Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

18.10.2014 13:07

Yüzmek...

Zitat:

Zitat von _Sunguroglu (Beitrag 2095619)
Maalesef burada kavga cikaranlarin hic biri de genc degil. buradan ayrilan kisiler, saygisizlik yapan, kavga cikaranlarla niye ugrasmadi, niye bunlarla ben mi ugrasacagim dedi söyleyeyim; Bir adam denizde boguluyor, yüzme bilmeyen birisi onu kurtarabilir mi? yüzme bilmeyen arkadasa yüzmeyi ögrende diyemeyiz cünkü nasil saygisiz, kavgaci kisiler bu huylarindan kurtulamiyor ise, onlar ile ugrasmak istemeyen kisilerde ayni sekilde kavgaci kisilerle ugrasmama huyundan kurtulamiyorlar...iste bu yüzden genel'de ugrasmiyorlar..

Bütün bunlar bir yana, iyi ne kadar iyidir? buna cevabim; yeterince degil..

Yüzmeyi ögrenmek icin,denize girmek sart,yoksa ögrenilmez...Hic kimseden,kapasitesinin üzerinde birsey beklemiyoruz zaten,ama fikrini savunma özgürlügünü,sirf yüzme bilmiyorum diye terk etmemeli kisi...Iyinin yaninda olanlar var,onlari asla yanliz birakmazlar!Cünkü;iyi olanda mesele insanlardan ayri durmak degil,onlarla esit seviyede yasamak ve yasatmak...Kimsenin ben iyi ifade edmiyorum kaygisi tasimasi gerekmiyor,herkes dili döndügünce ifade ediyor...Mesela bak burda bir arkadas var,fazla bir birikime sahip olmamasina,kötülerin onu kötü göstermesine ragmen,kendi bildigi dogrulari ifade etmeye calisiyor....Kisaca korkularimiz sinsice katlediyor,iyi yi ve iyiden yana olanlari!Önce korkulari yenmek gerek,korkuyu yenmek icinde adim atmak.....

18.10.2014 13:28

YARIN!!!! "Gazzle cocuklari icin hep birlikte el ele"

Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
YARIN!!!!

"Gazzle cocuklari icin hep birlikte el ele"

19.10.2014 saat 13.00

SATO DÜGÜN SALONU
Wipperfurther Str. 33-35
51103 Köln

gazzeye yardim programi düzenlenecek, giris ücretsizdir. HEPINIZ DAVETLISINIZ (afisini bild des tagese ekledim)

18.10.2014 13:56

Zitat:

Zitat von huhusanane (Beitrag 2095326)

>herkes kendi düsündüü yoldan ayrilmiyor, malesef bu böyle !

>karsidakine dogru bir adim atmak bu kadar mi zor, soruyorum hepnize ??

>bu böyle gittikce bitmez !!

>neden herkes bir kendini sorgulamiyor ?

>korkmayin bir adim atin

:(

@huhusanane

Tatli kardesim, sen güzel dedin de, bana öyle geliyorki cogu buraya zaten kavga cikarmak

icin geliyor, yani niyetleri zaten kavgadan baska birsey degil !!! ;););)

Vurdumduymaz, kafa kelek beyin dümbelek ......

Man_Bey 18.10.2014 13:57

bunu yapan pkk-pyd'nin isid arasindaki fark ne????

18.10.2014 15:19

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095626)
Yüzmeyi ögrenmek icin,denize girmek sart,yoksa ögrenilmez...Hic kimseden,kapasitesinin üzerinde birsey beklemiyoruz zaten,ama fikrini savunma özgürlügünü,sirf yüzme bilmiyorum diye terk etmemeli kisi...Iyinin yaninda olanlar var,onlari asla yanliz birakmazlar!Cünkü;iyi olanda mesele insanlardan ayri durmak degil,onlarla esit seviyede yasamak ve yasatmak...Kimsenin ben iyi ifade edmiyorum kaygisi tasimasi gerekmiyor,herkes dili döndügünce ifade ediyor...Mesela bak burda bir arkadas var,fazla bir birikime sahip olmamasina,kötülerin onu kötü göstermesine ragmen,kendi bildigi dogrulari ifade etmeye calisiyor....Kisaca korkularimiz sinsice katlediyor,iyi yi ve iyiden yana olanlari!Önce korkulari yenmek gerek,korkuyu yenmek icinde adim atmak.....

