![]() |
bazen sessiz kalmak kırıldığını göstermenin en iyi yoludur
|
bazen sessizce gitmek gerekir !
|
''sessiz Kalmak En önemli Mesajlardan Bir Tanesi, Tabi Anlayan Için'' !!
|
" Nazik Davranışlar Karşısında, Nazik Davranılır'' !!
|
bazen sessiz kalmanın, konuşmaktan daha ağır olduğu söylenir !!
|
Bazen susmak en iyi cevaptır
Bazen susmak en iyi cevaptır, Sessizliğe gömülmek ister insan bazen, Zamanın durmasını ve donmasını herşeyin! Bazen susmak en kolay çözümdür, İçindeki fırtınaları dizginlemek, Coşkun akan nehirler set çekmek, Ve felaketi önlemek! Bazen kaçmak en kolay yoldur, Ardında kalanları düşünmemek, Gidebildiğin kadar gitmek! Bazen sessizlik en iyi cevaptır, Gözlerindeki karmaşadan kaçmak, Kendine gömülmek! Bazen insan alır başını gider, Uçsuz bucaksız denizlere yelken açar, Dedim ya, Bazen sessizlik en iyi ilaçtır, Ve dalgaların sessizliğine kendini salmak! Melike Yurtsever |
Malesef susdukca insanin üstüne gelenler var, iste bu cok büyük bir ayip ve suctur !!!!!!
cünkü insani zorla cevap vermeye sürüklüyorlar ve sonrada yag gibi üste cikmaya calisiyorlar :(((((( |
Bazen sessizlik çok şey anlatır…
Bazen sessizlik çok şey anlatır…
Konuş benimle… Bazen sessizlik çok şey anlatır… Eskiden olduğu gibi… Gözlerinle konuş… Sessiz… Hisset ve anlat bana kendini… Sessizliğin bu senin son şansın… Bu bir kumpas sessizliğin… Adı bunun sonsuzluk… Sessizlik, mezarsız bir taş sadece, duymazlık… Hadi anlat bana, ellerimi, ellerini, bakışlarımızı görmez eden, yüreğimizi… Seni, beni anlat bilmeyenlere, sevginin zincirlerini anlat… Ayrılığı boş ver, yok oluşa giden yolun, cam kırıklarını anlat… Nefesi kendine sakla, nefessizliği anlat bana, ben olmasın O ölmezlik, son nefesi, son bakışı anlat… Sevgisizliği, belki de çok sevmenin bedenli anlat bana… Konuş, sessiz seslerle benimle… Hissederim ben… Çakıl taşlarını elimize alıp, denize attığımız anı anlat bana… Sonra da, yollardaki ayaklarımızı kanatan, çakıl taşlarını, kanadı kırık serçenin titreyişlerini, yaralı bir kurdun bakışlarını anlat… Bir de, bir de, Alacagözlerle bakışlarımı anlat bana… Görüyor musun ki? Bana yalvarışlarını, sana yalvarmayışlarımı anlat… Şimdi… Bu kadar… İstersen sus… İstersen, en ağır cümlelerle anlat beni… Merdivenleri… Düşüşleri… Düşürüşlerini… Küskünlükleri içinde saklayan... Sen benim güçsüzlüğümdün… Mustafa Yılmaz |
Susmak...Sessizlik bazen En Büyük Gürültüdür !!
|
İnsan, rüzgarda hareket eden gül gibi olmalı..
|
Okumak bazan insani delimi ediyor acaba
|
Biliyormusun ..
|
Apse....
Bir yerde birinin apse sine parmak bastik,cani aciyinca öyle bir bagirdiki,sesini burda duyduk koro halinde!:))))Birde kurcaladik biraz,ne var ne yok,icindeki irin ne kadar diye,kurcaladikca irin cikmaya basladi...Bir iki kaba söz ettik,karsimizdakilerin maskelerini yirtip attik...Simdi bu onlara yeter diyorum...Ha özellikle belirtmek istiyorum,essek le ilgili her seyi bana söylüyorlar,türkce ile almancayi birbirine karistirip,beni tahrik etmek istiyorlar:)))Essek proleter bir hayvandir bana göre severim,onlarin yakistirma ve proveke girisimleri beni pek de etkilemiyor....Anlamayan arkadaslar,cokta takmayin,bana göre cokta TIN...Ben görmek istedigimi gördüm,o bana yeter....Cenk
|
Zitat:
bu sonuca nasil vardiniz? |
Sevtap!
