| 

24.03.2015, 10:38

| 
	| 

|  | Erfahrener Benutzer |  | 
					      |  | 
	| 
				 Bir erkek neden susar ?? 
 bu soruya cevap vermek icin bence , konuyu(soruyu) biraz sinirlamak gerekir !!  yani genel olarak bir erkek neden sorusuna, verilebilecek binlerce cevap bulunabilir !!  ama hangi anlamda SUSUYOR ??  manaen soru da bir eksiklik var !
 Genel anlamda insanlarin ben öylesine sustugunu görmedim de sahit olmadimda!

Ama kadin erkek iliskilerinde erkek suskunsa , buna verilecek cevap ve yapilacak yorum , baba ogul arasinda ki suskunlukla , veya ögretmen ögrenci arasindaki konusmadan dogan suskunluk bir tutulamaz !

onun icin sorunun tam sorulmasi önemlidir , bunu söylemeden gecemicem !

erkek kadin iliskilerinde erkek susuyorsa, maddi sikintlari olmasi ihtimali cok yüksektir !

veya caresiz bir durumdadir, ondan susuyordur !

Aldatma asamasinda , erkegin devamli suskun kalacagini düsünemiyorum, cünki eger aldatma gibi bir olayin icinde ise, erkek cok konusmasi gereklidir, cünki yalanlarla durumu idare etme cabasi, lüzumsuz konusmalarin baslica nedenlerinden sayilir !

erkek neden susar !

Mutsuz bir iliskide bulunan bazi erkekler yapi itibari karekteristik olarak suskun olurlar, cevremizde ""SÜMSÜK , MISKIN " diye tanimladigimiz, kisiler mevcuttur.

Bunlar genelde mutsuz bir iliski yasiyordurlar ama ayrilmak onlar icin konu disi oldugundan , genellikle sessiz kalmayi , kendi iclerinde olaylari yasamaya , sessizce devam ederler !  Ama bu erkegin aldatiyor anlamina gelmez, sümsük ve sessiz erkeklerin , aladatmak kitap ve lügatlarinda pek bulunmaz.

............

simdi aklima gelen onca suskun erkek konumu var ki !!

anlatmaya kalksam, kitap yazarim !!  diyebilirim :-)

|