![]() |
Bence!
Zitat:
|
Diyorumki,kötü'de olsa bir duru$u olmali her insanin.....
|
:)))
Kötüde olsa,en azindan söyle,kötüde olsa en azindan yap,ne kadar kötü varsa onu mutlaka denemeliyiz degil mi?Sanki dünkü cocuguz;birseyleri,deneme yanilsama yöntemiyle ögrenicez?Dolayli bilgi diye birseyde var,illa kötüyü yapmak zorunda degiliz!Atesin seni yakacagini nasil biliyorsan,yalanin dolaninda ruhunu yakacagini bilirsin!NOKTA Saygilar CENK
|
Bazi anlar olur,resmen kan beyninize sicrar ve olgunlugunuzu sinar,i$te o anlarda ya kendinizi tutup vezir olursunuz,yada duygulariniza yenlip rezil olursunuz
|
Senden...
Senden birsey anladimsa arap olim diycem ama,hain oluyor araplar,olmam!
|
hmm
yorgunum uykumu bekliyorum
|
Kursun!
Kadinlar,kendini silah olarak kullanmaya basladiginda,bende kursunun önüne atiyorum kendimi!Beni,onlar öldürüyor ama,tetigi ben cekiyorum...Cenk
|
Arayis!
Herkes,heryerde,herseyde kendini arar!Bir siirde,bir sarkida veya yarim birakilmis bir cümlede,eksik olan bölümün kendisi oldugunu düsünür!Herzaman bir arayisimiz var iste,kabul etmek lazim,aradigimiz yitirdiklerimiz degil,kendi kayboluslarimizdir...."Kabede,Mekkede degil,ne ararsan kendinde ara"YUNUS EMRE....Cenk
|
Von wegen so wie man sich bettet so so schläft man. Nirgendwo schläft es sich besser als im eigenen Bett!
|
Hikayede ki cadi!
Dikkat et kendine,Bu ask hikayesindeki kötü karaktere dönüsüyorsun,sonra bir prenses gelir,beni gaflet uykumdan uyandirir,ve sen ebediyen kötü bir cadi olarak kalirsin bende....Cenk
|
Selamun aleyküm Schwester , suche eine Frau zum heiraten hättest du Interesse? Pessss artik bir cümlede bukadar saçmalık (Schwester ehelichen)
|
Yarim
Herseye ragmen;iyiki icimde sen varsin.Hayalin hep karsimda,insanin icinden gecen bakislarin üzerimde sanki,sanki hadi bir adim at der gibi,sanki neden bu kadar bekledin,nerelerdeydin der gibi sitemli?Biliyorum ki sadece icimdesin,yanimda degil,bundandir kendimi eksik hissetmem!Ben,sensiz yarimmisim meger.Beni yarida biraktin,yarim biraktin,sende bensiz hep yarim kalasin....Cenk
|
Sarilmamiz gereken konular var
Dinlememiz gereken $arkilar Omuzumu ba$ina koyup okumam gerekn kitaplar var |
:)
Zitat:
|
deki bana.....
|
:(
Sensizlikten yoruldum......
|
Ezel !?
Her yazilan yaziya yorum yapman icin ba$ina silahmi dayadilar senin? |
Zitat:
|
Eksik kalan bölümü oldugunu sana kim söyledi??
|
offf
Zitat:
|
...
Uzunca bir sarkiysa söyledigim,bir notada es vermisim ne cikar.....
|
Eksik kelime oldugunu kim söyledi? Soru acik ve net...
|
Zitat:
Birde ben ayni soruyu sana sormak istiyorum? Sensizlikten yoruldum... kelimesinin,sana yorum oldugunu nerden cikardin? |
kendi mantiginla kendi sözlerini yarat,ve yine kendi mantiginla kendi sözlerinin eksikligini tamamla....
Tabi soru sorabilirsin..! Siradaki soru ben sorunu cevaplarmiyim peki... iyi aksamalar |
Zitat:
Iyi geceler! |
Zitat:
Iyi ak$amlar.. |
...cevabi sebnem icinde sakli.
|
Zitat:
|
Zitat:
Bunu senin hakkindada bazen düsünüyorum.. |
Zitat:
Bildigimiz sebnem. Sorunu anlamadim, sebnemin ne oldugunu mu bilmiyorsun, yoksa cümleyi mi anlamadin?? |
Zitat:
|
Artik bu Ask_Sehidi nicki beni sıkmaya basladi. Siliyim mi silmeyim mi? Eger bu soruya cevap verirsem, Türkiye'de ve dünyada bütün sorular cözülmüs olur! En can alici soru bu simdi benim icin sanki
|
Ben Kürtleri insanligin bir parcasi olarak seviyorum. Hz. Ali'nin cümlesi hep aklima geliyor. Bütün insanlar kardestir ya dini itibari ile ya da insanligi itibari ile.
Aydin, demokrat ve sol görüslü Kürtleri ben feodal düsünceye sahip Türklere ve Araplara tercih ederim. |
Evet ISID Islam alemine zarar veriyor!
|
Karadeniz'in medari iftihar-i, EnisKaya! Nerdesin ya? :D
|
Bir yanim Acem'den, Cin'den görünür! Bir yanim derya da calkanir simdi...
|
Zitat:
hahahahahahaha, cevap sebnemde sakli :D |
:)))
Zitat:
|
Neden böyle oldu?
|
???
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:16 Uhr. |