Dedim ya, yüzmeyi ögrenin diyemeyiz cünkü ugrasmak zorunda degiller...hem zaten burada ki kavgaci kisiler siradan da degil! siradan olmadiklari icinde onlarla ugrasmak bir yere kadar ...ayrica dedidim gibi suc birazda bende ve bazi arkadaslarda...onlar saygisizligi, kavgayi yaymaya calisirken biz kimseye destek vermedik. en büyük hatali olarakta kendimi görüyorum.::
beni asil rahatsiz eden tabi tamamen gecmiste olan da degil. mesele suan halen kavgalarin yayilmaya calisilmasi. hep ayni kisiler, baskalarinin konularini isgal edip meseleleri tartisilmaz anlasilmaz hale getiriyorlar.
bunlarla kim niye muhattap olsun? cocuk veya genc degil ki bunlar..
bundan sonra senin söylediginin aksine daha ters davranacagiz..
Kimseye iyi görünmeye calismak zorunda degiliz, saygisizlik yapanlar hakettigini görür.

18.10.2014 15:26

Zitat:

Zitat von _Sunguroglu (Beitrag 2095650)
Dedim ya, yüzmeyi ögrenin diyemeyiz cünkü ugrasmak zorunda degiller...hem zaten burada ki kavgaci kisiler siradan da degil! siradan olmadiklari icinde onlarla ugrasmak bir yere kadar ...ayrica dedidim gibi suc birazda bende ve bazi arkadaslarda...onlar saygisizligi, kavgayi yaymaya calisirken biz kimseye destek vermedik. en büyük hatali olarakta kendimi görüyorum. beni asil rahatsiz eden tabi tamamen gecmiste olan degil suan halen kavgalarin yayilmaya calisilmasi. hep ayni kisiler, baskalarinin konularini isgal edip meseleleri tartisilmaz anlasilmaz hale getiriyorlar.

Kim nereye gider,kim karsi koymaz bilemem,gidenede kizmam!Fakat; ben dogrularimi,dilimin döndügü oranda savunup,kendini burda efendi ilan edenlerinin saltanatini yikmaya cürret ederim...Cünkü bana göre aslolan cürret etmek,kazanmak kolay!Ben dogrularimi,onlararin kafasina vura vura söyliycem!Tek basima bile kalsam ,asla geri adim atmiycam!Onlarin o köhne,yikilmaya müsait saltanatlari yikilana kadar;bu benim boynumun borcu olarak kalacak...

18.10.2014 15:34

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095652)
Kim nereye gider,kim karsi koymaz bilemem,gidenede kizmam!Fakat; ben dogrularimi,dilimin döndügü oranda savunup,kendini burda efendi ilan edenlerinin saltanatini yikmaya cürret ederim...Cünkü bana göre aslolan cürret etmek,kazanmak kolay!Ben dogrularimi,onlararin kafasina vura vura söyliycem!Tek basima bile kalsam ,asla geri adim atmiycam!Onlarin o köhne,yikilmaya müsait saltanatlari yikilana kadar;bu benim boynumun borcu olarak kalacak...

Mesele cesaret, cüret etmek degil...bu kisiler kimseyi korkutmuyorlar, sadece bezdiriyorlar ve onlarla tartistikca anlasma daha da imkansizlasiyor..bunlar böyle iste, bunlarin oldugu yerde herhalde anlasma diye bir sey yok..

18.10.2014 15:43

Zitat:

Zitat von _Sunguroglu (Beitrag 2095653)
Mesele cesaret, cüret etmek degil...bu kisiler kimseyi korkutmuyorlar, sadece bezdiriyorlar ve onlarla tartistikca anlasma daha da imkansizlasiyor..bunlar böyle iste, bunlarin oldugu yerde herhalde anlasma diye bir sey yok..

:))Onlar öyle planliyor,mesele bu plani ortadan kaldirmak!Yaziyorum bazen,beni fazla kimse anlamiyor,bi onlar ne dedigimi biliyorlar...Siz diyorum siz,siz kendinizi iyi bilirsiniz,siz plan yapmadan biz cözümünü buluruz diye.....

