Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   News & Politik (http://localhost/forum/showthread.php?t=4275)

10.09.2007 13:39

Was gibt es da

zum Lachen? Also, ich kann dabei nicht Lachen, wenn 200.000 Soldaten an der Grenze zum Nordirak stehen.

Bei so ne Thema kann man nicht fröhlich sein.
Saygimla
CemKaraca

10.09.2007 19:14

Das ist zum lachen ! :-))

Die 200.000 Soldaten stehen seit über einem Jahr an der Grenze !

xxxmert77xxx 10.09.2007 19:20

o.T.

lol

11.09.2007 11:51

Denkst Du

ich wusste das nicht oder wie? Trotzallem gibst da nichts zum lachen, aber wenn die Lage ernst wird, dann wird uns sowieso das Lachen vergehen.

Saygimla
CemKaraca

roman 11.09.2007 17:46

Sevgili Cem kimse kimsenin kardeşi,

değildir.

Bu terim cemaatin ve Ataerkelliğin ortaçağda birbirine kullandığı bir hitap şeklidir.

Ne gereği var insanların birşeyler konuşabilmesi ve yazabilmesi için illaki birbiri ile kardeş olmasına.!!!

roman 11.09.2007 17:56

Türk İntikam Tugayı!!!!!

Evladım, sen herhalde bu ismi nereden peydahladığını henüz bilmiyorsun.

Demek bu ismin ile Almanya anayasasına, evrensel hukukuna ve savcılara, avukatlara baş vuracaksın.

Senin aklından mutlaka bir zorun bulunmakta, yoksa böyle bir TERÖR ismini ne bu sayfalarda kullanırdın, nede bu isim ile burada ki insanları Alman hukukuna başvuracağım çıranızı yakacağım ukalalıkları yapardın.

TIT, yada (Türk İntikam Tugayı.) Silahlı aylem yapan Irkçı, Faşist, Katil karanlık bir TERÖR kuruluşudur, buyur git Alman hukukçularına baş vur.

Kamil Taylanın yazılarını okyunca bir daha böyle bir isim asla kullanmazsın. Aslın bu kullandığın isimde yukarıda yazdığın yazıda Alman hukukunda suç teşkil eder. Çünkü hem ırkçı, hem Faşist, hem şiddet içeren bir gelenek ve Anayasal hukuku yok etmeye çalışan karanlık bir örgüttür, Giladyo gibi.

Bol şans sana.

Vaybee senin gibileri bu sayfalarda bulundurduğu için muğlak bir kuruluştur.

roman 11.09.2007 18:28

KISACA.!

Türk İntikam Tugayı-

1) 30 yıldır bir kaybolup bir çıkan hayalet örgüt yeniden sahnede. Karanlık örgütün üyeleri, ülkücüler arasında örgütleniyor; isimleri gizli örgüt üyeleri Tempo"ya gelişmeleri anlattı. Buna göre TİT"in içinde akademisyenler de var, askerler de... Amaç, Türk kimliğine yönelik saldırıları sokakta yok etmek.

