Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Besiktas (http://localhost/forum/showthread.php?t=4438)

ahmetdursun 24.02.2005 16:42

4:0 bizim olacak 2 gol AhmetDursun

insallahhhhhh...

KORAYI görmeye seviniyorum adam süperdi simdiye kadar !!!

aliconda 24.02.2005 18:59

UNKRAUT :-)

... mich wird man nirgendswo los ;-)

24.02.2005 23:12

kes en son diyarbakir yendi sizi

und das war so vor 5 wochen oder so:-)

24.02.2005 23:27

11:0 :-) deli diyorlar bana:-) o.T.

ohne Text

ahmetdursun 25.02.2005 00:24

AhmetDursun 7 Gol Atsin ozaman hehe o.T.

ohne Text

25.02.2005 03:19

Antrenmanda sakatlanmis. Umarim

macta oynar!

ata 25.02.2005 07:27

cok fazla...

sakatlaniyor Ahmet Dursun yillardir, her iki ayda bir sakatlaniyordu gecmis zamandada, biraz daha dikkat etse kendine, ich hasse sowas.

Insallah ciddi degildirde Pazar günü nihayet oynar, ona cok ihtiyacimiz var

ahmetdursun 25.02.2005 13:40

önemli bir sey yokmus dinleniyormus ! o.

ohne Text

2pac77 27.02.2005 17:47

macin sonucu

Besiktas-Sakaryaspor 2-1

Goller:

1-0 Tümer 18.dk
1-1 Emre 25.dk
2-1 Carew (pen) 86.dk

Not: Carew 81.dk Penalti kacirdi ve Sakaryaspor 85.dk. 10 kisi kaldi

28.02.2005 17:29

Borcumuz aciklandi:

48 Milyon $, yani ca. 36 Milyon €.

2005de bütcemiz 25 Milyon 760 Bin YTL, yani ca. 15 Milyon €.

2pac77 28.02.2005 17:36

o.T.

bide Del Bosque´ye ödecegimiz para bizi daha borc batagina sokar ayrica

28.02.2005 18:06

Neden? Adamin sezon sonuna kadar

alacagi var sadece. Yillik 2 Milyon€ idi. Yarisi ödenmisti ilk devrede. Yani 1 Milyon daha ödenecek.

Bence borcun bu sekilde büyümesi, alinan oyunculardan cok, yapilan icraatlardan kaynaklaniyor. Buda normal birsey ve gelecege yönelik yatirim sayilir.

28.02.2005 18:07

BJk Güvenlik firmasiyla baglari kopardi:

İnönü Stadı"nda güvenlik firmasından kaynaklanan sorunlar çizmeyi taşırdı.. Sakaryaspor maçının son dakikalarında çıkan olayların ardından, Beşiktaş özel güvenlik firmanın sözleşmesini feshetti.

28.02.2005 18:11

CAREW CEZA KURULUNA SEVKEDİLDİ

Futbol Federasyonu, Beşiktaş-Sakaryaspor maçında rakibine tükürdüğü gerekçesiyle Carew"i tedbirli olarak PFDK Ceza Kurulu"na sevkedildiğini açıkladı. Futbol Federasyonu"nun bu kararı maçın gözlemcileri Ata Önder ve Baykal Kazancıoğlu"nun raporu ve televizyon görüntülerini değerlendirerek aldığını öğrenildi. Beşiktaş Yönetim Kurulu bu kararın ardından olağanüstü toplantı kararı aldı. Yönetimin Futbol Federasyonu"ndan gerekçeli kararı açıklamasını bekliyor.

28.02.2005 18:13

Iyi oldu! 3 Mac ceza versinler pislige!!

Yönetimde hic itiraz mitiraz edeyim demesin sakin!

Tam aksine, kendileride ceza versinlerde, sümügünü baska birine dogru bosaltmak neymis görsün!

ata 01.03.2005 16:21

zaten bir faydasi yok takima...

birde dahada zarar veriyor. Besiktasta oynayacak bir oyuncu degilmis Carew ben bunu anladim, sezon sonu yollansin

01.03.2005 18:22

Bence oynayabilir. Fakat iyi oyun kurmak

icin biraz gec kaldik. Kazanmamiz gerekiyor.

Riza Calimbay da diyor cok iyi oldugunu. Son mac iyi olmasada kötü degildi. Ama o hareketi gercekten igrencti.

Daha iyi birini bulacaklarsa göndersinler ama sanmiyorum. Ayrica asiri para harcanmasindan yanada degilim!

ahmetdursun 01.03.2005 20:27

Adam bence GS macinda iyi oynardi...

AMA GALATASARAYLI FUTBOL FEDERASYONU ISINI IYI BILIYOR !!!

