![]() |
Ümitte is yok bence. GSdada pek iyi
oynayamadi.
|
sen yeterki emret hehehe :-)
Faik Cetiner kisa Sorular Yönelti AhmetDursuna...
Soru : Ahmet Besiktasa Dönecekmisin ??? AD : Sözlesme tek tarafli fes edildi... beni tedaviye yolladilar... ve benim haberim olmadan... sözlesme fesedildi Soru : Besiktas ile Mahkemlikmisin ? AD: Evet, daha alacaklarim vardi bunlar icin Mahkemeye bas vurdum... Soru: Besiktasa dönmeyi düsünüyormusun... AD: Artik dönecegimi sanmiyorum, cünki dedigim gibi... sözlesme gecerliligi bitti... Soru : Sana baska takimlardan teklifler varmi Ahmet ? AD: Evet var, Menejerim ilgileniyor bu isler ile... Soru: Türkiyedenmi bu Teklifler ?` AD: Hayir Yabanci Ülkelerden Ve birazda konusdular..... Ergün, ve Ümit Özat da ordaydi karsilili sohbet ve sakalasmalar vardi... iyi bir programdi ahmetdursunu baya bir iyi gördüm insallah daha iyi olur !!! A.D. |
GS de kim iyi oynuyorki Ümit Oynasin ?
Takim olarak zaten kötüler...
ben sadece Hakani ve Sabriyi göriyorum... geri ölmüs... ama Lucescu Ümit Karani takima iyi yerlestire bilir... ama okadar önemli bir oyuncuda degil yani... A.D. |
Yabanci kontenjanlari hakkinda...
Bildiginiz gibi su an 6 oyuncu kadroda olabiliyor.
Bu sayiyi seneye bildigim kadariyla indirilmesi düsünülüyormus. Üc büyüklerdeki yabancilar bu konuda sorun yasar mi sizce? Su an Besiktasin 7 yabancisi var: - Cordoba - Zago - Ronaldo - Guinti - Pancu - Ahmed Hassan - Ilie Fenerinde 7 galiba: - Luciano - Aurelio - Van Hooijdonk - Petkov - Tomas - Rebrov - Nobre Galataninda 7 kaldi: - Mondragon - Batista - Balic - Bratu - Lukunku - Petre - Tamas Seneye bir oyuncu gitmesi gerekecekse, sizce takimlardaki hangi yabanci oyuncu gitmeli??? |
Insallah. Ergün und Ümit Ö. sind auch
cool...
Du, sehe mir jetzt auf Eurosport KAMERUN - ÄGYPTEN an. Bakalim Ahmed Hassan KAMELimiz neler yapacak?! :)) |
bende bakim hehehe o.T.
ohne Text
|
Bence:
Besiktas:
Ahmed Hassan oder Ilie. Fener: Rebrov und wahrscheinlich auch Petkov Galatasaray: Balic ve Lukunku. Auf jeden Fall beide! |
kamerun alir banko mboma :p o.T.
ohne Text
|
Belli olmaz valla :) o.T.
ohne Text
|
Sabri gefällt mir auch sehr gut. Emre
ye benzetiyorum stilini...
|
stimmt biraz benziyor... o.T.
ohne Text
|
ya yapmayin ahmet berbat bi oyuncu
ilk yili süperdi... ondan sonra ne yapti bunu bana söylermisin.. besiktasa son iki yilda faydasi nedir... oynadigi maclarda kac gol atmistir...
yapmayin ahmetin yerine 60 yasindaki peleyi al daha iyidir ondan |
bjk de zago o.T.
ohne Text
|
Semercioğlu istifa etti !..
Trabzonspor Teknik Direktörü Turgay Semercioğlu, görevinden istifa etti. Semercioğlu bordo mavili kulübün yönetimiyle görüştüğünü ve görüşme sonrasında görevinden istifa ettiğini söyledi.. Tecrübeli hoca şu sıralarda basın toplantısı düzenliyor...
[03/02/2004-14:30] Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri"nde bir basın toplantısı düzenleyen Semercioğlu, Trabzonspor teknik direktörlüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı. Fenerbahçe maçının olumsuz geçmesinin kendisi ve ekibi üzerinde bir belirsizliğin ortaya çıkmasına neden olduğu belirten Semercioğlu, "Fakat ben ve ekibim başarısız değildik. Ancak Trabzonspor"da olmanın sıkıntılarını yaşladık" dedi. Fenerbahçe maçı sonrası gerekeni yapacağını belirttiğini söyleyen tecrübeli hoca, "İşte gerekeni yapıyor ve ayrılıyorum, Trabzonspor"un önünü açıyorum" dedi. Semercioğlu, takımı şimdilik yardımcı arkadaşlarının çalıştıracağını söyledi. Kaynak: ajansspor.com |
Ziya Doğan Trabzonspor"da...
