![]() |
diyarbakir hat diesen Punkt verdient
güzel oynadilar cocuklar..
fenerbahce"de iyi oynadi.. sezon daha uzun sürecek,ve ben sampiyon olacaklarina inaniyorum ve bu kesin ! der 31. Spieltag wir der Knackpunkt sein.. hoscakalin gencFB :o) |
Abicigim bu Ilie
tabi iyi oynayacak :o)
gercektden,zamaninda Valencia takiminda top kostururken en sevdigim futbolcularindan birisiydi..Adam sampionlar ligde final oynamis birisi... Transferinden duydukdan sonra dedim, "sampiyon meselesi zorlasti FB"ye" ama bakalim önümüzdeki haftalarda ne olacak.. Ama türk Futbola büyük bir katki olmustur Ilie veya Nobre gibi Transferler.. Genclere sans verirliyor zaten..cok iyi günler gelecek türk futboluna.. Hayirlisi olsun deyim bari =) |
Sanki yeni bisey mi
yalancilik !!?!
her yerde var bu salla gitsin derim ben manager veya antrenör olsam |
hmm....
fussball?
eu? ???? |
Ben gördügüm kadariyla hatta 3
puani hak eden taraf Diyarbakirdi ama Fenerinde direkten dönen toplari var.
SChon gerechtes Ergebnis denke ich. |
Amin :) o.T.
ohne Text
|
Diyarbakir 3 Puan bile hak etti... ama
beraberlik en iyisidi gercekden iki takim cok kosdu ve cabaladi...
Sampiyon olur olmaz görecez... Besiktas krizi bence yavas yavas atlatiyor... düsün yani okadar eksigimiz var... ama genede... Denizli gibi 4 Sirada yer alan takimi 3:1 yeniyoruz... A.D. |
nein das auf keinen fall
wir hatten genauso viel pech du,,,eigentlich viel mehr :(
|
o.T.
auch wenn wir gegen die eu sind??
|
ya es geht... diyorum ya...
beraberlik war gerecht... ama o son dakikada bakadal atamadi ya sansliydiniz...
A.D. |
illie-Hojdonk-HakanSükür bence...
Üc büyüklerin en iyi gol silahsörleri... gibi...
Baska aklima gelen klas golcüler yok... ama Hojdonk cok hosuma gidiyor mükemmel bir oyuncu ya... keske Besiktasda olsaydi... ama Besiktas ucuz paraya süper bir golcü aldi... buna da sükür... A.D. |
TAHMIN YARISMASI? o.T.
ohne Text
|
Fenerbahce-Diyarbakir maci ve BJK
Sinan Engin ve Serdar Biligilinin Federasyon Baskanina "nezaket" ziyaretinden sonra bu maci Selcuk Dereli bilerek mi degerlendirdi veya "hakem" hatalarina ugradi ?
Tuhafi birden bir bire buralarda bazilari centilmenlik, fairplay ve cok güzel maclardan bahsediyorlar! Isinize geldiginizde hakeme küfür edin, Fenerbahce Selcuk Derelinin katkisiyla (tabi kendi SPORTIF suclari vardi!) 2 Puan kaybetsin. O zaman is baska! Selcuk Dereli (ilk yapmadigi gibi!) Fenerbahce kasten kaybetmeye sürükledi! O degilse kasten Fenerbahce Sükrü Saracoglu Stadini kapatmaya provoke etti! Simdi herkez görmemezlikden geliyor! Maci görmediyseniz söyleyin bari! Gördünüzseniz bir defa bari gercekci olun! Mesela Diyarbakir Kalecisi Senol! Bastan sona kadar provokatörlükden baska birsey yapmadi! Görmediniz degilmi! ;-) Bir pozisyonda Pierre van Hooijdonk 11metre hizasinda yükseliyor, kaleci Senol bir kaplan gibi kalesinden iki elle, top ve P.v.H. kafasina dogru ucuyor. Selcuk Derelinin karari ????????? FAUL ! Kime ? P.v.H. faul yapmis !!!! Güleyim bari! Nerdesiniz ? Bundan bahsedin? Kac defa daha Faul oldu! Fenerbahceli futbolcu faul görüyor ... dereli görmemezlikden geliyor! Besiktaslilarin "NEZAKET ZIYARETINDEN" sonra belli oldugu gözüküyorki, bir daha benim herzaman istedigim gibi TEMIZ BIR LIG istemezler artik! Ulusoysuz yakinda secime gidecek. Fenerbahce camiasi zaten ona düsman! Eh bari simdi Besiktas camiasi da onu destekler, Sabancilar zaten Ulusoysuzun torunlari ... Ne beklersin o zaman. Bakalim simdi de haksizliga karsiyiz diyenler kalacakmi yoksa yine söyledigim gibi ANTI-FENERBAHCE-Koalisyonu yara almadan sürecekmi! al" |
Ein versprechen nicht? Aber UNTERSCHRIFT
... ist das nix ?
