![]() |
homosexuelle sind keien aussenseiter
ich finde es nicht schlimm wenn man schwul oder lesbisch ist! es sind genauso menschen wie wir und keien aussenseiter sie haben keine ansteckende krankheit oder so was! sie können sich doch nicht aussuchen auf was sie stehen!!!!
|
fellahina baslattirma...lan!!!!
ula s.refsiz bu fellah lafini mersinde bir arap asilli Türke kullani´rsan varya seni aninda oyarlar...ne bu lan..fellah.....pislik yapma burda.....benim ailemde irkcilik yapacaksan her irk...var..ve hepimiz Atatürkcü milliyetcilik ve Türkcülük üzerine bulusuyoruz.....senin fellah dedigin insanlarin dedleri canakkalede savasti..mersinde 2345 tane asker gitti oraya....sen galiba oyulmak istiyorsun
|
stimmt nicht:) homos sind aussenseiter
hi,
du scheinst vom individuellen leben überzeugt zu sein. das zeigt ja auch dein motto in deinem profil. ich halte von alleine leben aber nichts da es menschen seelisch zerstört.....schau dir die BRD an. wenn homos keine aussenseiter sind, warum outen sich dann nicht alle. ich will nicht, dass sie aussenseiter sind aber warum outen sie sich nicht? |
...
genau das ist es ja... viele nehmen es ja als "unnormal" auf.. aber das wird noch!!!!
|
homos sind normal. kuran? bibel?
ok homos sind normal aber warum steht in den heiligen büchern das gegenteilllhat sich da einer geirrt?
das ist eine wertneutrale frage... |
Slm
Gruss @ alle,
zum Thema Homosexualität unterscheiden sich viele Meinugen, zur Recht vielleicht... Doch bevor man/frau andere beurteilt, sollte mal mit sich selbst ins Gericht gehen. Damit haben sich Menschen bis zu ihrem Tode bemüht und sie sind verkrüppelt worden. Mein Vertrauen in Allah reicht so weit, dass, wenn er es als richtig erachtet, dass ein Mensch von seinen „herabwürdigenden und niederziehenden Leidenschaften" (wie so viele das sehen) befreit wird, er, Allah, das schon selbst erledigen wird!! Ich habe noch niemals gesehen, dass der Gesellschaft durch einander liebende Menschen Schaden zugefügt worden ist. Die Frage, ob man dasselbe von Menschen behaupten kann, die fundamentalistischem Religionsverständnis fanatisch angehangen waren, möget euch selber beantworten ... Leitet jene Menschen „recht", die zu euch kommen und euch darum bitten – vorausgesetzt, Ihr besitzen dafür ausreichend Selbstüberschätzung. Aber lasst euch nicht dazu verführen, in andere Menschenleben besserwissend einzugreifen!! Ich erinnere mich an Nisargadatta Maharaj, der gesagt hat: „Leute, die wissen, was für andere gut ist, sind gefährlich." Und er hat Recht. Ich kenne keine andere Allheilsalbe als die Liebe. Die Tatsache, dass die Salbe nicht wirkt, wenn man von ihr redet, ist klar. Und dass sie auch nicht wirkt, wenn man ihren Namen anderen Dingen umhängt, wohl auch. Darum bitte ich euch, ob mann/frau Homosexualität akzeptiert oder nicht, lasst Menschen die Würde zu Leben wie sie es wollen. Wie doch so schön bei Alevitän gesagt wird; "Elline, beline, diline hakim ol" Sevgiyle kalin.... |
hmmm.jetz verstehe ich,warum du
ein rassist bist..
obwohl ich "Fellah" ganz neutral verwendet habe, das hat dich total genervt..du bist entweder "Fellah" und hast Minderwertigkeitskomplex und kompensiert das durch türkische Rassismus, oder bist du kein Fellah und hasst und verachtet sie.. auf beiden Fall du bist fa$oooooooooooooooo |
fellahlar yoktur mersinde
selam,
bak abicim....arap asilli türkler var mersinde.....ama sen onlara fellah dersen seni oyarlar abicim.....bu orada bir küfürdür..istersen dene? bak yavrum, benim babam "fellah" dedigin soydan anam süryani asilli...ben Türkün onlarda....sen simdi babama fellah dersen silahini alip seni kafandan iki kere kursunlar.....bana fellah deseydin ve karsilassaydik..senin o dingilini bicagimla keserdim |
güzel söz:) öptüm
Eline, diline, beline hakim ol:)
bu sözler aslinda herseyi ortaya cikariyor..aferim kiz |
Fellah yoktur..arapasilli türk vardir
nasil oluyor lan bu??
