Zitat:
Zitat von Su_perisi
Cumhurbaskanini direk olarak halk seciyor, cumhurbaskaninin ülkeyi temsil etme görevinden baska bir görevi yoktur.
1. Demokrasilerde dümen cumhurbaskani degil BASBAKANDIR.
2. Senin hayalin anca bu dünyada son türk nefesini verince olur.
Dünya genelinde 300 milyona askin bir TÜRK NUFUSU var. (seninkisi imkanisz bir hayal)
daha öncede demistim senin yazilarini komik buluyorum, beni güldüre bilen nadir erkeklerdensin 
|
Sizler bana nasıl bakıyorsunuz az çok biliyorum.Ben sınırsız,sömürüsüz eşilikçi bir anlayışa sahibim.Ulusların kendi kaderini tahin hakkını savunuyorum.Bu açıdan kürt halkının ulusal mücadelesini doğru buluyorum.Ulusal mücadeleyi doğru bulmakla,yaptığı karşı devrimci eylemleri onaylamak farklı bir durum.Ben asla tasvip etmedim,aksine acımasızca saldırdım...
Şimdi idam olan bir ülkede idam yasasının kalkması,Aptullah Öcalan'ın CIA tarafından teslim edilmesinden sonra olduğunu herkes biliyor.Bu yasayı kaldıran hükümette Apoyu asacağız diye gürleyip,bir sonraki seçimlerde baraj altına düşen Mhp de vardı.Zaten Ecevit hastaydı,orada bulunması sembolikti.Hem o inan ki Mhp den daha çok milliyetçidir...
Cumhurbaşkanı ne alaka anlamadım.
O döneme ilişkin birşey söyledin ona cevap ve açıklama yaptım,bunda gülünecek birşey bulamadım ben....