![]() |
sowas passierte auch bei den anderen
clubs in ausland dann wird es so gemacht.. dass einer der manschaften erst auswärts und der andere heim spielt.. das ist das kleinste problem...
naja besiktas gehts finanziell gut, gs sollte sich die gedanken machen um die zukunft.. Sie sind in einer Schuldenfalle, und nah dem Uefa-Regelung dürfen sie ab 2005 eh nicht mehr international mit den schulden spielen... |
kes hangi paraynan stat yapmak
istiyorsunuz...
paraniz varsa borcunuzu ödeyin:-) |
HAKLISIN ARKADAS!!
VALLA YAZDIKLARINA TAMAMEN KATILIYORUM..
AMA AGLAMANIN ECELE FAYDASI YOK.. HEM SUDA VAR HER INISIN BIR CIKISI VARDIR.. HER TAKIM YASAMISDIR BU KÖTÜ GÜNLERI.. GECEN SENE FENERDI ONDAN ÖNCEKI SENE BESIKTAS SIMDI GALATASARAY YASAMIS COKMU.... HOR GÖRMEMEK LAGZIM. AMA INSALLAH HATALARIMIZDAN DERS CIKARTA BILIRIZZ.... |
Du hast ja keine Ahnung, was hier abgeht
wenn die FAns beider Mannschaften aufeinander treffen!
:) |
o.T.
06 13:30 Elazığ - Samsun 0-1
06 13:30 D.Bakır - Ç.Rize 2-2 06 13:30 Konya - Bursa 2-1 06 19:00 G.Birliği - F.Bahçe 1-2 07 13:30 İstanbul - A.Gücü 1-0 07 13:30 Malatya - Denizli 2-1 07 13:30 G.Antep - A.Sebat 3-1 07 16:00 G.Saray - Adana 3-1 07 19:00 Trabzon - Beşiktaş 2-1 |
lol o.T.
ohne Text
|
allah korusun !!! o.T.
ohne Text
|
hey borcumu benmi ödiyecem...
bin doch nur ein fan :)
onu artik mart ayinda secilecek baskan düsünsün :)) |
seninde borcun:-)
o kadar iyi futbolcuyu isterseniz tabii seninde borcun hehe:-)
vallah kim gelirse gelsin sanmamki ödeyebilecek o borcu |
kizim sen kasiniyon :-) o.T.
ohne Text
|
na haben dir die 2 tore noch nicht
gereicht? oder willst du wieder 6? fatos terim ist auch im arsch !
|
ne dionn beaa
tama fenerli oldukk ya daha ne istiyonnnnn ???? :=))))
|
6saray maclari bana artik zevk vermiyor
Gecen haftaki 6S macindan eski 6S maclarindaki gibi zevk alamadigimi farkettim. Belki coluk cocuga karsi oynadigimizdandir. Sanki karsimizda o eski 6S yoktu.
Eskiden karsimizda adina onlarca en nefret edilen futbolcu topikleri acilan Yusuflar, Bulentler, Vedatlar, Hagiler oynardi. Belki bana zevk veren biz 6Sye taktikca bu futbolcularin kudurmalari, cirkeflesmeleri, oyundan atilmalariydi. Yuzlerindeki o ezilmislik ifadesini seyretmekti. Fatos"un suratindaki o aciz ifadeydi. Ama yok artik. Eskisi gibi zevk alamadigimi farkettim 6S maclarindan . Bir heyecan yasayamadim bu macta. Eskiden 6S maci oldugu zaman yemeden icmeden kesilirdim, maca kilitlenirdim. O olmadi busefer Sanki sokaktan toplama bir takima oynamisiz gibi hissettim. Neydi ki bana bunu hissettiren? Yusuf 6Sden gittiginde cok uzulmustum. Kim alacakti onun yerini? Ama imdada Bulent yetismisti. kac senedir onunla idare ediyorduk. simdi o da gitti. yarin obur gun Fatos da gidecek 6Syi 6S yapan hicbir unsur kalmayacak. Ve ben en buyuk zevkimden mahrum kalacagim Bundan korkuyorum |
Iisin gücün fener aber nicht nur ?? :=))
yani alemsin ya ayaginin tozuylada hemen internet cafeye oturdun ya afferim sana :=))
ama haklisin artik gs bi boka yaramiyor.. eskisi gibi degil ya..habile fener gol atiyor mach doch ja kein spass mehr..insan heyecan görmek istiyor hem birde habile FATOS hoca ELLININ KÖRÜ DIYE HAKANA :=)))))))))))) |
gencler-fenerbahce pole position dayiz
Daum ligi Formula 1"e benzetmiş benim gibi...
