![]() |
Provasi yok hayatin ,ya$ami iyi deyerlendirmek lazim..
|
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim, dosta keyif, düşmana acı verir...)))
|
Bu son!
Üzümlü kek e de raziyim:))))))
|
Parçaları kaybolmuş puzzle gibi artik insanlar. Kiminin kalbi, kiminin ruhu, kiminin bir beyni yok..
|
:)))
Neyse ya ben cikolatali kekten baska kek yemem zati........
|
İnsan ne ederse kendine eder ama sorarsan suçlusu,ya hayattir,yada kader..
|
Akla gelen, başa gelir diyorlar ya, yalan! Öyle olsa..
|
Kendi kendimle konu$tugum kadar, kimseyle konu$muyorum..
|
Saklambac....
Saklambac oynuyorum cocukken,ilk beni sobeliyorlar,bir türlü saklanmayi beceremiyorum..Okulda ögrertmenime söyledim bu durumu(Bizim ögretmenlerimiz farkliydi,Cuma günleri en son ders genelde sohbet olurdu...),o da bana saklandigin icin seni buluyorlar dedi,saklanacaksin ama basit bir sekilde, dedi.O günden sonra saklanmayi cok iyi basardim,cünkü hep acikta durur ve asla herhangi bir gerekcenin arkasina saklanmam....Saygilar Cenk
|
Ruh esi cok siradan bir kelime..
Bana suc ortagi lazim.. |
VATAN nedir bilirmisiniz?
VATAN nedir bilir misin,
VATAN kan degmis toprak parcasidir ... VATAN aylarca babasini bekleyen cocugun hasretidir, VATAN bir kadinin SEHIT kocasina döktügü göz yasidir ... VATAN cigeri yanan anne babanin dinmek bilmeyen atesidir, VATAN bazen daha dogmadan yetim kalmaktir .... "VATAN SEVGISI IMANDANDIR" (HZ. MUHAMMED S. A.V) |
Günah küpü....
Yazmak istedigim o kadar cok sey varki!Fakat bugün icimden pek yazmak gelmiyor...Kimsenin yazdiklariyla ilgilenmemek,yapilan sacmaliklari görmemek istiyorum...Sanki birileri,hic yasamamis gibi ölüyor icimde kisaca.....Cünkü;onlar benim biraktigim gibi degiller,günaha bulasmis gözleri ve sözleri..Benim günahsiz halimin bir sucu yok,sadece,bekledigi günah küpü olmus,o kadar....
|
Hi Lara, habe dir eine E-Mail geschrieben, warum antwortest Du mir nicht?
Hast du mich blokiert? Zitat:
|
Simdi almanyanin türk semtine Gidip Güzel Bir pide ismarlamak isterdim. Amaa cok uzak
|
Bizim türklerdeki yabanci hayranligi nerden kaynaklaniyor acaba? Bilincsizlik? Asagilik kompleksimi ?
|
Gereksiz bekleyis...
Cok gereksizmis meger bekleyis,bekledigin beklemege hic degmezmis,hic hakmedigi birseymis onu beklemek.Neydi bekledigim,sacma sapan duygular arkasina siginip,birden fazla suratla ortaya cikan mi,yoksa icimdeki tarifi imkansiz duygulari hak eden mi?Hak eden biri olmadigina göre,bekleyis bosunaymis.Bu hikayde de hayatimda bir dipnot olmaya dogru yol aldi,simdi seyir defterime ne yazmaliyim?Kalbimin sultani diye tanittigim,basit bir yanilsama mi,yoksa hak etmeyene verdigim ucsuz bucaksiz deger mi?Tek kelimeyle bir Hic mis bekledigim.Hemde kocaman bir Hic...Cenk
|
http://m.youtube.com/watch?v=UoaGWZ09fcI
Antalya tatilimde kendimi basit turistlerden ayirmak icin benimde halim böyle. Eskiden ayrilmak icindi ama simdi bayiliyorum hakiki cemberlere |
İnsana benzeyen dost görünümlü varlıklar tanıdım
yalanla beslenip egolarıyla büyüyorlardı oyunculuklarına hayrandım elbette kafataslarının içi beyinden ziyade tepeleme yalan doluydu lakin hiçbir zaman kaybetmiyor oluşları hayrete düşürüyordu beni izledim, dahil oldum, sonra anladım kaybedecek bir karakterleri yoktu, şahit oldum.. |
Zitat:
Wie kann ich Dir helfen Cigarre..? |
Kayip....