Sein Wort soll wohl mehr gelten, als das von ihm Unterzeichnete Formular? Na ja, wenn du das so siehst. ok al" |
"Kes" artik Saban! o.T.
ohne Text
|
wir holen den UEFA cup....
:)
|
ali yeter be
bak susma sözümü bozuyorum.. Eger bagiracak konusacak biri varsa oda biziz. ´Bize yapilmadik sey kalmadi... Eger dünkü macta bjk iyi oynamayipta o kadar gol pozisyonuna girmeseydi.. yine güme gidecekti.. o kadar cok hatali kararlar alindiki yine yani..
eger burada birinin konusmasi gerekiyorsa oda biziz.. yani bjk´ye laf atma.. sorununuz kendiniz cözün. simdi bjk yüzünden puan kaybettik deme.. cirkeflige baslama.. eger iyi oynasaydiniz kazanirdiniz.. ben sustum haftalardir agzimi acmadim... vede yine söylemeyecektim ama bize karsi laf atman dokundu bana... ne kadar hakem hatasi yapilirsa yapilsin, takimin iyi oldumu hakem hatasini bastirarak yenersin.. Bjk son haftalarda kötü oynadi vede hakem hatalarina ugradi ama iyi olsalardi yenerlerdi yinede.. o yüzden sizde bunu uygulayin.. o kadar diyorum bu sezon en fazla hakem hatalarina ugrayan biziz ama bizi dinleye yoktu laf attilar... hakemi iyi buldular bize karsi kötü calan hakemleri eeee beyler buyurun iste size sonucu bu... türkcede derler ya bana dokunmayan yilan bin yasasin diye.. iste bjk karsiti tüm takimlarda bunu dedi.. ama simdi yilan onlari isirinca bagiriyorlar... benim tek istegim temiz bir lig olsun. bis dann devrim PS: ali cevap vermeyecegim ne yazarsan yaz.. cünkü dedigimi gibi sözümü sadece birkereligine kirdim.. yapmasaydim iyiydi ama sana lafimi söylemem gerekiyordu |
Hic katilmiyorum!
ve katilamamda!