G.s. derbisini de atlattık. Bjk kan kaybetmeye devam ediyor. Bjk"yi solladık ve tünel çıkışına önde giriyoruz. LİDERİZ... Liderliği korumak da en az elde etmek kadar zordur. Bu hafta Gençlerbirliği iler deplasmanda oynayacağız. Aklı Avrupa maçlarında olan Gençlerbirliği son maçında Konyaspor"a 4-1 mağlup oldu. Parma maçı sonrası bizim maça ne kadar konsantre olurlar bilemem ama zor maç olacak. Açık oynayan bir takım Gençlerbirliği ve bundan faydalanabiliriz. Formda olan Volkan"ın sakatlığı henüz belli değil. |
o.T.
az kala bu "cocuklar toplamasi" dedigin bizi 2 puandan ediyordu !!!
fenerbahce futbol olarak kötü oynadi! ama kazanmayi biz daha fazla istiyorduk! onun icin aldik. mehmet az halt etmedi macta onu kurtaran tek o goldü !!! ümit sanki yoktu! uyurgezer gibi sahada dolasiyordu! ben ümiti daha iyi biliyordum! al" |
ümit özat - sol bek ?
Burada Tomas geldiginde Umit on libero diye baslik acip, konuyu enine boyuna tartismak istiyom.
Daha sonra Umit defanstan on liberoya kaymis; orta sahada hem defansif hem de ofansif olarak oyunun iki tarafini da oynayip cok buyuk bir boslugu doldurdu bugune dek. Bugun takimimizda oturmamis 3 mevki kaldi Sol bek, sag bek, sag kanat (yani 2,3, 7 numaralar sahiplerinin sirtina tam oturmadi) diger herkesin yeri uc assagi bes yukari belliyken... Gelin burada tartisalim Ben diyorum ki orta saha da gobekte Kemal, Aurelio/Rebrov ve Selcuk tan ikisi bu gorevi basariyla yerine getirecektir. Acaba Petkov, Mahmut ve Ismail"in dolduramadigi 3 numarayi sezon sonuna dek Kaptan UMIT doldurabilir mi ? Super Kaptan bu boslugu da yamayabilecek midir ? Yoksa Orta sahada takima katkisi buyuk, taslarla oynamamak gerek mi diyorsunuz ? |
hehhehehehe
sieht nach einem Fenerlist Beitrag aus ;-)
mir kommt sie bekannt vor! al" |
eski fulbolcumuz sedat
Merhaba,
dün ak$am kanal7 de sedat"in hayatini film olarak gösterdiler. Daha önce gösterdilermi acaba bilmiyorum, ben dün seyredebildim. Bazi sahnelerinde gözya$larimi tutamadim. Beni cok tesir altinda birakti bu film. Hele bir sahne vardi ki, tüylerim hala diken diken oluyor. Tarif etmeye cali$ayim bu sahneyi. Mustafa Denizli ile $ampiyon oldugumuz sene, son mac samsun sporu yendikten sonra, TV samsunda stattaki $ampiyonluk kutlamalarini gösteriyor. Futbolcular, yöneticiler biribirlerine sariliyorlar. Aziz Yildirim tribünleri selamliyor. Bu sahneleri SEDAT TV den bütün ailesi ile beraber seyrediyor. Sedatin abisi "ah sedat sen $imdi orada olabilseydin" diyor ve Sedatin omuzunu ok$uyor. O arada di$aridan kutlama sesleri geliyor. Bir grup FBli taraftar Sedat evinin önünde Sedat ve Fener icin tezahurat yapiyor. Sedatin abisi Perdeyi aralayip onlari görünce "helat size be" deyip, "Sedat, bak senin icin bagiriyorlar" diyor. Bu arada Sedatin gözleri ya$lara boguluyor. Tabiki TV ba$inda bizim de. Eeee ne demk istiyorsun diyorsaniz ! Aslinda hicbir$ey degil, sadece cok enkilendigim icin sizinle payla$mak istedim. Sedata ALLAH"tan acil $ifalar diliyorum. Kendisini hicbir zaman unutmayacagim. Not: "Sedat" canlandiran ki$i rolünü de cok süper oynami$ ve fizik olarak da Sedata benziyor |
FLASH FLASH Terim görevinden ayrildi!!!!
