Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   News & Politik (http://localhost/forum/showthread.php?t=4275)

xassitoni31 18.04.2008 10:49

ohhh

hast du unixxx auch gefickt?

:DDDDDDD

18.04.2008 10:57

aahahaahahha

deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-))
du bist ein Amateur, ehrlich...hast von tuten und blasen keine ahnung.....
menschen , die sehr oft über sex reden, kriegen beim sex nix gebacken........
pass lieber auf, dass ich beim 2.versuch mit einer kettensäge dein "kleinen assi" nicht abhacke :-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

du weisst ja, dass "anschaffen" steuerpflichtig geworden ist, du musst das anmelden.....seni gidi seni:-))

daneel 18.04.2008 10:57

o.T.

Nur säkuläre Staaten sind zur Demokratie fähig, da Religionen immer dogmatisch sind und somit der Demokratie mit ihrem pluralistischem Prinzipien antagonistisch gegenübersteht. Aber was erzähl ich das einem, der Verurteilung von Kinderschändern als Angriff auf seine Religion betrachtet.
Und wieder mal Perlen vor die Säue geworfen.
8-)

18.04.2008 10:58

ich nenne

dich ab jetzt : dummkopf...

passt zu dir:-))

xassitoni31 18.04.2008 11:01

richtig

von tuten und blasen habe ich keine ahnung.

aber dafür hast du sie um so mehr :))))))))))

Salak o kadar amateur ise niye pesimden kostun ve yalvardin???

18.04.2008 11:05

haklisin

seit 33 jahren bin ich hinter her....
kann nicht schlafen ohne an dich zu denken...
kann nicht essen, ohne an dich zu denken...
24 std lang begleitest du mich in meinem leben...........ich mache nix anderes mehr, gehe seit wochen nicht arbeiten....
kennst du berühmte brücke in istanbul...oradan kendimi atacaktim....
:-))
bide imparator ibonun sarkilarini dinliyorum....bazileri müslüm babanin....:-)ahahahaahaaahahaahaahahhahaah

rhizome 18.04.2008 12:29

o.T.

Einfach nur mitleiderregend.
Wie kann man bloss nur so voller Hass und Verachtung sein?
Du musst dich ja in ganz ueblen Kreisen bewegen.

18.04.2008 12:31

rhizome

selam mala...dostum:-))
beni tanidinmi??

18.04.2008 13:29

o.T.

du bist weder ein gentlemen noch schweigst du. Wer laut rumbrüllt lügt meistens. Aber egal. Wen kümmerst. Brüll nur weiter rum, du kommst dann wieder in die Klapse. :-)))

18.04.2008 13:31

Hahahaha!

Allerdings :-))))))

18.04.2008 13:32

o.T.

was du hast uns bezahlt? Wo, wo? Ich habe nichts bekommen :-(

Du Zuhälter! :-)))

18.04.2008 13:34

Tja, bist halt doof o.T.

ohne Text

xassitoni31 18.04.2008 13:44

unixxx = athenax

vergiss nicht den anderen nick mitzubenutzen :)))

18.04.2008 13:48

DUMMKOPF:-))

xassitoni31 18.04.2008 13:50

WAS MIR AUFFÄLLT :DDDDDDD

schweigen bedeutet zustimmen.

und ich bemerke das die männer mir zustimmen :)))))))
(vielleicht wird es ja den ein oder anderen yalaka geben der sich noch dazu äußert)

die meisten frauen stimmen mir auch zu :DDDDDD

sadece yarasi olanlar agzini aciyor burada :DDDDD

18.04.2008 13:52

DUMMKOPF:-))

aahhaahaahaha:-))

in essen gibts türkische schwulenparties, da wärst du glaube ich, gut aufgehoben:-))

xassitoni31 18.04.2008 13:56

yarasi olan

gocunurmus :)))))

ich denke dir ist auch aufgefallen das mir hier viele zustimmen :DDDDD

ausserdem hab ich doch die ganze zeit zu dir dummkopf gesagt :)))) das hat dir wohl auch wehgetan :DDDD

wie einfach ihr doch gestrickt seid.

18.04.2008 13:57

wenn ich zu

hälter wäre, würde ich dich glatt auf den strich schicken....:-))
yakisir sana.....benim oruspum...

xassitoni31 18.04.2008 14:00

dann üb doch schonmal bei deiner mutter

und bei deiner schwester :)))))

sonst krall ich mir deine schwester süße :DDDDD

die ist bestimmt auch so leicht zu haben.

