![]() |
klar
doch. Wenn du so vorurteillos bist, dann wundert es mich, dass du kaum Kontakte zu anderen Nationen hast, als Uns Türken, obwohl du hier lebst. Du hattest mir auch am Tel auch deutlich gemacht, dass du überwiegend kontakte zu den Türken hast.
Du, wenn du es richtig hälst mit Rassisten kontakt zu haben, dann bitte schön, ist es Deine Sache, aber ich kann nicht mit Menschen unterhalten die in sich Rassismus haben. Ich sehe zwischen MHP und NPD keine große Unterschiede, aber irgendwie merken es die Türken garnicht, ansonsten würdest du dich nicht mit MHP Anhänger nicht unterhalten. Vorurteile habe ich gegen Rassisten und nicht gegen Menschen die die Demokratie als die Beste möglichkeit sehen, aber anscheinend verstehst du so etwas nicht. |
Asil sana helal olsun kardes
tek kisi olarak bukadar mantikdisi konusmalara bas geliyorsun.
ich hab leider schon graue haare deswegen. Freud dan beri bildigimiz savunma mekanizmalari bazi insanlarda okadar yanlis islev görüyorki ich sage als letztes: wir müssen unseren unterschied bewahren, wir müssen uns wie moslems verhalten und gut und bewusst argumentieren.... provokasyona gelmeyin... selamunaleykum |
Haciiiiiiiiiiiii sahalina tökürdügüm
nihayet geldün bidenem. özlettün kendünü
tanidinni benü? Diger nickim sildüler gecen yil, bi gac Kirro cahilin sikayeti yözünden :( emme aglama gurban, bah ben genem varum ;) hep olacagum DaschFirunGaru ..... |
Cyber
gardesch bilmiyonnu sen?
Kendi nefsine bidemin ucguruna hakim olamayan aciz bidemin zavalli ici kötü nefsi bozuh sapuhlar hep herkesü kendü gibi bilüp büle havlarlar ;) gisa emme öz yazdum demi? |
Ülen Boynuzlu dana senü
senün peygambere ve islama küfredenerden farkin ne bacaksiz güdük senü?????
Allahin yarattigina saygi duymayan, tanimadigi kadinlara o. c. diye hitab eden ALLAHSIZIN biridir! Anan baban yokmu bunlari sana temelden ögreten????? Din ancak insanlikla baslar! Terbiye ise Imanin özüdür! Sen ise imansizligin özüsün. Yazdiklarini oku, aynaya bak, kendini elestir, sonra baskalarini yargila ÖKÜZ! .....efendim efendim neymis????????? Kimse sebepsiz kötülüge ugramazmiymis?????????????? Ülen Pislik Yuvasi seni, eyi ohu!!!!! -Dogru yol, Hak yolu her zaman uzun ve zor olan yoldur. Cogunluk kötüyü secmis ve kisa yoldan cennetin tapusunu aldigina inaniyorsa bu hic bir KUL a, hic bir INSANogluna baska bir CANa kiymaya, o CANi kinamaya yada o CANi asagilamaya hak vermez! Tek bir hak kazanmis olur Allahin huzurunda: G Ü N A H kazanma hakkini! |
GBDen sana ne !?
Buradaki GB insanlarin evi gibi, ben herkesin (bilhassa yobaz müslümanlarin) evineme nasil gelmemesini istemiyorsam, GBmede yazmasini istemiyorum !
Ama siz yüzsüz yaratiklar oldugunuz icin illaki misafir olacagiz diye direniyorsunuz ! :-)) |
bak nasilda kendin aciga veriyon
Ülen benim gibi kari senden 1000 kat erkektir!
senin gibilerini yan cebinde ezerim, annadinni? ;) *************zort************* |
Abdül
sen sadim salah deyülsün evlad, ayni zamanda bidemin o gadar aptalsunki, gözlerinle gordügüne inanmiyon her neysem, emmmmme su paranoya bu yasta basa bela olmasun
looool yahinda kendinede entarili demiyesün evlad. Eeeee, kisi kendünden bilirmüs demi? muahahaaaaaaaaaa |
sorumun cevabini ver sen
inek kezban..bayirda cayirda otlanmaya benzemez
asena gibi kivirma sorularima cevap ver dine imana küfredeni savunucagina madme okadar din iman umrunda uyarsana burada islama küfredenleri yemiyor degilmi isine geliyor kezban yamugu |
valla cok salak gördpm bu forumda
ama senin gibisini ilk defa görüyorum
tam salaklarin önde gidenisin baskalarin avukatligini yapmaya cok meraklisin nedense ayrica taninamak icin yazis tarzini degistirmende isin cabasi cocuk gibi yaziyorsun suna bak iki kelime kurmaktan aciz eee dört ayak üzerinde yasarsan böyle zor gelir insanin dili degilmi :) |
yapma ya
erkekligim zekatini sana versem sen bile erkek olurdun kezban abla/abi..her neysen artik..bilmiyorum suan hangi cinsiyeti kullaniyorsun..nasil olsa keyfine göre degisiyor degilmi :)
|
ayrica zort yazmandan belli kari oldugun
bayan degil dikkatini cekerim
kari!! :) |
Haddini bil sen haddini haddini bil
kendine bak, sen kendine kendine bak
lay lay lom Yonca Evcimi *BasiÖrtüsüz* muahahaaaaaaaa Yazih ya, evladimiz o gadar zayifkine kendini savunan insan ariyo. vah vah. Ne gadar terbiyelü olmaluki sperren yapmuslar loooooool ne güzelde kendini ele veriyo |
yemiyor acmak degilmi o.T.
