten in den industrialisierten ländern weitestgehend nicht der fall..

die tatsache dass sich die demographischen verhältnisse seit beginn des islams zu gunsten des Islams verändern ist eine sehr entscheidende frage.
Es steht sicherlich ausser frage ob schon übermorgen dadurch ein weltpolitisches revival des Islam zu erwarten ist.
Aber in hundert bis zwei hundert jahren, wenn 70 prozent der weltbevölkerung muslime sind,
kann keine technologische oder kulturelle übermacht dieses kompensieren. das ist einfach unmöglich
Der schiere Fakt der überzahl würde jede noch so kulturelle oder zivilisatorische überlegenheit mit der zeit ad absurdum führen.

Besides, Ladies und Gentlemen, dies ist eine ziemlich weltliche betrachtung.
Ich poste solche sachen für die verunsicherten und äussers profanen und verirrten "muslime".
Die brauchen zahlen und statistiken um zu sehen das Islam haqq ist. Narren ...lol
geniesst noch euer leben in eile, denn das schicksal des jüngsten tages ist vorherbestimmt, und er wird kommen..

13.07.2004 15:09

als muslima redet man nicht so

...du musst dich zügeln, du benimmst dich töricht. Hast du vergessen was Allah uns befohlen hat? wir dürfen nicht alles und jedes schimpfende wort sagen nur weil uns danach ist.
Ihr seit gehäßig und eitel und streitsüchtig.
Fürchtet ihr nicht Allah ?
..wie gott-vergessen ihr seit...und wie wichtig ihr euch nehmt, das ist schändlich...

möge Allah euch besser leiten..

coach01 13.07.2004 16:16

Faizi birakalim artik.

Faizi birakalim artik.

Su konuya dikkat et kardes.
Kurani zamana göre yorumlamak cümlesi bence cok yanlis ve tehlikeli olabilir. Zamana göre yorumlamak adi altinda cok seyler dönüyor. Ya bu zamanda su olurmu bu olurmu filan diye. Dikkat edilmesi gereken bir konu.

Not. Herseye cözüm bulunabilir, ama cözümlerin arasindan Kurana uygunu secilmelidir.

feuerloescher 13.07.2004 16:27

evet enis haklisin :=)))

o sapik Müslüm gündüzün yiyeni elazispor akli fikri sex te hehehehehhee

bos ver sen o sapigi :=))))

xxdarlaxx 13.07.2004 16:29

*der dorie zustimmt*

Dorie hat recht!!!!!

Dorie hat immer recht!!

AUS!!!

13.07.2004 17:24

Asil bu forumda, dümeni ters cevirmis

bir hokkabaz abdest bozucuymus meger. Sordugum soruyla , evet biraz degisiklik bekliyordum ama bu kadari da fazla.

xsuigenerisy 13.07.2004 18:01

Macchiavelli............

war derjenige,der im sukrupollesen Maße die pragmatist-/realist-/oportunististische Ideen entwickelt hat..
"Wer die macht hat,hat auch Recht" lautende sein spruch verschaffte auch den Herrschaften zu seiner Zeit die Legitimation

Er hätte sicher nicht auf bewölkerung/gläubigeranzalh gesetzt...Er hätte sich höchstwahrscheinlich für die wirtschaftliche/technonologische/wissenschaftliche Parametern entschieden..

Mit deinen wunschträumischen Annahmen stehst du im Widerspruch zu deinem Nick.:-)))

13.07.2004 19:32

* korktum ich jetzt auch aus * o.T.

ohne Text

13.07.2004 19:37

tamam iste kendin ne güzel dedin

Alinti
-------------------------
Not. Herseye cözüm bulunabilir, ama cözümlerin arasindan Kurana uygunu secilmelidir.
-------------------------

Her zamanin cözümü ayri ayridir....... zaman cecevesinden Kurani gözetlemek, yani Kurani Kuranin cercevesinde zamana göre yorumlamak.......
Ben baska bir sey demiyorumki..... belki Wortwahl biraz irreführend oldu.....