vallah benim bir sürü arkadasim var fellah olan ve hepsine de fellah derim..senin gibi vahsi,asagilik komplexli olmadiklari icin güler gecerler..sende dene..at bu asagilik komplexlerini.. mersindeki salaklar bunu hakaret kabul ediyor diye sende öyle olmak zorunda degilsin.. biraz yont kendini..sen avrupa ve medenyiet görmüs adamsin..buraya odun gelmissin bari odun olarak dönme.. |
Beleidigungen helfen dir nicht weiter
vallahi odun olarak gelmedik biz almanyaya. dogruyu söyleyeceksem benim dedem alman kadini ile evli olan bir türk subayi idi. yani aslinda zengin bir aileden geliyorum. istersen evimizi yada arabalarimizin fotograflarini yollayim sana.....TC, Mersinde fabrika sahibiyiz. yani durumuz derhal iyi ve medeniyetli bir aileyiz.
tabii anlarmisin onu bilmiyorum? ciao:) |
Paranin ve zenginligin insanlari adam
yapmaya yetecegine inandigina göre senin odunluktan pek kurtulacagina inanmiyorum:-)
|
:) lach
abicim.....paranin neler yaptigini ancak ben bilirim.....istedigini yapabilirsin..hadi diyelim ki odunum....ama yine de ileride ben söz hakki sahibi olacagim.....ha odunum ha degilim, ne fark eder...benim sözüm gecmeyecek mi?
önemli olan bu.. |
türkiyeye gidersen bir sey demem..bütün
insanlar senin kafandan oldugu icin söz hakki ve üst yerlere gelirsin..ama zum Glück burda medeni bir memleketteyiz ve sadece paraya bakilmiyor..biraz nedeniyet,hosgörü ve ahlak gerekiyor biryerlere ulasmak ve kalmak icin..sen git ancak tr.de adam olursun..vatan aski icin tutusan ama vatanin bankalarini soyan iyi bir isadami cikar senden
|
wie doch so schön...
Aleviten sagen... ist auch eine Art Verherrlichung.. Wäre schön gewesen, wenn Du deinen Beitrag mit dem Zitat in neutraler Weise beendet hättest.. und nicht so tust als ob Du hier für die alevitische Gruppe stehst und weise ihre offene Einstellung zur Gesellschaft fast schon wort wörtlich zu predigen versuchst..! Das soll dann Liebe zu Mitmenschen sein... ODer doch versteckte Abneigung hinsichtlich irgendwelcher "gruppen" zeigen?DANN doch offen sagen.. ICHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH denke so, weil...
|
Türk Türktür
Abicim ben alevi malevi sünni münni bilmem. haci bektasi veli bir Türktü....ve büyük bir Türktü..bir dervisti.....cogu konularda sünniler ve aleviler yaniliyor.....bunu dervis tanimadiktan sonra annlayamazsin.....sana da dogrulari anlatmak istemiyorum cünkü bu hamle bana yasaklandi.....kendime zarar verebilirim diye.....ahhh anam ahhhh es scheint als ob man mit wänden redet.....aber ich werde hier gar nichts mehr reinschreiben...tschüss
|
bin gerne schwul
bin gerne schwul,reise gerne und suche homo-freunde in der türkei um mit denen zusammen zu reisen und das wunderschöne land kennenzulernen ecmos@web.de
|
kardesim biz burda baska bisey.....
konusuyoruz.....seviyenin ne oldugunu bilmedigini zaten tahmin etmistim....
|
Irkci degil haa?
Sende saf saf MHP"yi secmeye devam et...eger bir partiyi tanimak istiyorsan karsi tarafi dinle...cünkü onlarin kötü huylarini anliyan sadece onlar....haklisin zamanimizda maalesef öyleki bizim aleviler ayrimcilik yapiyorlar, ama buda gecmisde yasanmis olaylardan kaynaklaniyordur.Gelelim asil konuya...mhp"ci irkci degilde niye 70"li yillarda alevileri tulumlarin icine sokup tekmeler atiyordu?Niye birden gencleri kaciriyordu?