Senin olmayan,kaybedilmis sayilmaz,kaybetmek icin elde etmek gerek...Bir insani kaybettigini sananlar veya kendisini kisilerin kaybettigi sananlarin;önce o kisi de kazanim olmasi gerek...Farzedin ki cölde susuz kalmis biri;bir serap görüyor,umutla yaklasiyor,yaklastigini sandiginda uyaniyor...Yok oldugunu anliyor,kayboldugunu biliyor o serabin düsüncelerinde...Bundan sonra;en ilginc teoriler bile hic kaliyor...Tipki serabin kendisi ne kadar hic kaliyorsa...Serap kayip sayilmaz,aslinda kazanimdir,cünkü;o nu kendi yaratmistir insan,yarattigini da bir cirpida yok eder,gözleri acilinca...Kazanilmayan,kayip sayilmaz...Kendini,birinin düslerinde kayboldugunu zannedenler,kendi dünyalarinda kaybolmuslardir...Hic,kayip sayilmaz,yanlizca hic yoktan iyidi,o kadar...Deyimde ki gibi"Koyun un olmadigi yerde,keci apturrahman celebidir"......
|
heb die Blockierung auf
Zitat:
|
Arkadas!
Zitat:
|
Kimileride iki nikle kendi kendine konusmasi yokmu :)
|
herkes karsindakini kendi gibi sanmasi normal :-)
ps. bu arada Amal Alamuddin o kadar güzelki, bazilarinin profilinde fake profilfoto olarak kullaniliyor :-) Zitat:
|
Herkese herseyi yutturmayi bayagi kolay saniyor bazi insanlar :)
|
Büyüleyici
|
Zitat:
|
Bir kere;
Insan;bir kere yalan söylerse,her zaman yalan söyler,sonrada kendine ördügü yalan dünyasinda,kocaman bir yalan olarak yasar!Bir kere entrika ceviren hep cevirir!Bir defa aldatan,hep aldatir!Zaafa iliskin ne varsa düstügü insanin,hep yapar!Bu kadar sahte nick ile deneyip,basarili olamayanlar,simdi basarisizlilklarini örtbas etmek icin,seviyesiz yazmaya basladilar....Size aciyorum gercekten..Yazik.....
|
geht
mir politik gewaltig auf die Nerven
|
Hazir cevap....
Hayat bana o kar cok seyi erken ögrettiki,karsima cikacak her soruya,karsilik verecek kivama geldim...Bir soru soruluyorsa bana,kisi;daha o soruyu sormadan cevabi vardir bende...O kadar cok sordular ki,o kadar cok sinadilar ki,her sorgu ve her sinav benim icin rutin hale dönüstü...Bazen;sorulan soruya veya sinav tavrina cevap vermek istemedigimde"Uzunca bir türküyse söyledigim,bir nota ES vermisim ne cikar"diyor ve önünü kesiyorum cevaplarin.....Kisaca insan hayatinin manevi yönleri soru ve sinavdan ibaret.....
|
Secilecek kisi....
Birseyi bulmak icin kaybetmeniz gerekmiyor,kendisinde kaybolmus birinde ise caba harcamaya gerek yok!Siz;sadece secilmeyin,secilebilecek degerde biri size kendini sectirir...Kendi dünyasinda kaybolmuslar,benden uzak durun!
|
Die Uhrzeit funktioniert wieder :)
|
möchte
paar tage nach istanbul
wo kann ich am besten buchen? |
Zitat:
Hier über Vaybee soll es gut sein etwas zu buchen, dass wurde mir im Chat von Freunden gesagt :):):) Es ging aber um die Karibik, soweit ich mich erinnere u.a. |
danke baktim aber ist teurer als sonst wo
|
Zitat:
|
ich will gerne jetzt weg und Istanbul ist auch um diese jAHRESZEIT SEHR SCHÖN
|
Zitat:
|
wir haben in NRW keine Ferien ?
|
bazen senin hiçbirşey yapmana gerek kalmaz allah senin intikamını sessizce alır
|