Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

kizkarsli 01.11.2014 17:14

Er hat bestimmt davon gehört das hier türkische götinnen sind :)

01.11.2014 17:17

Zitat:

Zitat von kizkarsli (Beitrag 2097563)
Er hat bestimmt davon gehört das hier türkische götinnen sind :)

George hat seine Göttin schon gefunden, siehe Foto von SevtapTuran das ist Amal Clooney

SevtapTuran 01.11.2014 17:18

Burda neden insanlar agresif acaba hmmm

01.11.2014 17:24

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097565)
Burda neden insanlar agresif acaba hmmm

hic kimse agresif degil. ondan öteri tuhaf olan, kendini savunamayinca konuya caydiriyorsun. neden acaba?

SevtapTuran 01.11.2014 17:26

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097567)
hic kimse agresif degil. ondan öteri tuhaf olan, kendini savunamayinca konuya caydiriyorsun. neden acaba?

Ben burda güncel olaylara görüsümü yazmak istiyorum kavga etmek degil, müsade edersen?

01.11.2014 17:30

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097568)
Ben burda güncel olaylara görüsümü yazmak istiyorum kavga etmek degil, müsade edersen?

sen cevap verince hemen kavga mi ediyorsun? rica ederim, elbette müsade senin sevtap turan, kendini savunamiyorsun anladim. kavga cikarmadanda, cevap veremiyeceksin, kabul sorun yok canim.. :) sinirlenme emi :)

SevtapTuran 01.11.2014 17:33

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097569)
sen cevap verince hemen kavga mi ediyorsun? rica ederim, elbette müsade senin sevtap turan, kendini savunamiyorsun anladim. kavga cikarmadanda, cevap veremiyeceksin, kabul sorun yok canim.. :) sinirlenme emi :)

Agiz kavgasi yapmak istememem "kendimi savunmasiz" gösteriyorsa tamam, yeterki senin Egon tatmin etsin, sorun yok. Simdi "müsadenle" bu konuyu uzatmak istemiyorum, müzik dinleyecegim, ok?

01.11.2014 17:36

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097570)
Agiz kavgasi yapmak istememem "kendimi savunmasiz" gösteriyorsa tamam, yeterki senin Egon tatmin etsin, sorun yok. Simdi "müsadenle" bu konuyu uzatmak istemiyorum, müzik dinleyecegim, ok?

iftira atmadan keske bunlari düsünseydin. benim egoyu karistirma istersen, hani kavgayi sevmiyordun. ama sürekli kiskirtiyorsun. du widersprichst dir in einer tour.
dürüst bir insan degilsin.
also dir viel spaß mit deiner musik, musade senin :D

SevtapTuran 01.11.2014 17:42

@ sadesohbet
Bumuydu bana özelden daima teklif etmen: bana kendini tanit sana her konuda yardim edeyim demen?
Cok ayip cok! Illa beni bu seviyeye indirmek istiyorsun demek?

Özelden meragini gideremeyince baska Taktik ?
Absender:
sadesohbet [ Blocken ]
Betreff:
RE: RE: RE: RE: hey
Datum:
29.10.2014, 18:25
icin hüzün ve hasret dolu.
türkiye diyorsun baska birsey demiyorsun.
sanki yara dolu bir cocuk gibisin.
yasini söylemek istemedigine görede gercekten öylesin. muhtemel sana yardimci olabilirdim, fikir verebilirdim, ama sanki korkuyorsun.
kendinden bahsedeceksin diye ödün patliyor.
peki nasil istersen, öyle olsun, teklif var israr yok.

> Nasil icin burkuluyor? Anlamadim
>
> > hayirlisi olsun.
> > yalnis anlama, ard bir niyetim yok. ama yazilarini okuyunca icim burkuluyor..
> > kac yasindasin?
> >
> >
> >
> > > Evet dönmek icin hazirlik yapiyorum. Burda beni baglayan islerimi hallettim Allah in izniyle cok yakinda gidecegim
> > >
> > > > du sag mal ich hab ne frage.
> > > > ich habe viel von dir gelesen. und ich kann dich irgendwie so gar nicht zuordnen.
> > > > sürekli türkiye diyorsun, baska birsey demiyorsun.
> > > > madem türkiyeye bu kadar hayransin, neden türkiyeye temelli dönüs yapmiyorsun?
> > > > evlimisin? hast du kinder? yani seni almanyaya bagliyan birsey mi var?
> > > > kac yasindasin?

01.11.2014 17:45

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097572)
@ sadesohbet
Bumuydu bana özelden daima teklif etmen: bana kendini tanit sana her konuda yardim edeyim demen?
Cok ayip cok! Illa beni bu seviyeye indirmek istiyorsun demek?

hani sen müzik dinlemeye gidiyordun? yine rahat edemedin mi? simdide iftiralarina devam mi etmek istiyorsun?
sana dedigim gibi, dürüst bir insan degilsin. aksine simdi üzerine birde hainlik geldi, masaAllah. bakalim nereye kadar ilerliyecek ....

