![]() |
Sizede yuh ulan
nankörlükmüs yok suymus buymus dogruya dogru simdik kardesim ben dogrulardan yanayim
lucescu hata yaparsa onuda silerim ben gözden ben sadece dün aksam oynanan maci elestirmiyom lucescu"nun oyun anlayisina heleki büyük takimlara karsi hep ayni taktigi uygulamasi yani yeter dedittiriyor adama Tamam türkiye liginde sampiyon yaptin imparatorsan avrupa"dada sampiyon yap bizide bende sana burdan sapka cikardim |
dikkat ette kendi bacagini kirmayasin o
ohne Text
|
derbiye dogru
Derbiye Doğru
Fenerbahçemiz ile Galatasaray, 29 Şubat Pazar günü Birinci Süper Futbol Ligi maçının yapılacağı Kadıköy"de 38. kez karşı karşıya gelecek. İSTATİSTİKLERDE EZİCİ ÜSTÜNLÜK Stadımızın yeniden hizmete girdiği 1982 yılından itibaren taraflar Kadıköy"de 20"i lig, 9"u TSYD Kupası, 5"i Türkiye Kupası, 2"si Donanma Kupası, 1"i de Mehmetçik Vakfı yararına özel maç olmak üzere 37 maç yaptı. Geride kalan maçlarda Fenerbahçemiz 17, sarı-kırmızılılar ise 9 galibiyet alırken, 11 maçta da eşitliği bozamadı. Kadıköy"de Fenerbahçemizin attığı toplam 79 gole, Galatasaray 55 golle karşılık verdi. LİG MAÇLARI Ezeli rakipler arasında, yeni adıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı"nda şimdiye dek 20 lig maçı oynandı. Fenerbahçemiz, Kadıköy"de Galatasaray"a karşı genel maçlardaki üstünlüğünü, lig maçlarına da taşıdı. Takımımız ligde 12 maç kazanırken, cimbom ise rakip sahada 5 kez güldü. Ligdeki 3 Galatasaray maçında berabere kaldık, biz 45, sarı-kırmızılılar 25 gol attı. VE 6 KASIM 2002 2 takım arasında Kadıköy"de yapılan son maç tarihi bir skorla bitmiş ve Fenerbahçemiz, Galatasaray"ı 95 yıllık rekabetin ligdeki en farklı sonucuyla 6-0 yenmişti. SON 10 LİG MAÇI Fenerbahçemizin, Galatasaray"la Kadıköy"de yaptığı son 2 lig maçında da belirgin bir üstünlüğü göze çarpıyor. Takımımız, FB Şükrü Saracoğlu Stadı"ndaki son 10 lig randevusundan 8"ini kazanırken, 1"inde yenildi, 1"inde de berabere kaldı. Bu süre içinde toplam 29 gol atıp, kalesinde 9 gol gördü. Lig maçlarında Galatasaray"a Kadıköy"de son yenilgisini 22 Aralık 1999"da alan Fenerbahçemiz, evindeki son 3 maçı da kazanmayı bildi. TÜM MAÇLARDA GOL ATTIK Fenerbahçemiz, Galatasaray ile bu süre içinde şimdiye dek Kadıköy"de yaptığı tüm maçlarda gol attı. Ekibimiz, ezeli rakiplerine geride kalan 37 maçta da Kadıköy"de en az 1 gol atarken, 3 kez 5"er, 1 kez de 6 gol kaydetti. Galatasaray ise, Fenerbahçemiz ile rakip sahada yaptığı 37 maçın 30"unda gol attı, yalnızca 7"sinde suskun kaldı. 2 takım arasında Kadıköy"de yapılan maçların tamamında en az 1 gol atıldı. Galatasaray"la Kadıköy"de geride kalan 37 maçta da 0-0"lık sonuca rastlanmadı. VURUCU TİMİMİZ Fenerbahçemizin, 29 Şubat Pazar günü Galatasaray ile yapacağı derbi maçta gol yollarında en etkili ismi Marcio Nobre olacak. Devre arasında transfer ettiğimiz Brezilyalı futbolcu, forma giydiği 6 lig maçında rakip fileleri 6 kez havalandırırken, özellikle Kadıköy"de taraftarının önünde coşuyor. Nobre, Kadıköy"de yaptığı 3 lig maçında toplam 5 kez fileleri