OKUMUYORUM ZIRVALARINI; CÜNKÜ KÜFÜRDEN BASKA ZIRVALAYACAGIN NE BIRIKIMIN NEDE ZERRE AHLAKIN OLMADIGINI BILIYORUM SENIN GIBI ONUN BUNUN COCUKLARI ANCAK AYNADA GÖRDÜKLERINIZI YAZARSINIZ...Kani bespara etmeyen yavsak..binkez iade az geldi demek ..NEKADARDA ALCAK BIR IBNEYIMISSIN...DEMEK SEN YEDI SÜLALENI PESKES CEKECEK KADAR CUKURMUSSUN...o zaman onbin sefer küfür ve hakeretlerini sana yedi sülalene iada ettim, BUNDAN SONRADA KATLAYARAK EDIYORUM.....YANI ONBIN HANELIK BIR SEHIR SENIN, KARININ YEDI SÜLALENIN ÜZERINDEN GECTIGINI KABUL EDIYORSUN DEMEKTIR..BINI KABUL EDEN ONBINIDE EDER .. SEREF YOKSUNU SANAL SAPIKLARI COK AYAKLARIMIN ALTINI ÖPTÜRDÜm. .SEN ANCAK SANALDA ZIRVALARSIN.ZERRE SEREFIN VARSA SENIN GIBI TÜM IBNE ALCAK SOYSUZ YOLDASLARINI TOPLAR GELIR KÜFÜRLERINI YÜZÜME SÖYLESANA!BURDA ANCAK SENIN GIBI CÜKÜRLAR KÜFÜR EDER.......SIKIYORSA ÖZELIME YAZIP ADRES ISTEYEBILIRSIN.YOLMASRAFLARINDA BANA AIT...SENIN GIBI IBNE BOYNUZLU DOMUZLAR ANCAK INLERINDEN HAVLARLAR......BUNDAN SONRA BURDA TEK KELIME YAZARSAN YEDI SÜLALENI, Dünyadaki BÜTÜN IBNELERE PES KES CEKTIRDIGINI, BINDIRDIGINI KABUL EDIYORSUN DEMEKTIR...
Zitat:
Zitat von seyrangah_06
Siktir lan ordan, o yalan konusan agzina yaragimi sokarim senin. Sanalmiyiz gercek miyiz, korkudan eli ayagi titreyen fosile sor bi bakiyim, kasalara nasilda sariliyordu, ya da kasanin önündekinin gözlerini bi görseydin.
Yigit adammis, senin yigitligini yatirir kari diye sikerim lan. Sen kim yigit kim? Sen yigitligin yüz karasi bile olamazsin.
Amina kodugumun korkaklari. Aldiginiz nefesten korkuyorsunuz sonra klavye arkasinda kahramanlik tasliyorsunuz. Önce küfürleri et sonra küfüleri yedikten sonra karsi tarafi sucla. Yavuz hirsiz ev sahibini bastirir gibi. Böyle olacak bu gidisle ama senin istedigin gibi degil. Yalan konusan agzini siktigimin yavsagi
|