Aciklarmisin?Buda sadece bi örnek bunun gibi bin tane sayarim sana. Bunlar hepsi...annemin büyüdügü mahallesinde yasanmis bir olay...Kin duyuyorum... ne kadar beklersin ki kendisini bi kurtla ifade etmeye calisan bi partiden....sanki mubarek savasa cikiyor.... |
so einfach ist es nun nicht...
Ich würde sagen du siehst das sehr einfach...also die lage ist wesentlich komplizierter...denn ich bin eigentlich auch der Meinung, dass jeder seine eigenen individuellen Neigungen ausleben sollte, und es wäre auch schön, wenn in Folge dessen keiner ein Aussenseiter wäre... aber dem ist leider nicht so...ja die heiligen bücher sagen es sei nicht "gut", wenn man Schwul sei... aber es gibt so viele Dinge, die nicht gut geheissen werden und trotzdem akzeptiert werden...z.B. Alkohol... ich will das nicht runterreden, aber jeder Mensch muss aus religiöser Sicht sich für seine Lebensart entscheiden...und wenn der homosexuelle Mensch sich dafür entscheidet dass er seine homosexuelle Seite ausleben will, dann kann man da nicht viel tun...Kein Verbot der Welt wird ihn/sie daran hindern das zu tun, was er/sie geplant hat für sein/ihr Leben. und vor allen dingen "her koyun kendi bacagindan asilir"!!!
Im Endeffekt sind Homosexuelle Aussenseiter, weil sie eben nicht offen ihre Neigungen an den Tag legen können...Grund dazu gibt ihre Familie oder die Gesellschaft an für sich... Oft sind diese Leute verfangen in einer Doppelwelt... Einerseits "normal" gegenüber der Familie und dem grössten Teil der Gesellschaft und anderseits offen HOMOSEXUELL in kleinen Kreisen... wenn man ein mal in die homosexuellen Kreise reinguckt, dann verhalten sich diese Menschen ganz anders...man merkt dass sie völlig ungeniert sind und tun und lassen, wo sie an anderer Stelle eingeschränkt sind... Wenn sie keine Aussenseiter wären, dann könnten sie im Grunde ja das selbe Verhalten, das sie in der homo-szene aufzeigen, auch im "normalen" Leben aufzeigen... aber das klappt eben nicht... und ich finde es auch schlimm, dass z.B. ein Schwuler lügen muss er habe eine Freundin, während er mit einem anderen Mann zusammen ist...auch hier sieht man, wenn er kein Aussenseiter wäre, dann könnte er ganz normal sagen "ich habe einen Freund" im dem sinne... |
:)
also ich bin zwar nicht homosexuell veranlagt, aber durch homosexuelle Freunde habe ich häufigen Kontakt zu der Homo-Szene...
und auch mich hat es überrascht, es gibt wirklich verdammt viele türkische lesbische Frauen... aber ich weiss natürlich nciht, in wie fern sie gesellschaftlich geoutet sind, aber ich fand es eigentlich überraschend... ;-) |
Schwule oder Lesben?
Ich frage mich welche von den beiden Gruppen mehr verachtet wird?
ich meine es ist ja so, dass Schwule eigentlich mehr verachtet werden... Lesbisch sein hat für einige Männer was sexuell erregendes... und ich glaube deshalb ist es für Männer eher akzeptabel... aber ein Schwuler stösst oft aus der Seite von Männer auf Abneigung, weil sie Angst um ihren eigenen Popo haben... davon abgesehen habe ich mal was miterlebt... wir waren Samstag abend mal feiern in einer Disko und eine Bekannte war auf einem Podest am tanzen und fing das plötzlich an mit einem Mädel zu knutschen... ich meine ich war überrascht... aber keiner hat im Nachhinein gedacht sie sei lesbisch und die meisten haben es dahingenommen als "war ja nur als gag"... aber wenn ein bekannter von mir das selbe getan hätte, würde mit grösster Wahrscheinlich jeder denken, er sei schwul. es ist komisch, die homosexuellen Neigungen sind eher akzeptabel als die homosexuellen Neigungen eines Mannes... die Frage: WIESO? |
Du hast ja selber beantwortet:
Die Männer haben Angst um ihren eigenen Popo :-)
|
o.T.
so einfach ;-) hehe
ist das der Grund warum Lesben eher akzeptiert werden? ;-) POPO SCHUTZ?! ;-) hihi |
Mag sein...
dass DU so denks. Doch über mich urteilen kannst du nicht, in dem du mich belehrst, wie ich zu schreiben brauche.
