![]() |
afedersin sen sahiden galiba satanistsin
sicarken dua okuyan bir bayan hic görmemistim..bizim camide böyle sapik satanist kizlardan hep hocamiz anlatirdi ama ilk defa görüyorum böyle satanist sicarken dua okuyani....yarin sabah bacilarla konustugumuzda senin gibi satanisti anlaticam..
|
Nett kopiert
aber der Autor sollte den Quellbelegt angeben , sonst ist das diebstahl von geistigen Eigentum..Du hans
|
@originalgüler enis ve tek1 ve islam
arkadaslar originalgüler ve enisi kiniyorum burda kurani alet ediyorlar ama amaclari sadece flört etmek..
bana hakaret emailleri atiyorlar basörtülüym diye ama kendilerini hic sormuyorlar.. neden camimize hic basi acik diskocu kizlar gelip namaz kilmazlar..düsündünzmü ? cünkü bu diskocu kizlar erkelerle oynasí severler camilerde ibadet bunlari ne iolgilendirir bedavadan cennete gitmek istiyorlar uyaniklar... yani bu arkadaslar enisle birlikte o kadar abarttilarki...nerdeyse sibel kekiliyi bize cami hocasi diye yuturacaklar.. ayrica ben türban takiyorum diye her türlü hakareti yapiyorlar..kendileri ise her hafta baska erkekle fingirdiyorlar sonrada biz cennete gidecegiz cünkü allah bizio seviyor diyorlar..ama yatip kalkt6iklari erkeklerin sayisini bilmezler... enis saksakcisida hemen ortaya cikar efendim kurani discolara göre yeniden tefsir etmemiz lazim ,,cok komik... yani bu yazilanlara inanamiyorum türk islami ne hale geldi bir cümlede sacma sapan hurafelere inanip kakasini yaparken dua okuyan teeneger tek1 icin..bu kiz islam felan alakasi yok..ruslarin elinden kacmis anadoluya siginmis siginti kafkaas halklarindan bir zavalli satanist.. her köyün bir delisi var onuda hos görmek lazim nede olsa bunlarin dedeleri ruslarin cizmeleri altinda ezilip osmanliya siginmislar..simdide adam olduk diyorlar.... neyse.. birde yarin camimizde lahmacun ayran ve cola bedava ..ama sabah namazina gelip ondan sonra sohbetimize gelirseniz fimeinallah essselam bacilar |
Was du nicht sagst
Erbakanida ilave edersin Bakara suresine....
Sen hayatin güzelliklerinden mahrum kaldiysan benmi sucluyum?????? |
lächel lächel
Enis bey her zaman sözündedir..... senden ne köy olur nede kasaba........
Beni kisisel olarak begenmiyebilirsin.... olabilir... Güleri ve digerlerinide begenmiyebilirsin..... oda olabilir..... amka kendi sahsi düsüncelerini dayatmaya hakkin yok....... Sen bu yuvarlak laflari gec..... Islamda zorlama yoktur...... isteyen Puffa gider isteyen Erbakana gider isteyen camiyee gider....... isteyen gider adam öldürür.... Sonus olarak herkes yaptigindan kendisi meshuldur.... herkes yaptiginin cezasini Anayasalar cercevesinde ceker.... hem bu dünyada hem öbür dünyada. Gelelim senin bizler üstün kilan bas örtüne.... eger seni bas örtün müslüman yaüacaksa, böyle müslümanlik olmaz olsun.... inegin basinada bir bez baglarsak dememk oda müslüman olacak...... 40 bin sefer burada yazdim.... basörtüsü degilde örtünmektir Allahin emri olan... sen istersen Havva anamiz gibi gez..... Tam üstüne bsatim ama... sanki adem Resullen havvanin smokinleri vardi..... havvada mutlak türban takmistir... dimi.... ne dersin. Üstelik adem ilk insan degil... ilk Resuldü... oda istikameti sasirip bostandan kovuldu.... calistirsaydi kafayida uymasaydi havvaya... ne yapalim gecmis olay....insan evrenden gelen yaratiktir... yoksa edem inzuchtmu treiben etmis..... ha haaa haaaa Kuran disinda yürüdügün zaman böyle sakat yollara düsersin......... Allaha senin icin dua edecegim....... Yok flört falan ediyormusum..... laga luga laga luga... sizlerde hic efendilik diye bir sey yok....... zaten en sakat seks manyaklari seyh, kara Hocalar... ve onlarin müritleri Sen benimle varmisin Kurandaki dini tartismaya..... onu anlat...... senin dinin senin olsun.... Kafirun suresinin son ayeti tam senlik iste.... |
