Senin o yalan konusan ve küfür eden agzina yaragimi sokacagim Alevi dönmesi seni. Her ettigin küfürü götünüzde kirilmis cola siselerinin cinciklari gibi teker teker cikaracagim.
Süalenin götünde cola sisesi kiracagim lan.
Sen kim? Benim karsima cikmak kim lan tavsan yürekli ipne?
Burda benim karsima cikacak adamin taaa anasinin götünde kola sisesi kirarim lan.
Hadi adresi ver de görelim bakalim
Zitat:
Zitat von YigitAdam
Kivir kivirmak bedava nasil olsa..Denize girsan bir kova su alirsin onun bunun yosmasi.ibne.Zerre serefin olsaydi burda zirvalamazdin, serefi olan teklifimi kabul edrdi..negezer namussuz alcaklar ancak sanalda küfür etmeyi bilir...korkak capulcu seni..sen alevilerinda sunilerinda sictigi bok olamazsin.olsan olsan ermen bizans kalintisi köprü alti yavsagi olursun.BENI ZORLAN KÜFÜR ETMEYE ZORLADIGINI BILIYORUM; CÜNKÜ SENIN GIBI BOYNUZLU DOMUZLARI TANIRIM KARISINI,KIZINI ANASINI KIZKARDESINE KÜFÜR ETTIRMEKTEN, SIKTIRTMKTEN ZEVK ALIRSINIZ..ANNEN SENIN GIBI BIR IBNEYI DOGURACAGINA SICSA DAHA RAHAT EDERDI.CÜNKÜ KAC GÜNDÜR GEL YEDI SULALEMI SIK DIYECEK KADAR DOMUZLASTIN.SADECE BANAMI 10 BIN NUFUSLU BIR SEHIRE BILE YEDI SULALENI PESKES CEKECEK SIKTIRICEK KADAR BOYNUZLU BIR DOMUZSUN CUKURSUN SEN.. ..demek 10 binda az geldi yüzbin yapalim..yüzbin nufuslu bir sehir yedi sulaleni ve seni sikmeyi kabul ediyorsan , küfürlerine devam ede!!
|
Geändert von seyrangah_06 (13.05.2017 um 18:11 Uhr).
|