Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Man_Bey 16.10.2014 22:35

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095394)
Koffer sind gepackt..

Iyi geceler vaybee :)

weglaufen ist keine lösung.

16.10.2014 22:39

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095399)
weglaufen ist keine lösung.

Man_bey ussandim.
Ich weiß nicht was du hören willst, aber ich weiß, dass hier ist nicht der richtige Weg.

Hadi, sana hediyem olsun, simdi kos git, hani bana bir daha cevap yazmiyacaktin de.

Du denkst, du weißt alles über mich? Dann erzähl, was du weißt, ama ben cocuk degilim. Istersem kacarim, istersem kalirim, keyfimin kahyasi sadece benim. Allahdan baska kimseye hesap borcum yok.

Bildigini sayiyorsun sadece. Ama kendinden baska kimseye zarar vermiyorsun. Dogrulari bir Allah biliyor. Herkes kendinden sorumlu, ben nasil hesabimi kendim vereceksem, sende aynen öyle.

Rica ederim, her nerdeysen, sen orda kal, bende burda iyiyim. Ne sana merakliyim, ne baskasina.
Belki sen ille herseyi burda cözmek istiyorsun, ama ben sen degilim. Agnim ak. Sana hesap borcumda yok, Allahdan baskada kimsenin önünde diz cökmem.

Umarim, simdi mutlu olmussundur.

Man_Bey 16.10.2014 22:45

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095402)
Man_bey ussandim.
Ich weiß nicht was du hören willst, aber ich weiß, dass hier ist nicht der richtige Weg.

Hadi, sana hediyem olsun, simdi kos git, hani bana bir daha cevap yazmiyacaktin de.

Du denkst, du weißt alles über mich? Dann erzähl, was du weißt, ama ben cocuk degilim. Istersem kacarim, istersem kalirim, keyfimin kahyasi sadece benim. Allahdan baska kimseye hesap borcum yok.

Bildigini sayiyorsun sadece. Ama kendinden baska kimseye zarar vermiyorsun. Dogrulari bir Allah biliyor. Herkes kendinden sorumlu, ben nasil hesabimi kendim vereceksem, sende aynen öyle.

Rica ederim, her nerdeysen, sen orda kal, bende burda iyiyim. Ne sana merakliyim, ne baskasina.
Belki sen ille herseyi burda cözmek istiyorsun, ama ben sen degilim. Agnim ak. Sana hesap borcumda yok, Allahdan baskada kimsenin önünde diz cökmem.

Umarim, simdi mutlu olmussundur.

aliskinim bu tür dönekliklere, ben büyük konusanlara genelde tükürdüklerini yalatirim.

cok yazmissin ama hala özür dilemedin. bekliyorum.... :)

16.10.2014 22:50

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095408)
aliskinim bu tür dönekliklere, ben büyük konusanlara genelde tükürdüklerini yalatirim.

cok yazmissin ama hala özür dilemedin. bekliyorum.... :)

Asil kaybeden sensin, haberin bile yok.

Hadi, gönlün rahat olsun bakalim Pasa Efendi. Büyüklük bende kalsin.
Senden özür diliyorum. Bakalim Allahda seni af edecekmi...

Hadi simdi git isine. Rahat uyursun artik, cok yalvardin, dayanamadim, senin gibi vicdansiz degilim sonucda.

Herkes okumusdur umarim, büyük manbeyden özür diliyorum. rahatladin mi simdi?

Man_Bey 16.10.2014 22:52

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095414)
Asil kaybeden sensin, haberin bile yok.

Hadi, gönlün rahat olsun bakalim Pasa Efendi. Büyüklük bende kalsin.
Senden özür diliyorum. Bakalim Allahda seni af edecekmi...

Hadi simdi git isine. Rahat uyursun artik, cok yalvardin, dayanamadim, senin gibi vicdansiz degilim sonucda.