hahahaha iyi güldürdün beni
Fake-palyacosu :)
eminim bu nickin arkasinda burada ta eskilerden beri katilan tanidigimiz ve durmadan nicki kapatilan sayin alevi dedesi ve grub ekipleri destan sopa var :) |
aklina fikrine saglik :)
Inek turban takinca müslüman mi oluyor diye sorusunda cok güldüm vallahi :)
eminim, Tuerkan nicki zaten girgirina acilmis olan bir Fake/sahte bir nick... yoksa ciddi yazmak isteyen gercek müslüman bayan böyle iftiraci ve provokatif sözler ve cümleler kullanmaz :) Böyle insanlar maalesef kalbi temiz olan kapali bayanlari ezmek niyetinde. Ben burada kimseyi kapali diye yadirgamadim. Ancak dini politika icin alet edenleri, iftiracilari ve bölücüleri kiniyorum. Kimseyede mail göndermeye zamanim yok :))) |
Bunlar süper mongolit
iftiracilaridir.....
Bizlerle ne sosyal hayatta nede bilimsel alanda yarisamadikleri icin, iftiradan baska bir sey yapamiyorlar....... Din hususunda yeterli bilgileri olmadiklari icin.... birilerin tutsaklari olmuslar...... Bence bu gibi insanlar, arayis icindedirler....... assagilik komplexine kapilmis..... kendinden üst gördügü kisileri assagilamakla, kendi egosunu tatmin etmenin pesindeler. Ama artik cok gec.... 20 yasina kadar hayatlarini ne yön verebildiyseler verdiler..... bundan sonrasi cok cok zor.... artik degismezler |
LOL !!! Bende aynisini düsünmüstüm :) o.
ohne Text
|
enis sende olur ya devam et hasta genini
sürdürülmesine (kasaba yap).
muahahhahahhahahahhhahahahhaa |
Sen onlardan daha cok yanacansin!!!
Evet sen onlardan daha cok yanacaksin git hemen bir hocadan ne yapman gerekli onu ĝgren ama sana hadis diye birsuru lakirti veren hocadan olmasin... Ayakta bevl esseklerin atlarin ve kafirlerin isidir!!! Bir musluman ayakta bevl etmemelidir. Bu konu hakkinda bir hadisi serif olmasa bile muslumanlik bunu gerektirir.!! Sana kim verdiyse o hadis dediklerini sĝyle o zindiga dikkat etsin cok fena carpar Mevlam... Ya da bilmiyorum sen dikkat et!!!
|
Fessubhanallah!!!
Sen muslumanlari birbirine dusurmek isteyen birisisin galiba? Ya da gercekten sapitilmis birisi! Senin dediklerin hadis degil bu dinin yakin yĝresinden gecemez!!!
|
Buyur buradan yak. . . . . .
Bir arkadasim dün New Yorktan döndü.Adam camiye gitmis, Brooklyn"de, Cami tipki bir sinema gibi, üst katta koltuklar...aykakkabiyla giriliyor...arap bir hoca..( Faraqkanin tayfasindan ) vaaz veriyor,kadin / erkek karisik oturuyor, daha sonra da kadinlar ayri, erkekler ayri ve ayakkabisiz alt kata inilip namaz kiliniyor.Cocuk bakicilari Kre§te cocuklara bakiyorlar felan. vaaz cok fanatikce, ililenenler www.holysmoke.org "dan bir göz atabilirler..
|
yaw Enis, son iki cümleni artik... * * *
..neredeyse her yazinin sonunda görmekteyim."onla ilgilenme" " buna kafa yorma" herkesin bilgi derecesi bir degil. Adam merak ediyor soruyor...bazen sacma cevaplar geliyor, bazen vahyi gibi yazilar cikiyor.. dün neredeyse abdest alip öyle cisimi yapacaktim.. muhuhuhaa :) Diyecegim, hemen kirma genclerin kalplerini. Bak ben konulara degisik acidan "ansetzen" yapiyorum, neler cikiyor, hem egleniyorum hem de bazen birseyler ögreniyorum... selamlar
|
tam bir Truvali tuzagi :=)
iki gün izin alip okumak lazim... yaw millet bunlari okumus olsaydi, bu forumlarda adam kalmazdi. Zahmet etmissin.
