![]()  | 

Atasözleri - vaybeerelevant! 

Mein Lieblingsspruch, den einige Leute hier echt mal beherzigen sollten: 
	Biliyorsan Konuş Ibret Alsınlar Bilmiyorsan Sus Adam Sansınlar :-)  | 

osurmayan *öt kokmaz.. 
	kuru bok *öte yapismaz.. it boku acindan yer.. adam bildim esegi, altina serdim dösegi / yüz verdik ali'ye sçti haliya.. (ayni mana)  | 

Allah-allah, baba, ne güzel konusuyorduk sen geldin mok muhabbetine cevirdin.  
	ayip, ayip. :-)  | 

Allah insana niye iki tane kulak ve bir tane dil vermis? Cünkü bir kere konusmadan önce iki kere dinlesin diye ;) 
	 | 

:) 

Zitat: 

siz güzel güzel konusmaniza devam edin, hic rahatsiz olmayin, ben birine baktiydim, cikicam hemen.. :p kli$ele$mi$ler sözlerimizdendir: birine bakip cikicam.. genelde bu durumlarda seni diskoya sokmazlar, sende bidaha girdimmi nasil olsa bulamazlar düsünecesi ile sürekli ayni cahilligi yapar bazen sopa bile yersin.. :)  | 

Akíllí, söylemeden düshünür, akílsíz düshünmeden söyler. 
	Adam adamdír, olmasa da pulu; eshek eshektir, olmasa da culu.  | 

Kör cehalet çirkefleştirir insanları ! 
	Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım Adam mı diye! Mevlana Mevlananin cogu sözleri uyuyor aslinda :): Muhabbet ve merhamet, insanlığın; hiddet ve şehvet de hayvanların sıfatlarıdır. ....... Cahil olanların merhameti ve lütfu azdır. ------- Körler çarşısında ayna satma; sağırlar çarşısında gazel atma. ------- Bunuda cok severim: Hic günes üflemekle söner mi, deniz köpegin agzindan kirlenir mi?" ;-)  | 

Sicti Cafer bez getir, curu sicti tez getir. 
	 | 

Her horoz kendi cöplügünde öter 
	 | 
| Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:13 Uhr. |