13.07.2004 20:52

ich bitte um vergebung my lord

beni simdi hz muhammed s.a. sikayet etmezsin umarim..sonra bize kim sefeaat eder ?
hem sorulara cevab vermemissin bunlari merak eden müslüman bacilar var...benimle birlikte 4 tesetterlü bayan bu sorulari kime soralim diye düsünüyoruz? yoksa cahil mi kalalim.. simdi ilerde kocamizla sex yaparken ezan okunsa biz neyapicagiz ...? bigproblem...

13.07.2004 20:54

bi rbayanla daha kibar veterbiyeli konus

milli görüscü mücahid arkadaslar hic senin gibi kabalasmaslar..
ayrica sorularada cevab vermemissin hayal kirikligina ugradik burda...
cokmu zor geldi..
en azindan odada kurani kerim varsa sex yapilirmi bunu cevabla..yoksa kurani kerimi örtmek mi gerek ?

13.07.2004 20:57

sen sexi abdestlimi yapiyorsun abdestsiz

mi bir müslüman digeirne bilgisini paylasmali...
hangi dualari okuyorsun sex yaparken ?
ve sex yaparken hangi duayi okursan dogacak cocuk erkek olur
hepimiz merak ediyouz...ilminizi gösterin..ama lütfen küfür etmeyin yakismiyor...

13.07.2004 22:48

Nur zur Information

Resul sefaat edemez.... sefaat yalniz Allahindir.... Hz. Muhammed bile ayni bizlerin gibi soru sualden gecilecektir...

Elbet Allah tarafindan önceden bellenmis olan Resul kalitesi sayesinde, en üst kademelerin sahibi olmasi en muhtemeldir..... cünkü Allahtan sonra insanlara olabilen en yakin dost, Resullerdir.....

coach01 13.07.2004 23:01

o.T.

Benim demek istedim o degil yanlisa cekme. Ben her zamana göre olan cözüm dogru cözüm degildir. En iyisi Kurana zarar vermeden. Kuranin cercevesinde kalmak sartiyla olanidir. Bu zaman kelimesi sadece meshepsizlerde mevcuttur. Cogu mesele cözülmüstür zaten. Ama illa israrla zaman zaman demenin ne anlami var.

coach01 13.07.2004 23:05

o.T.

seks hakinda bir seyle duymak istiyorsan burada yanlissin Erotik forumuna gir orada yardim ederler sana.

InternetTransvestit du ! Kadin kiligininda erkek.

13.07.2004 23:26

..ich gratuliere für die

augenscheinliche erkenntniskraft die dir innewohnt, du darfst dich nun glücklich schätzen etwas wichtiges gesagt zu haben...

es lebt sich oftmals besser gewisse menschen in der annahme zu lassen, sie begreiften das wesen einer sache...lol

13.07.2004 23:29

eksik information !!!!

sefeat/yardim yetkisi allaha ve allahin dilediklerine aittir..yani allah sefeat yetkisini insanlara verebilir..
ama bu yardim es zamanli oluyorve tanik oldugu seyler icin kullanilabilniyior....yani mesela peygambere yasadigi zamanda sahabelere sefeat edebilirmis..
diger dünyadaki sefeat ayri sey..
herzamanki gibi konulari eksik biliyorusn ..tek sebebi diyenetin ve hulusunin yetersizligi bizim camimize gelseydin böyle olmazdin...ayretten allah bir anneye cocuguna sefeaat yetkisi pekala verebilir..
allahin isine ne karisacan ? baban muhtarmi senin her ise karisiyorsun ..bbir kac basit sex sorularini bile cevabliyamiyorsun...

13.07.2004 23:31

yüzlerce sex üzerine hadis var

kurallariniz hep kadin erkek cinselligine göre ...yani kim sex manyagi sizmi bizmi..
ayrica ortada bir travesti varsa oda senin babandir..
baban kirmizi dantel slip giyerken felanmi gördün ? dogru söyle..senin piskolojin cok bbozuk baska ne nedeni olabilirki babanin travesti annneinde lezbiyen olmasindan baska...

13.07.2004 23:46

Bende mesala mezhep falan yok

birisinde kanadigi zaman abdest bozulur, digerinde bozulmaz..... ahhhhh karmakarisik..... o yüzden ben sadece Kurandan esinlenmeye calisiyorum...

