Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

timeraiser 20.10.2014 20:37

Zitat:

Zitat von Levaniell (Beitrag 2096025)
Na die gül :-) aber was ich mit Ihr gesprochen habe bleibt bei mir ... i mag koi Dratsch

Hehehe... das ist so beim Theater. Vor den Kulissen läuft was anderes ab, als in der Realitätschel-tätschel ;-)

Lara_ 20.10.2014 22:06

Ya$amin insana neler hazirladigini kim bilebilir?

Lara_ 20.10.2014 22:11

Inanmak istemiyorum,bilmek istiyorum.

SevtapTuran 20.10.2014 22:19

Siri ye Ben inatla: muffin diyorum; o inatla: Waffen cikariyor. Google da israrla Onu aradigim gözüküyor. Yarin birgün kapima dikilecekler :))

Man_Bey 20.10.2014 22:26

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2096018)
Boa, yalakalar coğaldı :)

Seltsam, dass die Nicks immer kurz nach dem abmelden immer häufiger das selbe tun *lol*

Sie melden sich an, ab, an, ab und denn 'ne Entschuldigung und wieder ab... hehe... Nein, kein Schema, nööö! Woher denn auch ;-)))

Wir sind in einem inter-aktivem Theater gelandet... hehe

burada en büyük yalaka sensin.

özür dilemek büyük bir erdemdir ama senin sahsiyetin ve seviyen bunu kapsamiyor.

bir gün erkekligin ispatlamak icin karsima cikarsan seninde nasil özür dileyip dilendigini gösterecegim tüm aleme.

Man_Bey 20.10.2014 22:28

Zitat:

Zitat von Levaniell (Beitrag 2096020)
schwer zu glauben an die Worte die hier stehen :-) ich habe erst gestern noch am Telefon andere gehört :D total Crazyyyyyyy

utanmadan dedikodu yaptigini yazmana karsi degilim ama baskalarina sormadan onlarla dedikodu yaptigini anlatman cok seviyesiz bir terbiyesizlik.

ben oynatirim siz ise telefonda dedikodumla ugrasirsiniz.

Man_Bey 20.10.2014 22:31

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2096014)

...ich habe mich zwar bereits entschuldigt, aber ich denke ich habe es nicht vollständig gemacht.
Canda söylüyorum...
Kenan, senden yürekten özür diliyorum. Yazilarini okuyunca, kendimi unuttum, malum cok büyük bir hata yaptim.
Senin kötü bir insan olmadigini cok iyi biliyorum. Ve sana bunu defalarca söyledim. Beni burda ikaz ettigin halde, burda sana kötü bir insan oldugunu yazdim.
Biz yeni tanismadik, ben yeni bir üye degilim. Ve sende bunun farkina vardin.
Ama ben itraf etmek istemedim. Ve farkina varmiyasin diye, düz gittim.
Evet haklisin, benimle iltibati kestikten sonra, sana mesajlar yazdim, ve senden benimle konusmani rica ettim. Senden özür diliyebileyim diye. Ama sen telefonlara cikmadin.
Cok büyük bir hata ettigimi biliyorum, ama gerisi dönüs yok. O yüzden, senden bu sekilde özür dilemek istiyorum. Özgür bir insansin, ama kötü degilsin.
ulu ortada yaptigim icinde ulu ortada özür dilemek istiyorum senden. sen dünyada tanidigim en iyi insanlardansin. yufka yürekli, iyilik sever.
Cok iyi yanlarin var, ve bunu biliyorum. Malum degerini bilemedim. Senden defalarca özür diledim, mesaj halinde, sms halinde, ama hata ettigim icin, cevap vermiyorsun. Cevap vermedigin icinde, bende tekrar gaza geldim.
Belki bir gün unutabilirsin, bunu cok umuyorum.
Cok özür diledim, ama nafile, af edemiyorsun. Ettim diyorsun, ama unutmamaya kararlisin.
Sana karsi kirici davrandigim icin, cok pismanim.
Af et beni. Lütfen.

tamam affettim ki affedilesin.

ve cirkef insanlarla benim dedikodumu yapma lütfen, onlar sana sadece beyinlerinde ürettikleri hastaliklarla bulastirir.

Lara_ 20.10.2014 22:37

herhangi bir yerde,herhangi bir zamanda..