havalandırdı ve taraftarların adeta gözbebeği oldu. Brezilyalı futbolcumuz, kural hatası nedeniyle yinelenen ve 4-1 Fenerbahçemizin kazandığı Çaykur Rizespor ve 2-2"lik Diyarbakırspor maçlarında 2"şer gol atarken, 3-1"lik Trabzonspor maçında da fileleri 1 kez havalandırdı. Nobre, deplasmandaki tek golünü ise son hafta 5-1"lik maçta Gaziantepspor"a attı. ŞEYTAN ÜÇGENİ Fenerbahçemizin ligde bu sezon şimdiye dek attığı 52 golden 35"inde 3 futbolcunun ismi bulunuyor. Pierre van Hooijdonk 16, Tuncay Şanlı 13, Marcio Nobre de 6 golle, rakip savunmaların adeta korkulu rüyası durumuna geldiler. 16 golle Konyasporlu Zafer Biryol ile birlikte ""Gol Krallığı"" yarışmasında ilk sırayı paylaşan van Hooijdonk, özellikle son maçlarda asistçi kimliğiyle ön plana çıkıyor. Tuncay Şanlı ise 13 golle takımımızın skor gücüne en çok katkı yapan ikinci futbolcu. |
....
28 13:30 Adana - G.Antep :1-2
28 13:30 Ç.Rize - Elazığ :2-0 28 19:00 Samsun - Trabzon :1-1 29 13:30 A.Gücü - Malatya :2-0 29 13:30 Bursa - Denizli :1-0 29 13:30 Konya - G.Birliği :2-2 29 13:30 A.Sebat - D.Bakır :2-3 29 16:00 Beşiktaş - İstanbul :2-0 29 19:00 F.Bahçe - G.Saray :2-2 |
Konu acilis hakkinda uyari:
Son günlerde dikkatimi cekti, bir konu icin bir kac tane topic aciliyor.
Ayni konulari bir baslik altina acalim lütfen. Aksi taktirde silinecektir! Selam ve saygilarimla |
flas flas 6sarayda kendi tv kavustu :-)
FLAŞ...FLAŞ..! Galatasaray da kendi televizyonuna kavuştu.
Ve Galatasaray Yönetimi televizyon konusunda nihayet mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe`nin kendi televizyonunu kurmasıyla son günlerde artan taraftar baskısı sonuç verdi ve Galatasaray yönetimi Florya`daki kulüp binasına 37 ekran bir televizyon aldı. Açılış töreninde konuşan Başkan Canaydın 37 ekran televizyonu bir seneliğine Arçelik Florya Bayisi`nden kiraladıklarını ancak satın alma opsiyonunun kendilerinde olduğunu söyledi. Törende yer alan 2. Başkan Ali Dürüst ise şöyle konuştu. ``Bu televizyon tüm Galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olsun. Tabii hedeflerimiz bununla bitmiyor, ileriki dönemler için 55, 68 ekran televizyonlar da gündemimizde. En büyük hedefimiz ise 100. yılımızda almak istediğimiz Plazma TV.`` Öte yandan kulübe yakın bazı muhalif çevreler, alınan bu 37 ekran televizyonun kulübün şu anki ekonomik durumu itibariyle lüks olduğunu ve Canaydın yönetiminin bu televizyonu yaklaşan seçim için koz olarak kullanmak istediğini iddia ettiler. Bu arada istediği transferler bir türlü gerçekleşmeyen Fatih Terim`in ve alacaklarını tahsil edemeyen futbolcuların bu harcamaya karşı alacakları tavır merak konusu oldu |
o.T.
28 13:30 Adana - G.Antep 0:2
28 13:30 Ç.Rize - Elazığ 2:1 28 19:00 Samsun - Trabzon 1:2 29 13:30 A.Gücü - Malatya 1:1 29 13:30 Bursa - Denizli 1:2 29 13:30 Konya - G.Birliği 0:3 29 13:30 A.Sebat - D.Bakır 2:0 29 16:00 Beşiktaş - İstanbul 2:0 29 19:00 F.Bahçe - G.Saray 1:2 |
aachen maci 0-0 bitdi..
bizim 300€ yatdi
|
Nerden senin oluyor kardesim;)kaybettin!
ohne Text
|
o.T.
