Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

05.09.2014 11:38

Hören wir mit den Gegenseitigen Schuldzuweisungen auf, bringt uns in der Sache nicht weiter und ist letzendlich bloss nur Zeitverschwendung..

Man_Bey 05.09.2014 11:38

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2092114)
Tamam o zaman sana ettigim küfürlerden dolayi hem kendimden, hem burdaki insanlardan ve hemden senden özür diliyorum..
Bundan sonra bana hakaret bile edilse küfür etmeyecegim. Ama bu saaten sonra da senin küfür edecegine sanmadigim icin, ilk adimi ben atiyorum.

Anlastik mi?

aferin ask_sehidi,

ben sana bu hatalari yaparken özür dileyeceksin demistim.

sinirlerine hakim olamayip en agir küfürlere sarilmadan önce bunun getirecegi sorumlulugu göz ardina birakma bir daha.

cok mutluyum senide bu hale getirdigim icin.

05.09.2014 11:42

Bende mutluyum cünkü netice de karsit görüslü de olsan, akilli bir insansin.
Madem, eger ki tartisacaksak, fikirlerimiz tartissin..

Bos olmadigimizi gösterelim. Bos insanlar kisilerle, dolu insanlar fikirlerle isiyile ugrasir..
Ya böyle olsun ya da hic...

Bende Mehmet Akif Ersoy'un nasihatini yerine getiriyorum

Dost edinmeye bakin dost.. Düsman ananinizn karnindan bile cikar demisti istiklal sairimiz..

Ist doch erfreulich wenn man einen Freund mehr hat im Leben als einen Feind.. Netice'de bütün arifler ayni yönü tarif eder.
haci Bektas-i Veli, Yeniceri ocaginin kurucusu idi, yani Osmanli Komandolarinin kurucusu, ve onlara nasihati suydu..
Karsinizdaki en azilli düsmanin bile olsa onun insan oldugunu unutma. Ben hem senin insan oldugunu hatirliyorum ve sana da benim bir insan oldugumu...

Bu kadar basit..

Man_Bey 05.09.2014 11:48

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2092118)
Bende mutluyum cünkü netice de karsit görüslü de olsan, akilli bir insansin.
Madem, eger ki tartisacaksak, fikirlerimiz tartissin..

Bos olmadigimizi gösterelim. Bos insanlar kisilerle, dolu insanlar fikirlerle isiyile ugrasir..
Ya böyle olsun ya da hic...

Bende Mehmet Akif Ersoy'un nasihatini yerine getiriyorum

Dost edinmeye bakin dost.. Düsman ananinizn karnindan bile cikar demisti istiklal sairimiz..

Ist doch erfreulich wenn man einen Freund mehr hat im Leben als einen Feind.. Netice'de bütün arifler ayni yönü tarif eder.
haci Bektas-i Veli, Yeniceri ocaginin kurucusu idi, yani Osmanli Komandolarinin kurucusu, ve onlara nasihati suydu..
Karsinizdaki en azilli düsmanin bile olsa onun insan oldugunu unutma. Ben hem senin insan oldugunu hatirliyorum ve sana da benim bir insan oldugumu...

Bu kadar basit..

ask_sehidi,

yavas ol biraz ben affederim dedim, unuturum demedim.

sen bu sekilde ana avrat küfür edeceksin ve bunun unutulacagini zannetmen pekte akil alici degil.

ich bin nicht dein feind aber bin auch nicht dein freund und daran wird sich wohl nichts ändern.

benim gercek hayatta yeterince arkadaslarim var, sanalda arkadas arayisinda degilim.

05.09.2014 11:52

Arkadas kelimesi lafin gelisydi.. Benimde yeterince arkadaslarim var, ve isimde basimdan askin Allah'a sükür..
Kimse bir seyi unutmasin, ama dallandirip ve budaklandirmasin. herkes seviyesini ve terbiyesini takinsin..
Das hast du schon gut gesagt, wir sind keine freunde, aber müssen auch keine Feinde sein..

Benim icin bu cocuksu kavgamiz bitmis oluyor o zaman.. Ve herkes kendi yoluna.. Ne azi ne fazlasi..

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2092119)
ask_sehidi,

yavas ol biraz ben affederim dedim, unuturum demedim.

sen bu sekilde ana avrat küfür edeceksin ve bunun unutulacagini zannetmen pekte akil alici degil.

ich bin nicht dein feind aber bin auch nicht dein freund und daran wird sich wohl nichts ändern.

benim gercek hayatta yeterince arkadaslarim var, sanalda arkadas arayisinda degilim.