Zitat:
|
Zitat:
|
:)))
Zitat:
|
Zitat:
|
ve benim birden bire senin yüzünü deyil,gözünü deyil,senin sesini göresim geldi..
|
Sen..
de halim, den halim, sessiz halim,can havlim, Öyle çok kızarım ki bazen kendime, ne halim varsa görmeyi isterim.. |
Bugün bir sürü şiirle birlikte seni okuduk.
Bir kaç şarkıda seni söyledik. Bir konuşmada adın geçti. Farkındalığım seni alıp yanıma çekti. Aklıma her düştüğün düşte ayrı bir resmini çizdik. Seyrederken iç geçirip özledik. Anlayacağın yine çok güzeldik. |
Bazen;
Insan bazen,ne varsa icinde dökmek,döktükleri seylerede yakasi acilmadik küfürler savurmak istiyor,ben sadece densiz diyorum,onursuz diyorum,arsiz diyorum,bunlar benim anlatmak istedigimi topyekün anlatiyor zaten.....
|
:)
voll die Schlammschlacht hier
|
En Güzel Günlerimin....
"Sana gelince!Yaziyorsun okuyorum.Kanli bicakli düsmanim bile olsa,insanin bu rutbe alcalabilmesinden korkuyorum..."Nazim Hikmet RAN
|
Zitat:
seni siddetle kiniyorum. bu tür dolandiriciliklar tüm kadinlari zan altinda birakiyor @kicker sende baya bir aptalmissin. insan internetten tanistigi bir kadina 500 euro gönderirmi??? |
PKK-PYD teröristleri ölürken aglayan ve yardim yalvaranlar bu PKK-PYD teröristler suriyede cocuk, kadin ve sivil katlederken susuyordu. Simdi PKK-PYD'nin dilinden konusan ISID ortaya cikti ve hakkettikleri cezayi kesiyor.
silahsiz izine cikmis askerleri sinsice katleden bu PKKyi yerlerde süründüren ISID bu hainlerin yaninda masum kaliyor. |
Ask
O kadar düsündüm,sana iliskin bir söz bulamadim icimde,bir kelam yok dilimde ne hikmetse?Ya sen soluyorsun icimde,yada aska dair söylenecek ne varsa?Bilirsin ask aslinda,bir derdi paylasmaktan dogar!O derdin adi yanlizlik olmaliki,ben hic yanliz olmadigimdan,bu derdi düsünecek zaman bulamiyorum..Cünkü;icimde hep sen varsin,bir türlü yanliz kalamiyorum.Cok düsündüm,sana iliskin bir söz bulamadim ve sana bir isim taktim.Fakat ismin cok klasik,tek kelimeyle ASK!Bundandir sana söyleyecek birseyimin olmamasi.Cünkü benim icin;nefessin,can verensin,esirgeyensin,koruyansin,icimde kök salan düslerinle,benim tek kelime ile ifade edebildigim ASK sensin.....Cenk
|
Zitat:
bazen sussmak en güzel cevap... |
:)))
Zitat:
|
Zitat:
Ulu ortada yorum yaparsan, istiyen yorum yapabilir. Bana saldirmanla sorumlarin cözülmüyor! |
:)
Zitat:
|
Susmak
Susmak, sana dayatilan herşeyi kabullenmektir!
|
Cilek serüvenim :)
Bu avrupalilarin cimriligi gecmiste cok aclik cektikleri icinmi acaba yoksa huylari kötü oldugu icinmi? Yilin son cilegini alayim dedim. Tamda ona yetecek kadar bozuk param varmis. Yasli adam tarttiktan sonra 1 Cent fazla geldi. 1 Cent yok sizde Bir cilek madem eksik verin o zaman size fazla bile gelir dediYsemde yasli adam illa ya 1 Cent verirsin yada alamazsin demezmi? Sonra buldum Bir kurusu ama " sizin Gibi kötü Bir insana param gitmesin" diye vazgectim cilekten. Hayir biliyorum almanlarda veriyor ama sebepsiz degil :)
Türkiyede böyle Bir sey düsünülemez bile. Ah türkiye gibisi varmi! |
Zitat:
|
Zitat:
Sen elma al eksi olsun;) |
Zitat:
Anlatma. Kimsenin senin askinda gözü yok merak etme. Mesut ol, bahtiyar ol. Ama paylasmak istemedigin seyleride, paylasma madem. |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Sen yazi yazdin, benim keyfim okumak istedi, bende yorum yaptim?? Neden bu kadar öfkelisin, hala anlamis degilim?? |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:46 Uhr. |