![]() |
Hey ander Dummheit der Türken...
..ist echt was dran!!! Ich halte unsere Volk nicht grade für sehr klug. Wobei ich von Männlein UND Weiblein ausgehe!!!
|
Dann sind es auch Deine
Eltern?
Stimmst DU dem zu? |
Yazmicekdim emme...
Yuuuuh yani !! kibarca OHA diyebilirzde....
Yaw simdiye dek Türklerden baska hicbir Millet görmedim kendini bu derecede düsüren.... tabiiki TR Partylerinde gördügümüz o yeni yetme Genclerden var... Beyinlerini Bok Islere calisdiranlar cok ama Aksine Hayati, AIleyi, Degeri bilenlerde var... Zaten en büyük suc böyle bir Konuyu acmak... Neymis TR ler yüzünden Pizza Studie yani Pisa ;-) düsük cikmis alla alla demek Uni lerdeki veya Yüksek Pos. olanlar TR degil bunlarin hepsi zekasiz ve bulunduklari Pos. sadece yagci ve parali Aile cocuklari olduklari icin ? Para dedim de peki bu kadar zekasizlar nasil para kazaniyor ? hepsi mi bunlarin lüzumsuz islerde calisiyor ? Lüzumsuz dedim de Gereksiz Is varmidir ? Yazik yaaa.... hadi bunu Alman veya Yunan Vatandaslardan yazan olsaydi ne olurdu ? o zaman onlar yine Bas Düsman olurdu dimi ?? Yaw Millet Bas düsman siz kendi kendinesiniz BUNU BILIN |
ay pardon..zekani elestirmek istemedim.
ohne Text
|
You know me!
Weiter So!
|
;-) o.T.
ohne Text
|
Um meine Eltern..
..gehts hier gar nicht!
|
Du kennst bestimmt den Spruch
>>Wer nicht fragt bleibt dumm<<
Daher meine sehr veehrten Damen und Herren in der Vaybee Redaktion: WEITER SO! |
nicht dein ERNST ......
manch eine Frage sollte lieber ungestellt bleiben....
|
Tamamda Du verallgemeinerst es hier o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:54 Uhr. |