![]() |
Günay hanim *lol*
yaw so scheisse und sinnlos diese sendungen auch sind, irgendwie macht es spass, sich den mist anzusehen ;)
hele hele hepsi kavga edip birbirlerine girdigi zaman ayri bir zevk veriyor onlari seyretmek hehe ;) |
Devlet tiyatrolari var..ucuz vallah..
ama halk ne anlar ki tiyatrodan..pancaro gibilerinin oldugu bir ülkede sanattan ne anlar insanlar?
|
türk genci asimile oluyor.
su bir gercek ki artık Avrupadaki Türk ve müslüman toplumlar yogun bir dislanmayla karsi karsiyalar. kendini medeni olarak niteleyen bu yobazlar her fırsatta türklerle ve müslümanlarla ugrasmakta ve hatta camileri bombalamaktalar. eger medeniyet bu ise biz medeni degiliz. ve olmayacagiz da!!!!
|
o.T.
ich finde es kann sein das man die frau für leben auch in einem container findet ama wielange hält das ??? paar monate. man kann keinen so richtig kennenlernen und dann beurteilen wie die person ist weil keiner gibt sich so wie es im echten leben ist. ich würde es auch nicht tun ehrlich gesagt um meinen ruf nich zu zerstören man will ja wenn man doch nicht gewählt wird sich von der besten seite gezeigt haben oder!!!!!
|
sende az sey istemiyorsun ha:D o.T.
ohne Text
|
gördüm ,du meinst belma HANIM:D o.T.
ohne Text
|
hayret ben almanyada yasiyorum
hayret ben almanyada yasiyorum ama hic bir caminin bombalandigini görmedim ve okumadim. ama bazi sözde "müslüman" devletlerde cocuklari dahil öldürmekten hic söz etmiyorsun. herhalde iraktaki durumu görmüyorsun. sözde müslümanlar camilerde ne katliamlar yaptiklarini. ben bunlarin hicbirini bir almanin yaptigini görmedim. o yüzden de sucluyu hep diger tarafta görmeyelim lütfen. ama bu malesef türklerin en sevdigi seydir. daima baskalari suclu. Asimile degil ama buraya uyum saglamak mecburiyetindeyiz cünkü almanyada yasiyoruz. istemiyen türkiyeye gider tutan herhalde yok!!
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:10 Uhr. |