Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Man_Bey 18.10.2014 22:37

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095717)
Biri bu man_bey e adam nasil olur anlatsin!
Bu kendini bir halt zannediyor sanirim......

tükürdügünü yalayan cocuk.

hani benim yorumlari bloklamistin ve okumuyordun. sözün kendin gibi 3 kurus etmiyor.

seni ve senin gibileri burada oyuncak niyetine tutuyorum.

seninle bol bol oynayacagim sonra isin bitince atilacaksin.

18.10.2014 22:46

Bu sefer

Bu sefer Man_bey e, guelkurusu na olan tavrindan dolayi kizdim,kiz burda yirtiniyor kendini anlatmaya calisiyor,adam hic orali olmuyor,bir insanin duygulariyla,onuruyla oyanamak dogru degil....Varsa öyle birsey,siddetle kiniyorum!Kiz kendine burda ne güzel yaziyordu,zararsizdi,senin yüzünden silip gitti kendini sanirim?Üzüldüm ben bu duruma simdi:(

Man_Bey 18.10.2014 22:49

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095722)
Bu sefer Man_bey e, guelkurusu na olan tavrindan dolayi kizdim,kiz burda yirtiniyor kendini anlatmaya calisiyor,adam hic orali olmuyor,bir insanin duygulariyla,onuruyla oyanamak dogru degil....Varsa öyle birsey,siddetle kiniyorum!Kiz kendine burda ne güzel yaziyordu,zararsizdi,senin yüzünden silip gitti kendini sanirim?Üzüldüm ben bu duruma simdi:(

sen benim yüzümden daha cok kizacaksin.

ama dikkat et tansiyonun fazla cikmasin.

seninle isim bitince sende gülkurusu gibi olacaksin :)

Lara_ 18.10.2014 23:04

Gercek $uki...

Lara_ 18.10.2014 23:20

Zamanla anliyor insan;Sevdiklerinle gecen her gün bayrami$, Küsken barışmak, ayrıyken kavuşmak, suskunken konuşmak..

18.10.2014 23:28

Hic

Herkes kendine yakisani yapar,burasi tamam!Peki yaptiklariniz size yakisiyor diye karsinizdakiler bunu hak mi ediyor?Yoksa karsinizdakilere,istediginiz gibi davranma hakkini,siz mi kendinizde görüyorsunuz?Siz birilerine birseyleri reva görürken,hic düsündünüz mü siz kimsiniz,veya nesiniz?Nesiniz biliyormusunuz?Benim gönlümde hic´e saydim sizi,bende size yakisani size reva görüyorum....Sizler hic bile etmezsiniz,bunada sükredin.....Cenk

18.10.2014 23:41

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095715)
aferin, bu kadar yalan ve iftiradan sonra kendini sildin.

affettim seni ama unutmadim. bir daha böyle pislikler yapma.

artik unuttabilirsin.. cünkü ben unuttum bile.

18.10.2014 23:49

guelkurusu

Kendini silen biri nasil yaziyor anlamiyorum?Elinizde ki imkanlari böyle basit sekilde kullanmayin!Cok ahlaki bir davranis degil bu!Esefle kiniyorum sizi!
Yazik oldu kiza....Bu konuyu anlamayanlar benim ASK YASAMIN TA KENDISIR adli yazima baksin da,dogru davranmayi ögrensin!Bana birsey demeyin,benim giris niyetim farkli.......

Man_Bey 18.10.2014 23:53

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095733)
artik unuttabilirsin.. cünkü ben unuttum bile.

sen zaten yoksun benim icin, sadece cirkin hareketlerini, yalanlarini ve iftiralarini unutmuyorum :)

18.10.2014 23:59

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095737)
sen zaten yoksun benim icin, sadece cirkin hareketlerini, yalanlarini ve iftiralarini unutmuyorum :)

sen zaten benim icin hic bir zaman yoktun, malum bunu anliyamiyorsun bir türlü.

Man_Bey 19.10.2014 00:01

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095742)
sen zaten benim icin hic bir zaman yoktun, malum bunu anliyamiyorsun bir türlü.

bir daha yazmiyacagim diyordun. yine kendini ve sözünü 5 paralik ettin.

19.10.2014 00:04

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095745)
bir daha yazmiyacagim diyordun. yine kendini ve sözünü 5 paralik ettin.

hayirli ugurlu olsun manbey. mesut oldun mu simdi?