İllegal örgütlenmeler tarihinde 30 yıldır sır olarak kalmayı başaran bir örgüt Türk İntikam Tugayı. Kısa adıyla TİT. Tam anlamıyla hayalet bir örgüt. Resmi olarak ne dün, ne de bugün örgütlenme şeması, kurucuları, karıştığı eylemler gün yüzüne çıkabildi, ne de mensupları ortaya çıkarılıp örgüt üyesi diye deşifre edilebildi. Binlerce karanlık olayın arasında adı hep bir yerlerden çıktı. Kimi zaman adam öldürmede, kimi zaman adam kaçırmada, kimi zaman bildiri dağıtarak... Bilinen tek şey vardı; karanlık noktalara kartvizit bırakan bir örgütle karşı karşıya olduğumuz. Aynı zamanda hakkında hiçbir örgütsel doküman bulunmayan bir örgüt TİT. Kuruluş tarihi bile bilinmiyor. Bilenen şeylerse çok sınırlı.
Şimdi bu örgüt, nedeni bilinmeyen biçimde yeniden gündemde. Yani Türk İntikam Tugayı yeniden sahnede. Bilinenleri alt alta sıraladığımızda ortaya çıkan gerçek, böyle bir örgütün yeniden ülkücü camia olarak bilinen kesimde varlık gösteriyor olduğu. Çünkü bu hayalet örgüt, misyonunu, her daim "Türklük"e, "Türkiye"ye düşman odaklara" savaş açma üzerine oturtuyor. Mücadelesini "Türklük"ün karşısındaki cephelerde verdiğini ima ediyor.
Tempo, Türk İntikam Tugayı adındaki hayalet örgütün izine rastladı. Son olarak İnsan Hakları Derneği Başkanı iken silahlı saldırıya uğrayan Akın Birdal olayında adına rastlanılan örgütün, yeniden faaliyete geçtiği, ülkücü camianın en temel gündemi. Tempo muhabirinin yaptığı araştırmalarda, Türk İntikam Tugayı örgütünün, öncelikle Ülkü Ocakları"na ait resmi internet sitesinin forum sayfalarında izine ulaşıldı. "Yeniden TİT" başlıklı bölümlerde ülkücü oldukları şüphe götürmez birtakım isimler TİT"in yeniden faaliyete geçtiği, yeniden ekip kurulduğu, bu ekip için örgütlenme çağrıları gibi ayrıntılarla karşılaşıldı. Hatta bu oluşumun bizzat içinde bulunanlarla irtibat kuruldu. Ancak görüşme trafiği hiçbir zaman yüz yüze olamadı. Yapılan görüşmelerde Tempo muhabirine itiraf kıvamında yapılan açıklamalar, 30 yıllık hayalet örgütün yeniden sahneye çıktığının belgesi gibiydi. Ülkü Ocakları Genel Merkezi ile bu konuda yapılan görüşmelerin hemen akabinde resmi sitedeki TİT bölümü apar topar kaldırıldı ve hiçbir iz de bırakılmadı. Tempo muhabirinin elinde kalanlar TİT üyesi olduğu iddia edilen birtakım isimlerin yazılı sözlerinden öteye gidemedi. Akın Birdal suikastı sanığı Semih Tufan Gülaltay ismi, olay sonrasında açılan davada TİT üyesi olarak adliye arşivlerine geçerken, bu ismin yeniden TİT"in kurulmasında aktif rol aldığı bilgisiyle karşılaşıldı. Yani iddiaya göre Semih Tufan Gülaltay yeniden örgütü canlandırma rolüne üstlendi.

2) Türk İntigam Tugayı, İnsan Hakları Derneği eski Başkanı Akın Birdal’a 1998’de Ankara’daki dernek genel merkezinde suikast düzenleyerek adını duyurdu.

Söz konusu olayla ilgili davada yargılanan Uzman Çavuş Cengiz Ersever, Türk İntikam Tugayı’nın kurucusu olduğunu söyledi. Ersever duruşmalarda, örgüt hakkında şu bilgileri verdi: “Tunceli’de 5 yıl uzman çavuş olarak görev yaptım. İstanbul’a tayin olunca 1996 yılında Türk İntikam Tugayı’nı (TİT) kurdum. TİT’in lideriyim. TİT, bölücü ve şeriatçı kişi ve örgütlere karşı kurulmuştur. Silivri yolu üzerindeki bir yerde TİT üyelerine silahlı eğitim yaptırdım. Şeriat düşmanıyım. Ülkücü değil Türkçüyüm.”

Cumhuriyet Savcısı Ünal Haney tarafından hazırlanan iddianamede, Birdal’ın cezalandırılması emrini “Yeşil’’ kod adlı Mahmut Yıldırım’ın verdiği belirtildi. Suikastın Türk İntikam Tugayı (TİT) adlı çeteye dahil olanlar tarafından gerçekleştirildiği vurgulandı. İddianamede, sanıklardan Büyükçekmece İlçe Jandarma Karakolu’nda uzman çavuş olan Cengiz Ersever’in, Tunceli’de görev yaptığı 1994 yılında, bir kahvede “Yeşil’’ kod adlı Mahmut Yıldırım ile tanıştığı, Tunceli ve Elazığ’da devam eden ilişkilerinin İstanbul’a atandıktan sonra da sürdüğü anlatıldı.

ulankelek 12.09.2007 11:33

Git

o zaman orta caga. git saddam hüseyin ülkesine savas yap. hayretsiniz vallah.
sizin gibi orta cag insanlari tr böldü, ancak irkciliktan böyle bir duruma düstük, ama sen bunu anlaman lazim degilsin.

Saygimla

tit 12.09.2007 15:20

...

sen neden böyle kendini yirtiyosun benden hic irkci icerikli bir yazi okudunmu?
Yoo eger benden hic böyle bir tutum görmediysen sözlerine ve yazilarina dikkat et.
Hem Allaha sükür eger vatanini dinini ve milletini seven insanlar irkci ise en büyük fasist olmaya raziyim.