Billy73 18.10.2014 15:59

http://de.wikipedia.org/wiki/Jungtür...egriffsklärung)

18.10.2014 16:57

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095654)
:))Onlar öyle planliyor,mesele bu plani ortadan kaldirmak!Yaziyorum bazen,beni fazla kimse anlamiyor,bi onlar ne dedigimi biliyorlar...Siz diyorum siz,siz kendinizi iyi bilirsiniz,siz plan yapmadan biz cözümünü buluruz diye.....

ne plani? bunlar bodoslama kavgaci degiller mi?

18.10.2014 17:11

Zitat:

Zitat von _Sunguroglu (Beitrag 2095661)
ne plani? bunlar bodoslama kavgaci degiller mi?

Yok!Bunlar fazla iyi iste sorun benim icin burda basliyor?
Cok iyi olmak,profesyonellik,profesyonellik ise örgütlü bir yapiyi gerektirir...
Bunlar siradan insanlar degil,bunlar burda özellikle kendi sinif ve özellileri icin her yöntemee basvuran insanlar....Mesela;biriyle bas edemeyince,cevresinde olanlara el atip onlari sekillendirmeye calisirlar sana karsi...Tam 2 hafta da 10larca sahte nickle,beni deniyorlar...Fakat unuttuklari birsey var,ben sinifima ihanet etmem!Tek basimada kalsam,sonuna kadar sinifimin ve halkimin hizmetindeyim....Bazen yorum yapmiyor yazmiyorsam,onlarin yaptiklari beni enterese etmedigi icindir...Cok ugrasirlar,ben bir kelime söylerim,anlamazlar,o kelimeye bir yazi yazarim,cesaret edip karsi koyamaz,konuyu carpitmaya calisirlar vb.bosver,sadece bunlarin basit insan olmadigini bil,bunu vaybee den bagimsiz yapmadiklarinida......

Man_Bey 18.10.2014 17:23

körlerle sağırlar birbirini ağırlar

18.10.2014 17:31

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095667)
körlerle sağırlar birbirini ağırlar

:) Senin sagir oldugunu biliyordumda, eyvah birde körlük var desene, lach ..... !!! :D:D:D

haaayyy bin yasa, beni bugün güzel güldürdün emi.

18.10.2014 17:44

Birde!

Körler,sagirlar biribirini agirlar,sözünü benden ögrendin,buda bir gelisme:)
Birde sen ve yalakalarin icin bir söz bulalim olur mu?
Bozacinin sahidi,siraci:))))

18.10.2014 17:54

:) Basit İnsanlarla Uğraşma! Unutma Kartal Sinek Avlamaz ..... ;););)

18.10.2014 17:56

:)

Dedem derdi ki yiğidim her havlayan köpeğe taş atan yiğidin kolu çabuk yorulur.
Babam ise karabaş köpeğe taş atma ki kendini kangal sanmasın derdi. ;););)

Man_Bey 18.10.2014 17:59

sinek kücüktür ama mide bulandirir

gerektiginde sinegi avlamam, oldugu yerde ezerim!!!!

18.10.2014 18:00

Saygisiz, kavga yaymaya calisan deyince kendisine dedigimi bildi tabi, kör sagir demeye basladi....:)yalniz benim anlamadigim, bunun bana satasan feyzade diye bir arkadasi vardi, nasil bu kadar erken manbey'le yollari ayrildi cözemedim. huylari tam birbirine benziyordu....

Man_Bey 18.10.2014 18:05

Zitat:

Zitat von _Sunguroglu (Beitrag 2095676)
Saygisiz, kavga yaymaya calisan deyince kendisine dedigimi bildi tabi, kör sagir demeye basladi....:)yalniz benim anlamadigim, bunun bana satasan feyzade diye bir arkadasi vardi, nasil bu kadar erken manbey'le yollari ayrildi cözemedim. huylari tam birbirine benziyordu....

benim paylastigim yorumu üzerine alinmana bir sey yapamam.

ben genel anlamda bir atasözü paylastim ama yarasi olan gocunmaya basladi.

sizi böyle sazan gibi atlatirim iste :)

18.10.2014 18:07

Bunlar!