Man_Bey 19.10.2014 00:07

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095747)
hayirli ugurlu olsun manbey. mesut oldun mu simdi?

ne kadar onursuz bir seysin yaaaa.

kac kere daha söylemem gerekecek.

ben senin gibi yalanci, düzenbaz ve iftiracilara bakmam.

git kendine baska birini bul.

SevtapTuran 19.10.2014 00:51

Bugün Bir alman: dünyanin en Güzel kadinlari türk kadinlari. Tipki cografya zenginligi gibi kadinlarida avrupa asya arap karisimi muhtesem Bir güzellige, özellige sahipler, hic makyaja ihtiyaclari yok".

Duyun bayanlar duyun. Danalardaki Gibi burnunuzu falan metallerle dövmelerle bozmayin

19.10.2014 03:41

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095750)
ne kadar onursuz bir seysin yaaaa.

kac kere daha söylemem gerekecek.

ben senin gibi yalanci, düzenbaz ve iftiracilara bakmam.

git kendine baska birini bul.

Bana bak haddini bil!
Digerleri gibi bir yerlerine girmiyorum diye, kendinden geciyorsun. Ömrümde senin kadar büyük yalanci görmedim! Vaybee üyelerin gözüne gireyim diye kendini yirtiyorsun.

SENDEN ADAM OLMIYACAK!!!

Cesaretin varsa, cik karsima, yüzüme söyle bu ukala laflarini. Ama sende nerde o yüz?!

Hem sazan gibi, her yazdigima atiliyorsun, hemde bebek gibi bariyorsun! Ne sana merakim var, nede sana yapistigim var! Sen zalim bir insansin. Ve insanlara haksizlik yapiyorsun! Bununda gayet farkindasin! Insan gibi konusacaksan konus, konusamiyorsanda YIKIL KARSIMDAN!!

19.10.2014 03:51

minik_bey

Hadi bakalim manbeycik, simdi yine bütün yazilarimi siradan gec, sonrada, bebek gibi bagir! Biktim senin cirkefliginden!

Erkeksen cik karsima, sana dedim, adam olursan bir daha bana yazabilirsin! Ama adam olmadigin icin, OLAMADIGIN ICIN, söz de dinledigin yok! milleti korkutup duruyorsun sadece, böyle mi oluyor büyüklük? millet korkusundan sana karsi agzini acmaya korkuyor, ama herkes hakkinda aynisini düsünüyor.... LEB DAMIT!!!

19.10.2014 09:43

Hersey...

Hersey kocaman bir yanilsama,hersey koskoca bir yalan gibi dururken,saginda solunda,sen ne kadar gercek olabilirsin ki?Yalan saltanati sultanlari,sahlari ferman cikarirsa,ne kadar direnebilirsin ki?Senden sadece destan kalir belki,fakat yalan sultasi yoluna devam eder......

19.10.2014 09:47

BUGÜN!!!"Gazzle cocuklari icin hep birlikte el ele"

Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
BUGÜN!!!!

"Gazzle cocuklari icin hep birlikte el ele"

19.10.2014 saat 13.00

SATO DÜGÜN SALONU
Wipperfurther Str. 33-35
51103 Köln

gazzeye yardim programi düzenlenecek, giris ücretsizdir.
HEPINIZ DAVETLISINIZ. (afisini ekledim)

Bu ülkenin cocuklari 50 yilli askin savasta, DÜNYA onlari kaderine terketdi, bizde seyrediyoruz. Buna bir „DUR“ dememiz gerek, COCUKLARIN GÜNAHI NE????

19.10.2014 09:56

:)

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2095765)
BUGÜN!!!!

"Gazzle cocuklari icin hep birlikte el ele"

19.10.2014 saat 13.00

SATO DÜGÜN SALONU
Wipperfurther Str. 33-35
51103 Köln

gazzeye yardim programi düzenlenecek, giris ücretsizdir.
HEPINIZ DAVETLISINIZ. (afisini ekledim)

Bu ülkenin cocuklari 50 yilli askin savasta, DÜNYA onlari kaderine terketdi, bizde seyrediyoruz. Buna bir „DUR“ dememiz gerek, COCUKLARIN GÜNAHI NE????

Seni tebrik ediyorum nur:)

Man_Bey 19.10.2014 10:52

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095757)
Hadi bakalim manbeycik, simdi yine bütün yazilarimi siradan gec, sonrada, bebek gibi bagir! Biktim senin cirkefliginden!