01.11.2014 17:50

@sevtap

hadi sevtapcik, sen simdi uslu uslu müzik dinlemeye git. nas nas :D

SevtapTuran 01.11.2014 17:53

Provokosyona gelme sevtap, inme ayni dereceye

01.11.2014 18:15

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097575)
Provokosyona gelme sevtap, inme ayni dereceye

bencede sinirlenme canim. sakin ol, insanlari kiskirtma, sinirlendigin zaman, derin bir nefes cek, ve kendi kendine konusmaya devam et :D (konflikten denen man sich nicht wagt zu stellen, sollte man aus dem weg gehen, aber vor allem sollte man sie nicht provozieren)

SevtapTuran 01.11.2014 18:18

Boko haram 219 ögenciyi kaciriyor ama bazilari sadece ortadoguyu demokratilestirmeyle ugrasiyor

Neden bu kadar ortadoguya taktilar acaba?

Kurusaydi su Petrol bir

kizkarsli 01.11.2014 18:22

Kız bunlar

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097567)

Çift olarak teşrif etmişler vaybee:)

01.11.2014 18:41

Hayirdir?

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097579)
bencede sinirlenme canim. sakin ol, insanlari kiskirtma, sinirlendigin zaman, derin bir nefes cek, ve kendi kendine konusmaya devam et :D (konflikten denen man sich nicht wagt zu stellen, sollte man aus dem weg gehen, aber vor allem sollte man sie nicht provozieren)

Ne oldu sen birilerine mi özendin?Tartismada doz artmis?

01.11.2014 18:45

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2097584)
Ne oldu sen birilerine mi özendin?Tartismada doz artmis?

benim kimseyi özendigim yok, sadece dogrulari söylüyorum.. ne demisler: dogruyu söyliyeni dokuz köyden kovarlar. (bu ara, senden böyle bir yorum beklemezdim kuzen)

01.11.2014 18:53

:))

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097585)
benim kimseyi özendigim yok, sadece dogrulari söylüyorum.. ne demisler: dogruyu söyliyeni dokuz köyden kovarlar. (bu ara, senden böyle bir yorum beklemezdim kuzen)

Burasi dün nasilsa bugün de öyle,bazi insanlar kendi maliymis gibi hareket ediyor,bizde tam yerinde tas koyuyoruz!Yorum bundan ibaret....Sence,burda uzun süre olanlar,herhangi bir insanin yazdiklarindan ve paylastiklarindan,ne yapmak istediklerini görmüyormudur?Benim icin görülecek her sey görülmüs,sapka düsmüs kel ortaya cikmistir.....Sen benim kuzenim falan olamazsin,benim kuzenlerim insancildir,karsisindakilere saygili,herseyi tadinda birakandir...Bakiyorumda bir müptela gibi gece gündüz yorum yaziyorsun....Bu ara bazi zatlarda yok ne tesadüf:)))Neyse ya,bildiginiz gibi yapin.......

01.11.2014 19:23

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2097587)
Burasi dün nasilsa bugün de öyle,bazi insanlar kendi maliymis gibi hareket ediyor,bizde tam yerinde tas koyuyoruz!Yorum bundan ibaret....Sence,burda uzun süre olanlar,herhangi bir insanin yazdiklarindan ve paylastiklarindan,ne yapmak istediklerini görmüyormudur?Benim icin görülecek her sey görülmüs,sapka düsmüs kel ortaya cikmistir.....Sen benim kuzenim falan olamazsin,benim kuzenlerim insancildir,karsisindakilere saygili,herseyi tadinda birakandir...Bakiyorumda bir müptela gibi gece gündüz yorum yaziyorsun....Bu ara bazi zatlarda yok ne tesadüf:)))Neyse ya,bildiginiz gibi yapin.......

sen kelleri tespit etmis olabilirsin, anliyorum, ben henüz edemisim. misal, sendede yanilmisim. yazik..

01.11.2014 19:26

bazi insanlar taktiklari maskeleri cikarip sokaga cikmayi bir cesaret etseler, digerleri kiyametin koptugunu düsünür.

01.11.2014 19:29

dürüst olamayi basaramiyan bir insan, sadece söyledigi yalanlarin tutuklusudur.

01.11.2014 19:30

:)))

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097590)
sen kelleri tespit etmis olabilirsin, anliyorum, ben henüz edemisim. misal, sendede yanilmisim. yazik..