28 13:30 Adana 1-3 G.Antep
28 13:30 Ç.Rize 1-1 Elazığ 28 19:00 Samsun 1-1 Trabzon 29 13:30 A.Gücü 1-2 Malatya 29 13:30 Bursa 2-2 Denizli 29 13:30 Konya 2-1 G.Birliği 29 13:30 A.Sebat 1-2 D.Bakır 29 16:00 Beşiktaş 1-0 İstanbul 29 19:00 F.Bahçe 1-1 G.Saray |
Derbiden önce....
Biliyorsunuz, ilk devre oynanan macta ev sahibi takım Galatasaray cicekler, dostluk mesajlari v.s derken gercek anlamda örnek bir görüntü sergilemisti.
Olimpiyat stadi gibi artik yollarinin, otoparkinin ve genel olarak çevresinin ne kadar tehlikeli oldugu ispat edilmis dev gibi bir stada 4000 civarinda Fenerbahceli taraftar piknik yapmaya gelir gibi güle oynaya gelip mac seyredip evlerine dönmüslerdi. Bu sartların saglanabilmesi icin günler öncesinden medya "Hassaslastirilmis", kavgali mac görüntüleri, kinayan yorumlar, dostlugu kardesligi pekistiren program ve köse yazilari ile taraftarlar "Egitilmis", güvenlik gücleri alarma gecirilmis ve tribün liderlerinin de cabasiyla bu güzel ortam yaratilmisti. Fenerbahce"ye ayrilan bölümün etrafindaki binlerce kisilik yer de bosaltilmis, olabilecek her kötü davranis engellenmisti. ---------------- Simdi Galatasaray Kadıköy"e gidiyor. Ortada ne verilen cicek var, ne medyada "Dostluk-kardeslik" çagrilari. Tutmayan yüzde hesaplari hakkindaki sorulara yapilan ve Galatasaray"i asagilayan birkac sari-lacivert aciklama harici bir sey göremedim simdilik. Oysa ki "Yilin maci" na bir gün kaldi. iki takim da genc oyunculardan olusuyor. iki takim da risk alan, hizli, zevk veren futbol oynamaya calisiyor. Ben yarin zevkli ve bol gollü bir mac seyretmek ve pozisyonlari tartismak istiyorum. Kirilan demirleri, atilan taslari, dökülen kanlari degil. Buradan Fenerbahcelilere sesleniyorum. "Fair play" uğruna taraftarıyla arası bozulan baskanimiza ve taraftarimiza bir "Fair play" lik maç da sizin borcunuz var...Çalışmalara basladiniz mi? uA Emre |
Alter hast du nix besseres zu tun?
Geh mal an die frische Luft...
|
mactan sonra konusuruz ;o) o.T.
ohne Text
|
Fenerliye
Fenerliye
"Sen, evet sen........ Sen...... Sampiyonlugun ne demek oldugunu hatirlarmisin? Bilirmisin Sampiyonlar Liginde Yari Finale cikmanin tadini? Bilirmisin UEFA Kupasinda Final oymanin tadini? Bilirmisin UEFA Kupasini kazanmanin tadini? Bilirmisin Süper Kupayi kazanmanin tadini? Bilirmisin? ..... Yok, bunlari bilemezsin. Bilemezsin ezeli rakibinin taraftarlarinin senin takiminin basarilarini kutlamak icin sokaga dökülmelerinin tadini. Gözlerin, kulaklarin ve ruhun hic sahit oldumu takimlarinin bayraklari ile "EN BÜYÜK CIMBOM" naralari atarak sokaklara dökülen Fenerlilere? Belki o gün sende oradaydin, ama duyamadin, göremedin cünkü o gün sende GALATASARAYLIYDIN ama biz hergün ve ebediyen. |
Cim Bom"lulara
Ey Cim Bom Bom !
