Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Wissenschaften & Weltansichten (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=399)
-   -   Zitat des Tages (http://localhost/forum/showthread.php?t=8428)

28.02.2014 21:41

Zitat:

Zitat von WpumaC (Beitrag 2079664)
cok komik :D

bana simdi türkiyeye gelmis gecmis haram parasi yememis süperlerin (liderlerin) isimlerini aciklarmisin!? :)

saymaya baslamisken, birde su ticaretcilerin yedikleri haram paralarinida saysan olur mu? 77345473475857385708735456635442456647858876534432 43425356473548765455673 vs..... acaba kac para yemislerdir? :D

O zaman böyle bir sahisin ben Istanbul'un imamiyim demeye hakki var mi? Bu Allah ile aldatmak degil de ya ne?

WpumaC 01.03.2014 11:30

Zitat:

Zitat von KENAN_KILICKAYA (Beitrag 2079703)
O zaman böyle bir sahisin ben Istanbul'un imamiyim demeye hakki var mi? Bu Allah ile aldatmak degil de ya ne?

...hakki var mi?

senin gibi basarili is adami – halkin sirtindan gecinen, üstelik faizsiz is yapmayan isadami, hangi cesaretle bu soruyu sorar!?

kurmus oldugumuz sistemin icinden cikmak imkansiz. bu dünya bu sistem üzeri kurulmus.

01.03.2014 20:39

Zitat:

Zitat von WpumaC (Beitrag 2079741)
...hakki var mi?

senin gibi basarili is adami – halkin sirtindan gecinen, üstelik faizsiz is yapmayan isadami, hangi cesaretle bu soruyu sorar!?

kurmus oldugumuz sistemin icinden cikmak imkansiz. bu dünya bu sistem üzeri kurulmus.

Basari izafiyet (relativität) meselesi. Bana basari baskasina basarisizlik olabilir örnegin!
Madem konuya din üzerinden yaklasiyoruz. O zaman bilirsin ki, dinimizde niyet esastir. Dünyanin düzeninini ben degistiremem ancak haram lokma yememeye gayret gösteririm. Yetimin, fakirin, fukarinin, düskünün lokmasini yemekten Allah beni korusun! Haramla beslenmis bedenlerden bahsediyoruz degil mi? Su Hizmet harekatinin lider Fethullah Gülen'nin uzun Adam ölmedi diye yakarip yandigigi bascalan RTE'den konusuyoruz degil mi?
O haramla doymus, onun gözü ama harama doymamis!

02.03.2014 17:45

Eskı Akp'lı Abdüllatıf Sener

manbee 02.03.2014 19:02

"Cebrail Parti kursa oy vermem, ama CHPyi destekliyorum."

M. Fethullah Gülen

02.03.2014 21:40

WpumaC 03.03.2014 20:37

Zitat:

Zitat von KENAN_KILICKAYA (Beitrag 2079782)
Basari izafiyet (relativität) meselesi. Bana basari baskasina basarisizlik olabilir örnegin!
Madem konuya din üzerinden yaklasiyoruz. O zaman bilirsin ki, dinimizde niyet esastir. Dünyanin düzeninini ben degistiremem ancak haram lokma yememeye gayret gösteririm. Yetimin, fakirin, fukarinin, düskünün lokmasini yemekten Allah beni korusun! Haramla beslenmis bedenlerden bahsediyoruz degil mi? Su Hizmet harekatinin lider Fethullah Gülen'nin uzun Adam ölmedi diye yakarip yandigigi bascalan RTE'den konusuyoruz degil mi?
O haramla doymus, onun gözü ama harama doymamis!

niyetim genel olarak basari yada basarisizlik üzeri felsefe kurmak degildi...
söz konusu senin is, ticari/para kazancin idi. bi ara bizlere kazandigin ( ;) ) milyonlardan bahsediyordun,
sormamda bi sakinca yoksa, bu kadar parayi ne satarak kanzandin?