Trabzonspor"da Turgay Semercioğlu"nun istifasının ardından yeni teknik direktörün de adı da netleşti: Ziya Doğan.. Bordo mavili yönetim yaptığı görüşmeler sonucunda tecrübeli hoca ile her konuda anlaştı..
[03/02/2004-14:47] Trabzonspor Teknik Direktör Turgay Semercioğlu"nun istifa haberi ile birlikte yeni teknik direktörünü de buldu. Bordo mavili ekip, Malatyaspor"la sezona başlayan, devre arasında ise Konyaspor"la anlaştıktan hemen sonra transfer dolayısıyla anlaşmazlığa düşerek bu kulüpten de ayrılan Ziya Doğan"ı göreve getirdi. Bordo mavili kulübün Asbaşkanı Nevzat Şakar da bu gelişmeyi doğrularken, "İstanbul"daki arkadaşlarımız Ziya hoca ile görüşüyor ve büyük oranda anlaştılar" dedi. Alınan bilgilere göre de Ziya Doğan"la anlaşma kesin olarak yapıldı. Bu arada teknik direktörlük teklifinin Aykut Kocaman"a da yapıldığı fakat prensipleri gereği bu sezon bir takım daha çalıştırmak istemediğini belirten Kocaman"ın görevi kabul etmediği kaydedildi. Kaynak: ajansspor.com |
airdem maci göstermiyor eurosport? o.T.
ohne Text
|
Doch, ben nasil izliyorum?? :)) o.T.
ohne Text
|
hmm es gibt ja mehrere eurosports...
üff ya simdi gelde ara..digital antende hehe
kac kac? |
galatasarayda...
mondragon ve bratu disinda hepsi...
gerci petre ve tamas kalir..onlar genc lukunku zaten gitdi...batistada gitmeli prates...bir öyle bir böyle gitsin ya hehe |
:) 0-0 o.T.
ohne Text
|
war ja klar...
es war auch klar..das ziya dogan nicht lange arbeitslos sein würde...
trabzondan kovulsa hemen baskasi alir hehe adam bulunmaz hint kumasi mübarek :p |
go kamerun go o.T.
ohne Text
|
gs yabancilari hakkinda
balic yabanci olarak degil , türk statüsünde oynuyor !
|
Kamerun schwach aber weiter. 0-0 :) o.T.
ohne Text
|
Bak bunu bilmiyordum :) o.T.
ohne Text
|
kim yabanci dedi? o.T.
ohne Text
|
ahmet hassanda geliyor das ist
gut.. und nun sind wir stärker...
adam böyle ilk samsun veyada gecen antep maclrini tek basina götürebiliyordu hic degilse |
evet ama
bu arada Giuntide 1 ay sahalardan uzak kalacak sakatligi nedeniyle, bence Giuntinin olmamayisi cok daha kötü cünkü büyük ihtimal Yasini oynatacak Luce.
Ilhan giderse onun yerini iyi doldurur Ahmed Hassan bundan hic süphem yok. |
Hehhehe FENERBAHCE -> GÖREVDEN ALIYOR!
Hahahaha kacinci bize karsi oynadiktan sonra korkup kacan ?!?!?!
heheheeheheh ;-) 1. Özkan "Terorist" Sümer :-) ... |
Tüh ya ... carsiya gidecegime eve gidip!
Maci seyretseydim belki Ahmet Hassan"a ugur getirirdim hehehhehehehhe ;-)
*Ein Schelm der böses dabei denkt* ;-) Al" |
jungens
wie wärs denn wenn wir auch die Bundesliga tippen würden yarisma olarak?
|
Mache ich mit den Arbeitskollegen :)
9 puan topladim gecen Hafta!
:) |
was hälst du von Gladbach heute?
cabuk yaz möchte online tippen
|
Sorry, gec kaldim :( denke, dass sie
gewinnen!
|
hoffe hast gegen die getippt...
1-0 für msv zur halbzeit
|
TÜRKIYE KUPASI
Zeigt irgendein kanal die spiele????????
|
ja bestimmt.. o.T.
ohne Text
|
Ist Besiktas Mansiz
endlich los geworden``?
so die schlagzeile bei vaybee...warum los geworden??? hey er wurde doch vergöttert von vaybee, jetzt auf einmal so schlecht gemacht...ne ne ist ja wie im türkischen fernsehen hier |
laut bjkhaber.com ist er sogut wie weg o
ohne Text
|
bjkhaber.org o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:13 Uhr. |