Erkeksen cik karsima, sana dedim, adam olursan bir daha bana yazabilirsin! Ama adam olmadigin icin, OLAMADIGIN ICIN, söz de dinledigin yok! milleti korkutup duruyorsun sadece, böyle mi oluyor büyüklük? millet korkusundan sana karsi agzini acmaya korkuyor, ama herkes hakkinda aynisini düsünüyor.... LEB DAMIT!!!

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095754)
Bana bak haddini bil!
Digerleri gibi bir yerlerine girmiyorum diye, kendinden geciyorsun. Ömrümde senin kadar büyük yalanci görmedim! Vaybee üyelerin gözüne gireyim diye kendini yirtiyorsun.

SENDEN ADAM OLMIYACAK!!!

Cesaretin varsa, cik karsima, yüzüme söyle bu ukala laflarini. Ama sende nerde o yüz?!

Hem sazan gibi, her yazdigima atiliyorsun, hemde bebek gibi bariyorsun! Ne sana merakim var, nede sana yapistigim var! Sen zalim bir insansin. Ve insanlara haksizlik yapiyorsun! Bununda gayet farkindasin! Insan gibi konusacaksan konus, konusamiyorsanda YIKIL KARSIMDAN!!

cok dengesizsin. yazmiyacagim diyorsun sonra sözünün degersiz oldugunu ispatlamak icin yine yaziyorsun.

öyle gözüküyorki sabahlamissin. tabi bu kadar yalan ve iftiradan sonra uyku tutmamistir.

gülkurusu senin gülünü kuruttum, bana mail atip yalvarmayi birak artik. stalken yapmanin bir anlami yok.

ne kadar anlamaz bir insansin. benden uzak dur, bitti hersey. such dir nen anderen lover :)

19.10.2014 11:54

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095734)
Kendini silen biri nasil yaziyor anlamiyorum?Elinizde ki imkanlari böyle basit sekilde kullanmayin!Cok ahlaki bir davranis degil bu!Esefle kiniyorum sizi!
Yazik oldu kiza....Bu konuyu anlamayanlar benim ASK YASAMIN TA KENDISIR adli yazima baksin da,dogru davranmayi ögrensin!Bana birsey demeyin,benim giris niyetim farkli.......

Aklini bunlar icin calistirma, islerine kimseyi karistirmazlar...ilgi cektikleri de yok zaten, görmemezlikten gel...

Not; Sunguroglu = Cakabeyy, o nick sadece bir denemeydi Cakabeyy nicki ile devam edecegim....
eskiler bilir zaten eskiden bir ara Cakabeyi silip SUNGUROGLU nicki kullanmistim..

Man_Bey 19.10.2014 12:13

Zitat:

Zitat von CakaBeyy (Beitrag 2095791)
Aklini bunlar icin calistirma, islerine kimseyi karistirmazlar...ilgi cektikleri de yok zaten, görmemezlikten gel...

Not; Sunguroglu = Cakabeyy, o nick sadece bir denemeydi Cakabeyy nicki ile devam edecegim....
eskiler bilir zaten eskiden bir ara Cakabeyi silip SUNGUROGLU nicki kullanmistim..

simdide cemaatciler pkk yandaslarini desteklemeye basladi.

ama hersey nafile, sizi tarihe gömecegiz. :)

19.10.2014 12:26

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095794)
simdide cemaatciler pkk yandaslarini desteklemeye basladi.

ama hersey nafile, sizi tarihe gömecegiz. :)

Yok. adam pkkli bile olsa senin gibi birisi icin beynini yormasini istemem. cünkü sen herkesten zararlisin..

o isleri devlet bilir, sen devlet agizligi birak bence..

Man_Bey 19.10.2014 12:39

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095796)
Ey yalancilarin ustalari, bu kadar mi acizsin yalanlarla kendini kurtarmaya calisiyorsun?
Lover mi???

Sen en iyisi kurbaglari öpmeye devam et, ancak kurbalar seni öper :D
ölsende yalvarsanda, du mein lieber warst niemals mein lover und das wirst du auch niemals werden.
hala adam olamamissin, hadi yikil karsimdan

sen coktan yikildin, sabahlara kadar laf yetistirmeye calismissin :)

was passiert ist ist passiert... du kannst es lover nennen oder auch stecher. das ändert nichts daran.

Man_Bey 19.10.2014 12:40

Zitat:

Zitat von CakaBeyy (Beitrag 2095800)
Yok. adam pkkli bile olsa senin gibi birisi icin beynini yormasini istemem. cünkü sen herkesten zararlisin..

o isleri devlet bilir, sen devlet agizligi birak bence..

senin gibi cemaatcilere ve pkklilara birakilmaz bu devlet.

biz var oldukca sizin gibileri kin nefret ve düsmanlik tohumlari ekemiyecek bizim vatanimizda.