Zitat:

Simdi birsey derim,bunlarin seviyesine düserim....Sekilde görüldügü gibi yalakalarina,neler yazdiriyor...E zavalliyi kimse ciddiye almayinca birkac nick yapti bakti o da yemiyor,direk bodoslama daliyor....Dikkat et silahlar sahibini vurur:)))Bunlari periyodlarla takip et,ne oldugunu anlarsin....yazdiklari yazilarin saatine bak mesela,inan bazilarinda nasil olur da 24 saat yazabiliyor dersin,ama onlar bir kisi degiller bunu untma!Ha birde sunu unutma,kendin olmayi....Bir gün hepsi burunlarini ceke ceke gelecekler dogruya......

Man_Bey 18.10.2014 18:10

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095679)
Simdi birsey derim,bunlarin seviyesine düserim....Sekilde görüldügü gibi yalakalarina,neler yazdiriyor...E zavalliyi kimse ciddiye almayinca birkac nick yapti bakti o da yemiyor,direk bodoslama daliyor....Dikkat et silahlar sahibini vurur:)))Bunlari periyodlarla takip et,ne oldugunu anlarsin....yazdiklari yazilarin saatine bak mesela,inan bazilarinda nasil olur da 24 saat yazabiliyor dersin,ama onlar bir kisi degiller bunu untma!Ha birde sunu unutma,kendin olmayi....Bir gün hepsi burunlarini ceke ceke gelecekler dogruya......

bunuda paranoyak ettim. her nickin altinda beni ariyor :)

bütün deliler benimi buluyor??????????

18.10.2014 18:14

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095675)
sinek kücüktür ama mide bulandirir

gerektiginde sinegi avlamam, oldugu yerde ezerim!!!!

Kaba kuvvette hayir !!!

Man_Bey 18.10.2014 18:18

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2095682)

Kaba kuvvette hayir !!!

ok weil du es bist werde ich den beiden fliegen nichts tun.

beyazgüle tesekkür edin sinekler :)

18.10.2014 18:20

Bunlar!

Zitat:

Sinekle ugrasa dursun,ben sizin batakliginizi kurutmaya caliscam:)))
Hadi bakalim hodri meydan!Erkek ce olsun ama,kadinlarin eteginin altina saklanma:))))

18.10.2014 18:22

Bunu

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095684)
Sinekle ugrasa dursun,ben sizin batakliginizi kurutmaya caliscam:)))
Hadi bakalim hodri meydan!Erkek ce olsun ama,kadinlarin eteginin altina saklanma:))))

Beyazin kopyasi üzerinden mancik e yazdim:)))

18.10.2014 18:26

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095679)

Manbey'den bende süpheleniyorum ama bugüne kadar hic üstünde durmadim nasilsa cogu kisi olumsuz konustugu icin, arastirip bir sey bulsam sürpriz olmayacak. ne gerek var dedim...
bir gün degisseler de ben görmeyecegim, cünkü o zamam görmem gereken daha önemli seyler olacaktir..
cevreleri görsün yeter, asil rahatsiz olan kendi cevresi, arkadaslari olur. biz gerekirse yapilanlari unutur yolumuza gideriz, lakin gidemeyenler. öyle degil mi?

Man_Bey 18.10.2014 18:32

siz karsinizdakini kendiniz gibi biliyorsunuz.

ikinizinde ne mal oldugunu herkes biliyor.

arastiririm diye tehdit edene bak. biraz erkeksen arastirirsin ama havlayip isirmayanlari cok gördüm burada.

18.10.2014 18:44

Bunlarin konuyu acanlara saygisizlik yaptigini, kavgalar yaymaya calistigini söyleyince nasil sinek, ezerim, ne mal oldugunu belli olan, köpek gibi laflari duyduk..

Hz Mevlana ne güzel demis; İnsanın terbiyesi öfkeliyken belli olur.

18.10.2014 18:46

Zitat:

Zitat von _Sunguroglu (Beitrag 2095690)
Bunlarin konuyu acanlara saygisizlik yaptigini, kavgalar yaymaya calistigini söyleyince nasil sinek, ezerim, ne mal oldugunu belli olan, köpek gibi laflari duyduk..