Lara_ 20.10.2014 22:51

Angaranin baglarida büklüm büklüm yollari..

20.10.2014 23:01

.....

Giderken köprüleri dinamitleyip gittim,ne varsa eskiden kalan,eskiyen,yüklendim gittim,ben senden gittim be güzelim,sensiz kalarak,sesinden uzaklasarak gittim,son sözünü duymadan gittim...Kisaca kendimden gittim,kendimi birakip gittim,yüregimi birakip gittim iste...Cenk

Lara_ 20.10.2014 23:11

Bir güzelik yap kendine !

Sadece mutlu olduklarini dü$ün.Mutlu ol onlarla!
Sahip olmadiklarin üzülsün senin olmadiklarinla.

SevtapTuran 21.10.2014 00:04

Nasil bitecek bu isler yarina kadar?

21.10.2014 05:26

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2096047)
utanmadan dedikodu yaptigini yazmana karsi degilim ama baskalarina sormadan onlarla dedikodu yaptigini anlatman cok seviyesiz bir terbiyesizlik.

ben oynatirim siz ise telefonda dedikodumla ugrasirsiniz.

&ich finde es immernoch lustig :))

Bu arada arkadaşlık teklifini tekrar dan red ediyorum, birdaha yollama da yorulmiyalım, popiş :* & nun kommt die ausgesprochene igno Funktion !!!

21.10.2014 07:26

Yetisemedigin ciger...

Neden insanlar yetisemedigi cigere mundar der bilirmisiniz?Cünkü kedi olmayi birtürlü beceremediginden,becerebilse,ciger onun olacak,fakat kapasite ve yürek ele vermeyince ciger mundar oluyor....

Man_Bey 21.10.2014 12:23

Zitat:

Zitat von Levaniell (Beitrag 2096079)
&ich finde es immernoch lustig :))

Bu arada arkadaşlık teklifini tekrar dan red ediyorum, birdaha yollama da yorulmiyalım, popiş :* & nun kommt die ausgesprochene igno Funktion !!!

lustig hin lustig her.

ich finde es nicht lustig dass du hier behauptest mich zu ignorieren aber mir whatsapp messages schickst.

gece gece uykun kacmis galiba :)

21.10.2014 12:40

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2096087)
lustig hin lustig her.

ich finde es nicht lustig dass du hier behauptest mich zu ignorieren aber mir whatsapp messages schickst.

gece gece uykun kacmis galiba :)

Ohhhhh bleib mal ganz lieb auf dem Boden :) senin için kesin uykumu kaçırmam !!!
Wenn ich arbeite stehe ich schon ganz früh auf ...
ach popis popis ... sen akillanmazsin !!!

Man_Bey 21.10.2014 13:21

Zitat:

Zitat von Levaniell (Beitrag 2096092)
Ohhhhh bleib mal ganz lieb auf dem Boden :) senin için kesin uykumu kaçırmam !!!
Wenn ich arbeite stehe ich schon ganz früh auf ...
ach popis popis ... sen akillanmazsin !!!

ich hab auch nicht gedacht dass du wegen mir um 4uhr noch wach und bei vaybee aktiv warst.

bu bayanlar niye erkekleri rahatsiz eder bir türlü anlayamiyorum?!?!?

21.10.2014 13:24

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2096094)
ich hab auch nicht gedacht dass du wegen mir um 4uhr noch wach und bei vaybee aktiv warst.

bu bayanlar niye erkekleri rahatsiz eder bir türlü anlayamiyorum?!?!?

Oh Mann oh Mann oh Mann,

kann es sein, dass das an dir liegt ?!?!?! ...... :D:D:D *Lol*

Man_Bey 21.10.2014 13:32

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2096096)

Oh Mann oh Mann oh Mann,

kann es sein, dass das an dir liegt ?!?!?! ...... :D:D:D *Lol*

daran habe ich auch schon gedacht.

ein paar jungs haben mich mal angesprochen und sagten dass 'xxxx' und 'yyyy' normal waren aber nachdem ich sie verlassen habe konnte man nichts mehr mit denen anfangen. sabah aksam kenan diyorlarmis baska birsey demiyorlarmis.

irgendwas mache ich falsch, aber was????