Bak ben yanlis tarafa falan cekmiyorum..... galiba sen bu sefer anliyamadin.....

Bak benim dedigim su.... Yasadigimiz zamana diyelim yeni Kanunlar lagzim..... bizlerde bu yeni, yani zamana cevap veren kanunlari Kurandan esinlenerek, yapmamiz yani yorumlamamiz lagzim.....

Bu hayatin her alaninda böyledir.....
Ben senin o son yazdigini cok begendim ve benim dedigimle birebir uyusuyor...... nur der Wortwahl ist der gleiche.....

Aslinda bir cok düsüncelerimiz ayni....

13.07.2004 23:56

Sen milli geri görüscü oldunda ne oldu

ancak Allahin Ayetlerini inkar edip sirk kosuyorsun......

SEFAAT KIME AYITTIR ??

Kur’an’ın ifadesiyle: “Şefaat tümden ve sadece Allah’ındır...”(Zümer Suresi, 44)

Bircoklarinin kurtuluş belgesi gibi gördükleri şefaat anlayışı Kur’an’a aykırıdır.

Zümer Suresi 43-44
---------------------------------
Yoksa Allah"tan başka şefaatçılar mı edindiler?! De ki: "Hiçbir şeye güç yetiremeseler ve akıl erdiremeselerde mi?"

De ki: "Bütün şefaat Allah"a aittir. Göklerin ve yerin mülkü O"nundur. Sonra hep döndürülüp O"na götürülecekstniz!"
------------------------------------------

Eger bir kisi Allahtan baskasindan sefaat beklerse, tamamiyle Allaha sirk ve Resule iftira kosuyordur.....ki Resul veda Hutbesinde belirmisti.... benimde akibetimin ne olacagini bilmiyorum...... Resul bile ancak Kurandaki vahyiyi bilebiliyordu..... ona Kuran disi ne kuvvetler nede bilgiler vahyedilmistir.

Yani simdi Resul sahabelere sefaat edecek..... Erbakan singide sizleremi??????

Haaaaaa haaaaaaaa kiz sen kecileri kacirdin hemde en üst seviyede..... vah vah vah

Uzun zamandir Enis abin sana genis ve en güzelsekilde bilgiler aktarip duruyor... sen ya kisiselligime yada kendi kafandaki ideolojiye takilip duruyorsun...... azda olsa ufkunu genislet..... yoksa kafesteki kus gibi kalirsin.... hürriyetin hayatin güzelliklerin ne oldugunu anlayamazsin.....

13.07.2004 23:56

erkegin cinsel organiyla ilgli hadis

Hz. Aişe (r.ah.) şöyle rivayet etmiştir:
Rifaa"nın karısı Peygamber"e (a.s.) gelerek; ben Rifaa ile evli idim. Beni üç talâkla boşadı. Sonra ben de Abdurrahman b. Zebir ile evlendim. Fakat Abdurrahman"ın erkeklik aleti şu elbise saçağı gibi (gevşek) dir dedi. Resulüllah gülümseyerek: "Sen tekrar Rifaa"ya mı dönmek istiyorsun? Hayır, sen ikinci kocan Abdurrahman"ın balcığından o da senin balcığından tatmadıkça dönemezsin" buyurdu. Aişe sözlerine devamla: Ebu Bekr"de Peygamber"in yanında bulunuyordu. Halid b. Saîd b. As ise kapıda kendisine izin verilmesini bekliyordu. Halid: Ey Ebu Bekr! Bu kadının Resulüllah"ın huzurunda açık açık ne söylediğini işitmiyor musun? dedi.

Sahih-i Müslim"deki hadis numarası [Sadece Arapça]: 2587

sanki sex filmi cevriliyor..hadi bunlaa neden kizmiyorsunuz.. balcigindan taddmak erkeklik aletide gevsekmis tabirlere bak..... be güzel dinleri varmis bunlarin... ha ha haaaaaaaaaaa

13.07.2004 23:59

SEX YAPARKEN OKUNACAK DUA..hadisi

İbn Abbas"ın (r.ahm.) rivayet ettiğine göre:
Resulüllah (a.s.): "Sizden birisi cinsi münasebet için eşine yaklaştığında: Bismillah, Ey Allahım! Bizi şeytandan uzaklaştır! Şeytanı da bize ihsan ettiğin çocuktan uzak kıl! der ve bu birleşmeden aralarında bir çocuk takdir olunursa, artık şeytan bu çocuğa hiç bir zaman zarar veremez" buyurmuştur.