tarih yazarsin,Kupa kazanirsin,ama mert ile professionel spor kulübü olmayi yinede becermessin.. Kupa kazaniyorsun,Zaferini tekrarliyamiyorsun.. Onun yerine havali oluyorsun Tarih yazarsin.Ama Tek tarih yazani kim hatirlarki ey cim bom..aberdeen veya nottingham forrest diye ikinci lig takimlari bile cift kazanmis o senin dedigin kupani.. Zaferini yanlis kulaniyorsun..baska takimlara karsi saldiriyorsun,asaliyorsun veya gentleman-like-degil hareket ediyorsun... Büyük takimlar karsi Rakipe saygi ile fairplay gösterir Ey cim bom Hani sende nerde bu Ey cim bom ? Bir Kupa icin ilaki Iki Can"mi alinacakti Ey Cim Bom Nasil sevinir böyle Kupaya kos koca Cim bom ? Fenerbahce"yi asaliyorsun Ey Cim Bom...Ama seni en cok yenen Takim"dir o Ey Cim Bom... Aldigin Zaferi yanlis harciyorsun biliyormusun Ey Cim Bom ?! Faturani su günlerde ödüyorsun Ey Cim Bom.. Destek yerine daha hala baska takimlara küfür ediyorsun ey Cim Bom... Büyük takima yakisirmi bu ? Sana yakisir.. Hoscakalin :o) Fenerium Taraftar not. sorry kes,,alinma mucux =) |
o.T.
28 13:30 Adana - G.Antep zu spät hätte(1-0)getippt
28 13:30 Ç.Rize - Elazığ zu spät hätte(2-0) getippt 28 19:00 Samsun - Trabzon 1-2 29 13:30 A.Gücü - Malatya 1-2 29 13:30 Bursa - Denizli 2-2 29 13:30 Konya - G.Birliği 1-3 29 13:30 A.Sebat - D.Bakır 3-1 29 16:00 Beşiktaş - İstanbul 2-1 29 19:00 F.Bahçe - G.Saray 1-2 |
Vay be
gecmis olsun =)
Ben aglardim falla :) |
Güzel yazdin... o.T.
ohne Text
|
Senden sait olmaz Jay :)) o.T.
ohne Text
|
sait ney gözüm ?
translator bile bilmiyor ...
frikike benzer biseymi ? :o) |
Haha...sair olacakti, sorry :)) o.T.
ohne Text
|
glaub mir mal airdem ustam :)
dort wo es sich "lohnt" mach ich auch keine fehler,,,
in der hinsicht bin ich ein perfektionist =) millet tarihi okumadan tarih tarih diye bagiriyor... Al sana Tarih Pazar Günü =) |
Hmm...valla, umarim cok hayal
kirikligina ugramaz hic bir taraf.
GS"in iddiasi zaten kalmadi. Tek iddialari, sizi yenmek oldu. O yüzden sizin isiniz daha zor olacak diyorum. :) Freue mich schon drauf :)) |
Nerden Nereye
Yau o dedigin ilk devre macinda canli yayin olarak bakarken,,o küfürleri de duymadin aceba ?
Hem taraftarlardan gelen küfür ve de gs"liyin "iscilerinden" geldigi iyi duyulordu... yanimda dayim oturdu maca bakarken...Cim Bom lu...Ayip oldugunu o bile söyledi.. Cok kötü Taraftarin cicek ile dost solaganli pankartlarin altinda saklayip hic bisey degistirmez bazi edepsizligi.. e iste..ne kadar ne cok örnek bulunabilir..sonuna elbette gelinmez... cünkü bu bir fairplay veya dost problemi degil bu bir beyin problemi milletin.. |
İspanyol basını Kartalla ilgili:
90+5’te atılan golle gelen 3-2’lik galibiyete karşın Valencia’nın İstanbul’da işinin çok zor olduğu görüşünde birleşti
‘Haberler çok kötü’ La Liga’da şampiyonluk kovalayan Valencia’nın Beşiktaş önündeki performansına İspanya basını geçer not vermedi. Navarro’nun uzatmaların son dakikasında attığı kafa golüyle gelen galibiyete karşın Benitez’i ağır bir dille eleştiren As gazetesi, “Kötü haber; Valencia’nın, UEFA’daki geleceğini gelecek çarşamba günü İstanbul’da çok düşman sayılabilecek bir ortamda, Beşiktaş gibi çok iyi futbol oynayan bir takıma karşı oynayacak olması” yorumunu yaptı. ‘Navarro ipten aldı’ Maçın yıldızı olarak Pancu’yu seçen Marca, “Navarro’nun kafası Türkiye’deki rövanş için hayat veriyor. Bu sonuçla Valencia, İstanbul’a daha az telaşlı gidecek” ifadesini kullandı. Diğer gazeteler ve başlıkları ise şöyle: El Mundo, “3-2 bile Valencia’nın İstanbul’a korkusuz gitmesini önleyemeyecek. Valencia, İstanbul cehenneminde acı çekecek”, El Pais, “Navarro, Valencia’yı ipten aldı”, Sport, “Navarro, İstanbul’a umut taşıdı. Kaynak: fanatik.com.tr |
İLHAN MANSIZ BEREKETİ
İLHAN MANSIZ"IN TRANSFER OLDUĞU JAPONYA"NIN VİSSEL KOBE TAKIMI SEYİRCİ PATLAMASI YAŞIYOR.
