![]() |
Sana ictenlikle Tesekkürler!
Bu yasima kadar kendimin kim oldugumu anlamaya calisipta anlayamamistim. Bilseydim bu kadar kisa ve basit bir cözüm oladugunu inan bana hemen o cözümü mutlaka kosardim.
Lakin yasamda en zor olan seyin insanin kim ve ne oldugunu kavrayabilmektir buda mümkün degildir. Elbet küstahca simarik bir asagilik kompleksi icinde olunan basit ve düz mantik denilen dikdörtgenlesmis bir beyinselligin disinda yasamaya özen gösterebilenler icindir bu düsüncelerim. Hic bir insanin bir diger insanin ne mantigini nede düsselligini degerlendirebilme denilen özel bir ukelaligi olmamalidir diye düsünmekten öte bunu bir prensipleme olarak yasama ve onun su ana kadar taniyabildigimiz en degeri canlisi olan insana adi ve konumu ne olursa olsun yapilmamasinin bir insana, bir bireye duyulmasi gereken temel saygi ve kültür olarak düsünmekteyim. Elbetki bunu basarabilmek insani bir agirliligin saygin özelligidir, hafiflilik ancak o zaman ya kendisini belirler yada ortaya cikar. Ben sana bir insan olarak saygi duyuyorum düsüncelerinin büyük bir kismina ve insanlara yaklasimlarinin pek coüuna saygi duymuyorum. Ayrica Peren hanim icin yazacaklarina ( ki hic bir insan icin bir seyler yazmanida uygun bulmamakta saygisizlik, görgüsüzlük ve küstahlikolarak görmekteyim.) lütfen onun kendisine ait bir birey oldugunu unutma. Umarim yasam senide olgunlastirir, simarik kücücük kizlar gibi, etekleri bahar rüzgarlarinda ucusan, saclari kurdelali agzinda cikletli illa en güzeli benim bu dünyada diye kosturmalardan vaz gecer. ÖNCE INSANA SAYGININ NE OLDUGUNU KAVRAR VE UNUTMAZSIN: ÖNCE HER KOSULDA INSAN VE INSANA SAYGI: HER SEY GÖNLÜNCE OLSUN SEMPATI DUYDUGUN SAHISA KARSIMUTLAKA EPMPATISEL YAKLASIMLARINDA VARDIR: GALVANI |
cidam ne yapti sana ???
yani sizin gibi dini düsünceleri yok diye kötümü oldu yoksa acik geziyor tanga giyor diyemi bu düsmanlik..
hadis meselesine gelince evladim ..bu yazdigim hadisler buharinin kitablarinda duruyor..sizin hadis kitablari böyle celiskilerle dolu bana kizacagina salak salak..hadis kitablarina kiz... harbiden manyamis sonderschulenin tekisin..cidama gercekten hak veriyorum sen yazilanlari bile okumuyorsun...helal olusn kiza maldan anliyor bende bosuna ugrasiyrum seninle.. |
tefsir isi bu sen biraz daha kitap
okuman lazim.
farzi arazi meselesi degil. söylenilenden maksadi iyi anlamaya calismalisin. Kuranda Allah seytana emir veriyor bu isyan ediyor, Allah"dan mühlet istiyor bu nasil anlasilmali? hz. yusufa 12 yildiz secde ediyor, yildizlarin secde etmesi nasil oluyor? meleklerin ademe secde etmesi nasil oluyor? gök yüzünden gaybi haberler calmaya calisan cinlerden bahsediliyor bu nasil anlasilmali? en meshur konulardan birtanesi sefaat olayi. varmi yokmu? bunlari anlamak icin lafizci yaklasmakla kesinlikle mümkün degildir. zaten hadis ehlide senin gibi tüm mesellere lafizci yaklastiklari icin sorunlar cikmakta. cünkü anlatilmak istenileni anlamaya degilde, söylenenleri lafzi olarak alip hüküm cikarmaya calisilmasi olumsuz sonuclari dogurmakta. sende simdi et diye israr edip domuzun yagini yemek helaldir gibi hükümler cikarmaya calisiyorsun. sanki bu kurani ilk defa sen okumus gibi birde hava atiyorsun. tevazu u mahviyette toprak gibi ol, demis büyük adamin biri. sanki venusu yeniden kesfetmissin gibi burada hava estirme. ayrica kuranin bir tek yorumu olacak diye bir sart da yok. bu insanlarin algilamasi ile ilgili birseydir. ve tek bir yorum yoktur olamazda. ben leb demeden leblebi yi anlarim, sen anlamazsin, sana baska ayetlerde lazim olur. buda dogaldir normaldir. dün illet sözcügünü sana ipucu olarak verdim lakin fazla girmedin. buda konulara tam vakif olmadigini gösterir. bence birazdaha derine in. cok yüzeyselsin. mütevazi takin.günesi avucun icinde tutar gibi burada cirit atma. |
Sen, sen ol yinede...