Cim Bom"da şok gelişme!
Terim"le birlikte basın toplantısı düzenleyen Canaydın, Terim"in görevinden alındığını duyurdu! Başkan Özhan Canaydın, Florya Metin Oktay Tesisleri"nde Fatih Terim"le birlikte yaptığı basın toplantısında şaşırtıcı açıklamalar yaptı. Canaydın, Fatih Terim"in görevine son verildiğini ancak 20 Mart"taki seçimlere kadar takımının başında olacağını duyurdu. Villarreal maçı sonrası istifa sinyalleri veren bir konuşma yapan Terim, saat 18:00 civarında düzenlediği basın toplantısında yanlış anlaşıldığını söyleyip "takımımın başındayım" demişti. Ancak Terim ile Canaydın"ın akşam saatlerinde bir araya gelip tekrar konuştukları öğrenildi. Yapılan toplantının ardından bu kararın çıkması şaşırtıcı bulundu... |
LIDER BESIKTAS OLACAK
06 13:30 Elazığ - Samsun 1-1
06 13:30 D.Bakır - Ç.Rize 2-1 06 13:30 Konya - Bursa 1-0 06 19:00 G.Birliği - F.Bahçe 3-1 07 13:30 İstanbul - A.Gücü 2-2 07 13:30 Malatya - Denizli 2-0 07 13:30 G.Antep - A.Sebat 3-1 07 16:00 G.Saray - Adana 2-0 07 19:00 Trabzon - Beşiktaş 1-4 |
Fenerbahce hatte nur eine sportliche
genauer gesagt "fussballerische" Krise!
Bei 6alatasaray ist sie exitstenzieller Natur! Ich habe schon vorher prophezeit, dass (/|MB0M sich bald in der Amateurliga finden kann! In der Bundesliga hätten sie z.B. keine neue Lizenz für die Profiliga (1. und 2.) erhalten! Fenerbahce steht extrem solide dar! Fenerbahce hatte Anfang der Saison ca.90 Millionen Dollar Schulden! Diese Saison werden ca. 80Mio. abgebaut!!!! Nächste Saison der Rest! Sprich im 100. ist FB schuldenfrei. Kuck mal bei 6s alleine nach den Zinsen! Sie haben sich für ca. 36 mioUS$ von der AIG freigekauft. Das Geld kam wieder als Kredit!!! Ich bin neugierig auf die Zinsen, die 6alatasaray Jährlich ableisten muss! Da lobe ich mir unsere Talfahrt letztes Jahr! al" |
Schade :-(
Ich fand ihn gut, dort wo er war!!!
Hofftl. will ihn Ulusoysuz nicht in die Nationalmannschaft berufen!!!!!!!! Ich hoffe das Hagi zu euch kommt :-))))) al" |
OHH YARASIN IYI OLDU o.T.
ohne Text
|
Genclerbirligi maclarini erteletmek
istiyor!
