Zitat:
Zitat von uno
Baris Gün
Ludwigstraße 46, 90402 Nürnberg
IBAN: DE09760501010005832182
BIC: SSKNDE77XXX
Paypal Hesabim: barisguen@ieee.org
Banka havalesi sorun olur,havale yaptigin zaman giden parayi geri alamazsin.Eger yolladigin parayla suriyeye gidemezsem en az senin kadar serefsizimdir-dönegimdir Bosphorus.
Aklin sira, türk yetkililerine sikayet edeceksin beni.O yollu korkutmaya calisiyorsun. Bak oglum Allahtan korkmayan insanlarin insandan korkma gibi lüksü olamaz.
Sen kendi kurdugun cümlelerinde boguluyorsun, kallesce ve kahpece döneklik yapiyorsun.
Al sana acik ve net adresim ve banka bilgilerim, daha kolaylastirmak icinde Paypal hesabimi verdim. Ibine herif-Dönek-Küfürbaz karaktersiz
Lafinin eri ol oglum, senin bu dönekligin, senin bes parasiz küfürbaz bir sanal faresi oldugun hissini uyandirdi. 500 eurodan vazgectim ve 250 euroya düsürüyorum.
Yukari ismim adresim yaziyor.Bizim agzimizdan cikan senin agzindan cikan gibi degildir lan karaktersiz, 10bin euro sengal'e bagis yaptim dediysem yapmisimdir. Yolla bakalim erkekligini ve onurunu kurtarmak icin 250 euro?
Banka hesabim veya paypal hesabimda oynama bekleyecegim, karaktersiz sanal faresi seni.Anca sanalda küfür et.
|
Satilik terorist, hani nerede lan telefon numaran ve forumda paylasacagin fotograflar?Listeyi tekrar oku, gozumden kacacagini sandin yanildin:
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
1. Adini soyadini
2. Telefon numarani
3. Adresini
4. Banka hesap numaralarini
5. Forumda paylasacagini soyledigin PKK flamali fotograflari bekliyorum halen.
|
Zitat:
Zitat von uno
Aklin sira, türk yetkililerine sikayet edeceksin beni.O yollu korkutmaya calisiyorsun. Bak oglum Allahtan korkmayan insanlarin insandan korkma gibi lüksü olamaz.
|
Senden oncekiler de boyle diyordu.
Zitat:
Zitat von uno
Sen kendi kurdugun cümlelerinde boguluyorsun, kallesce ve kahpece döneklik yapiyorsun.
Al sana acik ve net adresim ve banka bilgilerim, daha kolaylastirmak icinde Paypal hesabimi verdim. Ibine herif-Dönek-Küfürbaz karaktersiz
|
Bana kufurbaz derken bile bana kufur edecek kadar akilsiz ve kendiyle celisen bir teroristsin sen. Akla mantiga zarar ziyansin. Almanya olmasa kimse senin gibi PKK'liya kucak acmazdi herhalde. Almanya'da saklandigin delikten cikaracagim seni rahat ol. Fotograflarda o camur yuzunu gtunu kesip keci sakalinin fotografini koyarak aklin sira taninmayacagini saniyorsun.
Bana, gidip orada savasacaginin garantisini nasil veriyorsun? Gitme niyetinde olsan 1.5 aydir devam eden savasta halen klavye arkasindan atip tutmazdin Unoş. Diyarbakir'dan donmeyecegini, 'fasist Turkiye gitmeme izin vermedi' diye yalan soylemeyecegini nereden bileyim? O nefret ettigin Ataturk'un ulkesinde TATIL YAPMAYACAGINI nereden bileyim lan? Sozune guvenerek mi Unoş?
Diger soruma da cevap vermiyorsun halen Unoş, bana garanti veremeyerek, ayni zamanda yoldaslarinin gebertilmesini izlemeye devam mi edeceksin? Nerede len sende erkeklik, gidenler topuklarini kiclarina vurdura vurdura Turk sinirina kosuyor kacarak. Internette yuzlerce video var PKK leslerinin bk cuvali gibi kamyonlara yuklendiginiz, biraz izlemek ister misin? Yoksa onlari o halde gorerek bu aciya dayanamiyor musun? O zaman KES camasirci karilar gibi otmeyi de bas git yardim et.
Ac terorist, seni 250 euro'ya degil 500 euro'ya satin alacagim sonra Arap seyhlerine satacagim, elde edilen geliri de Mehmetcik Vakfi'na bagislayacagim. Ama hic guven vermiyorsun Unoş. Sana guvenenlerin de guvenini herkesin onunde suistimal eden pembe ic camasirli bir webcam sapigisin sen. Hep de boyle kalip boyle anilacaksin. Hayata tutunamiyorsun.