Bunlarda terbiye ne gezer?Terbiye edilmis bir hiyar salatasi bile bunlara bin ceker valla:)))Bence birakalim,etek altina saklanip,kücük sapaniyla daha baska inciler atsin;)

Man_Bey 18.10.2014 18:52

Zitat:

Zitat von _Sunguroglu (Beitrag 2095690)

terbiyeni takin yaksa terbiyeni takarlar.

ben atasözü paylastim ve o atasözüne sazan gibi atlayan sendin.

eee senin gibi sazanlari sinek gibi ezerim demem sende derin yara acmis gibi.

bir daha paylasilan yorumlara atlayip sacmalama yoksa bu sacmaliklarin hesabini soran cikar.

18.10.2014 18:59

cevap vermeye gerek var mi? :D

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095693)
terbiyeni takin yaksa terbiyeni takarlar.

ben atasözü paylastim ve o atasözüne sazan gibi atlayan sendin.

eee senin gibi sazanlari sinek gibi ezerim demem sende derin yara acmis gibi.

bir daha paylasilan yorumlara atlayip sacmalama yoksa bu sacmaliklarin hesabini soran cikar.

:D :D

----------------------

18.10.2014 19:04

:))))

Yav kadinlarin eteginin altindan konusanlarin,tehditleride cok efemine oluyor degil mi?:))))
Cok güldüm ya:))))Rahat rahat gülebilirmiyim?:))))

18.10.2014 19:10

Biri

Biride pano da yaygara koparmaya calisiyor:))))Ona yazdigim seyi buraya yazim:)))

Dur ben bunu fonetik ses olarak yazim:))))SCHIRACI IS BASINDA:))))))

18.10.2014 19:22

:)))

Kobene catismasi,pano ya sicradi:))))
Hadi bakalim,fedailer is basina!

18.10.2014 20:24

Bazen;

Bazen bir sarki,bazen bir resim,seni alip götürür,bilinmezlere sürer düslerini...Ne var sonunda dersin acaba?Merakla,inatla pesi sira düsersin düslerinin ardina,yaklastikca uzaklasan gökkusagi sanki,bilinmeze olan yolculuk....Kosarsin olmaz,caktirmadan gidersin olmaz,aleni yürürsün yine olmaz....Olmazlar gelir sirayla önüne,bazilarini rahatlikla es gecersin...Mesela dersin;acaba dersin,neden dersin,niye dersin?Karsiliksiza dogru gidersin,her sordugun soru karsiliksiz kalir,tam omuzunu düsürüp,cocuksu hüznüne sarilacakken hep o söz gelir aklina?Herseye ragmen güzeldi....Cenk

18.10.2014 21:30

@Man_Bey

Du bestrafst die falsche Person.
Onun hic bir sucu yok. Dil döktüm, ama anlatamadim. Ama sana söylediklerimin hepsi dogru.
Ardinda bir yalan yok. Af ettim diyorsun, ama hala yalnis kisiyi cezalandiriyorsun.

Ben o degilim! Ister inan, ister inanma. Ben o degilim!
Onu tanimiyorum bile. Ama bir gün tanisirsam, beni af etmesi icin elimden ne gelirse yapacam.

18.10.2014 21:39

Neden

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095709)
Onun hic bir sucu yok. Dil döktüm, ama anlatamadim. Ama sana söylediklerimin hepsi dogru.
Ardinda bir yalan yok. Af ettim diyorsun, ama hala yalnis kisiyi cezalandiriyorsun.

Onu tanimiyorum bile. Ama bir gün tanisirsam, beni af etmesi icin elimden ne gelirse yapacam.

Anlamadigim sey bunu neden özelden paylasmak yerine burda paylasiyorsun?

18.10.2014 22:09

guelkurusu

Neden sildin kendini,ne oldu,biri sana birsey mi yapti?:(

Man_Bey 18.10.2014 22:30

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095709)

aferin, bu kadar yalan ve iftiradan sonra kendini sildin.

affettim seni ama unutmadim. bir daha böyle pislikler yapma.

18.10.2014 22:32

Biri

Biri bu man_bey e adam nasil olur anlatsin!
Bu kendini bir halt zannediyor sanirim......

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:30 Uhr.