Iki seyi karistiriyorsun! Besiktasin hakem "hatalarina" magdur kalmadigini söylemedim! Ama basta Lucy, Serdar Bilgili, Sinan Engin ondan sonra cikardiklari Fenerbahceye karsi satasmalari hic sayamazsin! Sonrada YINE !!!! bir NEZAKET ziyareti Ulusoysuza! Ve Selcuk Dereli görevini yapti! Sen sor, arastir Serdar Bey ne ariyordu SECIME GIDEN ULUSOYSUZUN yaninda! Fenerbahce"nin mükemmel oynayip önü kesildiginide bahsetmedim! Ama Derelinin yaptigi düpedüz KASIT di! Provokatörlük yapip Besiktasin (muhtemelen!) Saha kapanmasina karsi "ESITLIK" saglamakdi sanki! Hemde zaten 6alatasaray maci var! Bir taslan iki kus vurulacakti! Tuhafi olan en basta sizin davranisiniz, "bana dokunmayan yilan bin yasasin" türünden! Fenerbahce tarafindan, artik bunlarin da gözleri acilacak diye düsünülüyordu ... yanilmislar! Ben bastan beri diyorum TEMIZ LIG istiyorum! Skor olarak 3-2 bile kaybedebilirdik! DOGRU!!! Ama mesela son anlardaki frikiki gördüysen gülmekden ölürsün! Bir kurallara bak, barajin kac metre mesafede kurulmasi gerekiyor! Bir bask frikikde, P.v.H. Topa kosarken, diyarbakir barajindan 3(!!!) Kisi önceden kosuyor! Birisi 3-4 metre mesafe elde ediyor! Hakem !?!??!?!?? Görmemezlikden geldi! Hata baska KASIT baska! Dogrusu, gittigim ve seyrettigim kahvede az kala bir Besiktas taraftariyla az kala kavga edecekdim! Tam ikiyüzlü davrananlardan biri! Ben herzaman dogruyu söylerim! Fenerbahce aleyhine olsa bile!!! al" |
Hem suclu hem güclü
Oglum ne sacmaliyon ya sen
Dua edin ki yenilmediniz daha gecmis ne hakemi sucluyon hakem sizin icin kactane frikik verdi gol yapmaniz icin malesef hoojdonkunuz basaramadi Senol kalesinde devlesti Adami yuhladiniz sizin gibi taraftarin ben ...Bizde olsaydi senolu o basarisindan dolayi kutlardik ne egoistsiz bir taraftarsiniz ... Siz yenilmediginize dua edin basta sonra gelin konusun oynadiginiz futbolla ikinci oldugunuza sükredin siz Zaten bosuna ümit etmeyin Bu senede BESIKTAS SAMPIYON olacak ekdiginiz umutlara yazik olmasin benden söylemesi simdiden :))) |
Besiktas UEFA kupasinda ne yapar sizce ?
ohne Text
|
Mac yapar :) o.T.
ohne Text
|
21. Hafta tahmin sonuclari:
Selam Arkadaslar!
Asagida bu haftanin sonuclari ve Genel Puan durumunu okuyabilirsiniz. Yanlisliklari önlemek icin herkesten kendi Puanini tekrar kendi hesaplamasini istiyorum. Bir hatirlatma sezon sonunda 3 dalda birincilik verilecektir: 1. Toplamda en fazla Puan alanlar 2. Ortalama en fazla alanlar 3. En fazla haftanin 1. cisi olanlar Haftanın sonuçları: Samsun 1 - 0 Malatya Adana 1 - 2 Elazığ Bursa 1 - 0 A.Gücü Beşiktaş 3 - 1 Denizli A.Sebat 0 - 0 Trabzon Konya 0 - 3 G.Antep G.Birliği 2 - 2 G.Saray F.Bahçe 2 - 2 D.Bakır Ç.Rize 1 - 0 İstanbul Bu Hafta : 11 puan: JamesDean, SHEIRMAINE 8 puan: AhmetDursun 7 puan: BerkkanT 6 puan: airdem, BratPitt, Cengaver, Derbeder80, ferhatxtunc, turshu 5 puan: AnArSisT, Arsena, des 4 puan: aliconda 3 puan: GBaby54, Ibo61, xxSINAN07xx, xxxDersimxxx 2 puan: JayKay, kes, KorkutEken Toplam : 1. JamesDean: 155 puan 