haram olan bedenlerden bahsetmisken...
cok afedersin ama hic genel evine gitmisligin oldu mu?

bu dünyanin düzenini degistiremedigin sürec – karsima cikip beynimi sulamaya calisma! :p

manbee 03.03.2014 20:46

türkiyede basarisiz olupta almanyaya dönen cok oluyor.

ama daha önce milyonlari kazaniyorum deyip yalanlarla prim yapmaya calisiyor :D

haksizlikta etmiyelim. eski parayla milyon kazaniyom demistir ;)

03.03.2014 21:39

Zitat:

Zitat von WpumaC (Beitrag 2079892)
niyetim genel olarak basari yada basarisizlik üzeri felsefe kurmak degildi...
söz konusu senin is, ticari/para kazancin idi. bi ara bizlere kazandigin ( ;) ) milyonlardan bahsediyordun,
sormamda bi sakinca yoksa, bu kadar parayi ne satarak kanzandin?

haram olan bedenlerden bahsetmisken...
cok afedersin ama hic genel evine gitmisligin oldu mu?

bu dünyanin düzenini degistiremedigin sürec – karsima cikip beynimi sulamaya calisma! :p

Öyle seylere girmem ben! Para yigidin elinin kiridir. Dedemin bir lafi vardi. Sen parayi harca para seni degil derdi hep. Niyatinde kefenin cebi yok! Benim parayla asagilik komplekslerimi telafi etmek gibi ne bir ihtiyacagim var, ne de öyle davranislarim. Yapana da hicte hos bir gözle bakmam..

Jetzt Mademoiselle will ich dir mal etwas Verraten was du von einem Proller niemals hören würdest. Was man mit Gewalt oder Geld bekommen hat, kann man auch nur damit halten. Ich hatte mal vor Jahren eine Affäre mit einer Journalistin, die als freie Mitarbeiterin für den Spiegel tätig war und sie sagte zu mir Levantiner, man muss die Tür des Käfigs auflassen und die Taube ziehen lassen. Nur gut gezüchtete Tauben kehren wieder zurück.. Ich war eine schlecht gezüchtete Taube... Oder vielleicht eine gute Taube die von einer Taubenflüsterin schlecht gezüchtet wurde. Wer weiss?

Bak konu yine nerden nereye..
Ya dünyanin düzenini degistirirsem Puma Hanim? O Zaman ne yaparsin? :D

WpumaC 03.03.2014 23:52

Zitat:

Zitat von KENAN_KILICKAYA (Beitrag 2079903)
Öyle seylere girmem ben! Para yigidin elinin kiridir. Dedemin bir lafi vardi. Sen parayi harca para seni degil derdi hep. Niyatinde kefenin cebi yok! Benim parayla asagilik komplekslerimi telafi etmek gibi ne bir ihtiyacagim var, ne de öyle davranislarim. Yapana da hicte hos bir gözle bakmam..

Jetzt Mademoiselle will ich dir mal etwas Verraten was du von einem Proller niemals hören würdest. Was man mit Gewalt oder Geld bekommen hat, kann man auch nur damit halten. Ich hatte mal vor Jahren eine Affäre mit einer Journalistin, die als freie Mitarbeiterin für den Spiegel tätig war und sie sagte zu mir Levantiner, man muss die Tür des Käfigs auflassen und die Taube ziehen lassen. Nur gut gezüchtete Tauben kehren wieder zurück.. Ich war eine schlecht gezüchtete Taube... Oder vielleicht eine gute Taube die von einer Taubenflüsterin schlecht gezüchtet wurde. Wer weiss?

