![]() |
der goldene Oktober ;-)
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Ke$ke oldugun yerde kalsaydin ,Nurla ne güzel dü$ünce degi$iklikgi yapiyorduk. |
Zitat:
Ezel !bu yazin buraya ait deyil,güzel sözler adli ba$liga yükleyebilirsin |
Yazilara bakinca gülmemek Elde degil
|
Zitat:
|
Zitat:
Gülün Sizde. Gülen Insanlar daha uzun ya$iyorlarmi$.! |
Burda yagmur yagiyor :-( kaliferi yaksam mi
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
meinst du vielleicht kalörifer???? |
Bir fısıltı gibi bazen o en büyük çığlıklar,
Bilmezler mi gelir geçer en büyük fırtınalar... |
Zitat:
|
tsk ler beni düzeltdigin icin
Zitat:
|
Zitat:
Siz Merhabanin anlamini bilmiyorsunuz sanirim!? |
Zitat:
BravO Sana.. |
Zitat:
Bravo Sana..kendine yaki$ir bir vevap yazmisin |
ben de seni kalbimin dim dimi, SENI SEVMEYEN ÖLSÜN :-)))
Zitat:
|
selam millet!
Biraz önce,bir siir paylasmak istedim,lara arkadas benden bir sey rica etti ve bende hic iki etmeden yerine getirdim...Bakiyorum da,bazi insanlar saygidan yoksun sanki?
"Kendinize yapilmasini istemediginiz seyi,baskasina yapmayin" Insanlar birbirlerine saygi duydugu ölcüde dogru davranis sergilerler.......Saygilar CENK |
Zitat:
t$k ederim Cenk.. |
gercekten iyimi geceler..
|
???
Zitat:
|
Gucke gerade ARD : ttt. Europa schottet sich immer mehr ab. 17 000 Menschen sind auf dem Weg ins Goldene Europa ertrunken". Die Grenzen zwischen Marokko - Spanien sowie Türkei und Griechenland sind nicht mit türkisch- syrische Grenze zu vergleichen.
|
Zitat:
türkiye su an 2 milyona yakin mülteci aldi ve bu mültecilere bakiyor. |
siddetin yarasi geciyor ama sözün yarasi gecmiyor.
|
hayatta bazı şeylerin geri dönüşü yoktur
|
Yine basladi karanlik, soguk, Islak sabahlrda erken kalkmak :)
|
dünyanin en kötüleri birlesip birini bitirmeye calismasi cok düsündürücü.
artik isid'in bu kadar kötü olduguna inanan cahil kaldimi??? |
Bazı erkekler öyle bi bacak üstüne bacak atıp bilek kırıyor ki şerefsizim 40 yıllık kadından daha felaket ama bi o kadar da mide bulandırıcı .. :-))
|
gülenciler kismen yargidan cikarildi.
onbinlerce yargi mensubunun kararini kutluyorum. bunlarin köklerini kaziyacagiz. |
@man_bey
...ich habe mich zwar bereits entschuldigt, aber ich denke ich habe es nicht vollständig gemacht. Canda söylüyorum... Kenan, senden yürekten özür diliyorum. Yazilarini okuyunca, kendimi unuttum, malum cok büyük bir hata yaptim. Senin kötü bir insan olmadigini cok iyi biliyorum. Ve sana bunu defalarca söyledim. Beni burda ikaz ettigin halde, burda sana kötü bir insan oldugunu yazdim. Biz yeni tanismadik, ben yeni bir üye degilim. Ve sende bunun farkina vardin. Ama ben itraf etmek istemedim. Ve farkina varmiyasin diye, düz gittim. Evet haklisin, benimle iltibati kestikten sonra, sana mesajlar yazdim, ve senden benimle konusmani rica ettim. Senden özür diliyebileyim diye. Ama sen telefonlara cikmadin. Cok büyük bir hata ettigimi biliyorum, ama gerisi dönüs yok. O yüzden, senden bu sekilde özür dilemek istiyorum. Özgür bir insansin, ama kötü degilsin. ulu ortada yaptigim icinde ulu ortada özür dilemek istiyorum senden. sen dünyada tanidigim en iyi insanlardansin. yufka yürekli, iyilik sever. Cok iyi yanlarin var, ve bunu biliyorum. Malum degerini bilemedim. Senden defalarca özür diledim, mesaj halinde, sms halinde, ama hata ettigim icin, cevap vermiyorsun. Cevap vermedigin icinde, bende tekrar gaza geldim. Belki bir gün unutabilirsin, bunu cok umuyorum. Cok özür diledim, ama nafile, af edemiyorsun. Ettim diyorsun, ama unutmamaya kararlisin. Sana karsi kirici davrandigim icin, cok pismanim. Af et beni. Lütfen. |
Boa, yalakalar coğaldı :)
Seltsam, dass die Nicks immer kurz nach dem abmelden immer häufiger das selbe tun *lol* Sie melden sich an, ab, an, ab und denn 'ne Entschuldigung und wieder ab... hehe... Nein, kein Schema, nööö! Woher denn auch ;-))) Wir sind in einem inter-aktivem Theater gelandet... hehe |
Ist ja LUSTIG :-)
|
Zitat:
|
Zitat:
Vor allem entschuldigen sich sich alle danach mit einem bessereren Deutsch bzw. Türkisch als vorher in gewissen Streitereien ;-) |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:28 Uhr. |