kiro miro deme ... olur mu ???!!!
Birazcik Peygamberi örnek alirsan sende öyle kelimeleri kullanmassin eminim!!! yinede sagol :) |
PUTPERESTLiK /MÜSRiKlIK TESTi@@@@
PUTPERESTLIK /mÜSRIKLIK TESTI !!!!!!
bir cok müslüman arkadas kendilerinin putperest müsrik olduklarini bilmedigi icin zamaninda ögrencilerime hazirladigim testi sizlerede sunuyorum.. Lütfen assagidaki her soruyu 30 saniyede cevaplayiniz ! 1)Inancinizda Hz muhammedsiz bir Allah düsünebiliyormusunuz ? a)hayir b)evet c)belki d)hicbiri 2) Kuranda gecen hz muhammedin sünnetleri yerine 3 ay sadece hz isanin sünnetini kendinize yol olarak secebilirmisiniz a)hayir b)evet c)kafirmisin nesin oglum bu ne bicim soru d)belki 3)icinde bulundugumuz kainat hz muhammedin yüzü suyu varligi hürmetine allah tarafindan yaratilmistir ! a)evet b)hayir c)hem evet hem hayir d)sacmalama ! 4)ahirette allah sorgu sualinizi yapti ve sizi evladim siz cehennemliksiniz krali gelse seni cehennem atesinden kurtaramz dedigi an hz muhammedin devreye girerek bu benim ümmetime ait bir kisi ona SEFAAT ediyorum bunu cennete yolluyalim diyebilecegine inaniyormusunuz ? a)evet b)hayir c)ya allah bismillah allahuekber d)insallah ve insamuhammed ! 5)>Ben önce allahdan korkuyorum sonra peygamberden ..peygamberden korkmayan allahdan hic korkmaz bu cümleyi hakiki bir mümin söylemistir. Katiliyormusunuz ? a)evet b)hayir c)belki d)error 6)Din forumlarinda sex kelimesi ne okumak ne yazmak istiyorum..cünkü sex seytanidir sevgi ilahidir bu tanimlamaya katiliyormusunuz ? a)evet b)hayir c)duruma bagli d) ne diyon lan ? 7) zevcem veya esimle sex yaparken sexden önce odadaki kurani kerimi örterim besmele cekerim lakin besmele cekerken hz muhammedin adini anmam cünkü günah olur ! bu ilmihal bilgisi imaninizi arttiriyormu ? a)evet b)hayir c)kesinlikle d)zamana ve sartlara bagli 8)Hz muhammedin en büyük mücadelesi yahudilere hiristiyanlarla degil müsriklerle olmustur! Kendinizi yüzde kac müsrik olarak görüyorsunuz? a) % 0 b) % 100 c) % 19 d) % 81 9) Hz muhammed yerine Hz aliye peygamberlik gelebilecegini tasavur edebilirmisiniz ? a) hayir b) evet c) hz ali zaten peygmber degilmi ? d) kesinlikle hayir 10) Ibadet ederken hz muhammede de seslenirmisiniz ? a) evet b) hayir c) bazen d) bir kac kez olmustur 11 ) assagidaki cümlede peygamber hz muhammed kelimesi bilerek mi unutulmustur Allah , kendisinden başka ilah olmadığına şehadet eder; melekler ve adaleti gözeten ilim sahipleri de... O"ndan başka ilah yoktur. Üstündür, Bilgedir a)evet b)hayir c)anlamadim d)ne alaka ? 