Herkes okumusdur umarim, büyük manbeyden özür diliyorum. rahatladin mi simdi?

wieso nicht gleich so :)

bir daha böyle seyler yapma. ich mag keine frauen die lügen.

16.10.2014 22:54

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095416)

Emrin olur Pasa zadeleri, baska emriniz varmiydi acaba?

Man_Bey 16.10.2014 22:59

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095418)
Emrin olur Pasa zadeleri, baska emriniz varmiydi acaba?

uzatma simdi konuyu.

tamam hatani gördün ve özür diledin. umarim ileride bir daha böyle yanlis yapmazsin.

16.10.2014 23:00

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095424)
uzatma simdi konuyu.

tamam hatani gördün ve özür diledin. umarim ileride bir daha böyle yanlis yapmazsin.

Hay hay efendim.

Man_Bey 16.10.2014 23:20

so ich geh jetzt schlafen

16.10.2014 23:22

Gercek!

Ne kadari gercek,yasadiklarimizin?Ne kadari gercek tanidiklarimiz,yada tanidigimizi sandiklarimiz?Sen sevgi büyütürken icinde,sevgi büyüttüklerin ne kadarini anliyor?Sevmek 6 harflik bir kelime,bazen bir ömre,bazen birgüne sigiyor.Biri sizin gercekten sevdiginizi anladigi zaman neden gözünü kapiya diker bilirmisiniz?Sizin sevginize layik olmadigindan ilk,sonrada sevginin kendisi icin anlamsiz oldugunu düsündügünden...Peki seven mi hak eder sevgiyi bu kosulda,sevilen mi?Seven her kosulda,insani duygularin magbedidir,görkemli hislerin kapisi,zaten kapiyi icinde bulunduran seven,sevdiginin cikip,yeniden girmesini bekler...Fakat giden bir daha gelmez,gelsede hicbirsey eskisi gibi olmaz....Cünkü giden;sirtina ihanet kütüklügünü yüklenmis,mermiyi silaha sürmüs,emniyeti acmistir!Geriye tek soru kalir,tetige ne zaman basacagi......Tetige ne zaman basacaksin?Cenk

Lara_ 16.10.2014 23:39

Good night Vaybee..

17.10.2014 08:26

Cırpınma!

Aslinda haytattan ne tür beklentisi oldugunu bilmeyenleri tarif eden tek kelimedir;CIRPINMA!
Bazen bir kafeste cirpinirlar bir kus gibi,bazen kocaman özgürlügü göremeyip gökyüzünde,serseri mayin gibi,sanki yolunu kaybetmis gibi cirpinir kimileri!Bazi cirpinislar sadece türübünde seyredenler icin,bazilarida yolunu birtürlü bulamayanlar icindir!Her ne sebeple olursa olsun,cirpinmak yerine,ucmayi bilmek lazim,dünya kanatlarinizdan büyük,korkmayin;ucmayi deneyin......

17.10.2014 10:10

pkk nin hedeflerinden biri de ISLAMSIZ bir dogu dur

Son olaylar bize bir kez

daha gösterdi ki cami yakan,

Kur`an taebesini katleden pkk´nin hedeflerinden biride

ISLAMSIZ`siz Dogu`dur.

Cumaniz mübarek olsun, Rabbim bu mübarek günün askina "ZALIMLERE FIRSAT" verdirmesin (amin)

17.10.2014 11:06

Islamsiz mi ???

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2095463)
Son olaylar bize bir kez

daha gösterdi ki cami yakan,

Kur`an taebesini katleden pkk´nin hedeflerinden biride

ISLAMSIZ`siz Dogu`dur.

Cumaniz mübarek olsun, Rabbim bu mübarek günün askina "ZALIMLERE FIRSAT" verdirmesin (amin)

Nasil yani, anlamadim ?!?!?!

Ben AKPnin en fazla oyu doguda aldini biliyorum,

ve o yüzdennn hatta orda SÜNNI KÜRTLER cok diye biliyorum !!!

Ganz zu Schweigen von den Aleviten und den Schiiten.