Ich habe nicht die Absicht etwas zu Verherrlichen, dazu habe ich auch nicht das Recht. Es ist halt nun die Wahrheit, dass sich Aleviten den Zitat von Haci Bektas angeeignet haben. Es ist auch wahr, dass sich der Spruch für die ganze Menscheheit galt. zur Info...bin weder Alevitin onder möchte auch für sie predigen. MfG |
Cok basit...
welcher Anblick würde dir besser gefallen?
a) Zwei Frauen schlafen miteinander b) Zwei Männer schlafen miteinander Deine Antwort beantwortet auch deine Frage :) |
dann ,..
haben wir uns verstanden... Vielleicht musst Du auch mal bedenken, wie dein Beitrag auf andere Leute wirken kann.. Aber klar , kannst schreiben wie Du magst.. und was du denkst.. Ich hatte nur meine Zweifel.. Aber ist ok jtzt..! Ich liebe alle Menschen.. Auch wenn ich sehr viele Vorurteile habe.. Der Mensch steckt manchmal leider voller Widerspruche...
|
ich denke man ...
sollte dies im historischem und gesellschaftlichen kontext betrachten.zwischen der zeit als die religionen offenbart wurden und zu der jetzigen zeit sind unterschiede wie schwarz und weiss.
|
Die begriffliche Definition der
Grenzen der Liebe darf nicht zu weit verrückt werden. Aleviten sind zwar tolerant aber dies tolerieren selbst alewiten nicht.
|
Bosswoman sen MHP"lilere bakma
MHP"liler seriatci akimlara dahillerdir. MHP"
nin milliyetcilik ile uzaktan yakindan bir alakasi yok. MHP"nin sentezi Türk-islam sentezidir. Yani arab olan bir müslüman onlarin kardesi olabilir ama müslüman olmayan bir Türk, örnegin gagauz Türkleri onlari icin kardes degildir. MHP"nin papucu dama atildi. Bu saaten sonra hic kimse MHP"yi milliyetligin anlayasi olarak kaale almiyor. Milliyetclik en basit tabir ile soyculuktur. Fildisi Sahillerinden sünni bir mbango ile kardes olan ama bir Alevi Türkmen"i Türk olara görmeyen cünkü sünni olmadigi icin...bu insanlar milliyetci olabilirler mi? |
es stimmt
hi jale
ich gebe dir damit recht was du geschrieben hast! aber trotzdem finde ich es schade das sie so missachtet werden es sind genauso menschen sie haben nicht irgent welche ansteckenden krankheiten!!!! die meisten schwulen oder lesbischen moslems haben angst vor ihrer familie das sie verachtet werden das sie ausgegrenzt werden einerseits verstehe ich sie alle es ist bestimmt sehr schwer sich zu outen! aber die verachtung der familie noch schwerer |
o.T.
dannbehalt es auch für dich du ratte das du scwul bist:p pe pe pe
|
haklisin...
bizim gibi insanlar zaten gecmise bakmayiz. Olaylar noktalanmisdir...gelecege bakariz ve temenimiz dostca yana yana yasamak
|
Anlasilan sen MHP den daha irkcisin!
yani sen diyorsun ki birakalim islami falan ve sadece kafatasina bakalim..insanlar ortaasya kökenli mi degilmi..
mevzu MHP nin ideolojisi degil isiga dogru..mesele mhp nin siddet ve cinayet isleyen bir parti olmasi..70 li yillarda suc islememis bir mhp li zor bulunur..adeta devletin ss komandolari gibi cinayetlere karismislardir.. suc isleyeni devletin güvenlik görevlileri yakalyip cezasini verir..sivil paramiliter insanlar degil! |
Anlasilan hic bir sey yok!