12) Kesinlikle, din sadece ALLAH"a aittir. O"nun dışındakileri evliya (dostlar) olarak edinenler, Onlar bizi ALLAH"a daha fazla yaklaştırsın diye biz onlara tapıyoruz. (derler). Ayrılığa düştükleri bu konuda onların arasında ALLAH karar verecektir. ALLAH kuşkusuz, yalancıları ve nankörleri doğru yola iletmez sizce bu ayette evliya dostlar yerine günümüzde hz muhammedveya hz ali koyulsa ayetin anlami degisebilirmi `? a)hayir b)evet c)bilmiyorum d)bu kesinlikle yahudi oyunu ! 13) 40-84-O zaman hışmımızı gördüklerinde: "Allah"ın birliğine inandık ve ona ortak koştuğumuz şeyleri inkar ettik!" dediler. 85-Dediler ama, hışmımızı gördükleri zamanki imanları kendilerine fayda verecek değildi. Allah"ın kulları hakkındaki süregelen kanunu (bu), işte hüsrana bu noktada düştü kafirler! bu ayetler sadece allahin kanunu/sünneti oldugunu acikliyormu ? a)evet b)hayir c)bana kuran felan sorma d)cok haklisin 14) allah kuluna yetmez mi? Seni O"ndan başkalarıyla korkutuyorlar. allah kimi saptırırsa ona bir yol gösteren bulunmaz. Sadece allah size yeterlimi `? a)hayir b)evet c)allahin yaninda hz muhammed olursa yeter d)sen peygamber düsmani bir kafirmisin nesin koccum ? 15)hayatinizda hic bir kez olsa dahi putperest olacaginizi düsündünüzmü `? a)hayir b)evet c)bir kez d)niye sordun ? 16 ) sizce alevi ve sünni kardesler caktirmadan putperestlermidir ?ve hayatinzda kac kez sünni platformda onlarin tanrilarina buhariye felan hakarette bulundugunuz icin o platformdan atildiniz a) hic b) birkez c) 10 kez d) sayisini hatirlamiyorum bu testi azami yaklasik 5 dakika icinde spontan yapmak zorundasiniz ! cevap anahtari yakinda aciklanip yüzde kac putperest/müsrik oldugunuzu bulabilirsiniz ! basarilar ! ;)))) |
13 tane b, 1 c, 1 b ve 1 tane de a var
bende elaziz:-))..
|
sory 1b 1d olacak o.T.
ohne Text
|
13 tane B .............
hangi sorulara a.c.d cevabi verdin..
soru numarasini verirsen..kac prozent müsrik/putperest oldugunu söylerim ;) |
o.T.
Wofür ich Allah höchlich danke?
Daß er Leiden und Wissen getrennt. Verzweifeln müßte jeder Kranke Das Übel kennend wie der Arzt es kennt. Närrisch, daß jeder in seinem Falle Seine besondere Meinung preist! Wenn Islam Gott ergeben heißt, In Islam leben und sterben wir alle. |
Was würdet Ihr über..
die Religion im Leben heutiger Generation (bizim neslimiz) sagen.?
Denkt Ihr dass es eine Rolle im Leben spielt oder dass man sie nur noch in einigen Bereichen des Lebens spielen lässt. |
Bu Testi Babana Önce Yap.... hehe
Cünkü baban da Sünni sana verecegi cevab acik ve net olur....
Bubaa dersin sen kafirmissin beee hehehehee Sonra mama na dogru dön onada bu testleri yaptir.... Sinifi gecerlerse su putperest inancindan bir dibloma ver onlara... |
su sapiklan iyi eyleniyorsun :=))
adam domuzun cükü bile yenir diyor :=)))))))))))
yagi nerde kaldiki hehehehhe |
Yazınla şaşırttın beni
Senden alışık olmadığım uslüpla yazdın. Eleştirdin, ama dozunda. Ağır hitamlarda veya bütünüyle alakasız varsayımlarda da bulunmadın...
