![]() |
Recht im Unrecht! o.T.
ohne Text
|
Du hast Recht!
Ich finde die meisten Beiträge nicht gut.
Die Frauen sollten endlich aufwachen. Die Männer tun was sie wollen! Und erwarten auch nocht Ehre. Wo bleibt die Ehre eines Mannes. Das soll nicht heissen, man soll tun was man will. Das wichtigste ist das man sich selber Achtet! |
o.T.
nedemek istiyorsun
|
Verliebt=deyo (ist das selbe) lol
Weiss zwar nicht ob Heiraten in ist..interresiert mich auch wenig..was ich weiss ist, das ich verliebt bin und mit ihm heiraten will..weil ich will dass er für immer bei mir ist..!
Wenn das was ich fühle und denke OUT ist...dann sag isch auch nischtssss meeehr! |
o.T.
Merhaba Ben Istanbuldan Cengiz! Su an Almanyada turist olarak kaliyorum sanirim 2 yada 3 ay sonra ISTANBULA DÖNECEGIM! Cünkü Burda kendimi gercekten cok yalniz hissediyorum Almanyada ne bir tanidigim ne bir akrabamvar Bir Canta ve Bir Ben ve rüzgar nereye savuruyorsa oraya giderim Ilk almanyaya okumak icin geldim ama kimsem olmadigi icin 15 gün sonra döndüm Amerikali bir arkadasimda kkalyiordum daha sonra bircok defa ALMANYA AVUSTURYA ITALYA ISVICRE FRANSA BELCIKA KIBRIS ne bilim heryere gittim Mali Müsavirlik isiyle ugrasiyorum Burda Almancam olmadigi icinde cok zorlaniyorum malum benim ingilizcem var neyse eger tanismak isterseniz bir kahve icmeye ne dersiniz 0176 251 47 679 adim cengiz kendine cok iyi bak hoscakal....................
|
Acarim o Kalbi
Acarim o Kalbi
Kalbim kapali demissin Hahaha; Birak lafi Bitanem Nereye gidersen git benimsin Kalbim kapali deyipte gecemessin Beni bilirsin azimliyimdir Hele hele Isigim icin deliyimdir Sadece DUA ve SABIR ediyorum Birtanem Seni Cok Seviyorum Cekmem bunlari seni sevmesem Sabretmem böyle seni istemesem Inan Askim cici cici severim seni Kalbim kapali deyipte kandirma beni Hem Mail hem Sms hem Gb Her gün yaziyorum iste Benden kurtulus yok biliyorsun Bosuna zaman gecirme Sende beni seviyorsun Yazan: Bizim Diyar Yer: Bizim Diyar Tarih: 09.05.2005 Saat: 22:35 PS: Bu siir ISIGIM isimli Askim icin yazilmistir. |
Askimdan kurtulamassin
Askimdan kurtulamassin
Ne yaparsan yap Nereye gidersen git Her saniye seninleyim Benim Esim olacaksin Askimdan kurtulamassin Benim sevdam ölümsüzdür Bir kelimeyle silemezsin Bekleyip sen de göreceksin Benim Esim olacaksin Askimdan kurtulamassin Ne zorbalik ne gaddarlikla Cici cici güzel güzel Gülüse gülüse koklasa koklasa Benim Esim olacaksin Askimdan kurtulamassin Yazan: Bizim Diyar YER: Bizim Diyar Tarih: 08.05.2005 Saat: 23:10 Not: Bu siir ISIGIM isimli Askim icin yazilmistir. |
Beni yalniz birakma lütfen Bitanem
Beni yalniz birakma lütfen Bitanem
Ey sevdigim bugün iyiyim Hem iyi hem de neseliyim Ama gün ola ki;Kötü olursam Dara düsüp sana el acarsam Beni yalniz birakma lütfen Bitanem Dünya kücüktür sakin havalanma Bir gün sana bir gün bana Aci cekmek nasip olurmus her insana Ola ki bir gün dara düsersem Beni yalniz birakma lütfen Bitanem Bak su an kötüyüm dardayim Senden istedigim cok sey degil Bir ara sor derdimi rahatlarim Bilirsin ben senin icin yasarim Beni yalniz birakma lütfen Bitanem Sabahi nasil ederim bilmem Gözüm seni ariyor göremem Sensiz bir dünyayi istemem Ne Cennet aklimda ne Cehennem Beni yalniz birakma lütfen Bitanem Basim duman halim yaman Seni aldattigim yalan Aldatirsam seni bir an Seni hic görmeyeyim o zaman Beni yalniz birakma lütfen Bitanem Yazan: Bizim Diyar YER: Bizim Diyar Tarih: 08.05.2005 Saat: 22:58 Not: Bu siiri ISIGIM isimli Askim icin yazdim. |
hochzeitstag
na du..
hast du deiner frau auch was schönes zum hochzeitstag gekauft?? dügün geldi gecti.. yillar geldi gecti.. belkide simdi baba diye bacagina yapisan bir ufaklik vardir.. wenn alles noch so schön läuft würde das uns alle freuen.. schreib mal was dazu... |
Warum?
Warum führt man eine Beziehung mit jemanden mit dem man über nichts ernstes reden kann ohne, dass er sich aufregt? Warum?