|
discolarda barlarda fazla alkol aldinmi
böyle fake make it should be delete diye sacmalarsin...bu sabah camimize gelseydin benim nasil bir kapali kiz oldugumu görürdün..
su senin gaza getirdigin enise söyle kurandan cumartesi günlöeri discodan sonra gusülsüz pazar sabahi camiye nasil gidilir üzerine bir ayet cikarsin... zaten cocugun kafasi karisik kebab gibi ne sacmaladigini bilmiyor.. simdi biz su an 7 baci camideyiz ve lehmacun yemeye gidiyoruz.. sen allah bilir simdi yatak odanda yeni uyanmis yanindaki negerin kim oldugunu düsünüyorsundur.. |
sen de kadin kiliginda, hem kadinlarimiz
hakaret ediyorsun, hemde bastirilmis homo-erotik fantazilerini burada , din kisvesi altinda yasiyorsun. fena mi ? herkes tutturabildigine iste. Sen "" Mümin bir bayan""
isen zaten ne isin var burada!! git yesil pop dinle, lahmacun ye, gülsuyuyla §akaklarini ov. GB.deki Resimdeki kizcaaza ayip! |
senin kafan cok karisik kebab olmussun
sana tavsiyem bizim camilerden birine ugrada kafan yerine gelsin..
cok sacmaliyorsun..kurani benle tartsi diyorsun..sen galiba hastasin..arabca bilmiyen bilmem hangi amerikada yasiyan bir sarlatanin kitablarini iki üc sayfa okumus olan zavali bir mahlukat benimle kurani tartisma istiyor... arkadasim önce bir bayanla nasil konusulur ona dikkat et..kibar ol..nasilki sosyetik kizlara kibar olup onlarin guzligine giriyorsun kedi yavrusu gibi miyav diyorsun gelip türbanli bir bayan gördügünde aslan gibi kükreme senin aslinda kedi yavrusu oldugunu biliyoruz .. senin kurana göre yasayisin belli.. discolara git pufflara git basini ac kicini ac bikini giy denize gir dans et erkek arkadas kiz arkadasin olsun sinemalra git sinemada sevis nmaz yok kilo vermek icin oruc tut faiz ye materyalist ol kibirli ol sonrada kuran kuran diye ciplak tesettürsüz öküzler gibi bögür... hepiniz özgürsünüz soganlari isteiginizi yapin nasilsa cennete gidecegiz de... sonrada lächel lächel.. hastasin kardesim kurandan dinden islamdan alakan yok..sen bir uc noktasi bir digeri su tek1 denilen satannist diger bir uc nokta..sizler islami bozan fitnelersiniz..... |
kiz oldugumu sana ispat etmek zorunda
degilim..zaten senin nickinden kafir bir hiristiyan oldugun belli..
bu gün camimize gelseydin sabah namazindan sonra beni görürdün..kim bu yalani attiysa fena uyutmus sizi..siz türbanli bir bayanin böyle acikca dobra dobra tartisabilcegini düsünemeidigniz icin bana yeni iftiralar atarak yildirmaya calisiyorsunuz.. öyle her türbanli kiz sandiginiz gibi pisirik piskopat degil... benim gibi tib okuyup dinini iyi ögrenmis kizlarda..var ayrica homo diye biri varsa yüzdeyüz senin babandir..terbiyesiz ahlaksiz.. |
asil " kizini" böyle basibos birakan
babana ne dedigimi sen tahmin et artik. Libos.Senin Nicklerini de gördük. Senin gibi müslüman olacagima..hiristiyan olayim.Daha ne! Sanki biz basörtülü kizlarin zekasini ölcüyoruz burada. Burada ölcemedigimiz senin ahlaksizliginin mertebesidir.
|
FANTASTISCH o.T.
ohne Text
|
HAHAHA yanimdaki neger mi??