Hakkımdaki düşüncelerinde serbestsin elbette, ben de üstüme almak veya almamak konusunda serbestim. Evet ukalayım, buraya da yansıtmış olabilirim bunu, ama saygısız değilim. Buradaki çoğu kullanıcının aksine, sınırın nerede (görgü ve terbiye meselesi) olduğunu gayet iyi biliyorum. Bir de genel bir şey, yazımın son cümlesini hiçkimsenin anlamamış olmasına şasırdım. Liste"de nickim hálá yer alsa da, buranın moderatörü değilim artık. Yazımı herhangi bir kullanıcı olarak bıraktım, moderatörü olarak değil. Gerekli miydi? Değildi, ama yazmak istedim. Ve bunu yaparken ölçüyü kaçirdiğimi da düşünmüyorum. Moderatör olarak -buradaki çoğu kişinin aksine, benliğimi "net benlik" ve "real benlik" olarak ayırmıyorum ve buna rağmen- en ağır küfürlere ve iftiralara bile tepki vermedim. Yukarıdaki yazı ise iki yılın ardındaki izlenimlerimi içermekte. Ah, unutmadan: Buna kendini sebep göstermeye çalışanlar olacak şimdi yine (bazıları bir türlü akıllanmıyor işte), ama tıpkı geçen sene bırakmaya niyetlendiğimde gibi, neden V! ile ilgili. Çoğunuzun unuttuğu bir nokta var, moderatörün tek basına elleri kolları bağlı, V! ile ortak çalışmalı. Moderatörlükten bıkma nedenim de işte bu, ortak çalışmadan memnun değilim. Gerisinı/ayrıntıları da buraya aktarmaya gerek yok. |
Tabii
Anlamaman da gayet normal zaten, cümle benden olmasıydı, ben de anlamazdım. Sanırım o kısımdan itibaren yavaş yavaş uykum gelmeye başlamıştı :-)
Senin de, kişiler hakkında fikir yürütmek konusunda tezcanli davrandigin zamanlar olmustu. "Önyargılı olduğun zamanlar" oldu ile, bunu kastettim yani. Örnek de istersin sen şimdi, ama onu buradan vermek istemiyorum :-) Görüşlerinle veya fikirlerinle ilgili bir eleştiri değildi anlayacağın. Zaten yazımda hiç kimsenin dini veya ideolojik görüşünü eleştirmedim, o beni ilgilendirmez. Yazım buradakilerin davranma biçimlerini (benim burada gördüklerimi, yaşadıklarımı) anlattı yalnızca. |
Evet Sibel Ablanizdan?
Daha cok sey ögreneceksiniz hocaniz birde sporu size tam olarak ögrettimi modern kültürlü birer buzdolabi haline geleceksiniz....
|
Offff
1. O yazıyı moderatör olarak değil, herhangi bir kullanıcı olarak yazdım.
2. Hakkında yazdıklarım, yorumdan ziyade, tespitti. Bundan önceki yazılarıma verdiğin cevapları tekrar oku - ve tabii benim yazdıklarımı. Bir de, sadece nicklerin ilk iki harfine değil, tüm harflere dikkat edersen iyi olacak. Şimdi de bye bye |
Ek Olarak....
Evet baya modernlesmissiniz sayin modern kadinlarimiz yakinda bizlerde Tailant tan kadin almaya gidersek sakin kizmayin......