"ULUSAL" nedenlerden! Iki Fenerbahce ve bir Sebatspor macini. Ayni Galatasarayi hatirlatti bana! Bence cesitli nedenlerle yanlis bir istek! Fenerbahce gelecek sene cok büyük olasilikla Sampiyonlar Ligine katilacak, o zaman zirt pirt maclar mi ertelenecek !??!?!? "Avrupa Standardina" ayak uydurmak istiyorsak, onlarin sartlari altinda yarismamiz lazim! al" |
also sok würde ich nicht sagen
nach den geschichtlichen niederlagen gegen erzrivale fener u.a. 6-0 und 4-0 in ali samiy en... war das irgend wann unabwendbar. terim hätte nach dem 6-0 gehen müssen. aber der vorstand hielt zu ihm. aber die zeiten sind vorbei. terim konnte den absturz nicht verhindern. dazu kommen das aus in pokal und uefa. terim ist bei cincon der trainer der die meisten niederlagen gegen fener zu verzeichnen hat selbst lucescu hatte bessere ergebnisse gegen fener als cincon trainer. und wenn er verlor dann knapp 2-1 oder 2-0 und so. kann man da eine statistik ermitteln. wie oft terim gegen fener in wievilen spielen verlor im vergleich mit lucescu. wer kann das machen. würde mich interessieren.
|
also noch ist er nicht weg...
bis zum 20.3 ist er ja noch trainer..vielleicht will ihn ja der neue präsident weiter im amt lassen...
also bin absolut gegen hagi...er war ein guter spieler..aber als trainer hat er nicht erreicht.. siehe rumänien... siehe bursa |
ähm sampiyonlar ligine....
girmek istiyor fenerbahce..daha önce eleme turunu gecsin bi...wie du weiss werdet ihr nicht gesetzt sein..also es wartet ein schwerer gegner...
|
aber terim hat auch versagt auf der
ganzen linie. 2 jahre lang sah man sich das theater an und jetzt macht terim den flieger für mich etwas zu spät. mir wäre es lieber er bleibt bei cincon :-) hätte nichts dagegen ehrlich.
|
was redest du da wir werden meister
wo spielt ihr nächtes jahr im inter terim raus pokal :-)
|
üf ya red du mal anständig...
cok cincon yok 6saray..machst dich ja irgendwie lächerlich
|
hey tue nicht so...
seit jahren habt ihr nix in europa gemacht...
so layla cup und cocacola cup..ist ja kein fremdwort für euch |
warum regst du dich auf die letzten
beiden jahre seid ihr nur am versagen ! und die zukunft sagt nichts gutes für euch voraus. wirst ja sehen.
|
ja öyle olsa bile..
sanami kaldi..cimbomun basarisi???
|
nun ja eure zeit ist vorbei jetzt sind
wir der boss oder hast du die zwei schon vergessen ich sage yozgatli oder früher johnson oder soll ich nur sex sorry 6 sagen. da gibt es viel mnehr aber lassen wir es .
|
hör mal zu ich amüsiere mich über
cimbom und mache meine spässe hast du ein problem damit?
|
ne finde es nur..
kindisch...
kannst ja weiter machen.... mir egal |
bla bla bla..
ok ok...
lassen wir es sein... konusmaya deymiyor.. |
terim hat sich das selbst zuzuschreiben
er hatte eine lupenreine weste (trotz der ständigen niederlagen gegen fener in den 4 jahren). und er vertraute darauf, dass die spieler die er will kommen. aber er vergass eins : cincon verfügt nicht über die finanziellen möglichkeiten wie fenerbahce. der verein ist noch nicht mal in der lage ein stadion zu bauen. die aktien sind im keller. spieleinkäufe waren eine katastrophe. und für die zukunft sehen sogar die cincon gazeteciler total schawrz. cimbom ist am ende ist bitter für dich und ich denke alle cincon fans aber das wars wohl. es brechen harte sehr harte zeiten an.
|
wer hat den hier seine spässe
gemacht über fener im letzten jahr waren das hier nicht die cincon mitglieder. und du auch. und nun bin ich kindisch. ihr frisst auch doch innerlich auf und fragt euch warum ihr am ende seid. und hoffnung das es besser wird habt ihr auch nicht. zumindest in nächster zeit garanntiert nicht.
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:46 Uhr. |