VİSSEL Kobe Kulübü, Japonya"da geniş bir hayran kitlesi bulunan İlhan Mansız sayesinde yeni sezondaki maçlarını "kapalı gişe" oynayacak. Kendi sahasındaki maçlarını 34 bin kişilik Kobe Wing Stadı"nda oynayan Vissel Kulübü, 13 Mart ta yapılacak sezonun ilk karşılaşmasının biletlerinin şimdiden tükendiğini açıkladı. Dünyaca ünlü haber ajansı Reuters, ‘‘İlhan faktörü’’ başlığıyla verdiği haberde, ‘‘Vissel Kobe, 1997 yılından beri Japonya Ligi"nde ilk 10 takım arasına giremediği için taraftarı fazla değil. Geçen sezon Kobe Wing Stadı"ndaki maçlarını ortalama 10 bin kişiye oynadı. Fakat bu sezon İl- han"ın transferiyle işler değişti. Sezonun başlamasına daha 2 hafta olmasına rağmen, satışa çıkan 34 bin biletin tamamı satıldı. Yaklaşık 10 milyon dolarlık maliyetle transfer edilen İlhan Mansız, daha sahaya çıkmayan takımına para ve ilgi kazandırdı’’ ifadesini kullandı. |
insallah
iyi bir spor gecesi olur..
zevkli heycanli ve gol"ü =) (o garanti zaten =)) Genclerbirligi maci Fenerbahce"nin gercek durumunu gösterecek bence.. Ich freu mich auch riesig drauf,,,Hab schon eins meiner Trikots und mein von Daum signierten Schal auf meiner couch bereit liegen.. =))) Noch 25 Stunden und 25 Minuten =) |
Ne derseniz deyin !
Benim icin Ilhan Mansiz iyi bir futbolcu..
herkez yakismaz makismaz diyor,,ama o olmasaydi..besiktas o kadar cok kizlar sevmezdi =))) ve onun gol"ü neydi o gol... o atmasaydi,,kaybedebilirdik,, ve bunun yüzünden helal sana ilhan ! |
Ben Ilhani hep begenmisimdir! o.T.
ohne Text
|
Çiçeklerle karşılayacağız
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu, yarın Galatasaray ile yapacakları zorlu derbi maçı öncesi dostluk mesajları verdi. Ekşioğlu, yaptığı açıklamada, maçın dostluk, sevgi ve barış içinde geçmesini dilediğini belirterek, "Tribünlerin, Türkiye"nin özlediği bir seyirci profilini örnek göstermesini bekliyorum" dedi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı"nda bu bilincin oluştuğuna işaret eden Ekşioğlu, şöyle konuştu:
"Yarınki maçtan benim ve kulübümün iki beklentisi var. Birincisi iyi futbol ve galibiyet. Diğeri de Türkiye"nin özlediği, yavaş yavaş iyi yola giren bir seyirci profilinin örnek gösterilmesi. Tek amacımız artı tedbirlere gerek duyulmaması, taşkınlıkların yaşanmaması. İnşallah azalan bu futbol terörünün önümüzdeki yıllarda kökü tamamen kurutulmuş olur. Tabii taraftarımızın bütün bunları yaparken, mutlaka takımı ateşlemelerini ve desteklerini sürdürmesi gerekir. Galatasaray maçlarımıza yeni bir başarılı sonuç eklemek istiyoruz." Bu arada, Fenerbahçe taraftarlarının ligin ilk yarısında oynanan derbi için Atatürk Olimpiyat Stadı"nda kendilerini çiçekle karşılayan Galatasaray taraftarlarına aynı şekilde bir karşılama yapmayı planladığı ifade edildi. Ayrıca kulübün taraftar derneklerine yazı gönderdiği ve maçta sahaya yabancı madde atılmaması ile küfürlü tezahürat konularında dikkatli ve duyarlı davranılmasını istediği öğrenildi. ---> fenerbahce.com not. na geht doch :o) |
:)
gerceklerden bahsedelim Jaykay.
