![]() |
Zitat:
"Önce Can sonra Canan", ist nicht jeder Mensch am Ende egoistisch ??? ;););) Der Eine mehr, der Andere weniger. |
Zitat:
|
Zitat:
;););) das ist ehrlich sehr lobenswert...... |
Hab mal wieder die falschen Sachen an
Man ist das warm |
Ak$amüstü rüyasi..
|
Zitat:
Aksamüstü Bir huzur icimde her aksam Gibi acaba neden |
Beni sarar Melankoli
|
Hatirlarken mi acirdim ani..
|
Rüzgar gibi gecti ilk bahar
|
gibiler geciyor aklimdan
|
ne o bana söz gecirdi, ne ben ona
|
parcali,bulutlu,fenalardayiz yine..)
|
Öyle bir kelime söylesemki diyorum..
|
Su havanin ettigine bak.2 gündür yagiyor bilet kalmadi tr yeye. Vaybeede bir cekmiyor gercek olmayan ucak fiyat listeseni surdan!
|
neden bu kadar cok salak insan var ve neden hep kavga ariyorlar, hic anlamiyorum !!! ..... :(:(:( |
Zitat:
Tam Buna Benzer yazmak icin bura girdim sen cabuk davranmisin; :) Ne sapiklar var burda degisik nicklerle girip hakaret yaziyorlar. Böyle okuyunca kafama girmiyor: Bir insan ne kadar düsmeliki bu duruma gelsin ? Yazik. Allaha sükürler olsunki beni bu kullarindan yapmadigi icin. |
Zitat:
Genau so sehe ich das auch, freut mich dass wir da derselben Meinung sind übrigens. ;););) |
Warum sind Männer immer so wie sie sind ???????????
Sobald eine Frau schön ist müssen die das ihr auch sagen, als ob sie das selbst nicht bereits weiß, immerhin sagen ihr das ja genügend Menschen und blind ist sie auch nicht. "hallo, na ich wollte dich mal kennen lernen, du hast ein süßes Gesicht" :( |
Inanilir $ey deyil..
|
Zitat:
:) Na ja ich kann es mir schon denken, irgendwie müssen die ja ihren Frust loswerden, z.B. buraya desarj olmak icin gelenler var diye biliyorum........ |
Yürüyüp gececeksin hep,yürüyüp gececeksin,ben öyle yaptim,.Hep yürüdüm.
Herkezin her$eyi anlamasini bekleyemezsin.Sen yürüyüp gideceksin,anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak.Ben iyi yürürüm..) |
-Brauche
Fritz box 7390
|
Bir gün herkes anlar sevdiğinin kıymetini, ama gidince ama bitince..Iş işten geçince...!!!
|
Nazim Hikmet RAN
Toprak öyle bitip tükenmez, /dağlar öyle uzakta,
sanki gidenler hiçbir zaman hiçbir menzile erişemeyecekti. Kağnılar yürüyordu yekpare meşaleden tekerlekleriyle Ve onlar ayın altında dönen ilk tekerlekti. Ayın altında öküzler başka ve çok küçük bir dünyadan gelmişler gibi ufacık kısacıktılar ve pırıltılar vardı hasta kırık boynuzlarında ve ayakları altından akan toprak, toprak, ve topraktı. Gece aydınlık ve sıcak ve kağnılarda tahta yataklarında oyu mavi humbaralar çırılçıplaktı. Ve kadınlar birbirlerinden gizleyerek bakıyorlardı ayın altında geçmiş kafilelerden kalan öküz ve tekerlek ölülerine. Ve kadınlar bizim kadınlarımız: korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle anamız, avradımız, yarimiz ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen ve soframızdaki yeri öküzümüzden sonra gelen ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki ve kara sabana koşulan ve ağıllarda ışıltısında yere saplı bıçakların oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan kadınlar, bizim kadınlarımız şimdi ayın altında kağnıların ve hartuçların peşinde harman yerine kehriban başlı sap çeker gibi aynı yürek ferahlığı, aynı yorgun alışkanlık içindeydiler. Ve onbeşlik şaraplenin çeliğinde ince boyunlu çocuklar uyuyordu. Ve ayın altında kağnılar yürüyordu Akşehir üzerinden Afyon`a doğru. |
Yine mektup zarflarinin yarisi acik geliyor. Tesadüfmüdür?