cok mu kiskandin :)
Islamda irkcilik yok TürkanBey hahahaaha Hem Enise de iki de bir dil uzatip durma, fazla kiskanma herkezi, Whisky yerine Baldrian icebilirsin, kendine gel |
Lächel
hast schon recht......
aber irgendwie kann man das nicht genug wiederholen...... adamlar insanin kisisel yasantilarini bile kontrol altina almaya calisisyorlar.... artik kisa sekilde cevap veririm onlara.... Selamlar Enis |
bos ver arkadas ...
burada kimseyi ciddiye almiyorki ve senin dedigin gibi, yazik ya, o kizi belki taniyan olur. Terbiyesizlik bu yaaa, bende cok kizdim bu resim olayina. Yazik vallahi.
Girgirinda siniri vardir. @Türkan: Tamam anladik, sakani yaptin ama cikar artik masum kizin resmini ziyaretci defterinden |
bir bayan oldugun burada
tartisilir...... onu söyliyeyim..... biz neler görmedikki..... bayan resmini yerlestirip, dalga gecen erkekler cikmadimi... bir nicki üc dört kisimi kullanmadimi...... daha neler neler......
Tesettürü sana anlattim...... ancak genis kapasitesi/yelpazesi olan kisiler anlamistir bile... sosyolojik olay... yüz görünümü daha erotiktik...... ama tabi ben normal insanlardan bahsediyorum... anormallerden... her iki dakikada bir puff kelimesini agzina lanlardan degil...... Izine gittimmi bir inegin basina türban takip, bir müslüman inek olarak kurban edecegim..... acaba Hanefimi Mezhebindenmi olur yoksa Erbankan Mezhebindenmi olur.... haaa orada biraz takiliyorum...... tam cözemedim...... Senin dünyan apayri.... karanliklara bürünmüssün..... Allahin jandarmasi saniyorsunuz kendinizi....... nesiniz siz...... seksin nasil yazildigini bile bilmezken..... bu din Forumunu hemen seks Forumuna ceviriyorsunuz..... Dedigim gibi.... insan bilmediginin düsmanidir...... Kuran hic bir kimseye baski kurmazken... sen nasil kalkip, birilerini cehenneme sokmaya kalkiyorsun...... Allhatan sana vahyimi geldi?????????? Vallahi bizlere gelmiyor.... iszlere her gün vahyi geliyor..... kimbilir hangi seytandan..... senden alinti---------------------------- discolara git pufflara git basini ac kicini ac bikini giy denize gir dans et erkek arkadas kiz arkadasin olsun sinemalra git sinemada sevis nmaz yok kilo vermek icin oruc tut faiz ye materyalist ol kibirli ol sonrada kuran kuran diye ciplak tesettürsüz öküzler gibi bögür... hepiniz özgürsünüz soganlari isteiginizi yapin nasilsa cennete gidecegiz de... -------------------------- alinti ende Nede güzel saymissin........ bu kadar detayli kim anlatti sizlere......... Tekrar ediyorum.... umulurki sakinirsin.... Yanlis her zama ve her yerde yanlistir...... evrensel olan sadece Allahin kelamidir...... Erbakanin degil..... Her insan hürdür ister puffa gider ister Discoya.... allahin evreninde herkese yer var.... bu izni Allah veriyor... erbakan degil. Sen ister komonist ol ister Milli görüs terör grubu.... o senin sahsi kalitene kalmis bir olay...... Sonuc olarak her koyun kendi bacagindan asilir...... hesapsiz hic bir sey yoktur dünyada. Ben sizloeri cok iyi anliyorum...... diyorsunuzki... bu adamlar neden bizim gibi degiller....???? söliyeyim..... geri zekali degilizde ondan |
o.T.
Net deine Sinnlosen Kommentare...aber nicht jeder lebt hinterm mond gleich links...sondern Beschäftigt sich Primär mit der kultur und Textet AUCH!!!
Greetings und nen mich nicht Hans |
Ahirete inaniyorsan
eger hesap gününe inaniyorsan ablacim bilki benim hakkim sana helal degil :) üzüldüm ve kalbimi kirdin.