Medeniyetin bulusunda gelismesinde orasi burasi acik secik olan tussilerin ne gibi rölü olmustur. Das Klischee von den jungen türkischen Frauen, die unter der Aufsicht der Familie zu Hause sitzen, ist zu weiten Teilen überholt: Junge Türken in Deutschland haben sich inzwischen eine eigene Kultur und Infrastruktur aufgebaut, zu der Diskos und Popidole genauso gehören, wie eigene Magazine und Caf?s. Foto: dpa In dem kleinen Caf? an der Oranienstraße in Berlin-Kreuzberg ist alles so wie vor 30 Jahren. Junge und alte Männer mit Schnurrbärten trinken Tee an Plastiktischen. Sie rauchen und spielen Karten. Der grell beleuchtete Raum ist einfach eingerichtet. Die Wände sind kahl. Alle sprechen Türkisch. Frauen werden hier nicht gern gesehen. Die Straße trennt Welten voneinander. Schräg gegenüber sitzen in der orangegestrichenen "Makabar" junge Türkinnen im schicken Hosenanzug und trinken Cocktails. Sie flirten mit glattrasierten Jungs in Boss-Hemden. Die Szene im "Makabar" hört Musik aus den 30er-Jahren. Gastarbeiterkinder, die in Deutschland angekommen sind selbstbewusst, zielstrebig und aufstiegsorientiert. Hakan Soylu und Faruk Önal sind in Kreuzberg aufgewachsen, haben deutsche und türkische Freunde und versuchen, sich aus beiden Kulturen das Beste herauszupicken. "Deutsch sein verbinde ich mit Sicherheit, Organisation, guter Ausbildung", sagt der 25-jährige Soylu, der Wirtschaftsingenieurwesen studiert. Aber auch mit penibler Knickrigkeit: "Unglaublich, deutsche Studenten bieten einem Geld an, wenn sie nichts auf die Fete mitgebracht haben!" Mit den jungen Arbeitslosen vom Caf? gegenüber hat Soylu nichts zu tun: "Das sind doch Kanaken!" Alle am Tisch lachen und überspielen damit den Ernst des Themas. Önal betont: "Ich kenne ein paar von denen. Das sind sehr starke Charaktere, aber sie hatten einfach keine Chance." Diejenigen, die Chancen haben und sie auch nutzen, sind nach wie vor in der Minderheit. Aber immer mehr Deutschtürken schaffen den Aufstieg in die Mittelschicht. Über 30 Prozent haben inzwischen Realschulabschluss, fast jeder Zehnte Abitur. Mehr als 23 000 türkische Studenten sind an deutschen Hochschulen eingeschrieben, der Frauenanteil liegt bei 36 Prozent. Die Zahl der türkischstämmigen Ärzte, Juristen und Lehrer wächst ebenso wie die der mittleren Angestellten und selbständigen Handwerker |
İlk başlarda...
... senin bu tuhaf hallerinin nedeni toyluğun ve "büyümemiş" olman sanmıştım. Ama yanılmışım, senin durumun çok daha vahim. Seninkisi ne yaşla, ne de olgun(suz)lukla açıklanabilir kişilik bozukluğu.
Yahu, sen bana yönelik 500 "yazı" yazdıysan, ben ancak 1 tanesine cevap vermişimdir. Sen şimdi gerçekten yazına cevap vermeye gerek duymadığıma şaşırdım mı yani? Ah ah, koyun kaval dinler gibi okuyanlar yok mu, ne yapsan nafile... Bu arada ben de yavaş yavaş şüphelenmeye başladım: Berfo"yla bir akrabalığın olmazsın senin? Seni de -nafile olsa da- gerçeklerle yüzleştireyim bari. Yazına cevap vermemiş olmam, yukarıda yazdıklarımla ilgili olmasın sakın? Senin "versiyonundan" sonra çelişkiye veya "böyle olmalı" diyenler varsa, araştırsınlar, bana ne bundan. Eski alışkanlıklarından da hálá vazgeçmemişsin bakıyorum. Yine kendi yaptıklarını başkalarına projekte ediyorsun. Zaten gelişimini tamamlamış "birinden" başka ne beklenir ki? Sen karekter(sizliğ)ini nette doya doya yaşamaya devam et. Senin