Nasil olurda dogu Islamsiz olur ki ???

Das klingt ja wie der Wilde Westen yeeehhaahhhh !!! .........

Also folglich hier der Wilde Osten yeeehhaahhh !!! .........

17.10.2014 13:32

pkk nin hedeflerinden biri de ISLAMSIZ bir dogu dur

Ak parti secimlerde doguda ya "birinci" parti yada "ikinci" parti olarak cikti.

pkk nin hedefi dogudaki insanlari DINDEN uzaklastirarak (imansiz insana herseyi yaptirmak daha kolay) ve okullari yakarak (cahil kalmalarina neden olmak)

DAHA KOLAY KANDIRIP hem daga cikartir hemde protestolarda kullanir.

Kürtlerin cogunlugu asla bdp ye güvenmiyor!!! (secim sonuclarida meydanda zaten)

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2095468)

Nasil yani, anlamadim ?!?!?!

Ben AKPnin en fazla oyu doguda aldini biliyorum,

ve o yüzdennn hatta orda SÜNNI KÜRTLER cok diye biliyorum !!!

Ganz zu Schweigen von den Aleviten und den Schiiten.

Nasil olurda dogu Islamsiz olur ki ???

Das klingt ja wie der Wilde Westen yeeehhaahhhh !!! .........

Also folglich hier der Wilde Osten yeeehhaahhh !!! .........

17.10.2014 14:24

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2095480)
Ak parti secimlerde doguda ya "birinci" parti yada "ikinci" parti olarak cikti.

pkk nin hedefi dogudaki insanlari DINDEN uzaklastirarak (imansiz insana herseyi yaptirmak daha kolay) ve okullari yakarak (cahil kalmalarina neden olmak)

DAHA KOLAY KANDIRIP hem daga cikartir hemde protestolarda kullanir.

Kürtlerin cogunlugu asla bdp ye güvenmiyor!!! (secim sonuclarida meydanda zaten)

:) ahh, anladim simdi ne demek istedigini, tsk.... ;););)

deniz1008 17.10.2014 14:42

tony aka man_bey, manbee, herrlichkeit, zülfikar, etc... back with same shit reklame

22.09.2014, 07:27
Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2092646)
...ben yokken bile beni sikayet yapman beni cok sevindirdi

Man_Bey 17.10.2014 17:53

düzenbaz hilekar deniz1008

Zitat:

Zitat von deniz1008 (Beitrag 2092564)
tony aka man_bey, manbee, herrlichkeit, zülfikar, etc... back with same shit reklame
06.09.2014, 16:24

Zitat:

Zitat von Man_Bey
deniz1008 ben yokken bile benim reklamimi yapman beni cok sevindirdi :)

Zitat:

Zitat von deniz1008 (Beitrag 2095484)
22.09.2014, 07:27
Zitat:

Zitat von Man_Bey
...ben yokken bile beni sikayet yapman beni cok sevindirdi

cahil türkce ve almanca konusamayan deniz1008.

benim yorumlarimi degistirirken bile türkceyi kullanamiyorsun.

sikayet yapilmaz, sikayet edilir.

lütfen türkcemizi dogru ve güzel kullanin !!!!

türkceye hakim degilseniz almanca yazin. ama deniz1008 gibi hic bir dili düzgün bilmiyorsaniz hic yazmayin :)

17.10.2014 20:34

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095416)

Und ich mag keine Männer, die Lügen ;)

17.10.2014 20:34

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095394)
Koffer sind gepackt..

Iyi geceler vaybee :)

Bin angekommen :)

17.10.2014 22:16

:)))

Aptallar ve aptalca davranislari olmasa,hayat cok monoton olur:)))

Man_Bey 17.10.2014 22:29

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095513)
Bin angekommen :)

so schnell bist du angekommen :) dein ziel scheint ja nicht weit weg gewesen zu sein.

SevtapTuran 17.10.2014 23:48

Yabanci düsmanligi cogaliyormu yoksa benmi hassas oluyorum, yoksa yanlis yerdemiyim?

