![]() |
Yüzmek...
Zitat:
|
YARIN!!!! "Gazzle cocuklari icin hep birlikte el ele"
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
YARIN!!!!
"Gazzle cocuklari icin hep birlikte el ele" 19.10.2014 saat 13.00 SATO DÜGÜN SALONU Wipperfurther Str. 33-35 51103 Köln gazzeye yardim programi düzenlenecek, giris ücretsizdir. HEPINIZ DAVETLISINIZ (afisini bild des tagese ekledim) |
Zitat:
@huhusanane Tatli kardesim, sen güzel dedin de, bana öyle geliyorki cogu buraya zaten kavga cikarmak icin geliyor, yani niyetleri zaten kavgadan baska birsey degil !!! ;););) Vurdumduymaz, kafa kelek beyin dümbelek ...... |
bunu yapan pkk-pyd'nin isid arasindaki fark ne????
![]() |
Zitat:
beni asil rahatsiz eden tabi tamamen gecmiste olan da degil. mesele suan halen kavgalarin yayilmaya calisilmasi. hep ayni kisiler, baskalarinin konularini isgal edip meseleleri tartisilmaz anlasilmaz hale getiriyorlar. bunlarla kim niye muhattap olsun? cocuk veya genc degil ki bunlar.. bundan sonra senin söylediginin aksine daha ters davranacagiz.. Kimseye iyi görünmeye calismak zorunda degiliz, saygisizlik yapanlar hakettigini görür. |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
|
Zitat:
|
Zitat:
Cok iyi olmak,profesyonellik,profesyonellik ise örgütlü bir yapiyi gerektirir... Bunlar siradan insanlar degil,bunlar burda özellikle kendi sinif ve özellileri icin her yöntemee basvuran insanlar....Mesela;biriyle bas edemeyince,cevresinde olanlara el atip onlari sekillendirmeye calisirlar sana karsi...Tam 2 hafta da 10larca sahte nickle,beni deniyorlar...Fakat unuttuklari birsey var,ben sinifima ihanet etmem!Tek basimada kalsam,sonuna kadar sinifimin ve halkimin hizmetindeyim....Bazen yorum yapmiyor yazmiyorsam,onlarin yaptiklari beni enterese etmedigi icindir...Cok ugrasirlar,ben bir kelime söylerim,anlamazlar,o kelimeye bir yazi yazarim,cesaret edip karsi koyamaz,konuyu carpitmaya calisirlar vb.bosver,sadece bunlarin basit insan olmadigini bil,bunu vaybee den bagimsiz yapmadiklarinida...... |
körlerle sağırlar birbirini ağırlar
|
Zitat:
:) Senin sagir oldugunu biliyordumda, eyvah birde körlük var desene, lach ..... !!! :D:D:D haaayyy bin yasa, beni bugün güzel güldürdün emi. |
Birde!
Körler,sagirlar biribirini agirlar,sözünü benden ögrendin,buda bir gelisme:)
Birde sen ve yalakalarin icin bir söz bulalim olur mu? Bozacinin sahidi,siraci:)))) |
:) Basit İnsanlarla Uğraşma! Unutma Kartal Sinek Avlamaz ..... ;););) |
:) Dedem derdi ki yiğidim her havlayan köpeğe taş atan yiğidin kolu çabuk yorulur. Babam ise karabaş köpeğe taş atma ki kendini kangal sanmasın derdi. ;););) |
sinek kücüktür ama mide bulandirir
gerektiginde sinegi avlamam, oldugu yerde ezerim!!!! |
Saygisiz, kavga yaymaya calisan deyince kendisine dedigimi bildi tabi, kör sagir demeye basladi....:)yalniz benim anlamadigim, bunun bana satasan feyzade diye bir arkadasi vardi, nasil bu kadar erken manbey'le yollari ayrildi cözemedim. huylari tam birbirine benziyordu....
|
Zitat:
ben genel anlamda bir atasözü paylastim ama yarasi olan gocunmaya basladi. sizi böyle sazan gibi atlatirim iste :) |
Bunlar!
