Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.03.2017, 01:34
___OZAN___

Standard ...

Yiğitlik inkar gelinmez
Tek'e - tek döğüste yenilmediler
Bin yillardan bu yan, bura usağı
Gel haberi nerden verek
Turna sürüsü degil bu
Gökte yıldız burcu degil.../A.ARİF

Nasıl ki kavgalar eskisi gibi teke tek değilse,aşklarda öyle teke tek değil.Cümbür cemaat sineye çekilenlerden tut da,arkadan hançer sallayanlara kadar....
İğne ile çuvaldız hikayesi belki bu,fakat iğneyi kendine batıranı daha görmedim...
İğne batıracak cesareti olmayanların,bana çuvaldız sunması yok mu,bu beni yoruyor.
Tüm doğrularımı sorgulatıyorlar bana,sinsice üzerime çöken kederden habersizler,gerçi haberleri olsada umurlarında değil.Çünkü hep bir yedek plan vardır,hep bir 3. şık ve hep bir çokta tın....İkilemde kalanların,başkalarını çaresiz göstermesi ise abes gerçekten.Aslında çaresiz olan,bu ikilemde kalandır,el uzattım kaç kere,ip attım düştüğü kuyuya,gören olmadı.Görmek istemeyene birşeyler anlatmakla,bağnazları bilimsel doğrulara çekmek aynı şey.Sanki yıllardır burada paylaştıklarım,yazdıklarım bir hiç uğruna yapılmış gibi.Hiç bile az kalır,sıfırın altında aslında anlam.Amuda kalksam sosyal medyada bir işe yarar mı?...
Not:Bu yazdığıma lütfen cevap yazmayın,az biraz vicdanınız varsa es geçin.Bu bir insanın hayatıdır aslında,fakat bir çoğunuz anlayamazsınız.Anlayabilmeniz için ölüm yaşamanız gerek.Ben kaç kez öldüm kendi bedenimde...

Geändert von ___OZAN___ (20.03.2017 um 01:37 Uhr).