Ayni komünist tohumlari gibi yazi yaziyosun ne oldugunu kim oldugunu unutana bizim oralarda cingene derler yegenim:)

tit 12.09.2007 15:23

Aslanlar

Vatani ugruna canini feda edenler kahramandir ama bu kelimenin ne oldugunu bilemezsin sen !!
Savas cikacak olsa ilk memleketi senin gibiler Tarihtede nasil olduysa sen terk edersin o yüzden senin o yazilarin ancak senin gibi örümcek beyinleri etkileyebilir baska kimseyi degil.
Koca Mustafa Kemal ATATÜRK en büyük milliyetci idi yazik rahmetlinin kemikleri sizlar vatani senin gibilerin eline kaldi ise....

tit 12.09.2007 15:24

naber nonos

ne oldu lan ikidebir GB me girip cikiyon popon mu kasindi abdestsiz DEYUS!!!!

roman 12.09.2007 17:36

Yazdıklarından hiç bir şey anlamış,

değilim.

Ne alaka ama ortaçağ örneğinden tutup herhangi bir ülkeyi örneklemen. Sanki bir ülkeyi yada bir çağı tartışmaktayız.

Kardeşlerim, yada abi, abla vs buna benzer kelimeler hem kişiyi, hem karşısındakileri yanlış bir şekilde sınırlandırır. Bu terimlerin ne saygısı nede sevgisi her zaman olumlu değildir. Ümmet, cemaat ağam, ağa vs kalıntısından başka bir şey değildir. Bireyin özüne başlı başına olumlu veya olumsuz hem bir kısıtlama, hem de saldırıdır.

Nedense gelişmiş hiç bir ülkede bu tür bir hitap şeklide bulunmaz. Genellikle İslami ülkelerde ortaya çıkar bir nevi paralel toplumluluğa uygun düşer, en azından besler.

roman 12.09.2007 17:53

EFERİM EVLADIM, bir de silah çekiver.

Demek Atatürkte, katil, çete,Kontragerilla, anayasa düşmanı, gizli kapaklı illegal katil bir örgüt şefiydi.

Deveye sormuşlar neden boynun eğri diye demişki neren doğru.

Temiz olan tek bir kareniz yoktur, olsa idi İLLEGAL bir teşkilat olmazdınız.

Bak yukarıdaki yazı apar, topar İnternet sitenizi birden kaldırıverdiğinizide yazmakta. Hakkınızda savcılığın soruşturmalar açtığıda.

Evladım bir ayağınızın devletin içinde olması, bir ayağınızın mafyanın, bir ayağınızın karanlığın, bir ayağınızın bürokrasinin vs olması, KATİL VE KARANLIK VE İNSANLIK DÜŞMANI OLAN CANİLER OLMANIZI ENGELLEMEZ.

YÜZLERİNE TÜKÜRÜLECEK YILLARACA CEZAEVLERİNDE TUTULACAK AŞAĞILIKLARSINIZ.

Hele şu ülkede şu anayasa bir değişsin, dürüst aklı başında cesur savcılar hem ortaya çıksın, hem korunsun işte o zaman teker, teker kullaklarınızdan tutulup ortaya çıkarılacaksınız. O zaman göreceğiz o ülkeden hangi yollar ile kaçmaya çalıştığınızı, zaten şüpheli olanların bir kısmının yurt dışına kaçtığıda duyulmakta.

Demek vatanını çok sevmektesin sevsinler senin gibi bir artisti. Evladım vatanı sevmek karanlık ne olduğu belli olmayan çeteler, teşkilatlar kurarak o ülkenin en büyük yargısını basarak yargıçlar öldürmek ile olmaz.

O ülkenin sizler gibi manyak, sapık, Faşist, karanlık canilere hiç bir zaman ihtiyacı yoktur sizlerin gidebileceği tek bir yer vardır orasıda caza evidir.

Senin gibi bir şahısı vaybeenin böylesine izin vermesi vaybeenin ne kadar aşağılık bir kuruluş olduğunuda göstermektedir.

Ben katiller ile ne yazışırım, nede konuşurum bu yazım sizlerin ne bok olduğunu açıklamaktır, ister yeşillen, ister amuda kalk, ister küfür et, ister silah çek, emin bana varlığın ile salt tiksinti vermekten öte bir şeye yaramazsın.

Hadi evlat geldiğin karanlıklar seni beklemekte.

Çünkü sen yolunu seçmişsin ve düzeleceğine hiç bir ihtimalde vermiyorum.

Katilliği seven, şiddete tapan insanlar ile benim bir ilişkim olmaz.