|
Zitat:
also ganz ehrlich was mich jetzt grad die letzten Stunden so beschäftigt hat ... hätte George Clooney nicht Amal Alamuddin geheiratet .. welches andere Foto SevtapTuran hanim wohl eingestellt hätte ??? :p ![]() |
Zitat:
|
Istanbullular türkiyenin baska yerine gitmelerine gerek yok lezzetleri tatmak icin;
hepsi ayaklarina geliyor: simdide kayseri haftasi: kayserinin ne kadar lezzeti varsa istanbula dökülmüs; Daha önce hatay haftasi: istanbullulari hatay tatlisina bogdular Karadeniz haftasinda hamsi cesitlerine Aciyan Allah bize acisin. Bir türk restorani bile yok yakinimda :( |
Zitat:
ne yazik Vaybee nin 100%de 50 si faik > yani Fake .. manchmal denke ich das hier Leute unterwegs sind , nur um die Seite "Vaybee" hier aufrecht zuhalten .. damit sie nicht völlig verendet .. |
Zitat:
|
Resmimi Bir defa Sapigin teki calmis sayfasina eklemis. Siyasi görüsüm herkesin hosuna gitmeyebilir ama böyle haraketleri itici buluyorum. Böyle calarlarsada dert etmem:)
|
Burda!
Bu sitede,insanin kendinden ödün vermemesi zor gercekten!Son 2 haftadir israrla beni bir baskasi saniyorlar veya öyle görmek istiyorlar...Durum o kadar gülünc olmus ki,benim siyasi ve ahlaki fikirlerime uymayan insanlara benzetmeye basladilar:))))
|
Zitat:
bilmem ...benim hic gizli saklim yoktur .. belki de annem babam beni yanli$ yeti$tirdi kulaklari cinlasin ...anam bana bunu ögreti ! herzaman dogrucu ol weil ich damit nichts falsch machen kann .. da bin ich ihr bis heute dankbar ... Danke Mooom :))) senin gibi hatun bulsam hemen , 3 Atatürkcü Racker yapicam und die werden alle wie Mustafa Kemal "blaue" Augen haben ... |
Zitat:
her yarak calinti .. ekledi resim Clooney in yeni evlendi hanimi :) |
Zitat:
belki de "weiblich" bile degilsin ... gercek resmimi ben buraya LogIn etim tarih den beri kulaniyorum .. ama sen kendin den emin degilsin galiba ... hele ,kendi Profiline yanli$/ba$kalarin resim yüklemek ... "No-Gooo" derlerrr bizimim burda ... |
Zitat:
Is isden gectikten sonra bunun zaten bir anlami kalmiyor. Ne mutlu, bunu zamaninda anliyabilene. |
Zitat:
Sevtap yalan söylemiyor. Dürüstce o resimdeki ben degilim diyor. Hatta onda degil sende. Yalnis algiliyorsun. Sowas nennt man nicht falsch, sowas nennt man vorsichtig. Daran ist nichts auszusetzen. |
Zitat:
Schönheit liegt im Auge des Betrachters. Glaubst du, du bist schön? Ein anderer User hat hier auch mal ständig gepostet, dass er unglaublich gut aussehend sei, dann hat er erzählt das er mal ein Modell war, jetzt hat er ein Profilbild. Ich meine ok, er kann von sich denken was er will, aber nochmal Schönheit liegt im Auge des Betrachters. Er mag sich für unglaublich gutaussehend halten für unwiderstehlich sogar. Ich habe meine eigene Meinung. Das selbe gilt für dich. Weder wird jemand schöner/gutaussehender, weil drei Leute das bestätigen noch wird er hässlicher, weil du das vermutest. Bosuna nefesini tüketmissin. |
Zitat:
hahahahaha, buna kendini alisdir :) Her yeni gelen üyeye sorulan ilk sorulardan biri: Sen kimin fake'isin Burda onca yillarin üyeleri var, herkesi biliyorlar, herkesi taniyorlar diye düsünürler. Takma bile, hic önemi yok. Kim ne düsünürse düsünsün :) |
:)
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:11 Uhr. |