Zitat:
|
Zitat:
bütün deliler benimi buluyor?????????? |
Zitat:
Kaba kuvvette hayir !!! |
Zitat:
beyazgüle tesekkür edin sinekler :) |
Bunlar!
Zitat:
Hadi bakalim hodri meydan!Erkek ce olsun ama,kadinlarin eteginin altina saklanma:)))) |
Bunu
Zitat:
|
Zitat:
bir gün degisseler de ben görmeyecegim, cünkü o zamam görmem gereken daha önemli seyler olacaktir.. cevreleri görsün yeter, asil rahatsiz olan kendi cevresi, arkadaslari olur. biz gerekirse yapilanlari unutur yolumuza gideriz, lakin gidemeyenler. öyle degil mi? |
siz karsinizdakini kendiniz gibi biliyorsunuz.
ikinizinde ne mal oldugunu herkes biliyor. arastiririm diye tehdit edene bak. biraz erkeksen arastirirsin ama havlayip isirmayanlari cok gördüm burada. |
Bunlarin konuyu acanlara saygisizlik yaptigini, kavgalar yaymaya calistigini söyleyince nasil sinek, ezerim, ne mal oldugunu belli olan, köpek gibi laflari duyduk..
Hz Mevlana ne güzel demis; İnsanın terbiyesi öfkeliyken belli olur. |
Zitat:
|
Zitat:
ben atasözü paylastim ve o atasözüne sazan gibi atlayan sendin. eee senin gibi sazanlari sinek gibi ezerim demem sende derin yara acmis gibi. bir daha paylasilan yorumlara atlayip sacmalama yoksa bu sacmaliklarin hesabini soran cikar. |
cevap vermeye gerek var mi? :D
Zitat:
---------------------- |
:))))
Yav kadinlarin eteginin altindan konusanlarin,tehditleride cok efemine oluyor degil mi?:))))
Cok güldüm ya:))))Rahat rahat gülebilirmiyim?:)))) |
Biri
Biride pano da yaygara koparmaya calisiyor:))))Ona yazdigim seyi buraya yazim:)))
Dur ben bunu fonetik ses olarak yazim:))))SCHIRACI IS BASINDA:)))))) |
:)))
Kobene catismasi,pano ya sicradi:))))
Hadi bakalim,fedailer is basina! |
Bazen;
Bazen bir sarki,bazen bir resim,seni alip götürür,bilinmezlere sürer düslerini...Ne var sonunda dersin acaba?Merakla,inatla pesi sira düsersin düslerinin ardina,yaklastikca uzaklasan gökkusagi sanki,bilinmeze olan yolculuk....Kosarsin olmaz,caktirmadan gidersin olmaz,aleni yürürsün yine olmaz....Olmazlar gelir sirayla önüne,bazilarini rahatlikla es gecersin...Mesela dersin;acaba dersin,neden dersin,niye dersin?Karsiliksiza dogru gidersin,her sordugun soru karsiliksiz kalir,tam omuzunu düsürüp,cocuksu hüznüne sarilacakken hep o söz gelir aklina?Herseye ragmen güzeldi....Cenk
|
@Man_Bey
Du bestrafst die falsche Person.
Onun hic bir sucu yok. Dil döktüm, ama anlatamadim. Ama sana söylediklerimin hepsi dogru. Ardinda bir yalan yok. Af ettim diyorsun, ama hala yalnis kisiyi cezalandiriyorsun. Ben o degilim! Ister inan, ister inanma. Ben o degilim! Onu tanimiyorum bile. Ama bir gün tanisirsam, beni af etmesi icin elimden ne gelirse yapacam. |
Neden
Zitat:
|
guelkurusu
Neden sildin kendini,ne oldu,biri sana birsey mi yapti?:(
|
Zitat:
affettim seni ama unutmadim. bir daha böyle pislikler yapma. |
Biri
Biri bu man_bey e adam nasil olur anlatsin!
Bu kendini bir halt zannediyor sanirim...... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:30 Uhr. |