MHP ve ona bagli olarak parallel calisan ülkü ocaklarinin kurucusu CIA"dir. Bunlar Sovvyetler Kommuniziminin etkisini kisitilamak ve frenlemek icin "yesil kusak" projesini icaat etmislerdir. Her ülkenin milliyetciligine din etkeni katarak sacma sapan bir ideoloji ortaya cikmistir. Türkiye"de Türk-islam sentezi ve Güney Amerika"da Latin-katholik sentezi. Ancak günümüzün sartlarinda din ile milliyetcilik bir arada yürümüyor. Ve MHP"nin afalanip sarkintinladigi durum bundan ibaret. Ben bir Atatürük"cüyüm. Kirmancileri sevmiyorum. Sebebini ise bin defa burada anlattim ve bir daha anlatmaya gerek duymuyorum. Bir Yurtseverim ben. Yoksa Türkiye"deki bosnaklar ile, gürcüler ile, lazlar ile ve digerleri ile hic bir sorunum yok.
|
kürt milliyetcilerini sevmiyorum
eger bununla bir derdin varsa bu benim sorunum degil.
|
jeppa...
Der gesellschaftliche Blick wird wohl schon hart sein, wenn man sich outet, aber dass die eigene Familie einen deshalb verachtet ist glaub ich auch mitunter das härteste...
dabei können die meisten ja nix dafür...ich meine da ist in ihnen so eine Neigung da und sie können es entweder für eine gewisse zeit unterdrücken, vielleicht ein leben lang,oder sie könnene es heimlich ausleben... also ich würde nicht gerne in der Haut stehen von einer homosexuellen person,die sich nicht outen KANN!... |
also...
aus meiner Sicht ist es relativ beliebig ob Mann mit Mann, oder Frau mit Frau ;-)
Aber die meisten Männer finden Frau mit Frau besser, weil es sie anmacht und weil Popo in Sicherheit ist und angeblich mehr Spass für sie da ist ;-) Und die meisten Frauen würden Frau mit Frau nehmen, weil Frauen keine Angst um ihren Popo haben und Mann mit Mann kein aussergewöhnlicher Reiz für eine Frau darstellt ;-) Shit... ;-) |
tEKNOLOJI bitti Edepsizlik Basladi.
Abdurrahman Dilipak
AB yolunda! AB sadece özgürlük ve refah değil. Bunu görelim.. Bilmem biliyor musunuz Fransa"da her iki çocuktan biri gayri meşru! Nüfusları artmıyor, geriliyor.. Nüfusun yarıdan fazlası psikolojik tedavi görüyor. Evliliklerin yerini birlikte yaşam aldı.. Kadın da erkek de birbirine ihanet ediyor. Çocuk yapmıyorlar. Doğan çocukların yarısı işte bu durumda. Bu çocukların büyük bir kısmı aile içi şiddet ve cinsel tacize uğruyor. Ensest ilişkiler %20"lerde. Uyuşturucuyu bir defa da olsa deneyenlerin oranı %70-80"lerde. Uyuşturucu ve alkol bağımlıları çığ gibi büyüyor.. Gayri meşru ilişkiler, evlilik öncesi ilişki yaşı ilköğretim düzeyine inmiş durumda. Bir başka gerçek de intihar. Hemen hemen her aileden bir kişi, en az bir defa intihar etmeyi düşünmüş. Bu işi başaranların sayısı deneyenlerin yarısı kadar. Sakat doğum ya da zeka özürlülerin sayısı da aynı şekilde ürküntü verici boyutta. Dine bağlılık, dini hayat hızla çözülüyor.. Basında yer alan haberlere göre, "Le Monde gazetesinin, Fransa Ulusal İstatistik ve Araştırma Kurumu verilerine dayanarak verdiği haberine göre, Fransa"daki evliliklerin sayısında son 4 yılda %6"lık bir azalma meydana geldi. Son 35 yıl baz alındığında ise bu oran %40"ı buluyor. Son 40 yıl içinde dünyaya gelen evlilik dışı çocukların oranı da %6"dan yüzde 47"ye yükseldi. Evlenme yaşı da son 10 yıl içinde ortalama 3 yaş artarak, erkeklerde 30"a, kadınlarda ise 25"e çıktı. Fransa"da 2004 yılında doğum