2. ferhatxtunc: 131 puan 3. Cengaver: 126 puan 4. AnArSisT: 119 puan 5. KorkutEken:115 puan 6. airdem: 107 puan 7. JayKay: 106 puan 8. Ibo61: 105 puan 9. Derbeder: 103 puan 10. BradPitt: 97 puan 11. xxSINAN07xx: 96 puan 12. xxxDersimxxx: 95 puan 13. kes: 92 puan 14. ATA: 89 puan 15. AhmetDursun: 85 puan 16. Turkishboy17: 73 puan 17. newgen: 63 puan 18. Arsena: 62 puan 19. BerkkanT: 61 puan 20. turshu: 60 puan 21. des: 33 puan 22. DELIkaanLIM,: 28 puan 23. SHEIRMAINE, xGladiox: 27 puan 24. xxxSexyLoverxxx : 26 puan 25. Gbaby54: 18 puan 26. aliconda: 12 puan 27. GirlIneedYou, tarik21: 10 puan 28. ferhat67X: 9 puan 29. WunschDirWas: 6 puan 30. actionmanx30, ,: 5 puan 31. BaddalGazi, ilhanMANSIZ, LazOssi, temha1971: 4 puan 32. bicibicikiz22, RyanPhillippe: 3 puan 33. Akratitus, Emre24, Freakie, XXZ1: 1 puan 33. Galatasaray: 0 puan Ortalama (sezon sonunda hesaplanacak, su an sadece kac kez katildigin yaziyor): actionmanx30 (1) AhmetDursun (20) airdem (21) Akratitus (1) Aliconda (3) AnArSisT (20) Arsena (13) ATA (20) BaddalGazi (1) BerkkanT (15) Bicibicikiz22 (1) BratPitt (20) Cengaver (18) DELIkaanLIM (7) Derbeder80 (20) des (7) Emre24 (1) ferhatxtunc (21) ferhat67X (1) Freakie (1) Galatasaray (1) Gbaby54 (4) GirlIneedYou (2) Ibo61 (18) ilhanMANSIZ (1) JamesDean (21) JayKay (20) kes (21) KorkutEken (21) LazOssi (1) newgen (13) RyanPhillippe (1) SHEIRMAINE (5) temha1971 (1) tarik21 (3) Turkishboy17 (13) turshu (13) WunschDirWas (1) xGladiox (6) xxSINAN07xx (21) XXZ1 (1) xxxDersimxxx (18) xxxSexyLoverxxx (7) YaRaMaZx (1) Birinci olanlar : 4 x AnArSisT, JamesDean 3 x Ibo61 2 x Cengaver, ferhatxtunc, Ibo61, KorkutEken, xxxDersimxxx 1 x Arsena, ATA, BratPitt, Derbeder80, des, newgen, SHEIRMAINE, xxxSexyLoverxxx Evet arkadaslar bu haftanin tahmin sonuclar böyle. Tüm katilanlara tesekkür ediyor ve ayni zamanda önümüzdeki haftalar icinde tahminlerinizi bekliyoruz. Herkese bol sans. Sevgiler, saygilar... ATA & airdem |
20. hafta Süperlig Puan durumu:
1. Beşiktaş 50
2. F.Bahçe 45 3. Trabzon 38 4. Denizli 36 5. G.Saray 35 6. G.Antep 35 7. Samsun 32 8. Malatya 31 9. D.Bakır 31 10. G.Birliği 28 11. Konya 25 12. A.Gücü 23 13. İstanbul 22 14. A.Sebat 22 15. Ç.Rize 21 16. Bursa 17 17. Elazığ 15 18. Adana 12 |
Tahmin yarismasi istatistikleri:
Tahmin yarismasi istatistikleri:
1. haftada toplanan toplam puan: 79 Ortalama: 4,16 2. haftada toplanan toplam puan: 99 Ortalama: 5,82 3. haftada toplanan toplam puan: 123 Ortalama: 6,83 4. haftada toplanan toplam puan: 108 Ortalama: 6,35 5. haftada toplanan toplam puan: 87 Ortalama: 4,14 6. haftada toplanan toplam puan: 106 Ortalama: 5,58 7. haftada toplanan toplam puan: 135 Ortalama: 7,11 8. haftada toplanan toplam puan: 118 Ortalama: 6,21 9. haftada toplanan toplam puan: 144 Ortalama: 6,26 10. haftada toplanan toplam puan: 149 Ortalama: 6,77 11. haftada toplanan toplam puan: 79 Ortalama: 3,29 12. haftada toplanan toplam puan: 113 Ortalama: 4,91 13. haftada toplanan toplam puan: 59 Ortalama: 2,68 14. haftada