aksine, ben kendimi burada ıspatlama gereği hiç duymadım. Cinsellikle ilgili saplantına, her içeriğin sende cinselliği çağrıştırmasına gelince, o mevzuda berfo ve zaza ile iş biriliği yapmanı öneririm. Acı paylaşılınca azalırmış, derler... Bir de şu anki prensinden bir ricam var, tahammül edebildiği kadar, boş bırakmazsın seni. Tamam, chatte de forumlarda yazan bayanları kötülemeyi, sorunlarını sergilemeyi sürdürüyormuşsun, ama en azından forumda "eserlerinden" karşılaşmaktan kurtulmuş oluyoruz böylece. Şimdi de lütfen, sana yine cevap vermemeye devam ettiğimde, kendi kendine "gerekçeler" üretme. Bak, sana "uzunca" bir armağan bıraktım, onunla yetinmeyi dene. Hadi sana da bye bye |
Sen var ya :-)
... tam bir koyundede örneğisin. Bilhassa şu ağlama ve zırvalama huyun yok mu, "demek bu kadar da olabiliyor" dedirtiyor her defasında bana :-)
Bu arada cahil olduğunu hç demedim, haysiyetsiz ve ahlaksız olduğunu dedim hep, bu lafımın da hep arkasındaydım. Midem sizinkilerinki kadar geniş değil - Tanrı"ya şükür :-) Bir de ikiyüzlü filan da değilim. Böyle dediğinde alınıyorum gerçekten, hepiniz "ama ona bir şey demiyorsun/ona kıyak çekiyorsun" diye ağlamış olduğunuza göre, en az altı- yediyüzlü olmalıy(d)ım. Lütfen bundan sonra benden ikiyüzlü diye bahsetme, altiyüzlü filan de bari :-) İkinci yazınla yine çok güldürdün beni :-) > o sahisa demedinki ben cidam deyilim.... Al işte, bir koyundede özelliği daha :-) En azından şu Güler saçmalığının "nedenini" öğrenmiş oldum. Yahu, bula bula originalgueler"i mi buldun ben sanacak. Yine seni üzmek zorundayım, onunla herhangi bir işim yok. Ama sen beni yine o zannet, saplantısız yapamıyorsun anlaşılan :-) Sana yazacaklarım bunlardan ibaret. Kendimi tekrarlamayı sevmem :-) |
Ben de bilmiyorum ki :-)
Birçok konuda ayrı görüşe sahip olsam da onunla, yine de -her nedense- ona karşı sempati duyuyor(d)um...
Ah dur, nedenini buldum galiba :-) Ama buraya yazamam, senaryist arkadaşlarımızin üretecekleri "geliştirimleri" kısıtlamayım şimdi :-) Ama psst, diğerleri duymadan, sana bir ipucu vereyim: Lokpa :-) |
also darüber haben wir es doch schon
die ganze Zeit ! oder nicht. Wir sind sogar schon beim Schweine-Fett und Hundegulasch! :)
|
dö riyen
Und noch was, mein Eindruck hat mit dem, was mit dir und Zaza war, nichts zu tun. Wenn es nicht zutrifft, brauchst du (alle anderen auch) dich (euch) nicht angesprochen fühlen.
Im Übrigen habe ich in deinem Fall geschrieben, dass ich mich möglicherweise auch irre. Also nicht der Rede wert, brauchst dich für mein Empfinden nicht zu bedanken. |
Hep siz mi...
... konu dışı yazılar bırakacaksınız :-)
Zaza, kusura bakma, herkese cevap verdikten sonra, artık gına geldi. Zaten "biz birbirimizi seviyoruz" kısmından sonra sıkılıp, okumayı bıraktım. Siz aynı nakaratlara, birbirinizi sevmelere devam edin. Benim için bunların hepsi sadece saçmalıktan ibaret. |
Elazizzzzz nirdesin??? senin esek yine
ahirdan kacmis ekinlere zarar veriyo yavrum..sahip ol su essegine:-))))
|
ich bin wiedermal enttäuscht von dir:-))
intellecta ile fujitsunun dikkatli bakilinca aslinda ayni kazmanin, ayni kerestenin biri profilden digeri cepheden olan görüntüleri oldugunu anlamadinmi daha canim:-)) yapma gözünü seveyim..:-)
|
Du täuschst dich :-)
Wir hatten seinerzeits ausgiebeig Gelegenheit das yazgulu80/intellecta-Phänomen in den Foren beobachten zu "dürfen".