12.09.2007 18:32

biz

burda hangi forumdayiz? politika mi yoksa benmi yanlis yerdeyim? kardeste derim, abi de derim, hersey derim. Bu forumnan ne alakasi var?

Du solltest lieber mit Deiner Meinung in diesem Forum mit etwas sinnvolles von Dir geben, anstatt von kardes, aga,usw. Das können wir wo anders besprechen.

Saygimla
Cem Karaca

roman 12.09.2007 18:55

Pek anlayabileceğini de sanmamıştım,

neyse. Sosyal ilişkilerin siyasetten kopuk olduğunuda yazanlar çıkabildi nihayet. Poitika yada Siyaset bilimi, ilimi vs başka bir galakside yaşayan canlılar için yapılmıyor.! Bu dünyada yaşayanlar için yapılıyor. Sosyolojinin bulunmadığı yerde politika mı oluyor. Sürreailstliğin anlamımı olur.

Neyse sen &ltparkası ile yatarken vurulmuş&gt nakaratında kalmışsın.

12.09.2007 21:02

bin laden de sonuda bir insan

cok dindar olanlar sac sakal boyamiyormu?? HOCA olup neler yapiyorlar sen gözlerini iyi acda dün&ltya gercek oldu gibi gör... zorla müslümanlik olmaz .. islami güzel tanitirsan herkez kendilinden gelir .. sac boyanmis boyanmamis hic önemi yok... sen ilk komusuna islamin güzel tarafini tanit sorna köyünün sorna sehirin sorna ......

tit 12.09.2007 21:19

sapik misin sen?

sen nasil olur da koca bir ulusun önderine bu sekil hakaret edersin serefsiz....

Ama asil Terörist sensin anlasilan vatan ugruna kursun atan da yiyen de bir kahrmandir ama senin bu kücük örümcek kafana girmez sen en iyisi gazete yazilarini indir ve forumda ben kendim yazdim diye birak uyanik sempanze....

eira 12.09.2007 21:53

ilginc

ne hos, eskinden hep amerika suclanirdi simdi her seyin altinda vaybee mi yatiyor:-)

tit 12.09.2007 21:57

hav hav

Hani yine bir güzel söz vardir hani ATALARIMIZDAN

roman 12.09.2007 21:58

Dam Başında saksağan vur beline kazmayı.

ohne Text

tit 12.09.2007 22:00

hav hav

hani bir söz vardir ya ATALARIMIZIN IT ürür kervan yürür neyin ne oldugunu bilmeden etmeden o komünist düsüncelerini al da Rusyaya git cünkü senin gibi düsünenlerin Anavatani orasi....
Biraz olsun düsün....
bana 2de bir gazete makalesi indirip cok bilmislik taslama memleketinin tarihini kültürünü ögren ondan sonra meydana cik....
ve sakan aman sakin bu yazdiklarin TÜRK INTIKAM TUGAYININ kulagina gitmesin kim bilir sana neler yaparlar.....Korkusuz Cengaver seni:))

roman 12.09.2007 22:11

Eferim çocuğum adam olacak yazdığı,

Pisliğinden belli olurmuş derler. Hık demiş burnundan düşmüş.

Bir daha ki sefere sana dede korkut masalları anlatırım.

Uyusunda büyüsün ninni falan, nede olsa artık katilleri daha kıçını temizleyemeyen, beyin yerine ot taşıyan gerzeklerden ve sübyanlardan seçiyorlar.

Hadi tıpış, tıpış yatağına evladım, uyuda büyü emi.

Sütünü içmeyi yine unutma olur mu, katil olacak sabim benim.

12.09.2007 22:40

sag

mal. Was redest du hier drum herum? Wahnsinn echt.. Entweder stellst du hier Kritiken gegen oder für mein ersten Beitrag oder du lässt es so einfach ist das. Du schwaffelst hier drum herum, da kan man echt Wahnsinn werden. Komm doch gleich zur Sache.

Saygimla, &lt&lt aber so was kennst Du ja auch nicht.
Cem

roman 13.09.2007 01:08

!. o.T.

ohne Text

13.09.2007 01:28

müslümanlar genelde ibne oluyor...