Ist das nicht eigentlich die Basis einer jeden Beziehung, ja sogar einer jeden Freundschaft? Sogar einer jeden zwischenmenschlichen Beziehung??? |
:) wir können es nicht ändern
es muss sein... einer muss sich aufregen
derlerya kavga evin diregi diye :) bazen haklilar cünki hep mutlu yasadigini düsün :) SIKIci olabilirdi belki senin icin ama her zamanda tartismak iyi degil :) es ist so.... ya kadindir bu yada erkek |
süper
cok güzel olmus diyar
sizin ikiniz insallah süper bir yuvaya adim atarsinizda dügününüze geliriz ikinizde seker insanlarsiniz tanimasamda |
bune yaa :)
askini burda böyle ifade ediyorsan :)
acaba ona neler yapiyorsun isigimi cok mutlu ediyorsan ne mutlu banaaaa sizin adiniza cok ama cok sevinirim |
ISIGIM
benide duy bu cocuk askindan neler yapiyor hehehe
insallah mutlu olursunuz |
Allah yardimcin olsun
insallah arayan olmustur
|
deyo deyo deyo :)
gözlerinin böyüklügüne sevdalansin sana sevdalanan :) sana karekterine :))
bebis yok sende kendince haklisin in oder out ask bilindigi zaman cok güzel sey ve evlenmekte |
rica ederim
sevindim :)
|
ney olur ac kapiyi,
yine taddirayim aciyi ... .
die versöhnung (je nach konflikte) kann manchmal die schönsten augenblicke einer beziehung sein. die basis einer beziehung. ... sie kann in jeder beziehung etwas vollkommen anderes sein. DAS macht auch jede liebe so einzigartig. |
Schatz, denk bitte an unsere 7 Kinder
Du kannst nicht einfach................
|
Erkek aldatinca....?
bir söz var, eminim sizlerde duymussunuzdur bir cok kez: erkek aldatinca capkin, kadin aldatinca oro..dur diye! bu söz sizce ne kadar dogru, ne kadar yanlis?
bana göre, kadinlarda en az erkeklerin aldattigi kadar cok aldatiyorlar. ama daha dikkatli davrandiklari icin aciga vermiyorlar. 2005 yilindayiz, kadin erkek esitligi diye bir sey var artik. kimse kimseyi aldatmasin.... |
beziehungsschaden!!!!
wenn einer schreit (ich glaube das du das gemeint hasst) dann stimmt was nicht! ein deutliches zeichen das der RESPEKT verlohren gegangen ist .. und keiner kann mir erzählen das man so eine beziehung langlebig machen kann.... RESPEKT ist das a und o einer beziehung.. natürlich gehören diskussionen dazu.. auch sehr wichtig aber bitte ohne zu schreien...
ASKA GEREK YOK AMA SAYGIYA VE SEVGIYE CÜNKI ASK KESINLIKLE EBEDI DEYILDIR AMA SAYGI VE SEVGI ILELEBETTIR!!! |
bu kadar sevgi fazla :)
bak güzelim bunu sakin bir bayana okuma :) cünki ben bir bayan olarak bunu coook asiri bulurdum.. bir insan kendi ayaklarinin üzerinde durabilmeli, bu siir bana bagimlilik gösteriyor... olmamalisin...
heleki cennet ve cehennemi unutturuyorsa haddini asmissin.. kendini ondan yitirmissin... sevebilmek ilk basta .. kendin var olmak demektir eyerki kendin yoksan.. yada askinla dolup tastiysan.. sevemezsin... hic bir zaman bir insani kendinden fazla sevememelisin anca cogucun ve annen ile baban.. ha evli isten durum deyisir.. o senin bütünün olur.. ama biri az biri cok severse o evlilikte gümbürtüye gider... siiirini yargilamak istemedim.. ama bize sundugun icin sana bir kac tio vermek istedim... umarim yanlis anlamazsin... |
:)
ah be güzelim.. bitmissin sen.. yapma böyle .. sana kendimden bi sey söyliyeyim.. biriyle tanismistim... annemde taniyordu ve damadi olmasini istiyordu.. bende taniyacam demistim.. ve bir hatasini gördügümde onunla olamicami anlattim ona.. cevabi cooook korkutucuydu.. SENIN UGRUNA CIHAD EDERIM; KIMSEYE YAR ETMEM SENI... ve tr ye.. ben izindeyken kasabama gelip beni aradi.. ben sadece güldüm.. ve o insana birak sevgimi saygimi yitirdim... cünki bana herseyini sundu .. yani cok fazla... ilgisini yitirirsin.. bu bi sekil duygu katilligi.. ne yazikki bu yola bas vuranlar ... kayip etmistir...
|
ESITLIK SAVASCIMIZ BIZIM...*LACH* o.T.
ohne Text
|
WEIL MAN FEIGE IST WEITERZUSUCHEN!;-) o.
ohne Text
|
vielleicht hat derjenige einen Dicken in
der Hose !
|
erkektir ne yapsa yeridir !
Erkegin vurdugu yerde gül biter !
hangi kadin gül bahcesine dönmek istiyorsa haber versin ! |
sanada askinada ! o.T.
ohne Text
|
sen gül memelisin o.T.
ohne Text
|
weil männer schweine sind. o.T.
ohne Text
|
aldatmak insanin geninde var galiba
2005 yiliyla falan hic alakasi yok. bu aldatma geni insanin icinde, kaninda varsa hep aldatir...
sadakat gibi seylerin kiymeti kalmadi artik...schade!! |
nerde erkeklerde o yürek!
bence aldatip eslerini sirtindan vuracagina, söyle iyi bir tokat atabilseler daha iyi olur!!
|
HÄÄÄ??? o.T.
ohne Text
|
BEN GÜL MEMELIMIYIM?NEDEN O ACABA?;-)) o
ohne Text
|
Welche
Version von Adobe Acrobat Reader hast du eigentlich?
|
Gül gibi iste *Lächel* o.T.
ohne Text
|
ACAIPSIN SEN FELSEFE...;-)) o.T.
ohne Text
|
Cok komik
yani...
|
Werden unsere Seelen in den Foren
ausverkauft?