Biz kupa icin kimseyi öldürmedik. Senin mekanina (hangi taraftar olursan ol) saldirida bulunan bir kisiye birde suratinin diger yüzünü sunarsan, buraya da vur dersen, bu senin bilecegin is. biraz gerceklerden bahsedelim Jaykay. Profesyonellikten bahsediyoruz. Biz bir mac yüzünden (Türkiyenin gelmis gecmis en büyük kalecisi olan birisini) dayak atmiyoruz. biraz gerceklerden bahsedelim Jaykay. Hangi maca gidersen git, bir iki salak cikipta yine küfr edecektir. Bu Fenere olur veya hernagi taraftar, bunu siz yaparsiniz yada biz...bu herzaman vardir. biraz gerceklerden bahsedelim Jaykay. Bu lig ne sizsiz olur nede bizsiz. Bu macin heyecani sizde daha büyük. Siz kazanirsaniz siz hava atacaksiniz. Biz kazanirsak bi hava atacagiz. Ama bunu unutma, bir fenerli hicbir zaman kaybetse, hak ettimde kaybettim demeyecektir. Aynen bizde öyle. biraz gerceklerden bahsedelim Jaykay. Sen Fenerlisin ve benim Fenerli oldugun icin rekabet etmekte zevk aldigim birisin. ama ne seni tanirim nede herhangi bir selamim sabahim var. Seninle ortak noktamiz sadece bir mac. biraz gerceklerden bashedelim Jaykay. Yarin aksam kazanirsaniz siz iyi bir avantaj disinda birazcikta prestij edinmis olacaksiniz. Baska birsey olmayacak. Bira biz size küfr edecegiz. Birazda siz bize. ama karsima cikipta benimle atismayacaksin. Sadece Forum da olacak. Yada kahvede biraz cekisecegiz. Biraz gerceklerden bahsedelim Jaykay. Siz FEnerbahce olarak...GALATASARAY"siz bir hicsiniz!!! Aynen bizde öyle!!! uA Emre |
Hasan Şaş: "Futbol erkek işi"
Milli futbolcu Hasan Şaş, Kazakistan"da yayın yapan "Karavan" gazetesine verdiği röportajda Kazakistan"ın Türk Milli Takımı için kapalı bir kutu olduğunu ifade ederek, futbolun fiziki güç isteyen bir erkek oyunu olduğunu ifade etti.
Kazakistan"ın Rusça yayın yapan ve 2 milyon tiraja sahip olan "Karavan" gazetesi Hasan Şaş ile bir röportaj yaptı. Hasan Şaş"ın el yazısıyla yazdığı "Gazetenize verdiğim röportajdan dolayı çok mutluyum. Umarım bu röportajımda sizi eğitecek, düşündürecek, mutlu edecek birtakım sözler söylemişimdir. Kazakistan-Türkiye maçında görüşmek üzere. Hepinizi seviyorum. Saygılarımla" mesajının da yayınlandığı röportajda yıldız futbolcu özel hayatına ve futbola ilişkin açıklamalar yapıyor. Hasan Şaş Karavan gazetesine yaptığı açıklamada, daha önce Kazakistan Milli Takımı"nın oynadığı maçı izlemediğini belirterek, "Kazakistan"ın futbolunu Türkiye ve diğer gruplardaki takımlar çok merak ediyor. Kazakistan şu anda kapalı bir kutu. Eğer iyi oynuyorsa onun da diğer takımlar kadar şansı var. İyi oynayan her zaman kazanır, Kazakistan da iyi oynarsa, o da kazanabilir" dedi. Hasan Şaş, "Eğer bir kızınız olursa onun futbol ile ilgilenmesini ister misiniz?" şeklindeki bir soruya ise "Hayır. Futbol erkek işi, kadın işi değil. Kadınlar başarılı olamaz" yanıtını verdi. Hasan Şaş özel hayatına ilişkin soruları da cevaplandırırken, bir çocuk sahibi olmak istediğini, ancak şartların iyi olması halinde bu sayının ikiye çıkabileceğini de sözlerine ekledi. ---> galatasaray.com not. laf"a bak alter. almanya dünya sampionu oldugu maci ve sonraki sokaklarda binlerce insanlarin coskunlugunu gördük.Bizim bayanlarimizda öyle oynasa yani buna basari denmezmi ? worüber soll man sich jetzt mehr aufregen,ob der kerl cim bom lu ist oder ein schlechtes frauenweltbild hat.pff =) |
Insallah! o.T.