Kafkas kökenli oldugumu nerden biliyorsun??? Ben seninle hic tanismadim? Benim güvencimi nasil yitirebilirsin, benim gururumla nasil oynabildin? Sen baska bir kizin kiligina girip demekki güvencimle oynayabildin ister inan inanma insanlarin demekki ikiyüzlü oldugunu sen bana ögrettin. Su an agliyorsam allah da görüyordur elbet :) sagol ben seni samimi bir insan sanmistim ve hangi adin altinda bana yaklastigini biliyorum CÜNKÜ BEN BURADA SADECE 2 KIZLA KONUSTUM BUNDAN BIRISI SENSIN |
gercek kullandigin nickini söyle lütfen
Lütfen söylermisin gercek kullandigin ismini??? Su an konustugum 2 samimi kiz arkadasim var bundan biri sen olmalisin.
Yemin ederim insanlardan bu kadar sogumamistim. Ya baska bir isimle kimlikle benimle konusurken VICDANIN SIZLAMADIMI YA??? INSAN BU KADAR YALANCI OLABILIRMIYDI??? LANET OLSUN:( |
AYRILIYORUM
SALAMU ALA MEN TABA AL HUDA
HIDAYETE TABI OLANA SELAM OLSUN ok karar verdim heralde birdaha buraya ugramayacagim :) Belki samimi insanlar bulur arkadaslik kurarim saniyordum ama tahmin ettigim gibi bulunamiyormus :) Elli tane kiliga girip insanlarin gururu ve onuru ile oynanabiliniyormus. Seytan cin ve karilarin serrinden beni koru diye dua ederdim kiz oldugum halde kadinlarin dilinden korkardim ama bu forum bana erkeklerinde kari kilikli olabilecegini ögretti. Bir erkek kiz kiligina giripte bir genc kizin onuruyla oynayabiliyormus:) Burasi sanal olabilir arkadaslar, insanlari da aldatabilirsiniz ama Allahi aldatamazsiniz. :) Hersey gönlünüzce olsun, Allah bizleri hidayet etsin. Belki hakkimi helal etmiyorum dedimde, bunun ne kadar agir bir ödeme oldugunu biliyorum, söyledigimde pisman oldum. Hakkimi helal ediyorum ve sizde edin birinizi kirdim veya üzdümse özür dilerim. :) ahirette görüsmek dilegiyle |
TEK1...pes etme!
ara sira isler karissada, yine de kacarak birsey elde edemezsin.
|
yorum
Senin yazdiklarini okuyunce, kafami sallamaktan baska birsey gelmiyor aklima!
Sanki cennete gideceksin diye, müjde gelmis gibi konusuyorsun. Sana birsey söylemek istoyrum: Hiç kimseyi kinama! Ne kadar zoruna giderse"de gitsin, asla ve asla kimseyi kinama! Kuranda bir ayet varki, birini kinarsan, ayni hatayi yapmadan canin çikmiyacak. Sana bir uyarida daha bulunmak istiyorum: Sen baskalarin ayibinin ört ki, Allahta senin ayibini örtsün! Sen affet ki, Allahta seni affetsin! Es ist schon schlimm genug, dass du lästerst, aber dann auch noch die Personen namentlich nennst... naja! Müslüman olmak, namaz kilmak, bosörtü takinmakla bitmez! Giybet, zina etmekten 36 kat daha"da günahtir! Bunu biliyormusun? Bir insan hata yapabilir. Günahkar insanlarin hakkinda kötü konusmak, hiçbir kulun haddine düsmez! Bir hata insani cehenneme sokabilir, ama bir iyilikte cennete"de sokabilir. Bu konu"da bir kisa hikaye aklima geliyor. Bir fahise, cehennemliktir, biliyorsun. Bir gün yol kenarinda bir çesmede su içmek ister. Ama bakiyorki bir köpek su içmekte. O köpek su içmesini bekledikten sonra, kendisi içer. Allah bu harekti için cennetini koyar bu kadini. Hiçbir zaman yaptigin ibadete güvenme! Allahin affini dile her zaman! |
türkenhetzte
- alle türken sind kulturlose bastarde und massenmörder.