18.10.2014 00:05

Off Sevtap

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2095539)
Yabanci düsmanligi cogaliyormu yoksa benmi hassas oluyorum, yoksa yanlis yerdemiyim?

Yabanci düsmanligi son nesil genclikle azaliyor aslinda,sen kuruntu yapiyorsundur bence....

SevtapTuran 18.10.2014 00:23

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095542)
Yabanci düsmanligi son nesil genclikle azaliyor aslinda,sen kuruntu yapiyorsundur bence....

Yok degil, eskiden gülüp gectiklerime simdi baska bakiyorum belki

18.10.2014 00:24

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2095543)
Yok degil, eskiden gülüp gectiklerime simdi baska bakiyorum belki

Yaslaniyormusun ne acaba,yas kac senin yav? tam söyleme 24 ila 30 arasimi?

SevtapTuran 18.10.2014 00:37

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095544)
Yaslaniyormusun ne acaba,yas kac senin yav? tam söyleme 24 ila 30 arasimi?

Hepimiz her saniye yaslaniyoruz. Sen hep aynimi kaliyorsun?

18.10.2014 00:39

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2095546)
Hepimiz her saniye yaslaniyoruz. Sen hep aynimi kaliyorsun?

Yok ya ondan degil,senin durumunu anlamak icin sordum:)Herkes yaslanir tabiki,bu doganin kanunu:)

SevtapTuran 18.10.2014 00:47

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095547)
Yok ya ondan degil,senin durumunu anlamak icin sordum:)Herkes yaslanir tabiki,bu doganin kanunu:)

Ögrenince Bir sey degismeyecek benim hakkimda. Hayat devam ediyor bende düsünmeye. Ne olacak böyle........

18.10.2014 00:54

Hayat!

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2095548)
Ögrenince Bir sey degismeyecek benim hakkimda. Hayat devam ediyor bende düsünmeye. Ne olacak böyle........

Hayat duragan degil ki,neyse bosver hic sormadim say,bu saatten sonra ögrensem bile cok kiymeti harbiyesi yok,bulutlardan,ayaklarin yere degmiyor bence,bence sen icinde bulundugun ruh halini sorgula,sorulan soruya edebi cevap,herzaman sanane anlami tasir......

18.10.2014 01:04

Saati kurdum

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095450)
Ne kadari gercek,yasadiklarimizin?Ne kadari gercek tanidiklarimiz,yada tanidigimizi sandiklarimiz?Sen sevgi büyütürken icinde,sevgi büyüttüklerin ne kadarini anliyor?Sevmek 6 harflik bir kelime,bazen bir ömre,bazen birgüne sigiyor.Biri sizin gercekten sevdiginizi anladigi zaman neden gözünü kapiya diker bilirmisiniz?Sizin sevginize layik olmadigindan ilk,sonrada sevginin kendisi icin anlamsiz oldugunu düsündügünden...Peki seven mi hak eder sevgiyi bu kosulda,sevilen mi?Seven her kosulda,insani duygularin magbedidir,görkemli hislerin kapisi,zaten kapiyi icinde bulunduran seven,sevdiginin cikip,yeniden girmesini bekler...Fakat giden bir daha gelmez,gelsede hicbirsey eskisi gibi olmaz....Cünkü giden;sirtina ihanet kütüklügünü yüklenmis,mermiyi silaha sürmüs,emniyeti acmistir!Geriye tek soru kalir,tetige ne zaman basacagi......Tetige ne zaman basacaksin?Cenk

Saati kurdum bekledim,elin tetige gitmedi gördüm,cünkü giderse kendimi kursunun önüne atacagimi biliyordun......