AMA AHMETDURSUN VAR ! INSALLAH ATAR YA !

Veysel o macda nasil oynar bilmem Pancu ve Sergenden yararlanmak lazim !

01.03.2005 23:16

Yine tek forvet ve arkasinda Tümer ve

Pancu oynar diye düsünüyorum.

Öne gecersek, Sergen ikinci yari girer oyuna. Ahmet Dursunun bu macta oynayacagini sanmiyorum. Sadece gol gerekecekse ikinci yari girer.

Defansiv oynayacagiz yine bana kalirsa.

01.03.2005 23:20

Cordoba ayrılmayı düşünmüyor

""Niyetim futbol hayatımı Beşiktaş"ta noktalamak. Ne yazık ki altı ay oynayamadım. Sahada kendimi çok mutlu hissediyorum, çok eğleniyorum ve daha fazlasını verebilmek istiyorum. Yarın Beşiktaş bana dese ki (Tamam Oscar çok teşekkür ederiz, bundan sonra sensiz devam edeceğiz), ben biliyorum ki başka bir takım bulup devam edebilirim. Ama bir sene daha Beşiktaş"ta kalmak isterim. Öyle ya da böyle bugüne kadar bana verdikleri herşey için Beşiktaş"a ve Beşiktaşlılar"a müteşekkirim.""

01.03.2005 23:27

Ronaldo: "Ayrı kalmak zordu"

""Gerçekten çok üzüldüm. Kolumdaki sakatlık da geçmişti, takımla birlikte olmak istiyordum. Gerçi altyapı tesislerinde de çalışmalarıma devam ettim ama tabii aynı şey olmuyor. Herkesin fikrine de saygı duymak gerektiğini biliyordum. Neticede benim üstümde olan insanlar böyle bir karar verdikten sonra, benim söyleyecek bir şeyim olamaz. Ama üzücüydü""

""Çok çalıştım, çok hırslandım. İçimden gelen büyük bir hırsla antrenmanlarımı yaptım. Çünkü eğer bir gün takıma dönersem yüzde yüz performansla, hazır olduğumu herkese göstermek istiyordum. Takıma döndüğüm andan itibaren de bütün maçlarda oynamak için kendimi hazırlıyorum. Bütün maçlarda oynamak istiyorum. Eskisinden çok daha hırslıyım. Malatyaspor maçından sonra kendime (İyi iş çıkarttın) dedim. Tek hissim bu oldu. Görevimi iyi yaptığımı düşündüm. Malatyaspor maçına çıkarken, kendimi üç yıl önce Beşiktaş"a geldiğim ilk gündeki gibi hissetmiştim. O ilk günkü gibi hırslı, hazır ve heyecanlıydım. Sonra sahaya çıktım ve futbolumu oynadım.""

""Konya"ya gittiğimde ön anlaşma yapmıştık ve neredeyse bitmişti. Artık Konyaspor"da oynayacaktım. Ama çok ilginç bir şekilde, o gece sabaha kadar uyuyamadım. Çünkü benim aklım hala Beşiktaş"ta olmamayı kabul edemiyordu. Sonra İstanbul"a geldim, Fulya"da çalışmaya devam ettim, eşim ve çocuklarımla konuştum. Onlara da, (Benim kaderim Beşiktaş"ta devam edecek galiba) dedim. Sonra o haftayı takip eden salı günüydü, başkanla konuştuk; benim açımdan hiçbir sorun olmadığını Fulya"da çalışmalarıma devam edebileceğimi söyledim kendisine ve ardından da takıma çağırıldım, şimdi buradayım. İşte tüm bu yaşananlardan dolayı kadere çok inanıyorum. Takımdan bu kadar çok uzak kalmama rağmen, hiç tereddüt etmeden beni çağırdığı için Rıza Çalımbay"a çok teşekkür ediyorum.""

""Beni sevdiklerini, desteklediklerini söylediler. Bu benim için büyük güç oldu. Sadece bizim taraftarlarımızın değil, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarının da aynı ilgi ve sevgisiyle karşılandım. Tabii Beşiktaş taraftarının sevgisi çok ayrı. Bu nedenle kendilerine bugüne kadar bana vermiş oldukları destek için, beni sevdikleri için ve beni hala burada bu takımın içinde görmek istedikleri için çok teşekkür ederim""

ahmetdursun 02.03.2005 16:00

bence defansiv oynamamamiz gerekiyor...

...cünkü bu bizim icin normal bir mac olmali...
bence 3 puan sart... bu macdan 1 puan yaramaz 3 puan daha önemli... unutmayalimki GS defansi cok zayif Samsun macinda ayaklari birbirine dolasdi...

ben korkmuyorum onlardan... Besiktasda korkmaz insallah Riza normal oyununu sürdür!