Sie ähneln sich, aber sie sind nicht eine Person :-) |
Sen Sibelin Bekcisimisin....
Yoksam kiz kardesindemi öyle seyler yapiyor nede olsa Özgürsünüz hersey sizden beklenir...
Hem birde ikide bir su elazizi cagirib durma onada kazma sapi cakmisimdir :=))) Ona deki kazma sapini kac kez fuji sana cakti.... |
Baskasinin agziyla konusma kocum
Sen git Domuz yaglariyla ugras ona laiksin zaten. Senin ne kadar bilgili oldugun oradan belli. Neyse seni kale almiyorum zaten. Allahin kanunlarini hice sayan sen kendi kafana göre yorum yapmaya devam et. Senin inancin sana benim inacim bana.
Sonderschülermis !!! Asil sende var sonderschüler ahlaki. Benim Cidamla bir problemim yok kocum. Senin onunla bir problemin varsa beni ilgilendirmez. Böyle fitneci kadinlar gibi ortaligi karistirmaya calisma. Fitne cikarmak günahtir. |
Eglenmiyorum kardes sadece aciyorum ...
ohne Text
|
B.M.O. ne demek bilen var mi ?
az evvel: Suudili bir arkadas anlatti. Black Moving Object Suudi Araplar kadinlarina takilan ad! Bu haftaki Spiegel dergisinde de aynen bu konu var. .....BMO Biraz da gülelim yaw.
|
sibelin bekcisi degilim ama issiz kalsam
ve teklif alsam korkma olabilirdim..:-))
sibel gibi isler yapan bir bacim da yok..ama bosuna agzin sulanmasin yavrum..olsa da sana zirnik vermezdi.. sen elazizin dedigi gibi hayvanlarla muhabbet etmekten bir kadini mutlu edecek kadar kultiviert bir seye benzemiyon.. kereste herif |
Senin tesbitlerin yanlis bence
ama seninle polemige girmek istemiyorum. Böyle off lu moflu olmuyor bu konular. Neyse ben isime bakayim sen isine bak.
Be bye |
Bir soruda ben ekleyim :)))
17 ) Domuzun neresini yersin ??
a) etini yerim b) sütü icerim c) bokunu yerim d) cükünü yerim |
sen % 95 müsriksin geriye kalan
%5 de essekcisin..daglarda essek kovalaya kovalaya bu hale geldigin icin seni maruz görüyoruz---..önce okuma yazma ögren sonra sana test yaptiiririz anliyacagin dilden tabiki kiroca ,,, ödül olarakda yikanmis gusül almis bir sari essek ;))) essek tecavüzcüsü sapik seni ;)
|
sonderschüler ler malesef bu teste tabii
degil..ayrica beyinsizler ve gerizekali showculardanda din iman sorulmaz..
müsrik kafir veya mümin olmak icinde temel ihtiyac beyin ve mantikli bir zeka düzeyi.. yani senin beynine domuzlar mmictigi icindirki o yüzden böyle testlerden sen muafsin..hadi simdi git en yakin hocaya sen namaz kilarken seni parmaklasin belki ozaman aklin biraz olsun basina gelir ;))))) |
köpek eti yiyebilirsin....
yani domuz eti harici les olmamasi sartiyla hertürlü eti yiyebilirisn..kuran icin scheissegal was du isst.---;) senin migdene bagli birsey..
arablar deve yer deve cükü yer.-..hic deve görmemis bir ülkede ne devesi derler devede yenirmi ? ayrica türklerde öküzün kuzunun kocun tassagini yiyorlar...veya diski cikan bagirsagi alip kokerec diye 5 yilidz restaurantlarda menüye koyuyorlar.. yani yemenin icmenin nasil yapilacagi kuranda co0k basitce anlasilir sekilde cercevelenmis... domuz yagi yiye bilecegin gibi kedi köpek at essek fil maymun sinek akrep aklina gelebilecek hertürlü eti yiyebilirsin...protein proteindir.. sadece domuz etinden uzak dur cünkü o imtahan sebebiyle yasaklanmis bir et..ama ölümle karsi karsiyasan ölmüyecek kadar kanda lesde domuzda yiyebilirsin... neden domuz eti yiyemiyoruz..sebebini bilmiyoruz..bilmekde zorunda degiliz... |
bos ver su kiroyu...;))))))))))))))
adam almanyaya iltica etmis..