Sahih-i Müslim"deki hadis numarası [Sadece Arapça]: 2591

halen kiziyormusnuz iki yüzlü cahiller sizi..hepinizi milli görüs camisina bekliyoruz bu pazar bedava lahmacun ve cinsel bilgiler dua istisaremiz var...

14.07.2004 00:06

kurani bilmiyorsan konusma

en iyisi hulusi amcana sor sonrada gel benden özür dile..evet sefeat yardim tamamyila allaha aittir..lakin kuranda yine ayet vardir..allah istedigi kisilere gercege taniklik edenlere sefeat yetkisi verebiliyor...
ögrende gel abicigim...ayeti cikartip mosmor etmiyeyim..herseyi cok yüzeyssel biliyorsun..söylediklerin dogru ama eksik..almanyada eksikde yanlis sayilir....her zamanki gibi....

14.07.2004 00:12

Ben sana söyliyeyim

kim sapikmis......

Bu Resule yazdigin iftiraya her kim inanirsa düpedüz SEKS SAPIGIDIR....

Yazaninda okuyaninda, Kitap haline getirip derleyeninde.... Allah yedi bin belsini versin.... tamammi.... eger Enis kardes haksizsa Allah onun versin.....

Sende hic kafa yokki..... Kurani yutan bir Resul kalkip 6 yasindaki birisiyle evlenirmi.......

Ne gibi Kitaplar okumussun sen.... elbet Hadislerin hic bir dini yönü yoktur.....
Sünnetlerden sadece 16 tanesi sahih sayilip din Litaratüründe yerini almistir... nedeni ise Kurandaki Ayetlerlen birebir uydugundan sahih görülmüstür.......

Du musst dich bessern, sonst fliegst du hier raus.... und keiner wird dich vermissen....

14.07.2004 00:16

ELAZIZ SENMI GELDIN

Acayip Arabische sex geschichten........

Bosu bosuna Araplarin basindan azap eksik olmaz demekki... ayni Erbakancilar gibi.... hepsi Iranlilar gibi... genelevi dinde mesrulatmak pesinde.... Iranlilar sera derler... yani saatlik nikah......

14.07.2004 00:17

sen hasta felanmisin ?

bu hadisi ben yazmadim.. sünnilerin kutsal kitablarinda bol bol var bunlardan hemde hepsinde degisik degisik varyasyondan..
senin kafanda var biraz galiba..sanki ben uydurmusum gibi iftira atma diyorsun..
okuman yazman yokmu..hz ayse annemiz anlatmis..gerdege girme anini anlatiyor..yani hz muhammede 9 yasinda nasil teslim edilmis..
git derdini hocalara anlat..bu kitapalara inananlar var..
ben buraya yazdim diye suclumu oldum..
ne heuchlerisch doppelzüngig insanlarsiniz...

14.07.2004 00:19

Göster o Ayeti

Sure va Ayet Numarasi lütfen...... senin o yuvarlak yalanlarin ve laflarin bugazinda kalsin insallah....

14.07.2004 00:22

Kim inaniyormus bu Kitaplara

Kuran kime yetmiyormus..... ben dogrusu bilmek isterim...... kimlerin Kurandan baska kitaplari varmis.....

14.07.2004 00:32

GÖSTERIRISEM ÖZÜR DILIYECEKMISIN??

cocuk!!!!!

iki örnek

Sebe Suresi 23. Ayet O"nun huzurunda , izin verdiği kimselerden başkasının şefaati fayda da vermez. Nihayet kalplerinden dehşet giderildiğinde: "Rabbiniz ne büyürdür diye sorarlar, (şefaatçılar): "Hakkı." derler. O, öyle yüksek, öyle büyüktür.