21.10.2014 19:35

interessant, wie sich einige Männer was vor machen, um vor der Wahrheit wegzurennen :-)

kicker_ 21.10.2014 20:03

du blödes misstück

gib mir zuerst die 500 euro zurück

die du mir seit jahren zurück geben willst.

bist die größte abzockerin die vaybee je gesehen hat

such du dir jetzt neue opfer.

ACHTUNG
diese frau ist eine betrügerin.Tut auf mitleid um den männern das geld aus der tasche abzuzocken.

und nimm dein fake foto da raus du fette kuh

Zitat:

Zitat von GIRLonFIRE (Beitrag 2096130)
interessant, wie sich einige Männer was vor machen, um vor der Wahrheit wegzurennen :-)

21.10.2014 20:08

waren das nicht 1000€ hahahah :-) und mit 54kg ist man nicht fett tsss tsss ts...

21.10.2014 21:31

Yine...

Yine bir vaybee klasigi:) Bazi insanlar,gurur yoksulu yine.....

SevtapTuran 21.10.2014 21:49

Bu ülkede ayse fatmaysa adin cok cok calisman gerek Tanja Anja Gibi yasam standartina yetismek icin

Lara_ 21.10.2014 22:06

Hello everybody..

Lara_ 21.10.2014 22:11

Konu;Kek

Deneme;3

Sonuc: Ba$arili..)))

Lara_ 21.10.2014 22:13

Kirik yilda bir gibisin..

Lara_ 21.10.2014 22:24

Icsel Huzur..

21.10.2014 22:27

Bazen;

Bazen insanlar bana yaklasir,benimle konusur,derdini anlatir...Beni denerler bazen,saf biri oldugumu varsayarlar bazen,öyle davranirlar kendilerince...Hatta beni kullandiklarini veya kandirdiklarini düsünürler,bende söyle derim genelde...Ben izin verdigim oranda olur ,benden yana ne olmasi gerekiyorsa,neden izin veririm biliyormusunuz?Cünkü;onun buna ihtiyaci vardir,kendini basit biri gibi hissettiginden,birini kandirinca,cok akilli oldugunu düsnecektir...Fakat herseyin bir siniri vardir,mesela benim savunma alanima girmeye calisanlari,beynindeki o aptalca düsünceleri parcalayarak,hayatimda ki yerini,umarsiz birsekilde bos birakir,benden aldigi ne varsa,kisa sürede geri alirim...Fakat bazen,savunmamin zayif oldugu zamanlar olur bu,birde karsimdakine acidigim zaman....Diyorum ya,bazen iste,herzaman degil.....Saydilar Cenk

Lara_ 21.10.2014 22:29

Daha $imdiden özledim yazi..(((

21.10.2014 22:40

Ich denke, als bin ich !!

Cogito ergo sum (eigentl. lat. ego cogito, ergo sum, „Ich denke, also bin ich.“)
>>Philosoph René Descartes<<

Lara_ 21.10.2014 22:43

Ben'de Seni'ler..

Lara_ 21.10.2014 22:58

Bir sonuc ardinda deyil,bir anlam ardinda..

Lara_ 21.10.2014 23:09

Dü$ündüm'de insan kendi ya$aminin yagmurlarinda islanmali..

22.10.2014 08:21

Kisaca;

"Uzunca bir türküyse söyledigim,bir notada es vermisim ne cikar?"

22.10.2014 11:01

kek

En sevdiğim kek? Çikolatalı kek:)))

22.10.2014 12:53

Türkiye'dekiler sanslisiniz, kitap siparis ediyorsunuz bir gün sonra elinizde...ben buradan siparis ediyorum tikla24.de tedarik süresi 8-9 gün, kitapyurdunda 4-5 gün, ntkitapta ise istedigin kitabi bulamiyorsun....en gicik oldugum da tedarik süresi uzun olan yer 2 euro daha pahali...
gerci ebay ve amazon'dakiler kadar kendilerini asmamislar, tek tesellimiz bu..

22.10.2014 21:36

Kek:)))

portakalli kek te olsa olur:)

Lara_ 22.10.2014 21:44

Diyorlarki rakip tanimaz,rakip yaratir..

22.10.2014 21:45

Wiener Apfelkuchen mit Guss, es sollte warm gegessen werden.
Da schmeckt es ganz besonders Lecker !!! ....... ;););)
yammi yammi

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:40 Uhr.