gelen vurmus giden vurmus.. kimsede okutmamis cocugu.. ne yapsin bu kiro... kendine sibel kekili gibi essek suratli bir avrat ariyordur.. avradi önce alip cuvalin icine sokucak..sonrada kesin türbanli karisini gerdek gecesi..kiz kulaklarini tuttum senin simdi essek gibi anirsana ...köyden kalma bir aliskanligim....yoksa minikkus ötmüyor diyecektir... MUHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH!!!!!!!!!!!!! bu kiro yüzünden 5 yas genclestim valla gülmekden :)=))))))))))) |
das mein ich aber auch o.T.
ohne Text
|
Elaziya ayet
dün sana söz vermistim bugün ayeti yazarim diye az kalsin unutuyordum
يَا أَيُّهَا النَّاسُ اتَّقُواْ رَبَّكُمُ الَّذِي خَلَقَكُم مِّن نَّفْسٍ وَاحِدَةٍ وَخَلَقَ مِنْهَا زَوْجَهَا وَبَثَّ مِنْهُمَا رِجَالاً كَثِيراً وَنِسَاء وَاتَّقُواْ اللّهَ الَّذِي تَسَاءلُونَ بِهِ وَالأَرْحَامَ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلَيْكُمْ رَقِيباً 1. O ihr Menschen! Fürchtet eueren Herrn, Der euch aus einem (einzigen) Wesen erschuf und aus ihm seine Gattin und aus ihnen viele Männer und Frauen entstehen ließ. Und seid euch Allahs bewußt, in Dessen Namen ihr einander bittet, und euerer Verwandtschaftsbindungen. Siehe, Allah wacht über euch das ist der Beweis das Havva aus Adam enstand |
*gg*
ilk önce sunu belirtmek isterim,sirf burdakiler bilsin diye,zira sen ve ben bunu zaten cok iyi biliyoruz.sen benim her ama her yazimi birden cok cevaplar yazmissindir ezelden beri.burda benim bilgimi ve diger özelliklerimi cekemeyenlerle ortak yönündür bu.direk bana degilde foruma genel bir yazi gönderiyormusunuz gibi yapiyorsunuz daima.ne gerek var buna ben sizi yemem ;) evet halinize,kör cahilliginize sasarim ve hala gülerim ama kisiliklerinize karsi bir kin besledigim yok burda senin yaptigin gibi ;) isirmam,kannst weiterhin direkt mir antworten.sieht anders wahrlich peinlich aus...
herzaman yaptigin gibi simdi de konuyu büsbütün dagittin,hala soku atlatamamana bagliyorum bunu.seni yine rezil ettim ve dinle ilgili bu kadar kolay konusulmayacagini/yazilmayacagini sana ve burdaki diger hanzolara gösterdim.din ile ilgili cok fazla bir bilgi birikimin yok henüz,ama bildigim konulardan yüzde yüz eminim.senin gibi öyle kaynagi belirsiz bir sekilde ALlah c.c. hâsâ Al Ilah tan geliyor demiyorum burda ;)) inan hala gülesim geliyor. sei bitte in zukunft vorsichtig mit dem was zu schreibst.manche unwissende können dir sonst solchen KÜFÜR abkaufen.bunun günahini cekmeni tavsiye etmem..yine de sen bilirsin...nerde bir manyakligini yakalarsam seni tekrar ve tekrar rezil edecegime inanabilirsin;sofern ich zeit dafür aufzuopfern bereit bin,denn ich werde bald im ausland als lehrkraft tätig sein.. also hüte dich und sei nicht so erbärmlich-aggressiv kleines. (caktirma,cevabini hala ortada yok ama aramizda kalsin,bunlar zaten cakmadi olayi) *fg* |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:58 Uhr. |