18.04.2008 14:03

AMIN:-))) o.T.

ohne Text

18.04.2008 14:08

kannst du

meine Cousens auch vernaschen:-))??

xassitoni31 18.04.2008 14:14

burada aileni mi pazarliyorsun???

hepinizde evde mi kaldiniz beee???

woran liegt das denn????

18.04.2008 14:16

an DIR

DU BIST SCHULD DARAN....

:))))))

sen dikkat ete , siiiiiikkkkkkkkkkk.....kopmasin:-))

19.04.2008 13:15

Dein neuester Thread spricht für sich

Burada Aniranlara sesleniyorum

birakin sizi domalttigimi daha kötüsü benimkini sizin agzinizin dibine kadar soktum!!!!

Dölümü yuttunuz!!!!!!!

ve bunlardan sonra niye bu kadar aniriyorsunuz???

Sizi kullanilmis bir bez parcasi gibi cöpe attigim icin mi?

Lern lesen, schreiben und Ausdruck.
Dann erst solltest Du Dich mit zivilisierten Leuten versuchen, zu befassen.

So.

19.04.2008 13:17

Jede 2. zwischen 7 und 9

Mach´Dir mal diese Zahl bewußt und dann rede weiter!
Keiner hier hat vom ISLAM gesprochen, Du scheinbar legasthenischer Mentalscheißer.

19.04.2008 13:18

Er kennt es nicht anders

o(.)t(.)

1insanol 19.04.2008 13:36

600 bin Amerikan askeri kafayı yedi

ABD’de yapılan bir araştırmada, Irak ve Afganistan’da görev yapan Amerikan askerlerinden 300 bininin ruhsal sorunları, 320 bininin ise kafa travması yaşadığı belirlendi.
Araştırmanın yöneticilerinden Terri Tanielian, “Irak ve Afganistan’da ulusumuz için görev yapan bu kadın ve erkeklerin karşı karşıya olduğu büyük bir sağlık krizi var” dedi.
ABD’de yapılan bir araştırmada, Irak ve Afganistan’da görev yapan Amerikan askerlerinden 300 bininin ruhsal sorunları, 320 bininin ise kafa travması yaşadığı belirlendi. Amerikan düşünce kuruluşlarından RAND Corporation’ın yayımladığı “Savaşın Görünmeyen Yaraları” başlıklı araştırmaya göre, söz konusu Amerikan askerlerinden yalnızca yaklaşık yarısı tedavi gördü. Araştırmada, yüzde 18,5’inde ya da yaklaşık 300 bininde travma sonrası stres bozukluğu ve depresyon görüldüğü, yaklaşık yüzde 19’una tekabül eden 320 bin askerin de olası kafa travması yaşadığı belirtildi.
Hem kafa travması geçiren, hem de travma sonrası stres bozukluğu ve depresyona yakalananlardan yalnızca yüzde 7’sinin bu durumu bildirdiği ve kafa yaralanmalarında yüzde 43’ünün bir doktor tarafından bakıldığı kaydedilen raporda, geçen yıl ruhsal sorunları olan askerlerden ise yalnızca yüzde 53’ünün yardım istediği kaydedildi.
Raporda, askerlerin yardım istememesinin, bu tür sorunları olduğunun ortaya çıkmasının kariyerlerini zedeleyeceği ya da aile ve arkadaş çevrelerinin kendilerine yardım edeceği inancı gibi çeşitli nedenleri bulunduğu ifade edildi. AND’ın araştırmasında, travma sonrası stres bozukluğu ve depresyonun daha çok kadınlarda ve yedek askerlerde görüldüğü kaydedildi. Araştırmanın yöneticilerinden Terri Tanielian, “Irak ve Afganistan’da ulusumuz için görev yapan bu kadın ve erkeklerin karşı karşıya olduğu büyük bir sağlık krizi var” dedi. Tanielian, buna karşın askerlerin ruhsal sağlık sorunları için uygun ve etkili tedavi görmemelerinin, gerek kendileri, gerekse ülke için uzun dönemde sonuçları olabileceğine dikkati çekti. (a.a)
---------------------------------------
Baskan Busch sendromuna dücar oldular:-) darisi digerlerinin basina...