Imogdi 18.10.2014 02:17

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094443)
Schönheit liegt im Auge des Betrachters.
Glaubst du, du bist schön?
Ein anderer User hat hier auch mal ständig gepostet, dass er unglaublich gut aussehend sei, dann hat er erzählt das er mal ein Modell war, jetzt hat er ein Profilbild. Ich meine ok, er kann von sich denken was er will, aber nochmal Schönheit liegt im Auge des Betrachters. Er mag sich für unglaublich gutaussehend halten für unwiderstehlich sogar. Ich habe meine eigene Meinung.
Das selbe gilt für dich. Weder wird jemand schöner/gutaussehender, weil drei Leute das bestätigen noch wird er hässlicher, weil du das vermutest.
Bosuna nefesini tüketmissin.

Kolonya marka li Nickleri zaten ciddi ye almiyorum ...

falls wir auf der selben Ebene "plaudern " wollen ..
solltest du 1-2 reale Buildl von deiner Wenigkeit in dein Profil reinstellen ..

wenn nicht ,weiß ich das du enorm an dir Selbst zweifelst ..

und da hilft dir auch die bunte "Großschrift " nix ..
damit bist du nicht "glaubwürdiger " ...

18.10.2014 08:24

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095522)
so schnell bist du angekommen :) dein ziel scheint ja nicht weit weg gewesen zu sein.

Kiskanma. Wir leben im 20igsten Jahrhunder, da kann man in der früh in Europa sein und nur wenige Stunden später in Asien ;)

18.10.2014 08:25

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2095556)
Kolonya marka li Nickleri zaten ciddi ye almiyorum ...

falls wir auf der selben Ebene "plaudern " wollen ..
solltest du 1-2 reale Buildl von deiner Wenigkeit in dein Profil reinstellen ..

wenn nicht ,weiß ich das du enorm an dir Selbst zweifelst ..

und da hilft dir auch die bunte "Großschrift " nix ..
damit bist du nicht "glaubwürdiger " ...

Du meinst wohl, Gülsuyu.
Eins solltest du über mich wissen, ich lasse mich nicht erpressen.

Imogdi 18.10.2014 09:05

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095566)
Du meinst wohl, Gülsuyu.
Eins solltest du über mich wissen, ich lasse mich nicht erpressen.

seni kim si.ker ...
bleib einfach brav ..

18.10.2014 11:04

Forumda herkesin konusunda tartisma cikaran, alakasi olmayan yorumlar yapan saygisizlarin! bilmesi gerekir ki, güzel seyler yazmaniz kimseyi ikna etmiyor. istedigin kadar güzel yazilar yaz kendini iyi savun, iyi cevaplar ver, saygisizsan güzel yazmak bile cöpe gider!
bu forumda her tarafa susmamayi, illa cevap vermeyi, kavga etmeyi yaymaya calisanlar bunu basardilar ve halen basariyorlar...
forumda o yüzden en iyi üyeler gitti, gitmekte veya fazla ugramamakta haklilar ne diyelim..

18.10.2014 11:23

Zitat:

Zitat von _Sunguroglu (Beitrag 2095588)
Forumda herkesin konusunda tartisma cikaran, alakasi olmayan yorumlar yapan saygisizlarin! bilmesi gerekir ki, güzel seyler yazmaniz kimseyi ikna etmiyor. istedigin kadar güzel yazilar yaz kendini iyi savun, iyi cevaplar ver, saygisizsan güzel yazmak bile cöpe gider!
bu forumda her tarafa susmamayi, illa cevap vermeyi, kavga etmeyi yaymaya calisanlar bunu basardilar ve halen basariyorlar...
forumda o yüzden en iyi üyeler gitti, gitmekte veya fazla ugramamakta haklilar ne diyelim..

Bence gidenler,sorunlu tiplerden korkan,onlarin kendilerine dokunmasini istemeyen,gercekleri savunabilecek kadar tahammülü olmayanlardir!Ayrica giden kimsede yok,yazilarin ziyaret edilme sayisi bir iki insan yazinca dahada cogaliyor....Gidenler,genelde kendine güveni olmayanlardir kanimca.....

