![]() |
Zitat:
Sebnemin türkcesi..??? Sebnem de türkce biliyorsun dime? |
Günaydin vaybee, günaydin gün, günaydin..
|
???
Zitat:
|
Zitat:
Ama sebnemin anlami cig degil. Sebnem sabahlari yapraklarin üzerinde olur. |
;)))
Zitat:
|
|
Zitat:
Hangi köyden geliyorsun sen? |
@ Ezel!!
Aradığın kelime çiy. Birini düzeltmek istiyorsan, daha yalnisini söyledigin an, rezil olursun. evet: şebnem = çiy çığ değil |
Zitat:
Çiğ o :))) |
:)
Zitat:
Doğma büyüme istanbul:) |
Hoffentlich bekommen die Fachleute diese schlimme Ebola Epidemie noch in Griff. Ich ahne Böses.......:(:(:( |
Zitat:
|
Zitat:
Anladim. Cahilsin, cahil kalmak istiyorun. Sorun degil. Bundan sonra, sana birsey ögretmem. |
Zitat:
Benim bildigim istanbullular zeki olurlar. Sen hic istanbulluya benzemiyorsun. |
Zitat:
|
Zitat:
|
sözlük
Türkçe - Türkçe sözlük şebnem anlamı
yıukarı aşağı en üste çık turkcetoturkce anlamı Türkçe anlamı: şebnem; (farsça) kadın ismi - havada buhar durumundayken gecenin serinliğiyle yerde ya da bitkilerin üzerinde toplanan su damlacıkları, çiğ. |
Zitat:
Sebnemin ne oldugunu biliyorsun o halde. Tebrikler, o zaman sebnem sohbetini burda kapatabiliriz. |
:)
Hani derler ya,herkes kendi cöplügünde öter diye,burasi o hesap oldu...Karsimda iki cümle konusabilecek kapasitesi olmayanlarin,ahkam kesip,nevrotik tavir sergilemeleri,cok hosuma gidiyor bazen:)))))
|
Cicek bahcesi...
|
Sessizce icimi saran huzur....
|
Kafam agriyor , bütün gün yagmur bütün gün bura baktim. Simdi akdenizin sularinda yüzmek varken. Yazik bana, yazik her saniyeye burda kaybettigim :(
|
Keske!
Su an tek ve en büyük sorun bu olsaydi,akdenizin sulari!
|
bilmemki sanki güzel bir ak$am gibi...
|
Zitat:
|
Bir i$ kari$tiriyorsun bence yok ba$ka bir ihtimalin..
|
Bati
Zitat:
|
Ya cok yanli$ zamanda kar$ila$tik,yada hic kar$ila$mamasi iki insandik..
|
Kirli silah!
Kirli silahlar,sahibini vurur derler!Suan türkiye üzerinde oynanan oyunun birinci derecede sorumlusu;Gerici yobaz Rant lordlari toplulug Erdogan gürühunun ürünüdür!9 kisi yasamin yitirdi yüzlerce yarali var,insan oldugunu düsünen herkesin,bu gürühu lanetlemye cagiriyorum..!!!
|
Yüce Allah'im sana sonsuz kere sükürler olsun! Her tuttugumu altin ediyorsun! Bana hayir, bereket ve risk kapilarini aciyorsun. Sana ne kadar sükür etsem azdir!
Bu sene Amasya'da vekaletten lokma dagittirdim ve seneye insallah Hacibektas ilcesinde kendim muhtac canlara dagitacagim! |
Selamlar
Zitat:
|
O senin güzel gördügün icin. Sag ol var ol CAKABEY_ dostum!
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Bir yakin akrabaminin vasitasiyla. Böyle seylerin ya basinda olacaksiniz ya da güvendiginiz birine emanet edeceksiniz.
Allah simdiden kurbaninizi kabul etmesini dilerim. Zitat:
|
Sagol varol kardesim. Senin mayan güzellik ile yogrulmus. Sana sözün güzelini söylemek her daim yakisir, cünkü herkes dogasina göre davranir. Güzel düsünen, güzel konusur, güzel konusan da güzel davranir.
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Eger büyük siparis üzerine lokma yapip getiren varsa "ilerde" artik yaptirmayi düsünüyorum |
Zitat:
:) Also meine Mama sagt nur " Noah´s Suppe" mehr erklären muss sie nicht, die verstehen das dann schon..... ( süß )..... ;););) |
Zitat:
Ben kimseye buyurmayacagim artik. Isteyen kendisi ugrassin. Sokaklara Bir defa türk üniversite ögrencileri kocaman kazanla gelip gecenlere dafitiyordu. Önce begendim sonra: degermi dedim: türklerin cömert ve insanli oldugunu yabancilarda ögrenmis: evlenip Bir türkle evde oturayim daha iyi Diyen cok alman kadini var:) aslinda yabanci diye ayirt etmeyelimde iyi ve kötü insanlar diyelim: almanlardada iyi insanlar vicdanli vs ama kültürleri onlari bencillestiriyor |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:19 Uhr. |