![]() |
Er hat bestimmt davon gehört das hier türkische götinnen sind :)
|
Zitat:
|
Burda neden insanlar agresif acaba hmmm
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
dürüst bir insan degilsin. also dir viel spaß mit deiner musik, musade senin :D |
@ sadesohbet
Bumuydu bana özelden daima teklif etmen: bana kendini tanit sana her konuda yardim edeyim demen? Cok ayip cok! Illa beni bu seviyeye indirmek istiyorsun demek? Özelden meragini gideremeyince baska Taktik ? Absender: sadesohbet [ Blocken ] Betreff: RE: RE: RE: RE: hey Datum: 29.10.2014, 18:25 icin hüzün ve hasret dolu. türkiye diyorsun baska birsey demiyorsun. sanki yara dolu bir cocuk gibisin. yasini söylemek istemedigine görede gercekten öylesin. muhtemel sana yardimci olabilirdim, fikir verebilirdim, ama sanki korkuyorsun. kendinden bahsedeceksin diye ödün patliyor. peki nasil istersen, öyle olsun, teklif var israr yok. > Nasil icin burkuluyor? Anlamadim > > > hayirlisi olsun. > > yalnis anlama, ard bir niyetim yok. ama yazilarini okuyunca icim burkuluyor.. > > kac yasindasin? > > > > > > > > > Evet dönmek icin hazirlik yapiyorum. Burda beni baglayan islerimi hallettim Allah in izniyle cok yakinda gidecegim > > > > > > > du sag mal ich hab ne frage. > > > > ich habe viel von dir gelesen. und ich kann dich irgendwie so gar nicht zuordnen. > > > > sürekli türkiye diyorsun, baska birsey demiyorsun. > > > > madem türkiyeye bu kadar hayransin, neden türkiyeye temelli dönüs yapmiyorsun? > > > > evlimisin? hast du kinder? yani seni almanyaya bagliyan birsey mi var? > > > > kac yasindasin? |
Zitat:
sana dedigim gibi, dürüst bir insan degilsin. aksine simdi üzerine birde hainlik geldi, masaAllah. bakalim nereye kadar ilerliyecek .... |
@sevtap
hadi sevtapcik, sen simdi uslu uslu müzik dinlemeye git. nas nas :D
|
Provokosyona gelme sevtap, inme ayni dereceye
|
Zitat:
|
Boko haram 219 ögenciyi kaciriyor ama bazilari sadece ortadoguyu demokratilestirmeyle ugrasiyor
Neden bu kadar ortadoguya taktilar acaba? Kurusaydi su Petrol bir |
Kız bunlar
Zitat:
|
Hayirdir?
Zitat:
|
Zitat:
|
:))
Zitat:
|
Zitat:
|
bazi insanlar taktiklari maskeleri cikarip sokaga cikmayi bir cesaret etseler, digerleri kiyametin koptugunu düsünür.
|
dürüst olamayi basaramiyan bir insan, sadece söyledigi yalanlarin tutuklusudur.
|
:)))
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Kapasite meselesimi desem yoksa anlamak istemiyormu desem..... |
Yine ömürden Bir gün gitti bu Güzel dünyadaki süremizden
Bosver, kötüler kötülüklügüyle kalsin :) Allah zaten onlari kötü haylu yapmakla cezalandirmis; daima huzursuz mutsuz olacaklar |
:))
Zitat:
|
Zitat:
|
Her son, yeni bir baslangic.
|
:)))
Zitat:
|
Zitat:
|
Tut elimi, sessizce tut yeter..
|
Ask kalmaz...
Ask acisi cabuk gecmez,sizi kalir icinde biraz,biraz kizginlik,birde yasadigin mutluluklardan arta kalan,kücük tebessüm.... Fakat ask kalmaz.....Cenk
|
Bugün sana bir öpücük gönderdim. Bir güvercinin üzerine baglayip sana yolladim..
Sana gelince, sessizce yanagini sür, kimseye söyleme, o sadece benden sana :) |
Zitat:
Einen so schönen Luftkuss habe ich noch nie gelesen...... voll romantisch ist das ;););) |
Zitat:
|
Zitat:
Bitteschön ..... ;););) |
Gecende kosu yaparken.. gölgem beni gecti... ödüm patladi, arkamdan biri geliyor zannetim..
ama sadece ben misim. Sımsıkı sarildim kendime, iyiki varmisim :D |
In einem Atom Molekül gibt es einen Kern Namens Proton der ist (-) geladen und dann gibt es noch einen Elektron der ist wiederrum (+) geladen.
Warum Umkreist nun der Elektron denn Proton...Warum knallen Sie nicht aufeinander??? Plus Minus zieht sich doch an.. ??? |
Özdemir Asaf
"İnsan olamıyorsunuz demedim,
Değilsiniz dedim ... !" |
https://www.youtube.com/watch?v=B74b6hvepcs
komm ma ins ACTiON, wir sind da jeden abend am Flippern.. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:57 Uhr. |