Man_Bey 19.10.2014 12:50

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095810)
sag mal hast du schlecht geträumt??

du warst und wirst niemals mein lover, mein stecher, mein freund, mein mann, mein ....

sein. du bist lediglich ein nach aufmerksamkeit lechtzender looser, mehr bist du nicht :D

wie oft soll ich es noch wiederholen.

dummchen loser wird mit einem 'o' geschrieben.

bak mailleri burada paylasirsam cok pisman olacaksin. bence yol yakinken kendini sil yine :)

19.10.2014 12:53

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095809)
senin gibi cemaatcilere ve pkklilara birakilmaz bu devlet.

biz var oldukca sizin gibileri kin nefret ve düsmanlik tohumlari ekemiyecek bizim vatanimizda.

Devleti senin gibi kendi cikarlarini düsünen adamlara vermiyorlar, sen istedigin kadar devletim de..

Ben Cemaatci degilim ama Devlet isterse Cemaat'i de affeder, yine seninle muhattap olmaz..
Bu konusma tarzindan da anliyoruz ki sen bir gün devleti sorgulamaya kalkarsin, devlet senin aklini basina getirir...

Man_Bey 19.10.2014 12:56

Zitat:

Zitat von CakaBeyy (Beitrag 2095821)
Devleti senin gibi kendi cikarlarini düsünen adamlara vermiyorlar, sen istedigin kadar devletim de..
Ben Cemaatci degilim ama Devlet isterse Cemaat'i de affeder, yine seninle muhattap olmaz..
Bu konusma tarzindan da anliyoruz ki sen bir gün devleti sorgulamaya kalkarsin, devlet senin aklini basina getirir...

cemaatin affedilecek bir tarafi yok. fetullah gülen ajanlik yapiyor ve bunun cezasini cekecek.

senin anlamadigin bu devletin bir kollektif akilla yönetildigi. tek adam yönetmiyor bu ülkeyi, kollektif olarak yönetiyoruz.

büyünce anlarsin demek istediklerimi.

Man_Bey 19.10.2014 12:57

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095822)
dann musst du auch beweisen das die von mir sind bu bir. acizlikten cirpiniyorsun bu iki.looooooser bu da üc :D

dedigim gibi sonra cok pisman olursun.

böyle devam edersen hic hosuna gitmeyecek seylerle karsilasacaksin.

demedi deme...

19.10.2014 13:01

Affetsin demiyorum, lakin devlet bu, bunlari sana sormaz..

Devleti ögrende gel diyecegim, sizin nasil bir dünyaniz var da ben buna dahil olamiyorum diyecegim, laf uzayacak...

buna gerek yok.

bu konuda yazacaklarim bitti.

Man_Bey 19.10.2014 13:01

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095828)
hersey karsilikli canim, sen baslattin, dann wirst auch genauso du die konsequenzen tragen, haberin olsun.

es gibt da einen kleinen unterschied kleine.

und das wirst du merken wenn es dazu kommt.

o zaman hodri meydan diyorum. buyur eteklerindekini dök...

dökmeyen senin gibi namert olsun.

so jetzt hab ich genug gespielt. werde mich später nochmal mit dir beschäftigen.

19.10.2014 17:01

''Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı, kimileri hep odun kaldı.''

19.10.2014 20:39

Sen....

Seni yüregimden alirlarsa,ne kalir benden geriye......

Lara_ 19.10.2014 20:40

bir zamanlar canmocamp..

Lara_ 19.10.2014 20:41

Nurbanu kalbimin dIm dimi nerdesin..?

19.10.2014 20:44

burdayim canim :-)

burdayim kalbimin dim dimi :-)))

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2095857)
Nurbanu kalbimin dIm dimi nerdesin..?

Lara_ 19.10.2014 20:47

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2095858)
burdayim kalbimin dim dimi :-)))

hg ,kalbimin dim dimi..)

19.10.2014 20:48

sende hosgeldin canim arkadasim :-)

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2095861)
hg ,kalbimin dim dimi..)

Lara_ 19.10.2014 20:52

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2095862)
sende hosgeldin canim arkadasim :-)

ho$bulduk Kalbimin dim dimi..)))

Lara_ 19.10.2014 20:58

güzel bir sonbah ak$ami ,yazdan kalma bir hava var di$arida..

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:23 Uhr.