Man_Bey 05.09.2014 12:02

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2092120)
Arkadas kelimesi lafin gelisydi.. Benimde yeterince arkadaslarim var, ve isimde basimdan askin Allah'a sükür..
Kimse bir seyi unutmasin, ama dallandirip ve budaklandirmasin. herkes seviyesini ve terbiyesini takinsin..
Das hast du schon gut gesagt, wir sind keine freunde, aber müssen auch keine Feinde sein..

Benim icin bu cocuksu kavgamiz bitmis oluyor o zaman.. Ve herkes kendi yoluna.. Ne azi ne fazlasi..

ask_sehidi,

ben zaten senin kavgani ciddiye almiyordum. cocuksu davranmadigim icin senin küfürlerine seviyeli cevap verdim.

karsilik olarak bir kere sana, etrafina ve ailene küfür etmedim.

son olarak bir nasihatta bulunmak istiyorum. bir kisinin sinirli ve öfkeli oldugu zaman gercek özünü görürsün.

05.09.2014 12:10

Neyse uzatmayalim, hakli oldugun noktalar var..Küfür isitince sert tavir sergileyebilirim..
Neyse uzatmayim, artik neyin önce ciktigini, yumurtaninin mi ya da tavugun mu tartismasina dönüsür yoksa bu olay.. :D

Öyle ya da böyle hakaret, küfür vs. güzel seyler degil.
Cenab-i Allah alemlere sigmiyor ama bir kulunun ki hepimiz onun kuluyuz, onun gönlüne sigiyor... Ben gercek hayatimda sakin, anlayisli bir ve güleryüzlü bir insanim.. Agir kazanim, kaynadim mi ama tasabiliyorum..

Su an dini bir vecibeyi yerine getirmis olduk ve kavga ortamini bitirdik. Baris ortami yarattik..
Haa seviye bozulmadikca birbirimizin fikirlerini acimazsica elestirelim. Ama ben kisisellegi dönüstürmeyecegim ve seninde dönüstürmeyecegime inaniyorum..

Neyse, kurultaydan adayim cikasiya kadar da zaten siyasi yazi yazmayacagim en azindan...

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2092121)
ask_sehidi,

ben zaten senin kavgani ciddiye almiyordum. cocuksu davranmadigim icin senin küfürlerine seviyeli cevap verdim.

karsilik olarak bir kere sana, etrafina ve ailene küfür etmedim.

son olarak bir nasihatta bulunmak istiyorum. bir kisinin sinirli ve öfkeli oldugu zaman gercek özünü görürsün.

kizkarsli 05.09.2014 12:15

Baris

tebrik ederim beyler sizi cok güzel umarim baris daim olur., bakin ben bir siyasi görüsü savunmuyorum yeri gelir MHP nin bile güzel yönlerini görürüm, yeri gelir AKP yi begenirim veya CHP yi alkislarim yani demem suki , siz de savundugunuzun güzel yönlerini koyun
ortaya herkes dogru buldugunu alir görüsünü savunur.
Böyle cikrinlesmekte öteye gitmez siyasetiniz.
Umarim ortam daha güzel olur bundan böyle

Man_Bey 05.09.2014 12:38

Zitat:

Zitat von kizkarsli (Beitrag 2092124)
tebrik ederim beyler sizi cok güzel umarim baris daim olur., bakin ben bir siyasi görüsü savunmuyorum yeri gelir MHP nin bile güzel yönlerini görürüm, yeri gelir AKP yi begenirim veya CHP yi alkislarim yani demem suki , siz de savundugunuzun güzel yönlerini koyun
ortaya herkes dogru buldugunu alir görüsünü savunur.
Böyle cikrinlesmekte öteye gitmez siyasetiniz.
Umarim ortam daha güzel olur bundan böyle

kavga olmayan yerde barisa gerek duyulmaz.

ask_sehidi sinirlerine hakim olamadi ve cok agir küfürler etti. demekki özünde olani burada dökmesinden pisman olmus ve özür diledi.

benim görevim onu affetmek.

bende affettim ve olay bitmistir.

umarim bir daha böyle yanlislarda bulunmaz ve yine onu özür diletmeye zorlamam gerkmez.

Lara_ 05.09.2014 21:28

tebrikler....