toplanan toplam puan: 85 Ortalama: 4,25 15. haftada toplanan toplam puan: 100 Ortalama: 5,00 16. haftada toplanan toplam puan: 135 Ortalama: 7,11 17. haftada toplanan toplam puan: 59 Ortalama: 2,81 18. haftada toplanan toplam puan: 93 Ortalama: 4,04 19.haftada toplanan toplam puan: 98 Ortalama: 5,16 20. haftada toplanan toplam puan: 89 Ortalama: 4,45 21. haftada toplanan toplam puan: 112 Ortalama: 5,09 ______________________________________________ Yarismaya katilanlar: 1. hafta: 19 2. hafta: 17 3. hafta: 18 4. hafta: 17 5. hafta: 21 6. hafta: 19 7. hafta: 19 8. hafta: 19 9. hafta: 23 10. hafta: 22 11. hafta: 24 12. hafta: 23 13. hafta: 22 14. hafta: 20 15. hafta: 20 16. hafta: 19 17. hafta: 21 18. hafta: 23 19. hafta: 19 20. hafta: 20 21. hafta: 22 ______________________________________________ Simdiye dek bir haftada en fazla puan toplayan arkadasimiz 13 puanla AnArSisT, Cengaver ve des olurken, 12 puanla onlari takip eden Arsena, yine Cengaver, JamesDean ve xxxSexyLoverxxx, 11 puanla airdem, ferhatxtunc, Ibo61, yine JamesDean, JayKay, SHEIRMAINE ve xxxDersimxxx olmus. ______________________________________________ Ortalamada hafta basina 9.00 puanla ferhat67X birinci, 7.38 puanla JamesDean ikinci, 7.00 puanlada Cengaver ücüncü. Selam ve saygilarimla |
tsk ler airdem :ö)
tühh Brat i gecemedim ama kes *zungerausstreck*
|
Fehler Arsena hat 7 Punkte
ihr habt euch verrechnet...
sie hat insgesamnt vier tendenzen richtig und gs-gencler richtig getippt beni gectin kiz:-) |
wo sind meine punkte habe doch 2 o.T.
ohne Text
|
Airdem scheint dir schon dir passende
Antwort gegeben zu haben!
Deswegen belasse ich es dabei. al" |
DÜZELTME:
21. Hafta tahmin sonuclari:
Selam Arkadaslar! Asagida bu haftanin sonuclari ve Genel Puan durumunu okuyabilirsiniz. Yanlisliklari önlemek icin herkesten kendi Puanini tekrar kendi hesaplamasini istiyorum. Bir hatirlatma sezon sonunda 3 dalda birincilik verilecektir: 1. Toplamda en fazla Puan alanlar 2. Ortalama en fazla alanlar 3. En fazla haftanin 1. cisi olanlar Haftanın sonuçları: Samsun 1 - 0 Malatya Adana 1 - 2 Elazığ Bursa 1 - 0 A.Gücü Beşiktaş 3 - 1 Denizli A.Sebat 0 - 0 Trabzon Konya 0 - 3 G.Antep G.Birliği 2 - 2 G.Saray F.Bahçe 2 - 2 D.Bakır Ç.Rize 1 - 0 İstanbul Bu Hafta : 11 puan: JamesDean, SHEIRMAINE 8 puan: AhmetDursun 7 puan: BerkkanT 6 puan: airdem, BratPitt, Cengaver, Derbeder80, ferhatxtunc, turshu 5 puan: AnArSisT, Arsena, des 4 puan: aliconda 3 puan: GBaby54, Ibo61, xxSINAN07xx, xxxDersimxxx 2 puan: JayKay, kes, KorkutEken, xxxSexyLoverxxx Toplam : 1. JamesDean: 155 puan 2. ferhatxtunc: 131 puan 3. Cengaver: 126 puan 4. AnArSisT: 119 puan 5. KorkutEken:115 puan 6. airdem: 107 puan 7. JayKay: 106 puan 8. Ibo61: 105 puan 9. Derbeder: 103 puan 10. BradPitt: 97 puan 11. xxSINAN07xx: 96 puan 12. xxxDersimxxx: 95 puan 13. kes: 92 puan 14. ATA: 89 puan 15. AhmetDursun: 85 puan 16. Turkishboy17: 73 puan 17. Arsena: 64 puan 18. newgen: 63 puan 19. BerkkanT: 61 puan 20. turshu: 60 puan 21. des: 