Dahada ciddiye alip yazmam,senin masken yirtildi ya,artik saldirini bana baslatirsin,fakat sen benim dengim degilsin,bana bir kac beden kücük gelirsin,simdi birileri gibi kendin cal kendin oyna.....

01.11.2014 19:32

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2097593)
Dahada ciddiye alip yazmam,senin masken yirtildi ya,artik saldirini bana baslatirsin,fakat sen benim dengim degilsin,bana bir kac beden kücük gelirsin,simdi birileri gibi kendin cal kendin oyna.....

benim aklimda tek bir sual var. acaba sen kendin bu yazdiklarini anliyormusun? sayet ben ne söylemek istedigini, ne de neyi ima etmek istedigini anlamadim. kisiyi kendin gibi bilme.

01.11.2014 21:50

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097594)
benim aklimda tek bir sual var. acaba sen kendin bu yazdiklarini anliyormusun? sayet ben ne söylemek istedigini, ne de neyi ima etmek istedigini anlamadim. kisiyi kendin gibi bilme.

Eeee el leden,akil akildan üstündür.....
Kapasite meselesimi desem yoksa anlamak istemiyormu desem.....

SevtapTuran 01.11.2014 22:14

Yine ömürden Bir gün gitti bu Güzel dünyadaki süremizden

Bosver, kötüler kötülüklügüyle kalsin :) Allah zaten onlari kötü haylu yapmakla cezalandirmis; daima huzursuz mutsuz olacaklar

01.11.2014 22:21

:))

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097612)
Yine ömürden Bir gün gitti bu Güzel dünyadaki süremizden

Bosver, kötüler kötülüklügüyle kalsin :) Allah zaten onlari kötü haylu yapmakla cezalandirmis; daima huzursuz mutsuz olacaklar

Onlar huzursuz olursa bizde huzurlu olamayiz ki?:))

SevtapTuran 01.11.2014 22:33

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2097613)
Onlar huzursuz olursa bizde huzurlu olamayiz ki?:))

Buda var, tabi. Huzursuzlar huzurlulari huzursuz ederse, öyle ya

01.11.2014 22:40

Her son, yeni bir baslangic.

01.11.2014 22:42

:)))

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097614)
Buda var, tabi. Huzursuzlar huzurlulari huzursuz ederse, öyle ya

Ben buraya biraz yazmiycam,su sis perdesi bi kalksin burdan sonra yazarim....

SevtapTuran 01.11.2014 22:46

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2097617)
Ben buraya biraz yazmiycam,su sis perdesi bi kalksin burdan sonra yazarim....

Evet, en iyisi. Cok tozlandi , cok sislendi bu gün burasi

01.11.2014 22:50

Tut elimi, sessizce tut yeter..

01.11.2014 23:00

Ask kalmaz...

Ask acisi cabuk gecmez,sizi kalir icinde biraz,biraz kizginlik,birde yasadigin mutluluklardan arta kalan,kücük tebessüm.... Fakat ask kalmaz.....Cenk

01.11.2014 23:02

Bugün sana bir öpücük gönderdim. Bir güvercinin üzerine baglayip sana yolladim..
Sana gelince, sessizce yanagini sür, kimseye söyleme, o sadece benden sana :)

01.11.2014 23:20

Zitat:

Zitat von Maysa (Beitrag 2097625)
Bugün sana bir öpücük gönderdim. Bir güvercinin üzerine baglayip sana yolladim..
Sana gelince, sessizce yanagini sür, kimseye söyleme, o sadece benden sana :)

Einen so schönen Luftkuss habe ich noch nie gelesen...... voll romantisch ist das ;););)

01.11.2014 23:26

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2097627)

Einen so schönen Luftkuss habe ich noch nie gelesen...... voll romantisch ist das ;););)

Danke ..... :)

01.11.2014 23:32

Zitat:

Zitat von Maysa (Beitrag 2097628)
Danke ..... :)

Bitteschön ..... ;););)

01.11.2014 23:53

Gecende kosu yaparken.. gölgem beni gecti... ödüm patladi, arkamdan biri geliyor zannetim..
ama sadece ben misim. Sımsıkı sarildim kendime, iyiki varmisim :D

02.11.2014 01:01

In einem Atom Molekül gibt es einen Kern Namens Proton der ist (-) geladen und dann gibt es noch einen Elektron der ist wiederrum (+) geladen.

Warum Umkreist nun der Elektron denn Proton...Warum knallen Sie nicht aufeinander??? Plus Minus zieht sich doch an.. ???

02.11.2014 01:51

Özdemir Asaf

"İnsan olamıyorsunuz demedim,
Değilsiniz dedim ... !"

02.11.2014 02:03

https://www.youtube.com/watch?v=B74b6hvepcs

komm ma ins ACTiON, wir sind da jeden abend am Flippern..

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:57 Uhr.