xassitoni31 19.04.2008 17:54

o.T.

die kreise in denen ich mich bewege siehst du ja :))))

das sind die weiber bei vaybee :)))))

eine von denen bist du :DDD

yes die die kreise in denen ich amtuell bin sind wirklich übel.

xassitoni31 19.04.2008 17:55

o.T.

richtig. alle frauen die ich hier abgeschleppe machen sofort die schenkel breit :))))

daneel 19.04.2008 23:40

XAs o.T.

ohne Text

daneel 19.04.2008 23:42

Asi Toni

Du hast kein leben ausser vaybee und psychodelischen Träumen, du bist die ärmste Wurst die mir untergekommen ist, ich wünsche dir viel glück und das du wieder geheilt wirst und vielleicht auch etwas bildung erhälst.

Ciao

rhizome 20.04.2008 12:43

o.T.

ja, ja, cart-curt, Wunschdenken ist das, nichts weiter.

xassitoni31 20.04.2008 13:45

das muss der richtige sagen :)))

bist seit 8jahren bei vaybee :))))
bist 40 jahre alt :)))))
und du suchst immer noch :DDDDDDDD

ich nehme dir alles weg :))))

daneel 20.04.2008 16:23

o.T.

weswegen meinst du ist man hier, wenn man denn hier ist, und was könntest du mir wegnehmen, ich habe alles was ich brauche, und das was du hast wollte ich nicht mal geschenkt haben, du bist doch der oberkasper hier und fühlst dich gut dabei, aber glaube mir, ich kann ohne diesen zweifelhaften ruhm leben

xassitoni31 21.04.2008 11:44

musst du sogar :)))))

also viel spaß mit meinem abfall :))))))

21.04.2008 21:43

Selam olsun...

Arkadaslar, yillarin üyesiyim ve yillardir degismeyen birsey var bu (aslinda en güzel) forumda. Siyasi konulari olgunca tartismak varken, birbirinize seviyesiz bir sekilde saldirmaktan baska bir haz alamiyorsunuz? Gidin sinirinizi baska tabanlarda cikartin, ama burasi siyasi fikirleri paylasmanin - tartismanin platformu.

saygilar

1insanol 22.04.2008 10:14

paylasacak fikirleri olmayanlarin

argümani küfürdür...

1insanol 26.04.2008 11:42

Davet !

<a href="redirect.jsp?url=http://www.ateizmecevap.com

Ateizmin" target="_blank">http://www.ateizmecevap.com

Ateizmin</a> ibretli cöküsünü dile getiren bilgi ve müzakere platformuna,saygi deger arkadaslari davet ediyorum !.

Saygilarimla

Ey Laboartuarlarda hava atmaya kalkan akil !
söyle bana yoktan birseymi buldun!
Bahcemdeki bir avuc topragi;
senden daha vefakar gördüm!

En büyük gelisim;
batildan arinip Hakki bulmaktir,
zerrelerden hisse kapip, maddeye tapmamaktir;
göz kendini aynasiz göremezken,
görmüyorum demek,sacmalaktir.

1insanOl(Avci)

<a href="redirect.jsp?url=http://www.ateizmecevap.com" target="_blank">http://www.ateizmecevap.com</a>

01.05.2008 19:36

Ayaklarin bas oldugu yerde 1.Mayis

(Muhlis Altuncuoglundan alintidir!)

