Zitat:
Zitat von uno
Özelden konusma degil Bosphorus, bana yazmamasi icin acik sözlülük yaptim.
Forumdaki diger arkadasimiz "Mannbe" olan macerasi maalesef kötü sonuclanmis,sitenin diger iletisim organlarinda ise insanlar bu kisiyle dalga gecmektedir.
Özelden asilan,asilinca yere cakilan bir nickin genelde saldirmasina karsilik dogrulugun ifsasi özelin ifsasi degildir.Ben dogruyu görmekte uzman dillendirmekte ise bir o kadar cesaretliyim.Lara'nin bulustugu kisiye telefon araciligiyla ulasip israrla böyle birsey yapip yapmadigini sordum.Kendisi burlarda ve mutlaka cevaplayacaktir.
Sadece yazik, sanal platformlarda büyük umutlarla arayis icinde olan bir kadinlastirilmis 30'lu yaslarinda bir kiz.
Kadini elde etmek icin her türlü kisveyi ve yalani mesrulastirmis erkekler.
yok yok... ne uno'nun ne de anadolu yigitliginin size hic bir anlamda ihtiyaci yok. 
|
Hahahah...
ALLAhin $ap$ali arayi$ icinde olan biri senin yaptigin gibi Chat odasinda rengarek ic cama$iriyla,alinmi$ yamuk ka$lariyla Cam acar...saat ba$i forumda yazar
Ya$am artigi.Allahtan onurlu ve gurulu bir yapiya sahip deyilsin,cok $ansilisin bu konuda!
Yoksa bu kadar yüzsüzlükle bu hayati ba$ka türlü ya$aman mümkün olazdi
Daha düne kadar çeyrek nohut kadar beyninle siyasi yorumlar yapmaya cali$iyordun...
Kötü bir Köpek gibisin UNO$ hawladikca batiyorsun