Amina kodugumun Alevi dönmesi seni. Alevilere fazla hakaret etme lan, dedelerin olan dönek yavsaklarin kemikleriniz sizlatirsin. Cok mu istiyon lan süalenin götünde cola siselerini kirmami? Sana Ensar Vakfi'nda ne yaptilar böyle? Gerekisz yalan yanlis seyleri ezberlitmisler bol bol cola icirtmisiler ve siselerin üstüne mi oturmuslar. Sizin en kabadayilarinizi sikeriz lan sizin vereceginiz adresi de sikeriz. Biz sizi bulmak istedikten sonra elimizle koymus gibi buluruz. Yavsaktan yigit olmaz yigitten yavsak olmaz. Götü yere degenden baska bir sey olur. Sen daha kendi nefesinden korkuyon. Senin cagrilarin ayni ormanda korkan birinin islik calmasina benziyor. Bence de korkman yerinde. Sonun Bergen gibi olabilir lan yavsak
Zitat:
Zitat von YigitAdam
OKUMUYORUM ZIRVALARINI; CÜNKÜ KÜFÜRDEN BASKA ZIRVALAYACAGIN NE BIRIKIMIN NEDE ZERRE AHLAKIN OLMADIGINI BILIYORUM SENIN GIBI ONUN BUNUN COCUKLARI ANCAK AYNADA GÖRDÜKLERINIZI YAZARSINIZ...Kani bespara etmeyen yavsak..binkez iade az geldi demek ..NEKADARDA ALCAK BIR IBNEYIMISSIN...DEMEK SEN YEDI SÜLALENI PESKES CEKECEK KADAR CUKURMUSSUN...o zaman onbin sefer küfür ve hakeretlerini sana yedi sülalene iada ettim, BUNDAN SONRADA KATLAYARAK EDIYORUM.....YANI ONBIN HANELIK BIR SEHIR SENIN, KARININ YEDI SÜLALENIN ÜZERINDEN GECTIGINI KABUL EDIYORSUN DEMEKTIR..BINI KABUL EDEN ONBINIDE EDER .. SEREF YOKSUNU SANAL SAPIKLARI COK AYAKLARIMIN ALTINI ÖPTÜRDÜm. .SEN ANCAK SANALDA ZIRVALARSIN.ZERRE SEREFIN VARSA SENIN GIBI TÜM IBNE ALCAK SOYSUZ YOLDASLARINI TOPLAR GELIR KÜFÜRLERINI YÜZÜME SÖYLESANA!BURDA ANCAK SENIN GIBI CÜKÜRLAR KÜFÜR EDER.......SIKIYORSA ÖZELIME YAZIP ADRES ISTEYEBILIRSIN.YOLMASRAFLARINDA BANA AIT...SENIN GIBI IBNE BOYNUZLU DOMUZLAR ANCAK INLERINDEN HAVLARLAR......BUNDAN SONRA BURDA TEK KELIME YAZARSAN YEDI SÜLALENI, Dünyadaki BÜTÜN IBNELERE PES KES CEKTIRDIGINI, BINDIRDIGINI KABUL EDIYORSUN DEMEKTIR...
|