Taha Suresi 109. Ayet O gün Rahman"ın izin verdiği ve sözünden hoşnut olduğu kimseden başka, hiç kimsenin şefaati fayda vermez.

evet enisbey MOSMORRRRRR????

14.07.2004 00:47

Hayir öyle cimbizlamak yok

Burada Allahin rahmetine ermenin yolkunu gösteren bir sey yok..... yukardaki diger Ayetleri mutlak okumalisin..... öyle olmaz....

Simdi sefaat deyince Allahin günahlarimizi affi anlamina gelir..... bireysel ne insan nede Resul sefaat edebilir......

14.07.2004 00:52

Üstelik

O"nun huzurunda , izin verdiği kimselerden başkasının şefaati fayda da vermez. Nihayet kalplerinden dehşet giderildiğinde: "Rabbiniz ne büyürdür diye sorarlar, (şefaatçılar): "Hakkı." derler. O, öyle yüksek, öyle büyüktür.

Kuranin bir cok yerinde burdaki gibi Allahtan baska sefaatci edilemiyecegine dikkat cekilmistir..

"O"nun huzurunda , izin verdiği kimselerden başkasının şefaati fayda da vermez."

Bu vahyiyi sen baskalri sefaat yapabilir anlaminda yorumluyorsun.... cok cok yanlis.... öyle cimbizlamakla hic bir yere varilmaz.... nasil Kuran bir bütünse hem Sureler hemde Ayetler birer bütündür......

Hiristiyanlarda Isadan Sefaat bekliyorlar... o halde onlarda dogru yapiyorlar dimi???

kadigoelue 14.07.2004 02:05

mädel !! bleib bei der wahrheit !!

adam (des) görevini yapiyor, yetmedigi gibi birde küfür yiyor !! was wollt ihr, einen rechtschaffenden chat, in dem alle so behandelt werden wie er es "verdient" oder einen richter der recht spricht aber nicht recht hat! ihr müßt euch entscheiden, wer die wahl hat hat die qual ! ihr solltet schon auf dem teppich bleiben, und nicht bull-shitt im forum verbreiten !! du hast doch geflucht, hast ihn beschimpft, oder nicht? also !! überlege was du sagst! und verschone uns armseelige chatter mit deinem blödsinn !!!!

gott zum gruße
kadi...

kerio 14.07.2004 08:45

bilmedigin konular hakkinda

edebiyat yapiyorsun. duvara birsey anlatmak güc.

kerio 14.07.2004 09:57

mubarek insandi imam buhari

ama iste cok asiri giden bir saygi anlayisi böyle seylerede yer verebiliyor. o insanlar bunlari okudugunda ne düsünmüsler onlara da bir bakmak lazim. belkide senin gibi düsünmüslerdir.

neyse selefiler gibi seninde hadislere takintin cok asiri.

enis gelince o zavalli rüzgar hangi taraftan daha sert eserse o tarafa yöneliyor. cehaletinin bilincsizliginin icinde bocalayip duruyor.

14.07.2004 11:07

Yapma yahuuuuu

sana vahyi geldi galiba..... uzun zamandir bu Forumdayim.... hemen hemen sürekli....

Herhangi bir tartismaya deger bir konu actinmi bari... veya herkesi tatmin edebilecek bir cözüm getirdinmi......?????

Bunlarin hic birisini yapmiyorsun... zamanin sorunlarina care bulmak/üretmek yerine, cehaletlikten bahsediyorsun.... ich lach mich tot..... ha ha haaa

kerio 14.07.2004 12:22

du ganz ehrlich das wäre ein segen

für die menschheit.

cidam 14.07.2004 13:39

:-) o.T.

ohne Text

coach01 14.07.2004 14:51

Piskopatsin sen !

No Commet , Just Ignor !

coach01 14.07.2004 14:55

O zaman sana bir soru buna cözüm bul !

Abdest bu zaman zarfinda bir yerin kanadiginda bozulurmu bozulmazmi ? Cöz bakalim bunu kurana göre ! Bitte schön.

Meshepsiz olman problem degil. Din olmadigindan dinden cikmis olmazsin. Meshep sadece bir yoldur. Iyiside vardir kötüsüde ...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:15 Uhr.