Bak konu yine nerden nereye..
Ya dünyanin düzenini degistirirsem Puma Hanim? O Zaman ne yaparsin? :D

Sehr poetisch, klingt wie Musik in meinen Ohren. :) Man sollte Tiere nicht züchten, sonst betraft uns noch Mutter Natur. Vor allem dich.... ;)

Monsieur, sayet bu dünyanin düzenini degistire bilirsen, seninle birlikte öbür dünyada güvercinlere yem dagitmaya hazirim. güvercinlerin yemlerini simdiden mi hazirlasam? yoksa bir kac asir daha beklesem mi? :D

04.03.2014 20:03

Zitat:

Zitat von WpumaC (Beitrag 2079918)
Sehr poetisch, klingt wie Musik in meinen Ohren. :) Man sollte Tiere nicht züchten, sonst betraft uns noch Mutter Natur. Vor allem dich.... ;)

Monsieur, sayet bu dünyanin düzenini degistire bilirsen, seninle birlikte öbür dünyada güvercinlere yem dagitmaya hazirim. güvercinlerin yemlerini simdiden mi hazirlasam? yoksa bir kac asir daha beklesem mi? :D

Hmmm? Ich frage mich wo der tiefere Sinn darin liegt? Ben yirtici kuslari beslmeyi tercih ederim. Bir sahin, ya da bir kartal ya bir dogan gibi örnegin! :D

WpumaC 05.03.2014 09:59

Zitat:

Zitat von KENAN_KILICKAYA (Beitrag 2079947)
Hmmm? Ich frage mich wo der tiefere Sinn darin liegt? Ben yirtici kuslari beslmeyi tercih ederim. Bir sahin, ya da bir kartal ya bir dogan gibi örnegin! :D

In der tiefe

hmmmm....
http://www.youtube.com/watch?v=M1-izNWbz28

05.03.2014 13:55

Yetenek, güç, imkân, tecrübe gibi kendi gerçeklerinize
göre standartlarınızı belirleyin. Ve bu gerçeklere uygun olarak, iktisat içinde yaşayıp, insanlara
en az muhtaç olacak şekilde hayatınızı yönlendirin. Çünkü huzur ve mutluluğu ancak böyle
yakalayabilirsiniz. Unutmayın, hayatında mutsuz ve huzursuz olan kimseler, beş yıldızlı
isteklerini, dört yıldızlı yeteneklerle gerçekleştirmek isteyen kimselerdir.

Halit Ertuğrul

05.03.2014 18:05

Âşık hiç yalnız kalır mı Azizim. .
Yâr çıksa kapıdan hasreti gelir. . .

-Serdar Tuncer

05.03.2014 21:05

Mustafa Kazım

Atatürk'ü eleştirince, Kemalistlere göre, osmanlıcı yada tayyipçi oluruz.
Tayyibi eleştirince akplilere göre kemalist, alevi oluruz.
Ehli sünneti eleştirince sunnilere göre şii oluruz.
Şiayı eleştirince şiilere göre ehli sünnet oluruz.

Birilerierine göre sürekli birşeyler oluyoruz neden mi? Kendileri koyun gibi birilerinin peşinden gittiği için bizide kendi gibi bir başkasına koyun olduğumuzu zannediyor

WpumaC 06.03.2014 19:02

Demokratie ist eine Einrichtung, die es den Menschen gestattet, frei zu entscheiden, wer an allem schuld sein soll.

Anonym

WpumaC 07.03.2014 07:07

Wenn du einen verhungernden Hund aufliest und machst ihn satt, dann wird er dich nicht beißen. Das ist der Grundunterschied zwischen Hund und Mensch.

Mark Twain

14.03.2014 21:42

Bir gün Sâdi-i Şirâzi hazretlerine sorarlar;
"Edebi kimden öğrendiniz?
"Cevap ilginçtir;
"Edepsizden..."

15.03.2014 16:50

Pir Sultan

Pir Sultan'nim erlere
Yüzü dolu nurlara
Ak sakalli pirlere
Cigdemde dervislik var....

*er demek erkek demek yani adam demek**

17.03.2014 22:22

Afşar beyi Dadaloglu

Aşağıdan iskan evi geliyor
Bezirgânlar koç yiğide gülüyor
Kitabın dediği günler oluyor
Yoksa devir döndü âhir zaman mi?......