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ, GÜNÜMÜZDE, 21.YÜZYILIN HEMEN BAŞLARINDA 2008 YILINDA….. AYAKLARIN BAŞ OLDUĞU BİR ÜLKE VARMIŞ. MAALESEF BURASI BİZİM ÜLKEMİZ’miş. VE BU ÜLKE’de POMPACI EKONOMİSTLER HERŞEY YOLUNDA DİYORLARMIŞ… EN AZ 3 ÇOCUK OLSUN DİYE, TELEVİZYONLAR SABAHTAN AKŞAMA MİLLETİ EVLENDİRİYORMUŞ… ÜLKE BATIYOR NE GAM NE KEDER ! VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN… VE ÜLKEMİZDE 1 MAYIS KUTLAMALARI YAPILACAKMIŞ. BURAYA KADAR HERŞEY MASAL GİBİ DEĞİL Mİ ? ŞİMDİ GERÇEKLERE GELELİM.
BAŞBAKAN, HÜKÜMET YETKİLİLERİ ve İSTANBUL VALİSİNİN ÇEŞİTLİ ZAMANLARDAKİ 1 MAYIS AÇIKLAMALARI. BAŞBAKAN, ANAYASAYA KARŞI ÇIKILMAZ……… HÜKÜMET YETKİLİLERİ, DEVLET KENDİSİNE MEYDAN OKUTMAZ…… İSTANBUL VALİSİ, PROVAKASYON DUYUMLARI ALDIK., DEDİLER.
1 MAYIS’ta TAKSİM MEYDANI’nın HALİ……… BİNLERCE POLİS ve ASKER…MEYDAN’da, MEYDAN BARİKATLARLA KAPALI…MEYDAN’a ÇIKAN YOLLAR KAPALI… METRO İŞLEMİYOR….OTOBÜSLER TEĞET GEÇİYOR………. BİR TURİST KAFİLESİ ELLERİNDE BAVULLAR ve ÇEKÇEK’ler, MEYDANDA HIZLI HIZLI GİTMEYE ÇALIŞIYORLAR….. ÇÜNKÜ UÇAĞA YETİŞECEKLER….. KABİLİYETSİZ YÖNETİCİLER, ORAYA ADAMLARIN OTOBÜSÜNÜ SOKMAK ÇOK MU ZORDU !
1 MAYIS’ta POLİSLERİN HALİ ve DONANIMLARI…. POLİS GAZ BOMBALARI ve TAYZİKLİ SUYLA TOPLANMAKTA OLAN GRUBA SALDIRDI. ROBOCOPLAR İNSANLARI COP’ladı.KAFALAR YARILDI, CİĞERLER PATLADI.
TELEVİZYONLARIN YAYIN DURUMLARI…… TELEVİZYONLAR GEREKLİ YERLERE KONUŞLANMIŞLARDI ve ÇEŞİTLİ YERLERDEN NAKLEN YAYIN YAPIYORLARDI. POLİS SADIRISI BAŞLAYINCA, HERŞEY TÜM ÇIPLAKLIĞI ile GÖRÜNÜNCE, BİR SÜRE SONRA TELEVİZYONLARA YAYIN YASAĞI GELDİ…. BİR BAKTIK HERŞEY LAYLAY LOMMM…
ÖNCELİKLE SİZLERE BİR DURUM TESPİTİ YAPTIM. YAŞAYANLAR ile GÖRENLER, HİÇBİR YALAN ve ABARTMA YAPMADIĞIMI BİLİYORLAR.
AYNI ZAMANDA, BU ADAMLARIN, DEVLETİ NASIL YÖNETEMEDİKLERİ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI.
BAŞBAKAN DİYOR Kİ ! BİZ BU DAYATMANIN ARKASINDA İYİ NİYET ARAMIYORUZ….. EEEEE BAŞBAKAN, ZATEN BİZLERDE, SİZLERİN TÜRBAN DAYATMASININ ARKASINDA, İYİ NİYET ARAMIYORUZ. ARASAK DA BULAMIYORUZ. BUNLARI BİLDİĞİMİZ İÇİN DE, SİZ ve SİZ GİBİLERE GÜVENMİYORUZ.
KONUYLA İLGİSİ YOK GİBİ GÖRÜNSE DE, ANLAYIŞLARINI ORTAYA KOYMA AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİDİR. HÜKÜMET BU SENDİKALARLA YAPTIĞI İNATLAŞMAYI, KEŞKE ASKERİMİZİ KUZEY IRAK’tan ÇEKERKEN , ABD’ye KARŞI GÖSTERSEYDİ. GÖSTERSEYDİ DE, O GÜNDEN BUGÜNE YİNE ONLARCA ŞEHİDİMİZ OLMAZDI. ADAMLARIN ANLAYIŞI BU, ZAYIFI EZERİM…..GÜÇLENMEMESİ İÇİN HERŞEYİ YAPARIM…… GÜÇLÜYE SAYGI GÖSTERİRİM, GÜÇLÜYÜ YANIMA ÇEKMEK İÇİN DE HERŞEYE EYVALLAH DERİM.
VE…..SEVGİLİ SENDİKALAR veya SENDİKACILAR….. BU OLAY BİR KERE DAHA GÖSTERMİŞTİR Kİ ! SİZLER BİRLİK OLAMAZSANIZ, BAŞARILI OLAMAZ, İSTEDİĞİNİZİ ALAMAZSINIZ. ŞİMDİ DÜŞÜNMEK ZAMANI, NEDEN YARI YOLDA BIRAKILDINIZ. SİZLERE UFAK BİR TÜYO BÖL ve YÖNET !

