![]() |
Öfke!
Zitat:
|
Zitat:
Üzgün oldugunu düsünerek, sana teselli olsun diye cevap yazdim. hepsi bu. |
Ah insanoglu, aslinda ne kadar zayifsin, ne kadar hassassin ve ne kadar kisa ömrün
|
Zitat:
|
:))
Zitat:
|
Zitat:
|
:)))
Zitat:
|
Zitat:
|
var olmanin dayanilmaz hafifligindeyim
|
Biri ucacak simdi:))))
|
Geceleri en çok çocukluğumu özlerim.
Bir de seni.. |
Zitat:
Teyze KIZI veya Hala KIZI:)))) |
Zitat:
Ezel! sana hakaret olsun diye yazmiyorum.En nefret ettigim insan ve erkek tipisin.. Yili$ik ve arsiz |
Zitat:
Ben sana yazmadim ki sen niye hopluyorsun,dünyada senden baska kadin mi yok:))) Türkcede bir deyim var al sana bir kaya ,o hesap oldu...Sana yazsam senden alinti yapar,altina baska seyler yazardim,senin gibi insanlara latife bile yapmak suctur cünkü....Bir daha benim yazdiklarimi üzerine alma,senin yazdiklarin,yaptiklarin umrumda bile degil...Sen isine bak olur mu....Bir üye olarak burda birseyle paylasma hakkina sahibim..... |
Zitat:
|
:))
Zitat:
|
Zitat:
Gerizekali $ap$al sende catlayacak damarda kalmami$..Ezik dengimisin benim zevzek.. |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
BENCE : Benim benceremle ilgilendigine göre daralan sensin buda demek oluyorki havaya ihtiyaci olan sensin |
Sakin!
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Ordan mi geliyorsun? |
Zitat:
Biseycik yapamaz. bilirsin: havlayan köpek isirmaz :D Oda o cinsden... |
Zitat:
|
Zitat:
über sowas wie dich kann ich nur lächeln :) |
Zitat:
Ne güzel bir cift oldunuz siz ja..))) i$te budur.. |
Zitat:
Burda provakatörler sen ve unos, ama sizin burdaki aktiveteleriniz "viz gelir tiriz gider". Bir bayanla tartismaya girecek, kavga edecek kadarda kadarda aciz, kültürsüzsünüz. MEDENIYET iyi seydir, ama dagdan inmelerin bu kuralari ögrenmesi Zaman alacak |
Zitat:
|
Zitat:
tiren ne biniyordunuz diger hastalarla birlikte, tireni kullananda akil hastanesinin doktoru :-))) |
Ardamarsiz Lara
Zitat:
Herkesi kendin gibi saniyorsun!Ne demisler "INSANIN ZIKRI NEYSE,FIKRIDE ODUR"Demek ki her sohbet ettigin erkekle ciftlesiyorsun..... |
Zitat:
|
Zitat:
Nur inana bana kendimi zorlayarak cevap yaziyorum,bitli bir beyine ne desen bo$,Koca karidan beter Ezik |
Nur!
Zitat:
|
Zitat:
scheine noch nicht zu wirken, du phantasierst immer noch. wiederhol mal: das ist alles nicht echt :D |
Zitat:
Nur bu umutsuz bir faka..))) |
Zitat:
In der Psychatrie scheinst du dich ja auszukennen .. Tozu fazlami kacirdin |
Ardamarsiz yaratik!
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:06 Uhr. |