Lara_ 05.09.2014 21:29

Bugün günlerden güzellik..

Man_Bey 06.09.2014 12:40

sira baskalarina geldi, simdi bunlarida özür diletip susmalarini sagliyayim :)

Man_Bey 06.09.2014 18:24

Lara_ 06.09.2014 22:27

cok eylenceli,gecen yüz yildan kalma "ego" $i$kinlignden kendindi göremeyenler....

Lara_ 06.09.2014 22:58

Allah'ım başta tam yarattığın ,fakat sonradan kendi çabalarıyla akıllarını yitirmiş olan kullarınla sınama bizi ...

ÇOK AMİN ...))))

Lara_ 06.09.2014 23:05

Kendini yontmayi unutma der Zeus,insan birazda kendi emegidir !

Lara_ 07.09.2014 11:04

Teras'da ,güne$ ben keyfim ve kahyam..)))

biri bana kahve yapsa!

Lara_ 08.09.2014 21:15

Gözün kör olsun grip...

Lara_ 09.09.2014 21:50

Erkek dedigin sert olucak,elini masaya vurup,bu ak$am bula$iklari ben yikayacagim diyebilmeli.)))

i$te O kadar,erkek dedigin bu i$te.)))))))))))))))

Lara_ 09.09.2014 22:35

Gel keyfim gel..

Lara_ 09.09.2014 22:52

Insanlar mutlu olmadiklarini bilmedikleri icinmi mutsuzlar..

Lara_ 10.09.2014 21:54

Ruh ikizi ! bana göre cok siradan,bana suc ortagilazim.))

Lara_ 10.09.2014 22:35

Kış var yaşadığım şehirde, sıcaklık eksilerde, günler kisaliyor,ü$üyorum

Yar_dan 10.09.2014 22:47

ich denke gerade

was ist moslem sein... ?

wenn mann tag und nacht betet... und danach einen menschen enthautet
oder einfach nur arbeitet und anderen menschen nicht weh tut ?

Lara_ 10.09.2014 22:52

hmmm....!!

Yar_dan 10.09.2014 22:57

hmmm heist ?
a oder b :)

Lara_ 10.09.2014 23:08

kein Kommentar..

Yar_dan 10.09.2014 23:11

ganz einfach

ich glaub nicht das GOT die leute die anderen wehtun mit cennet belohnt !!!!

egal ob diese tag und nach beten

Lara_ 10.09.2014 23:20

Helles Köpfchen ! Danke für die Aufklärung..!!

Yar_dan 10.09.2014 23:33

hab kein helles köpfschen... liebe einfach dein nächsten in der der bibel
in kuran steht
komsusu acken yatan bizden deyildir

her iki dindede insani sev emrediliyor
hic bir dinde baska bir insana dininden dolayi kin besle demiyor

Lara_ 10.09.2014 23:41

Tersini ima eden'mi oldu?

Sen Kurani,Bibel'i okudun mu?

11.09.2014 09:23

Denk grün :)

11.09.2014 18:26

Ist das schön

Wenn die Sonne scheint

Lara_ 11.09.2014 22:36

Bir günü daha ugurladik.Yeni bir sabah ve Yeni bir ak$am,Yine bir bulut,yeni bir umut,
Yine bir sonbahar, Yeni bir mevsim..

Lara_ 11.09.2014 22:41

Mi$ gibi yapmak...)

Lara_ 11.09.2014 22:47

Sonra dedim kiiiii.....

Yar_dan 11.09.2014 23:56

bizim kitabi tabiki Türkce anlaminda okudum
diger kitabi okuyanlar ile tartistim

benimle tartisan papazlar dinlerinden süphelemeye basladi :)

Lara_ 12.09.2014 23:15

Siradan birisiyim,ama ön siradan..

Lara_ 12.09.2014 23:48

hic....

Sesini duymadığım gün
Yaşanmış değil
Açan çiçek değil
Öten kuş değil
Yüzünü görmediğim gün
İçimde yıldızlar sönük
Güneşler güneş değil
Seni sevmediğim gün
Seni anmadığım gün
olacak i$ deyil

insan duygularını ancak bu kadar güzel ifade edbilir,öylesine icten ve samimi,gercek
bugün okudugum en güzel satirlar..

Lara_ 13.09.2014 00:15

günün en keyifli saatleri,hafif muzik e$liginde,huzurlu ve mutlu..

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:11 Uhr.