ohne Text
|
muhahah
avukat hanim/bey gelmis yine
kimsenin yardimina muhtac degilim cok sükür iki yüzlüleri ele veriyorum sadece kimin ne mal oldugu belli ya sen dini savun dinsizlerin ynainda yer al yakisir sana boz essek :) |
Beyinsiz Mahluk
yandan yirtmacli gancuh senü. Sen kac gurusluh sülüksünki sana cevap verim ben?
Anan bellü buban bellü, nereden geldiyün bellü Yazdiklarimdan bisiycik anlama kapasitesi bulunmayan bi ZURNA ya ne diye kiymetli vaktimi harciyim, süle bakim? Sevap olsun diyemi????? Yoh! SEvap Kontenjanim Tasiyo. Nefissiz saldirgan köpeklerle Dine küfür yagdiranlarin HIC 1 farki YOKTUR, hepsi ayni BOKTUR |
Evlad
sen önce 1 aylik geyidiyün su donunu degistür, bah burasi nassida boh gohuyo sayende ;)
benim nerede yer aldigimi heeeec o güdük beyinsüz gafana tahip da bos yere yorma kendünü. Benim yer aldigim meydanin sen ne adini bilir, nede yanindan gecebilirsin. Akil, mantik, aile egitimi, seviye, görgü, bilgi ve Terbiye gerek oraya varabilmek icin. yum gözlerini düsünü kurmaya calis. O bile nafile senin gibilere ;) |
benim anam belli babam dogru
senin anan belli bana 150mi?????
madem farkimiz yok ne diye taraf tutuyorsun anlamiyorum? demekki sende dinsizsin ki dinsize laf söylemiyorsun burda yani iki yüzlsüsün ayni sosyetik zenginler gibi..hani sosyete kulübüne giderler icip sarhos olduktan sonra hor gördükleri orhan gencebayin batsin bu dünya sarkisini söyleyenler gibi artik iki yüzlümü denyomu ne dersen hahahah tipa tip |
muhahahah
son günlerde duydugum en güzel espirilerden biri
belli oluyor ne kadar terbiylei oldugun istekle olmak ve olabilmek arasinda cok fark var bozessegim ;) |
it itin kuyruguna basmaz dedikleri bu
cikip dinden konus dinsizin dedigini begen
tencere kapak gibisiniz hahahahah yakisir |
Bah delü Abdül senün
sorun ne biliyonnu????? Senin fikrini paylasmayan sana düsman.....
iyi düsün bi istersen. Ben burda taraf falan tutacak kadar aciz degilim, taraftar arayacak kadar olmadigim gibi. haydi. ba bay evlad |
Abdül Gurban
Cyber senden kat kat imanli. Okumasin biliyosan, anlamasinida ögren.
Kardesim akp lilerin riyakarligini, sahtekarligini yaziyor. Ben daha fazlasini biliyorum. Serefsizligide gecer akp nin yaptiklari. Cyber burada ne Dinime nede Imanima saldiriyor. Sen hem sahsiyetime, dinime hemde namusuma saldiran imansizligi yapiyorsun. Gözlerini acabildiysem, hos geldin dünyamiza. aksi halde eyi uyhular dadli royalar sanga evlad muahahaaaaaa |
taraf tutmadigin belli
burda dinime küfredilirse ben cikar o kisinin haddini bildiririm
senin gibi yaninda saf tutmam..sonra utanmadanda cikip terbiyeden merbiyeden bahsedersin..iki yüzlülük yap terbiyeden bahset..yok öyle bedavaya köfte ekmek.. burda herkes haddini bilecek..en batsada dinime küfreden ve onun yaninda saf tutan iki yüzlüler |
ayrica ben burda kimseye
zorla fikrimi empoze etmiyorum..bide kendinize bakin..dönün bi aynaya bakin..ne göreceksiniz..
her basörtülü iranli mola yapan zihniyetin ben icine tükürürüm ok? |
espiri üzeri espiride
rekor kiriorsun
benim gibi düsünmeyeni düsman olarka gördügümü zannediyorsun sonra cikip kendin anyisini yapiyorsun birrrrrrr ikincisi..gb me girdin ben akp li dedgilim..ama sahte kemalistler olacagina, atatürk maskesi arkasina gizlenip din düsmanlari olacagina, akp olsun daha iyi senin karin agrini simdi anladim ve cyber dinini küfretmiyormus peygamber efendimize serefisz diyen nasil sana küfretmiyor ne bicim müslümansin sen?????? |
Ay pardon Abdül
ben ne salagim ya. cooooh pardonlar valla.