ŞİMDİ DAHA ÖNCE YAPTIĞIM BİR ÇAĞRIYI TEKRARLAMAK İSTİYORUM. BU YAŞANAN GERÇEKLERİ GÖRMEK İSTEMEYEN, MEDYA’nın GÜN’e DOĞRU DÖNEN ÇOK DEĞERLİ KALEMLERİ……. AMAN İSTİKRAR BOZULMASIN NE VAR CANIM BUNLARDA, ZATEN BEN DE OYUMU ONLARA VERDİM DİYEN, AĞIZLARI ile BELLERİ ARASINDA YAŞAYABİLEN İŞADAMLARI veya İŞ KADINLARI… GÜNÜ KURTARALIM DİYEREK ÇOCUKLARININ GELECEĞİNİ KARARTAN, 3 – 5 KURUŞ MENFAAT İÇİN OYUNU SATAN VATANDAŞ….. SİZ BAKMAYIN BAŞBAKAN’a, O İNSANLARI ANAYASAYA SAYGILI OLMAYA DAVET EDERKEN, KENDİSİ MİLLETVEKİLİ YEMİNİNİ EDERKEN, AYAĞINI KALDIRMIŞ BİRİSİDİR. EĞER ÖYLE OLMASAYDI ETTİĞİ YEMİNİN AKSİNİ YAPARMIY DI ? LÜTFEN UNUTMAYIN ! HER DİN’de YEMİN ve SÖZ ÇOK ÖNEMLİDİR. ÇÜNKÜ BİLİRİZ Kİ SÖZ NAMUS’tur.
BAŞBAKAN ve YANDAŞLARI NEYE GÜVENİYOR BİLİYORMUSUNUZ ? BİZLERE…. EVET YANLIŞ OKUMADINIZ, HALKA ÇOK GÜVENİYOR… ÇÜNKÜ BİZLER ÇOK ÇABUK UNUTUYORUZ. LÜTFEN HATIRLAYIN! SEÇİMLERDEN ÖNCE ORDU ve GİRESUN HALKININ HALİNİ DÜŞÜNELİM…. FINDIK EYLEMLERİNİ HATIRLAYALIM…….. VE SEÇİM SONUÇLARINI GÖRELİM….BU AYIP KİMİN, KARARI SİZ VERİN….. ŞİMDİ AYNI OLAYI İŞÇİLER ve MEMURLAR ÜZERİNDE OYNUYORLAR. ONLARI HIRSLANDIRMAK İÇİN DE MOTİVE EDİYORLAR. AYAKLAR TAKIMI DİYORLAR, DÜŞÜNÜYORLAR Kİ, NE KADAR ÇOK YAPARLARSA, OYLARI O KADAR ARTACAKTIR. BU OLAYIN GERÇEKLEŞİP GERÇEKLEŞMEDİĞİNİ , ÖNCELİKLE YEREL SEÇİMLERDE GÖRECEĞİZ.
ÜLKEMİZE DUYARLI KALARAK, HÜKÜMETİ ve YANDAŞLARINI HER YERDE ANLATARAK, HUZURLU 1 MAYIS’lara KAVUŞACAĞIZ. ÇÜNKÜ BİZ İNSANIMIZA GÜVENİYORUZ.
MUHLİS ALTUNCUOĞLU
1 Mayıs 2008

1insanol 02.05.2008 10:36

Bu ülke ücbe$ capulcunun oyuncagi

Onlar kim diye soran olursa

Yahuyidlerin israil devletinin mimari olarak baktiklari,Ortadoguda en büyük yar ve yardakcilari olarak kullandikleri;
sabatayist ve kemalistlerdir.Ülkemizdeki bütün olumsuzluklarin ardinda onlarin olusumlarini görebiliriz.Tabiiki bu söylediklerim görebilen gözler icin gecerli

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:32 Uhr.