ohne Text
|
Hahahaha9 o.T.
ohne Text
|
^
iki insan öldürüyorlar dahada hale degisiklik yok.
saka söylesem bu ara..sorulurdu : "Yauw,bir tane yetmiyormuydu..Niye iki tanesini yolculuga gönderdiler ? ve bir kac tanesi zar zor yarali kurtuldu ?!" Bu gevseklesdiriliyor ama bir sapikin bir türkiye"nin en mesur kalecileri getiren FB kulüpün En büyük Kalecisi Rüstü Recber yumruklandigini büyüklesdiriliyor... burda fark... biz ne yapsak kos koca edepsizlik.. katiler"de kahramanlar... Fenerbahce Rakipleri hep ayni güclüdür,ve saygi duyar Fenerbahce bunlara.. Galatasaray maclari sadece hep zevkli oluyor niyese =) Tarihi tekrarlayin..Büyük takim budur..=) |
o.T.
senin mekaninda namusuna, parana, herseyine göz dikilsin. ve sen birsey yapmazsin öylemi?
ya ben seni fenerli olarak bile görmüyorum kardesim. fenerlilere ayip ediyorsun. fenerliler ile panathinaikos macinda gurur duymustum. adamlar sari lacivert bir pankart üzerinde yunanlilara 1453 yazisi gösterdiler. senin yaptigin türklere büyük bir ayip. asimile olmus dostum benim :o) |
o.T.
senin mekaninda namusuna, parana, herseyine göz dikilsin. ve sen birsey yapmazsin öylemi?
ya ben seni fenerli olarak bile görmüyorum kardesim. fenerlilere ayip ediyorsun. fenerliler ile panathinaikos macinda gurur duymustum. adamlar sari lacivert bir pankart üzerinde yunanlilara 1453 yazisi gösterdiler. senin yaptigin türklere büyük bir ayip. asimile olmus dostum benim :o) |
o.T.
bu isi yüzünüe gözünüze bulastirmayinda yine.
sanki cok basit bir ismis gibi, mactan bir gün bir konusma yapiliyor. sonunu görecegiz. |
Bide Dostlukdan bahsediyorsun maclarda
Du bist ein widerspruch für sich.
Kein Wunder ultrAlways"liler sizi.. Yunanlilar bizim komusumuz.Insan"san anlamalisin,insan degilsen anlasmassin.. Ama burasi Spor Forum"ü,fazla abartbayim senin gibi.. O tek Pankarti gösteriyorsun sen,evet bende gördüm onu. böyle maclarda galiba hep en kötü taraftarlari secip örnek olarak gösterirsin.. bence sen gercek galatasarayli olsan bile ve bende yanlis gercek Fenerbahce"li seninle asla bir masaya oturmam,deymez cünkü.. hadi "ingoknito" ol yine,darin bist du ja gut lol |
Bide Dostlukdan bahsediyorsun maclarda
Du bist ein widerspruch für sich.
Kein Wunder ultrAlways"liler sizi.. Yunanlilar bizim komusumuz.Insan"san anlamalisin,insan degilsen anlasmassin.. Ama burasi Spor Forum"ü,fazla abartbayim senin gibi.. O tek Pankarti gösteriyorsun sen,evet bende gördüm onu. böyle maclarda galiba hep en kötü taraftarlari secip örnek olarak gösterirsin.. bence sen gercek galatasarayli olsan bile ve bende yanlis gercek Fenerbahce"li seninle asla bir masaya oturmam,deymez cünkü.. hadi "ingoknito" ol yine,darin bist du ja gut lol |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:28 Uhr. |