Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Foren Archiv (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=402)
-   -   Homosexualität (http://localhost/forum/showthread.php?t=4351)

cimbomyilmaz 17.02.2005 03:13

ben müslüman degilim ki!!!

selam, ben müslüman degilim ki tek tanri inancli bir Türküm ama müslümanlik hakkinda bilgim var cünkü din dersimi kuran kurslarinda aldim cünkü bana en uygun olan kurani kerim.

oguz kagani, orhunu, kürsadi taniyormusun..onlarda müslüman degildi ama tek tanriya inanan sahislardi. bende onlardanim.

sen müslüman degilsin, olamazsin:)!!!!! iyi vallahi kadin kadina cinsel iliskiye gir sonrada camide namaz kil ve kurani kerim oku..off anam offf ne hallere düstük.

yani sira sen galiba zaten türk degilsin..bosnalisin öyle degil mi? kim bilir senin atalarin belkide hiristyandi....onan kaynaklana bilir bu huyun. gercegi iseviliktede homoluk yok.

Din=Ahlak=Huzur merk dir das schätzchen

17.02.2005 04:26

o.T.

nesi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ya bunun?

17.02.2005 13:27

Kiz yoksa sende mi?! :)))))) o.T.

ohne Text

aliconda 17.02.2005 13:55

Der hätte von mir sein können :-D

Supiii kiz hehehehhehehe

denizdiva 17.02.2005 16:14

cimbomyilmaz

hmmmm, du gehst cuma namazi?? hadi bakalim allah kabul etsin... ama yinede biz senden on kat müslüman oluruz.... ein muslim muss andere menschen tolerieren, nicht beleidigen.. senin burda yaptigin ne??? glaub mir,Du bist bestimmt kein vorbildlicher moslem.... bist wohl eifersüchtig darauf, dass es auch glückliche homosexuelle beziehungen gibt... bin mir sicher du wurdest mal verlassen, weil deine freundin ein mädchen kennen gelernt hat. bunu da tabii ki gururuna yediremedin, stimmts???
neyse, ich sage nur: allah hepimize akil fikir versin....

denizdiva 17.02.2005 16:16

ISINSU

du musst ja nicht hinschauen, wenn du türkische lesben und schwule siehst. wende einfach deinen blick ab!

deryaguzeli 17.02.2005 16:17

Müslümanlikda

oruc tutmak ve namaz kilmakla bitmez...

isinsu 17.02.2005 16:18

ja...

auf das du dich verlassen kannst!!!!!!!!!!!!!!!!

deryaguzeli 17.02.2005 16:19

Krankheiten?

Haben manche heterosexuelle genauso wie Schwule nicht auch Analverkehr?
Kommt jetzt nicht damit an, dass Schwule Krankheitserreger mit sich schleppen...!

kes 17.02.2005 16:45

peki bir soru..burdan bir HOMOSEKSÜEL

oruc veya namaz kiliyormu???

bunu simdi gercekden merak ettim

aliconda 17.02.2005 16:58

Hayir !

Araba kullanirken kirmizi isikta durmasi da gerekir!

aliconda 17.02.2005 17:02

ooooooooooooooo

Kennt jemand die Insel Lesbos ;-)

muhahahahhahahahhhahahhaha

cimbomyilmaz 17.02.2005 17:51

oruc, namaz, iman, merhamet

bu dört tane seyi araya getirdin mi iyi bir müslüman oldugunu diyebilirsin..aber mir könnt ihr keine vorwürfe machen. ich glaube an einen gott. und zwar an einen gott, von dem ich überzeugt bin, dass er uns die Türken schützt.

xxabuzerkadayifx 17.02.2005 20:04

ein Türkenfreundlicher Gott! interessant

ohne Text

isinsu 17.02.2005 20:50

ben de !

evet cok yasa..! ben de merak ettim:)

17.02.2005 22:03

noch einmal!!!!!!

burasi reli forum degil!!!!!

was hat das eine mit dem anderen zutun dass ist das selbe wie wenn ich sage, schwul olan futbol oynayamaz falan... yani das eine hat mit dem anderen nichts zutun