18.10.2014 11:47

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095593)
Bence gidenler,sorunlu tiplerden korkan,onlarin kendilerine dokunmasini istemeyen,gercekleri savunabilecek kadar tahammülü olmayanlardir!Ayrica giden kimsede yok,yazilarin ziyaret edilme sayisi bir iki insan yazinca dahada cogaliyor....Gidenler,genelde kendine güveni olmayanlardir kanimca.....

diyelim ki kendilerine güvenleri yoktu. karakter olarak simdi kavga cikaranlardan cok daha iyilerdi.
yalniz önemli bir sey var; 2,3 kisiyle ugrasirken, benim gibi onlari destekleyebilecek kisiler desteklemedi. Cogu kisi sorunlu tiplerle ugrasmak istemiyordu, ve biz buna bir sey diyemezdik.
onlar kendi acilarindan hakli idi. ailesinin ögretmedigini ben mi ögretecegim diyenleri de anlamak lazim, sonucta mecbur degiller kimseye ders vermekle ugrasmaya...

18.10.2014 11:54

Zitat:

Zitat von _Sunguroglu (Beitrag 2095604)
diyelim ki kendilerine güvenleri yoktu. karakter olarak simdi kavga cikaranlardan cok daha iyilerdi.
yalniz önemli bir sey var; 2,3 kisiyle ugrasirken, benim gibi onlari destekleyebilecek kisiler desteklemedi. Cogu kisi sorunlu tiplerle ugrasmak istemiyordu, ve biz buna bir sey diyemezdik.
onlar kendi acilarindan hakli idi. ailesinin ögretmedigini ben mi ögretecegim diyenleri de anlamak lazim, sonucta mecbur degiller kimseye ders vermekle ugrasmaya...

Birde söyle bakmak lazim,genclerimiz giriyor buraya,kendi caplarinda birseyler paylasmak,yasadiklari dünyayi kendi kapasiteleri ile yorumlamak ve anlamak istiyorlar,iste iyi oldugunu düsünenler,o gencleri bu kötülerin eline teslim ediyor,istesede istemesede kötü gördügü seye hizmet ediyor....Simdi esas soru su,sen kendini iyi biri olarak görüyorsunda,kötüye niye teslim ediyorsun iyi yönlerini,neden bana dokunmayan yilan bin yasasin gibi davraniyorsun?Peki tüm bu olanlarrin ardindan,iyi ne kadar iyidir?

18.10.2014 12:41

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095606)
Birde söyle bakmak lazim,genclerimiz giriyor buraya,kendi caplarinda birseyler paylasmak,yasadiklari dünyayi kendi kapasiteleri ile yorumlamak ve anlamak istiyorlar,iste iyi oldugunu düsünenler,o gencleri bu kötülerin eline teslim ediyor,istesede istemesede kötü gördügü seye hizmet ediyor....Simdi esas soru su,sen kendini iyi biri olarak görüyorsunda,kötüye niye teslim ediyorsun iyi yönlerini,neden bana dokunmayan yilan bin yasasin gibi davraniyorsun?Peki tüm bu olanlarrin ardindan,iyi ne kadar iyidir?

Maalesef burada kavga cikaranlarin hic biri de genc degil. buradan ayrilan kisiler, saygisizlik yapan, kavga cikaranlarla niye ugrasmadi, niye bunlarla ben mi ugrasacagim dedi söyleyeyim; Bir adam denizde boguluyor, yüzme bilmeyen birisi onu kurtarabilir mi? yüzme bilmeyen arkadasa yüzmeyi ögrende diyemeyiz cünkü nasil saygisiz, kavgaci kisiler bu huylarindan kurtulamiyor ise, onlar ile ugrasmak istemeyen kisilerde ayni sekilde kavgaci kisilerle ugrasmama huyundan kurtulamiyorlar...iste bu yüzden genel'de ugrasmiyorlar..

Bütün bunlar bir yana, iyi ne kadar iyidir? buna cevabim; yeterince degil..

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:25 Uhr.