- wir müssen die kurdenfrage bis zur neige ausreiten und dadurch die völker anatoliens gegeneinander ausspielen. durch eine derartig geschwächte türkei, kann europa in ruhe erstarken. - wir müssen den kauf von land in den türkischen küstenregionen stärken und unterstützen. jetzt gibt es schion erste kirchenneubauten in den touristengegenden. das wäre der anfang eine re-christianisierung dieser mistviecher - die lehrer müssen gedrängt werde türkischen jugendlichen schlechte noten zu geben und den zugang zu hochschulen zu verderben bzw. auszureden. die müssen ein intellektuelles niveau bekommen wie die schwarzen in den USA. nur so hätten wir sie dauerhaft unter kontrolle ************************************************** **** das sind anmerkungen einer PRO europäischen website ich habe mich genauso aufgeregt darüber wie ihr auch atilla |
macht nichts..so lange die so eine Angst
haben. Das ist alles nur Hundegebell! SOlche mails gab es in den letzten Wochen schon. Press Delete and be Happy.
|
namusunuza iftira atilsa ne yapardiniz?
ben 20 yasindayim
bundan bir sene önce biriyle tanisdim kendisi turist olarak isvicreye gelmis! evlenmeye karar verdik bir süre sonra, ama baktim ki bana göre biri degil yani ben farkli yetismis biriyim o farkli yetismis biri ve bitirdim! beni coktan beri istiyen bir aile vardi cocukla tanisdik anlasdik ve sözlendik, taki cuma gününe kadar sözlüydük ama sözü atti, cünkü diger ayrildigim kisi onunla defalarca yattim diye iftira atti!! cok kötü durumdayim ne yapcagimi bilemiyorum ölümle tehtit ediyor beni. polise sikayet etmisdim buraya girme yasagi koydular ve simdi kini bana karsi dahada büyüdü ailemi ölümle tehtit ediyor. doktordan temiz raporu cikarticam ama sözlüm olcak kisi yazilanlar miyde bulandirici diyor ve kesinlikle istemiyor beni! ben onu gercektende cok seviyorum! ne yapa bilirim? bana akil fikir verin! |
Ikisini de siktir et!!!
adam olmaz ikiside!!
namus namus deyip durma..cünkü bu tür öküz tiplere bizzat siz prim veriyorsunuz..acimiyorum artik... |
demesi kolay
sözlümü yani bir zamanlar sözlüm olan kisiyi cok seviyorum
|
yasin daha genc unutursun:-)
ilk hatayi buraya turist olarak gelmis ve tam tanimadigin bir kisiyle evlilik isine girismekle yapmissin..
sözlün olacak sahis ise sana degilde o kisiye inaniyorsa zaten sana hayir getirmez bu iliski..seni seviyosa arkanda durmasi lazimdi..hadi farzedelim siz yatmissiniz gercekten eskisi ile, ne degisecekti ki?? neyse olan olmus, akil vermek en kolay istir..ama inan sana inanmayan ve töre baskisi ile "namus" parana paranoyasina kapilmis sözlün de saglam cikmamis...daha gencsin zaman en iyi ilactir.. |
Wie bitte?
Die Religion soll der heutigen Zeit angepasst werden?!? Weisst du überhaupt, was du da sagst?
"Allah hat lieb zu sein! Allah soll so sein, wie die Menschen es wünschen!" Willst du besser wissen als Allah, was richtig und was falsch ist? Allah hat den Zins verboten! Daran kann kein Mensch was ändern. Selbst über 1400 Jahre nach der Gründung des Islam hat sich nichts an Allahs Gesetz geändert. Doch was sind 1400 Jahre im Jenseits? Ein Jahr? Ein Monat? Eine Woche? Ein Tag? Eine Stunde? Eine Minute? Eine Sekunde? Ein Wimpernschlag? |
haklisin....
... ama o bana inaniyorda ilerde rahat birakmaz bizi diyor!!!! sinek kücük miyde bulandiriyor gibi sözler söylüyor!!
o benim rüyalarimdaki erkekdi yaw ama napiyim kismet degilmis zaten bidaha böyle islerede kalkismicam bu kesin biktim artik su erkek milletinden :) |
heykellerin dini ve yasar nuri
yasar nuri nin inancina baktigimizda aynen heykellerin donuk durusuna benziyor.
adamda monotom tipi bir düsünce var insanlari fantazileriylen kandiriyor aynen okullardaki kemalist propagandaya benzetiyorum. modernist bir reformcu parasina göre yorum yapar gümleginin bir kösesine bir binlik koyun taliba nin modern oldugunu dahi savunur. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:58 Uhr. |