33 puan 22. DELIkaanLIM,: 28 puan 23. SHEIRMAINE, xGladiox: 27 puan 24. xxxSexyLoverxxx : 26 puan 25. Gbaby54: 18 puan 26. aliconda: 12 puan 27. GirlIneedYou, tarik21: 10 puan 28. ferhat67X: 9 puan 29. WunschDirWas: 6 puan 30. actionmanx30, ,: 5 puan 31. BaddalGazi, ilhanMANSIZ, LazOssi, temha1971: 4 puan 32. bicibicikiz22, RyanPhillippe: 3 puan 33. Akratitus, Emre24, Freakie, XXZ1: 1 puan 33. Galatasaray: 0 puan Ortalama (sezon sonunda hesaplanacak, su an sadece kac kez katildigin yaziyor): actionmanx30 (1) AhmetDursun (20) airdem (21) Akratitus (1) Aliconda (3) AnArSisT (20) Arsena (13) ATA (20) BaddalGazi (1) BerkkanT (15) Bicibicikiz22 (1) BratPitt (20) Cengaver (18) DELIkaanLIM (7) Derbeder80 (20) des (7) Emre24 (1) ferhatxtunc (21) ferhat67X (1) Freakie (1) Galatasaray (1) Gbaby54 (4) GirlIneedYou (2) Ibo61 (18) ilhanMANSIZ (1) JamesDean (21) JayKay (20) kes (21) KorkutEken (21) LazOssi (1) newgen (13) RyanPhillippe (1) SHEIRMAINE (5) temha1971 (1) tarik21 (3) Turkishboy17 (13) turshu (13) WunschDirWas (1) xGladiox (6) xxSINAN07xx (21) XXZ1 (1) xxxDersimxxx (18) xxxSexyLoverxxx (7) YaRaMaZx (1) Birinci olanlar : 4 x AnArSisT, JamesDean 3 x Ibo61 2 x Cengaver, ferhatxtunc, Ibo61, KorkutEken, xxxDersimxxx 1 x Arsena, ATA, BratPitt, Derbeder80, des, newgen, SHEIRMAINE, xxxSexyLoverxxx Evet arkadaslar bu haftanin tahmin sonuclar böyle. Tüm katilanlara tesekkür ediyor ve ayni zamanda önümüzdeki haftalar icinde tahminlerinizi bekliyoruz. Herkese bol sans. Sevgiler, saygilar... ATA & airdem |
Toplam pouanlara eklemisim, sirf
bu hafta puanlamasina yazmamisim, nedense. Sorry :))
|
Sagol Brat :) düzelttim... o.T.
ohne Text
|
Rica ederim Arsena. Baksana, Brat saye-
sinde onuda gectin :))
|
danke airdem.. :-) o.T.
ohne Text
|
tsk ler airdem beni düzeltigin icin
o 5 Puani da düzeltirmisin lütfen ;-)
|
Vay Bee !
James Dean harikasin !
Futbol bilgin süper..bence okadar sans la birinci olamassin,sen anliyorsun bu is den ;) tebrikler !! Hoscakal Fenerium-Taraftar |
Nasil yani biri bana anlatsin
Burda bensiz tahmin mi yapiliyor biri bana su tahmin isini ögretsinde bende katilayim görün ozaman birinci kim oluyormus burda :))
|
Ula herkes katilmis ben katilmamisim yav
Bundan sonra benden katilirsam olurmu abi bu yarismaya Bana nasil oyniyacagimi biraz beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
|
hehehe
Mac yapacak ve kazanacak finale gidecek kazanacak okadar abisi :))
|
halla halla
Peki o en son verilen frikik frikikmiydi onu söyle sen bakim
Hem berabere kalin hemde kahvedeki besiktaslidan hincini cikart olacak ismi hehehe bu fenerliler neden hep böyle yav bende bir defasinda az kalsin fenerli adamin tekini dövecektim zor aldilar elimden |
Bu forum düzeltilemez mi ?
Bu formda insan kendi yazdigini ariyana kadar cok cile cekiyor ya hersey karma karisik
Biraz daha düzenli olsa ne bilim yani söyle güzel sekilde siralama olsa herkes ne yazdigi belli olsa iyi olur diyom |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:40 Uhr. |