Nedense müslümanlar genelde ibne oluyor !
Hemcinslerine sulanmadan yapamiyorlar !
Ama sansina küs, ben müslüman olmadigim icin ibne degilim !
Sansini dinkardeslerinde ara ! :-))

Iste sizin müslümanliginizda zaten bu kadarcik, yani sizin müslümanliginiz ibnelikden öteye gidemiyor ! :-))
Ve birde küfür, küfür,...
Domuz yemiyorsunuz ama bir domuzdan bile igrenc ve adisiniz !
Nanoslar sizi ! :-))

tit 13.09.2007 09:43

anasini siktimin domuzu

lan adam ol hayvan dünyadaki tüm müslüman camiasi senin yedi sülalenin amina koysun orospunun evladi sana burada konusma firsatini verenlerinde taaaa am..a koyim serefizler....

13.09.2007 11:59

afferim bravo...

...ne güzel ve akilli sözler. müslüman cemaati seninle gurur duyuyor!

13.09.2007 15:32

hahahahahahahahahahahaaaaaaa

Iste yazdiklarimda ne kadar hakli oldugumu, dogrulari yazdigimi tastikleyen, belgeleyen, ispat eden bir müslümancik ! :-))

Örnek müslümancik seni ! :-))

hahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaa :-))

Zavalli yaratigin edebiyatida, dinide imanida küfür olmus ! :-))

Ne diyordu müslümanlar !?
Cennet analarin ayaklari altinda ! :-))
Nedense yinede ayni müslümanlar tartisma esnasinda ilk olarak karsisindakinin anasina küfür etmekle basliyor ! :-))

Tipik bir müslüman kilasigi... :-))

13.09.2007 17:19

sen neden halen atilmadin burdan

yoksa vaybeecilere bedavami veriyorsunda halen burda istedigin gibi küfür ediyorsun

soysuz sopsuz

pic seni

13.09.2007 17:19

bin ladin anana kaysin o.T.

ohne Text

13.09.2007 17:20

sen yukarida rebellyell denen picin

yazdiginida elestir sonra konus

onun aylardir yazdiklari hosunami gidiyor yoksa??

neden uyarmiyorsun hic

yoksa ikinizde ayni dölmüsünüz

13.09.2007 17:21

vaybee laf atarken

neden hic rebellyell denen picin yazdiklarini elestirmiyorsun

soysuzlar sizi

vaybee denen site rebellyell gibi piclerin yuvasimi oldu

13.09.2007 17:26

Vaybee denilen site ve rebellyell pici

bilirsiniz burada rebellyell denilen bir pic kurusu var..cesitli niklerle girip dine imana saldirir küfür eder..diger niklerinden biride cyberangel..

ettigi küfürlere ragmen halen siteden atilmadi bu oruspu cocugu..merake diyorum vaybee ci denyolar sizi..adam neden siteden atilmadi halen..

bir iki lafimda bu pice küfür edildimi bazi serefsizlerin ortaya cikip elestirmeleri..siz önce rebellyellin ettigi küfürlere karsi cikan yavsaklar..ozaman enden susuyorsunuz

13.09.2007 17:28

senin götüne

22 temmuzda halk iyi sokmus

halen aniriyorsun

13.09.2007 17:28

22 temmuzdaki

46.6 az geldiyse

sana 55 sokar halk merak etme bir dahaki sefere

doyumsuz oruspu gibisin

13.09.2007 17:31

senin demokrasi analysina sokayim

sahtekarlikmis

isinize gelince demokrat olun

gelmeyince sahtekarlik

hastr lan ordan zilli

13.09.2007 17:34

kazma götüne girsin o.T.

ohne Text

13.09.2007 17:39

vaybee de ne kadar serefsiz varmis

kimisi dine küfür eder atilmaz..pic oldugu icindir herhalde..
diger bi götveren pkk yi savunur atilmaz

soysuzlar ordusu olmus bura

13.09.2007 20:50

afferim yine bravo sana

cok hosgörülü ve kültürlü bir insana benziyorsun sen. nickinde güzelmis. mum söndürmek ne demek oluyor acaba?

tit 13.09.2007 21:34

Allah razi olsun kardesim!!!!

senin gibi aslanlar oldugu sürece Dinimize ve Bayragimiza bisey yapamazlar....
Zaten küfür eden bu gavatlarin cogu ya Ermeni ya da PKK ya piclik yapanlardir. O yüzden icini ferah tut biz 77 düvele karsi durmusuz ki bu serefsiz babalari belli olmayanlar bize bisey yapamaz. Allahim daima dogrudan yanadir Vaybee ye gelince artik bundan sonrasini kendilerine birakiyorum....
Burasi bir Türk sitesimi yoksa mason veya soysuzlar sitesimi ne oldugu belli degil....
Yazik ki böyle Terbiyesizlere bu kadar asagilayici yazilar yayinlamalarina izin veriyorlar.....

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:28 Uhr.