A.D.

03.03.2005 04:03

Kartalimiz potada ceyrek finale yükseldi

Beşiktaş Basketbol Takımı, Avrupa Ligi 2. turu eşleşmesinde Strasbourg’u 1-1’lik serinin 3. maçında BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde 89-75 ile devirerek çeyrek finale yükseldi. Beşiktaş çeyrek finalde Fenerbahçe ile karşılaşacak.

ata 03.03.2005 07:03

ceyrek finaldaki rakip...

keklikmis yaaaaaaa :-)

ata 03.03.2005 07:10

galatasaray - BESIKTAS

eveeet arkadaslar maca sadece iki gün kaldi. Derbi hakkinda ne düsünüyorsunuz, mac ne olur nasil gecer, kadro sizce nasil olmali ?

Bence iki takimda cok kontröllü oynayacak ve pek risk almayacaklar, bu yüzdende macta fazla gol olacagini sanmiyorum.

Kadroya gelirsek, söyle olmali bence

-------------- Cordoba ------------------
---- Cagdas --- Ronaldo ------ I.Toraman
-------- Tayfur --------Koray -----------
-- A.Günes ------ Tümer ------- I.Üzülmez
----------- Veysel ------ A.Dursun ------

ve son olarakta macin neticesini söyliyeyim, bence maci 1:0 aliriz gibime geliyor, hadi hayirlisi

03.03.2005 11:39

bekle yari final geliyoruz....

yoksa o zaman final fourmu oluyordu:-)

03.03.2005 11:45

maci aliriz

galatasaray büyük krizde vede üstüne üstlük bizi yenmek zorunda... ama bizi yencek gücleri yok... o yüzden maci aliriz... bence bu macta iki kirmizi kart cikar birde penalti derim....

bana göre kadro söyle olacaktir....

-----------Cordoba------------------
---Cagdas---Ronaldo---I.toraman-----
----- Koray----------Tayfur---------
Ali günes------------------I.Üzülmez
--------Tümer------Pancu------------
-------------Veysel-----------------

2pac77 03.03.2005 17:07

o.T.

parola galibiyet

2pac77 03.03.2005 17:08

o.T.

bence iyi bir 11´le cikarsak maci aliriz ama dikkatli olmamiz lazim.

ahmetdursun 03.03.2005 17:15

onlarda kimmis ! YENERIZ !

Cordoba - Ibrahim T. - Ronaldo - Cagdas - Koray - Tayfur - Ibrahim Ü. - Tümer - Sergen - Pancu - AhmetDursun !!!

bitiririz islerini !

ahmetdursun 04.03.2005 12:22

galatasaray - BESIKTAS macinda Goller?

Kim Atacak sizce ?

AhmetDursun
Veysel
Tümer
Sergen
Pancu

benim icimden Ronaldo ve AhmetDursun geciyor !

ahmetdursun 04.03.2005 12:23

uyuz Galatasarayi Yenecegiz...

Bütün Camiiya inaniyor !!! bende inaniyorum !

HAYDI GO BESIKTAS GO !!!

2pac77 04.03.2005 17:30

o.T.

umarim GS´ye hakemler yardim etmez yoksa hapi yuttuk

04.03.2005 17:34

LigTVye göre ilk 11imiz böyle:

------------Cordoba------------
--Cagdas----Ronaldo---Toraman--
A.Günes--Tayfur--Koray--Üzülmez
--------Pancu------Tümer-------
-------------Veysel------------

ich finde die Aufstellung, wenn sie so sein wird gut. Nur finde ich A.Günes nicht die Topbesetzung auf der Seite aber Riza will defensif anfangen.

04.03.2005 17:35

Onlara yardim etmez ama bize karsi

yinede calabilir.

Medya dahil cogu kisi Firat Aydinus Besiktasli diyorlar diye tersini ispatlamak icin bize karsi kararlar verebileceginden korkuyorum ben acikcasi!

ata 05.03.2005 06:46

DeLi iBo ;-) o.T.

ohne Text

ata 05.03.2005 06:54

insallah o.T.

ohne Text

ahmetdursun 05.03.2005 11:20

Veysel birde gol atiyormus...

aslinda veyselden pek umudum yok ya neyse hehe

A.D.

ahmetdursun 05.03.2005 11:20

haha o atsa KES cildirir...

cünkü hic sevmiyor iboyu...

ibo atsin ya hehehe

ahmetdursun 05.03.2005 11:22

adam istanbul ve Fener macinda ...

Besiktasa kirmizi Kart göszerdi... bu macdada gösterirse sasmam...

ama yeterki biz savasalim YENERIZ !

A.D.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:23 Uhr.