17.03.2014 22:32

Asik Irfani

Haydi kader biraz dayat
Zaman bozuk günler bayat
Ömür denen kisa hayat
Kolay kolay dolmuyor ki

Irfani'yem düstüm dile
Cile cekmek farzdir kula
Öldügümü duysa bile
Yar sacini yolmuyor ki :D

18.03.2014 20:27

Ummadığım insanlar adam oluyor, adam sandıklarımsa yalan..

BUKRE

18.03.2014 20:35

Adam adamdir olmasa da pulu, esek essektir olsa da culu!

WpumaC 18.03.2014 20:58

Die Zukunft hat viele Namen: Für Schwache ist sie das Unerreichbare, für die Furchtsamen das Unbekannte, für die Mutigen die Chance.

WpumaC 18.03.2014 20:59

Ich beschäftige mich nicht mit dem, was getan worden ist. Mich interessiert, was getan werden muss.

WpumaC 18.03.2014 21:00

Ob ein Mensch klug ist, erkennt man an seinen Antworten. Ob ein Mensch weise ist, erkennt man an seinen Fragen.

WpumaC 18.03.2014 21:01

Viele Menschen wissen, dass sie unglücklich sind. Aber noch mehr Menschen wissen nicht, dass sie glücklich sind.

WpumaC 18.03.2014 21:02

Menschen, die immer daran denken, was andere von ihnen halten, wären sehr überrascht, wenn sie wüßten, wie wenig die anderen über sie nachdenken.

WpumaC 18.03.2014 21:03

Viele Menschen sind gut erzogen, um nicht mit vollem Mund zu sprechen, aber sie haben keine Bedenken, es mit leerem Kopf zu tun.

WpumaC 18.03.2014 21:04

Wenige Menschen denken, und doch wollen alle entscheiden.

WpumaC 18.03.2014 21:06

Man hilft den Menschen nicht, wenn man für sie tut, was sie selbst tun können.

19.03.2014 00:20

"Size bir şey diyeyim mi, iyi insanlar namussuzlar kadar cesur olmadan düzelmez dünya!"

|Serdar Tuncer|

19.03.2014 13:50

Ismet Inönü

Zitat:

Zitat von Caka_Bey (Beitrag 2080583)
"Size bir şey diyeyim mi, iyi insanlar namussuzlar kadar cesur olmadan düzelmez dünya!"

|Serdar Tuncer|

“Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”

WpumaC 20.03.2014 12:30

"Die Strafe des Lügners ist nicht, dass ihm niemand mehr glaubt, sondern dass er selbst niemandem mehr glauben kann."

20.03.2014 21:35

Ileri demokrat Recep Tayyip Erdogan

‘Twitter miwitter hepsinin kökünü kazıyacağız’

Yerimlan 27.03.2014 19:56

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2080672)
Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar.

Bob Marley

Der Text, den Sie eingegeben haben, ist zu kurz. Bitte erweitern Sie den Text auf die minimale Länge von 10 Zeichen.

Yerimlan 27.03.2014 19:57

Zitat:

Zitat von WpumaC (Beitrag 2080659)
"Die Strafe des Lügners ist nicht, dass ihm niemand mehr glaubt, sondern dass er selbst niemandem mehr glauben kann."

Der Text, den Sie eingegeben haben, ist zu kurz. Bitte erweitern Sie den Text auf die minimale Länge von 10 Zeichen.

30.03.2014 18:45

Neyi feda edersen, o sana ihsan edilir.
Neye kıyamazsan, onunla da sınanırsın...”

31.03.2014 23:39

"Mesleğim haktır veya daha güzeldir, demeye hakkın var. Yalnız hak benim mesleğimdir, demeye hakkın yoktur."

Bediüzzaman Said Nursi

02.04.2014 21:23

Pir Sultan Abdal

Cem-i ciçeklerin hası
Ağ gül ie kırmızı gül
Deli gönül eğlencesi
Ağ gül ile kırmızı gül

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:27 Uhr.