Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

donpepelino 08.04.2005 18:43

PAPA ICIN BIR MUM DA

BEN YAKIYORUM

YAA SIZDEDE MUM MESHURDUR

ÖHÖÖÖ ÖHÖÖÖ

xxabuzerkadayifx 08.04.2005 18:49

evet bizde mum meshur

senin gibi softa-gerici-yobaz lavuklar cemevine baskin yapip katliam yapmasin diye, gaz lambalarini söndürüyormus aleviler ve onun yerine daha az yanan mumlari yakiyorlarmis

08.04.2005 18:52

Sizde daha neler neler meshurda

neyse diyor ve ayipinizi örterek esgeciyorum saygiya degersiz safii kermanji kürdü. Azem sizleri baya seytana itmis. Ne haylaz cocukmus su imansiz Azem degil mi ;-))

kerio 08.04.2005 18:53

sanirim

fanatik sosyalist komunist aleviler artik cemevlerinde etek atlarinda saklandiklari icin böyle birsey yapiyorlardir.

xxabuzerkadayifx 08.04.2005 18:56

sapla samani karistirma

fanatik sosyalist komunist alevilerin dinle ve alevilikle alakalari yoktur..hepsi ceme dedelere ve alevilere siddetle karsidir..komunist adam dini ne yapsin
ben kendi halinde cemini yapan aleviligi yasayan adamlardan bahsediyom..
herhalde bütün aleviler komunist degil!

08.04.2005 19:06

Birazda su yüzlerinde nurdan haric

herseyi, mesela karga bokunu animsatan said-i kurdinin müritlerinden söze girelim ne dersin? Icinin karasi disina vurmsu, ilkelikten cikamamis. Risal-i Nur denen sacmaliklari Kuran"a esdeger gören, said-i kurdi denen dangalagi peygamber olarak görüpte, daha henüz zamani gelmedigi icin sözüm ona asrin felaketini, pardon "asrin harikiasi" su DEHAnizdan söze girelim, ne dersin ;-)

Kommunistleri kücük görürsünüz ama onlar kadar bile yoksunuz, hic yoksa onlar acikca bir Ilahi yok kabul ediyorlar. Sizin gibi bin dereden su getirerek olaylari sulandirip insanlari cehennem atesine nakletmiyorlar. Var misin? Biraz da nursuzlari eniginden cücügüne kadar ele alalim ;-))

08.04.2005 19:08

Haa! Kommunistleri sevmem, ama

eger bir secim yapacak olmak zorunda kalirsam, bininizi bir tanesine degismem. Yani nursuz nurcularin degeri lagimda bok faresi kadar yok gözümde.

carmencitta 08.04.2005 21:10

Cooler Nick

DonPepelino ...

Biste auch Priester ?

bugundogumgunum 08.04.2005 21:33

CENNET VE CEHENNEM

Cennet yüce rabbimizin, ahirette kullarını mükafatlandıracaıi, cehennem ise cezalandıracagi yerdir. Müslüman ibadetlerinde Allahu tealanin rizasinin hosnutlugunu düsünür, kullugunun bir neticesi olarak da cennetle mükafatlandirmayi, cehennem azabindan kurtulmayi ümit eder süphesiz cennete, iman ve ameli salih ile girilir. Bu de nefsin dizginlerini tutabilmeye, insani cehenneme sürükleyebilecek davranislardan uzak durmaya baglidir. Cünkü nefis kötülüklere meyaldir, kötülükler ise kisiyi cehenneme sürükleyicidir. Dünyanin gecici zevk ve safasida bu konuda etkileyicidir. Ne mutlu nefsine malik olanlara.

08.04.2005 22:35

ABISI sen burda daha neler ögrenecen :-)

ohne Text

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:30 Uhr.