17.02.2005 22:59

Dogru ama. Top olan top oynayamaz :) o.T

ohne Text

cimbomyilmaz 18.02.2005 00:49

An alle Lesben: schaut in meine gallerie

hi,
hey ihr heteros und homos..ich habe fotos in meiner bildergalerie, die euch ALLEN gefallen werden:)vor allem den potenten männern und den abnormalen lesben
bye

18.02.2005 02:12

cahillik

ya nekadar cahilsiniz...
homosexueller insan degilmi?
ya suraya öyle bir kelime yazmak isterimki... ama kendimi tutuyorum!!!!!!

18.02.2005 10:47

elbette insanlar

ayrica escinseller herkes ile esit haklara sahip. cinsel tercihiniz nedeniyle sizi asagilamaya kimsenin hakki yoktur. bunu yapanlar bence cagdisi kimselerdir.

18.02.2005 10:52

belki burada yok ama

istanbulda günes battiktan sonra fuhus yapacak transvest bulmak icin deliler gibi tur atan adamlarin cogu, müslümanliklarina toz kondurmazlar.

kimsenin orucu namazi kimseyi ilgilendirmez.

18.02.2005 11:15

cinsel tercihleri kötülemek hakkimiz yok

burada escinsel olan katilimcilara karsi bir cesit hexenjagt görülüyor. bu durum medeni türk gencligine yakisan bir tavir degil.

cagdas toplumlarda, insan haklari hergecen gün gelisiyor, herkes birbirinin cinsel tercihine saygi duyuyor. ama maalesef yine bizim aramizdan cikan bazilari, müslümanlik adina, türklük adina escinselleri asagilama hakkini kendilerinde buluyorlar.

asagida bir katilimci, escinsellerin kendini ifade etmesine bakip, "din elden gidiyor, türklük elden gidiyor" diye felaket tellalligi yapmis. oysa escinsellik, tarihin her döneminde, her toplumda var. mesela osmanli sarayinda "hamam oglanlari" harem yaninda padisaha hizmet veriyor. ayrica 300 kadinin tikildigi ve erkek yüzü göremedikleri haremde lezbiyen iliskileri kim engelleyebilirdi?

bu tür iliskiler sarayda oldugu zaman onlari elestirmeye diliniz varmaz, cünkü onlar müslüman türk büyükleri. ama ne zaman siradan bir insan burada escinsel oldugunu itiraf edip, toplumdan kabul görmeyi beklerse, o zaman bir linc etmediginiz kalir.

bu ne bicim cifte standart böyle?

jasemin 18.02.2005 12:45

ist es...

eine krankheit wenn man homosexuell veranlagt ist?
ich würde es vielleicht komisch finden wenn bekannte von mir sich für das gleiche geschlecht intressieren, aber ist doch kein verbrechen!
ausserdem haben sich das die leute nicht ausgesucht oder???

cimbomyilmaz 18.02.2005 14:33

Frage an Bosnalikiz

Selam,
sag mal gibt es viele lesbische Türkinnen, die du kennst. wenn ja, sind die alle geoutet?
hast du mehr erfahrungen mit türkinne oder deutschen frauen?

18.02.2005 15:01

Yok yaaaaa!!!!!!

Dann fang doch mal an!
Also mich würde es wirklich interessieren, welch eine last es ist.

18.02.2005 15:06

Biite???

In welche Thematik?
Wozu? Ich kann auch so meine Meinung dazu sagen, findest du nicht?