yapan kadınların %96"sı, 20 ila 40 yaşları arasında. Ayrıca, araştırmaya göre Fransa, 1.91 ile Avrupa"da İrlanda"nın ardından doğum ortalaması en yüksek ülke. Araştırmada Fransa"da bu rakamın 10 yıl önce 1.68 olduğuna dikkat çekildi. Avrupa"daki en düşük doğum ortalaması ise ise 1.16 ile Kıbrıs Rum Kesimi"nde." İnternet ve cep telefonu, aile içi sadakatsızlığı artırmış.. Evli bireyler arasında aile sadakatı olmadığı gibi, sevgi ve saygı da yok. Kadınların ve erkeklerin iş hayatına birlikte girmeleri ve ekonomik bağımsızlıklarını kazanmaları, iş arkadaşları ve sosyal çevresinin farklı olması aile içinde bir yabancılaşmaya sebeb olmuş. Çalışan kadınların çoğu şefleri ve iş arkadaşları tarafından cinsel tacize uğramış. Çocukların çoğu biseksüel. Herhangi bir cinsel karakter göstermiyor ve garip toplulukların peşine takılıyor. Vücuduna dövmeler yaptırıyor, kaşına, diline halkalar taktırıyor. Bir kısmı Uzakdoğu dinlerine ya da garip mezhep ve tarikatlara takılarak farklı bir mutluluğa ulaşmak istiyor.. Heyecan arayışı, tatminsizlik, macera tutkusu, bazı kişiliklerde pasifizme ve pesimistliğe sebeb olurken, hazcı akımlar gençleri mazoşist ve sadist gösterilere, şiddete, sür"ate yöneltebiliyor.. Gençlerin büyük bir bölümü, kız-erkek fark etmiyor, sex kölesi. Ya da melankolik tipler.. Kimi transseksüel, kimi homoseksüel.. Fransa örneği İskandinav ülkelerinde daha da yaygın. Ama üç aşağı, beş yukarı aynı.. O meşru gözüken doğumların önemli bir kısmı da azınlıklara, yabancılara ait.. Birçok aile çocuk yapmıyor, çocuğu olanlar da çocuklarını kreşlere terk ediyor. Pek azı normal aile ortamında büyüyor. Ve zaten de ergenlik yaşına ulaşır ulaşmaz da ailesinden ayrılıyor. AB"ye girerken bunların da hesabını yapmamız gerek. Ne verip karşılığında ne alıyoruz? Özgürlük, şeytana özgürlüğe dönüşmemeli.. Tenimizi ve ruhumuzu özgür kılacak farklı bir anlayış gerek bize.. Bedeni zevkler, hazlar ve tutkuların esiri olan bir insan özgür değildir.. Ya da refah sadece para ile elde edilecek bir değer de değildir.. Onun için Batılılaşma sürecinde verdiklerimiz ve aldıklarımız arasındaki farkı görmemiz gerek.. Batılı insan hızla okumaktan kaçıyor. Okuduklarının çoğu magazinsel şeyler, maceralar, pembe diziler, egzotik şeyler. Yedikleri, içtikleri, giydikleri de öyle. Daha çok para kazanmak ve harcamak istiyorlar. Dinlerini kaybettiler. Kültürlerini, tarihlerini, kimliklerini de. Şimdi intihar için uygun hale geldiler. Ölmek ve öldürmek arasında bir yere sıkışıp kaldılar. Gerçek anlamda dürüst değiller. Çok da korkaklar. Dürüstlükleri sıkı bir eğitim sonucu oluşan bir alışkanlıktan ibaret.. Avrupa"da Allah"a inananlar, ülkelere göre %40 ile %70 arasında, Ahiret gününe inananlar ise, bunun %10 ile %20 daha altında. Dini zararlı bir cereyan olarak görenler ise, %10 ile %25 arasında. Durum bu! Batı insanı şimdi çok tehlikeli.. Cici demokrasileri, sömürüye dayalı bir zenginliğin ve iyi organize olmuş bir devlet mekanizmasının kontrolünde.. Nefretleri sevgilerinden, korkuları umutlarından daha büyük. Batılılaşalım derken aman buna dikkat.. İnancımıza, tarihimize, kültürümüze, aileye ve gençliğe sahip çıkalım. Selâm ve dua ile.. |
elininintersiileagzinasaplakatar o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:26 Uhr. |