valla sabahdan berim senin dininin Islam oldugunu saniyodum. Anca sincük anladum senün dininin AKP oldgunu. Af buyur gardas, tabim tapabilirsün cikarci riyakarlara. Saygim sonsuzdur ;) Istersen gir seylerine dibinedek, bana ne gurban. |
pot üzeri pot kir
cok salaksin ya
aciyorum gercekten yardimci olabilirmiyim sana :) Gb girince görürsün enci oldugum ama akp sizin o mason sahte atatürkcülerden daha iyi..bunu kabullenmeiyorsunuz avukat hanim :) yeni evlenmis gelinin erkegin seyini zipladigi gibi sen her yazdigima zipla burda :) dinsizin tarafinda yer al. peygamberine serefisz diyen insanlari dinime küfretmedi diye savun..gercek yüzün belli olsun iki yüzlü avukat seni :) |
evladim gari gibi inatcisin valla
bah gurban, ben ne atatürkcüyüm ne ocu ne bucu ne sucu.....
ben benim. ailemin kizi, Allahin kulu, vatanimin halki..... ve ben tüm halkimi, tüm insanligi kabul edip seviyorum, senin gibi. yoksa seni hesaba almazdim. ama ümitsiz vakkalara bile saygi duyarim ;) bana o.c. yazcalar bile. cünkü onlar sucsuzdur, sorumluluk anada babadadir ;) benimde bir ABIM var, ve ASLA hayatinca bir genelev kadinina bile o.c. demiyecek kadar egitim ve terbiye görmüstür..... aradaki farki anlayana ne mutlu dimi ama |
ha terbiye gördügün icin
gb den anama laf atiyorsun?
vay iki yüzlü hergele vay :) |
ben gözü acih bi realistim evlad
sirf cocuh dogurmus diye analar kutsal diyip cenemi kapatmam ;)
sen bi bilsen analar geceleri bubalarinizla neler neler yapiyo muahahaaaaaaaaa |
yine kivirdin bak
önce analar saygi diyorsun sonra gb den salliyorsun
passt zu dir boz essegim :) |
ohumasini bilen önden gider
dimek sen hep arkalarda galan, yazuh valla
loooool valla coh giviriyom, emme hala anan gadar beceremiyom. süle gelip banada bi üretsin ;) buban coh memnun akrobatik anandan, üle diyolar muahhhhaaaaaaa |
bak nasilda zamanla
gercek yüzünü belli ediyorsun..sazan gibisin valla :) löp diye düs tuzaga hahahahah
|
eeeeeeeeee
evlad ben kendüm hem biliyom hemüde yaziyom Gari oldugumu, alem biliyo, herifüm biliyo. sendenni sahlayacam lo?
muahahaaaaaaaaaa |
hahahaaaaaaaaaa
ümitsiz vakka olmaktan cihiyon valla. bah nasida benüm yazduhlarumu bana satmaya calisiyon.
Benüm gibi olmah istiyon dimek. eee, bunu pek coh kisü istiyo, emme coh azi basarabiliyo gurban muahahaaaaaaaa ***********zort************ |
tabii cok degerli
terbiye görmüs ama gb den analara sallayan karaktersiz boz essegim :)
kendi kendini avutmay acalis sen iki yüzlülügünü iyi meydana cikarttin senden ne ögreneyim ki..bozuk plak gibi hep ayni nakarat hep ayni nakarat hahahaha |
Islami ciddiye alan biri
bakin ne yazarmis hemfikir olmayanlara:
;) Autor: xxAbdullahCatli Datum: (09/05/2007 - 12:50) Forum: Präsidentenwahl 2007 Wertung bisher: Ihre Wertung: genial sehr gut gut keine mittel schlecht unserioes siz kendinize bakin anadan bacidan bahsederken dikkatli olmalisiniz özellikle sizin kesim!!! Acikla bakim "sizin kesim" ne anlama geliyor. Erkeksen, MHP liysen buyur: ...... nafile kanciklar anca bu kadar olur. Milliyetciliyin ne oldugunu bilmeyip köpeklere ve sapiklara riyakarlara tapan kicindan anca gaz agzindan ise mooook cikarabilir Ülen sen o topraklarima kurban ol emiiiiiiii ! Türklüyün adini batiran vatanimi utandiran 31ci seniiiiiiii looool |
********zort**********
yahu kes gurban olim, bah isal olcam sincük
|
terbiye görmüs
boz essegim benim
terbiye görmüs halin buysa terbiye görmemis halin nasil..haaaa onuda GB den gösteriyorsun zaten :) |
hahaha
önce dinime küfreden kimse yok diyip, sonra gb ne yazdiktan sonra kiviran, analara saygim var diyp duran ama gb den bana yazmadigini birkamayana bak..
yenge yenge kezban yenge cok aptalsin kezban yenge hahahahaah |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:31 Uhr. |