Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

akshalil 26.01.2005 18:18

Haklisin..Türkiyede ki saf türkler

sadece konya-ermenek ve toroslar eteklerinde yasayan türkmenlerdir aslinda..onlarin da hala cogu deve güder yaylaya gidip hala göcebe yasarlar.. türkiye laz- cerkez- kirmanc- zaza- bosnak-ermeni-rum vs. cok farkli kültürlerin karismasi ve birlesmesi ile olusmus bir kültürdür..

osmanli zamaninda falan hatta türklük dislanmis ve hor görülmüstür..cünkü anadoludaki toplumlar ermeni rum falan cok ilerideydiler türkler ise orta asyadan yeni gelmis sadece at üstünde kilic sallamayi ve kimiz icmeyi bilirlerdi..dolaysiyla osmanli saltanati diger kültürlerden cok faydalanmistir

dolayisiyla türkiyede türkcülük cok zararli bir ideolojidir ve abesle istigal etmektir

bigpuma 26.01.2005 18:18

Süresi[Nur 31] Nahl 44)

(Mümin kadınlara söyle, gözlerini sakınsınlar, ırzlarını korusunlar, görünen kısmı hariç, ziynetlerini göstermesinler, başörtülerini yakalarına kadar örtsünler!) [Nur 31]

Bu âyette bazı hususlar açık değil. Mesela kadın, gözünü neden sakınacak, ırzını nasıl koruyacak, ziynetten maksat ne? Kına, sürme mi, altın, gümüş mü, küpe, kolye, bilezik mi? Bu hususlar tam açık değildir, bunlar hadis-i şerifle açıklanarak bildirilmiştir. Allahü teâlâ, (Resule itaat Allah itaattir) ve (Sana indirdiğim Kur?anı, anlamaları için insanlara açıkla) buyuruyor. (Nahl 44)

26.01.2005 18:20

sen bayagi kafayi yemissin

eger bati icat etti diye bazi seyleri kullanmasaydik, araplarin icatlari helal onlari kullanalim deseydik. dötüne iki metre beyaz bez sarip, deve sirtina tirmanman ve kiyamete kadar öyle yasaman gerekirdi.

ne isin var pc ile? sen niye yahudi icadi bilgisayar kullaniyorsun?

akshalil 26.01.2005 18:20

eskiden bir aralar sosyalisttim evet

ama simdi degil..degistim..eee nur die blöden verändern sich nicht! du muss es auch versuchen!!

bigpuma 26.01.2005 18:22

bende deyistim sarkici olcam

hahahahhaaa :=))))))

bigpuma 26.01.2005 18:24

hhhahahaa ben japon icadi

kullaniyorum :=))))))))

batinin yazisini sabkasini alacagimiza teknolojisini alsaydik

japonlarin teknolojisi daha iyi onlarin neden yazisini sabkasini almadik yada Ruslarin hehehehehhee

akshalil 26.01.2005 18:26

Ben beyinsel bakis acini degistirmekten

bahsediyom, operasyonla cinsiyet degisikligi degil!! :-))

26.01.2005 18:26

ben de diyorum ki

beygamberin kurani acikladigi, kendi yazdigi tek bir satir yoktur.

peygambere mal edilen sözler ve davranislar onun ölümünden yillar sonra hadis yazarlari tarafindan kaleme alinmis yalan dolandir. buhari gibi hadis yazarlari islama en büyük kötülügü yapmislardir.

26.01.2005 18:29

sapka icat oldugunda japonlar

tipki araplar gibi ac geziyorlardi. teknolojisini degil, sen sen bu kafayla japonun ancak papucunu yalarsin.senin efendin araplar hangi teknolojiyi almislar ki?

bigpuma 26.01.2005 18:31

Hopp Kürtler Türktür??????

Dogu Türkistandaki?

Eleskirt anitinda Büyük Alp Uygur söyle diyor?

Men Kürt ilhaninin ogluyum.

Kürtlerin asli dogu türkistandan gelme hatta türkler kürtdak soyundandirlar diyenlerde var?

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:16 Uhr.