Aber du hast recht ich bin eine Heldin ;-) Wenn man eine Aussage macht, sollte man nicht pauschalisieren, das fällt manchen aber sehr schwer.

vatandas007 18.02.2005 15:11

bist scharf auf die oda was"? o.T.

ohne Text

18.02.2005 15:29

!!!!!

sorun cok sacma ve alakasiz... ama yine cevap vereyim her milletten var...

türkde bayagi var... benim beraberliklerim kimseyi.. sanal alem bile olsa ilgilendirmez..
lütfen serefli bi sekilde yazisalim..
olmazmi???

cimbomyilmaz 18.02.2005 16:03

dogru serefli konusalim

mhhh hast du auch verheiratet türk. frauen gehabt..eine freundin von mir ist nämlich auch verheiratet aber eigentl. lesbe.....die ist aber eine nette lesbe im gegensatz zu dir

cimbomyilmaz 18.02.2005 16:46

scharf?

auf wen? bosnakkiz...hatir lan oglum tipine baksana

cimbomyilmaz 18.02.2005 16:58

lan sokak cocugu!! ne diyon lan

oglum senin ismin bosu bosuna von der strasse degil....hakiki bir sokak cocugusun....bei uns in mersin gehen solche jungs auf den strich:)

18.02.2005 17:05

cocukdan farkiniz yok...

terbiyesizce cevap vermekden baska bisey bilmiyormusunuz siz?Madem düsünceleri hosuna gitmiyor bunu seviyeli bi sekilde tarti$sanisa?Anca kendi seviyenin düsük oldugunu gösteriyorsun bu tür aciklamalarla....

cimbomyilmaz 18.02.2005 17:13

ne seviyesi bosswoman bacim yaaa?

yahuu bacim, ben ona diyorum ki A oda B anliyor.....ne bu hal yahuuuu..kafayi yiyecegim burada.....senin ismin niye bosswoman? bacim resmin cok ilginc ama o sen degilsin

18.02.2005 17:23

ich kenne auch...

viele hetero typen, aber die sind auch netter als du:)

cimbomyilmaz 18.02.2005 17:26

tschuldigung:) bosnakKiz

ok..entschuldige..ich habe nur spass dran andere zu ärgern.....ich bin sogar mal in der vierten klasse sitzen geblieben, weil ich nur unsinn gemacht habe.....mal im ernst: würdest du auch mit einer frau heiraten wollen?
was denken deine eltern über deine neigung?

xxabuzerkadayifx 18.02.2005 17:30

Allah allah!!!

len yilmaz,mersin türkiyenin en hosgörülü,liberal ve demokrat kentlerinden biridir..senin gibi kazma dingiller pek cikmazdi ordan ne oldu leng??
sen yoksa davultepe tarafindaki cahil dag köylülerindenmisin?? muahahahaha

cimbomyilmaz 18.02.2005 18:04

Ben Mersinli Cüneyt. Ve cok liberalim

Selam,

biri bana burda niye o kadar yobaz oldugumu sordu. ben öyle degilim ki.....ben mersinin Adanalioglu köyünden geliyorum kardes....benim sülalem eskiden ciftciydi simdi de hepsi isadami.....mersinin cogu dükkanlari benim kuzenlerimin ellerinde...onlar dükkanlari korutuyorlar ve buna karsilik para aliyorlar.

iki kuzenim MHP den adaylarini koydular gecen secimlerde.....

abicim sen benim böyle konustuguma bakma...biz burda sakalasmaya giriyoruz

xxabuzerkadayifx 18.02.2005 18:07

sen yobaz deyince illah dinci arap

anlyiorsun.. mhp lilerin de %90 i irkci yobaz..
irkcilik daha tehlikeli delikanli

cimbomyilmaz 18.02.2005 18:12

mhp irkci degil!!!! benim aslim süryani

MHP hic bir zaman irkci degildi. benim aslim süryani..yani hiristyandik ve müslümanligi kabul ettik. bizi kimse zorlamadi. Alparsaln Türkes de irkci degildi. irkci olan alevi sünni ayrimi yapan..halbuki hepsi Türk.

Bize hic kimse hic bir zaman baski yapmadi. ve hiristyan misyonerligine en siddetli karsi cikan benim köydekinlerdir.
hic kimse TC yi hic bir zaman dünyanin sonuna kadar yikamayacak.

xxabuzerkadayifx 18.02.2005 18:28

sen süryanimisin yoksa fellahmisin?

ama nedense hep hakiki türk olmayanlar mhp li olup irkcilik yapiyorlar..

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:05 Uhr.